Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ether boven bitcoin

Wouter Slot

Analyse door:

Wouter Slot is senior analist bij Tostrams binnen de IEX Group. Voor Tostrams schrijft hij al sinds 2007 technische analyses. Al op jonge leeftijd bleek hij geïnfecteerd met het TA-virus en daarom koos hij al vroeg in zijn werkzame leven voor een baan in de beleggingswereld. Hij leest de grafieken als geen ander en weet met b...

Reacties

63 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 9 februari 2021 10:45
    quote:

    fymanth schreef op 9 februari 2021 08:59:

    het is gewoon niet goed, maar ik gun iedereen wel succes! en veel rijkdom.
    De verzamelde overheden werken toe naar een great reset. Daarvoor moeten eerst de bestaande structuren kapot zodat ze vervangen kunnen worden door Agenda 2030, wat hetzelfde is als de 17 Sustainable Development Goals. Ze noemen het ook wel: 'Build Back Better'. Mark Rutte heeft gezegd dat hij dat wil. Het was de officiele slogan van de Biden campagne. Talloze andere wereldleiders hebben dezelfde fameuze woorden geuit. Dat is wat er gaat gebeuren dus. Daarom zit de hele wereld in lockdown en ligt de economie al een jaar op zijn gat. Ook het ruilmiddel zal vervangen worden door een CBDC. Hele sectoren zullen failliet gaan. Bitcoin is zo ongeveer het enige wat ze niet direct kunnen verkloten en daarom is het zo gewild.

    Verder vind ik je commentaar wat tegenstrijdig. Je mag wel rijk worden, maar eigenlijk niet door bitcoin. Speelt hier je calvinisme misschien op? Je mag alleen rijk worden als gevolg van noeste arbeid en niet als gevolg van financiele speculatie? Zelfs als die speculatie het gevolg is van noest denkwerk; het lijkt erop.
  2. [verwijderd] 9 februari 2021 11:43
    quote:

    fymanth schreef op 9 februari 2021 08:59:

    Crypto maakt alles kapot. Ik had laatst iemand die zei dat hij zijn zoon "onder toezicht" liet beleggen in crypto's. ik vind het allemaal prima. Maar verwacht niet dat zijn zoon nog gaat werken voor een paar euro's als deze "nieuwe technologie" (wat Bitcoin zelf niet is), hem in verwarring gaat brengen. Je ziet mensen verdwalen in complot theorieën, verdwalen in overmaat van kennis. Bitcoin staat nu sky high, wat ik iedereen gun. Maar ga de jeugd nog maar uitleggen waarom ze moeten werken....... Straks vele miljonairs erbij naast de toch al vele miljardairs. Waar leidt dit toe? 1 coin bijna 50.000 dollar. straks een miljoen? en dan? lekker op het strand liggen? genieten van het succes? van wat eigenlijk?

    het is gewoon niet goed, maar ik gun iedereen wel succes! en veel rijkdom.
    Ik zie je punt. Dit zijn kenmerken van 'disruptive new technologies'. Ook bij de opkomst van internet zag je jonge mensen snel rijk worden met investeringen in internet bedrijfjes. Ook heel veel mensen die hun geld kwijtraakten trouwens.
    Een ander goed voorbeeld is de opkomst van Social Media, en de manier waarop veel jongeren daar momenteel mee omgaan.
    Uiteindelijk vlakken excessen uit en leren we om nieuwe technologieën een plaats te geven in ons leven.
    Overigens denk ik niet dat alle jongeren zomaar schatrijk gaan worden door te traden met cryptos. Het lijkt misschien voor een buitenstaander een markt waar je slapend rijk mee wordt, maar het is eigenlijk helemaal geen makkelijke markt, zeker niet voor onervaren jongeren. De miljonairs zitten voornamelijk onder mensen die voor 2018 zijn ingestapt.
    Uiteindelijk gaat de crypto technologie zorgen voor innovatie in Finance en IT, wat veel jongeren zal motiveren om in die vakgebieden te gaan werken, alleen maar een goede zaak lijkt me.
63 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.