Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

71.064 Posts
Pagina: «« 1 ... 2417 2418 2419 2420 2421 ... 3554 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 16 november 2020 21:43
    Alan Dershowitz ontkent dat hij voor Trump werkt aan verkiezingsfraude nadat de advocaat van Jack Burkman dat in de rechtbank beweerde

    Om de strafrechtadvocaat van Jack Burkman te horen vertellen, is emeritus hoogleraar Alan Dershowitz, professor in Harvard Law, druk bezig geweest met "werken voor" president Donald Trump over "verkiezingsfraude" kwesties en kan het daarom te druk zijn om als getuige-deskundige te dienen in de Jacob Wohl -Burkman criminele robocall-zaak in Michigan. Maar Dershowitz vertelde Law & Crime dat hij niet adviseert over de Wohl-Burkman-kwestie en niet voor Trump werkt.

    Lees verder.

    lawandcrime.com/2020-election/alan-de...
  2. forum rang 10 luchtschip 16 november 2020 21:46
    quote:

    ff_relativeren schreef op 16 november 2020 21:35:

    [...]
    Een nieuw adres voor Donald J Trump ? Naar mijn eigenwijze mening kan Trump het beste uitwijken naar een land dat geen uitleveringsverdrag heeft met de USA. Dan kan hij rustig zijn oude dag verbrengen zonder iedere dag over zijn schouder te hoeven kijken.

    ( ik weet alleen niet of ze daar ook Internet en ongecensureerde Twittertoegang hebben )
    Ik denk dat hij na 20 januari 12:00 uur EST het land niet meer uit komt.

    Vrouwe Justitia gaat optreden zodra hij zijn immuniteit verliest.

  3. forum rang 6 ff_relativeren 16 november 2020 21:53
    quote:

    luchtschip schreef op 16 november 2020 21:46:

    [...]

    Ik denk dat hij na 20 januari 12:00 uur EST het land niet meer uit komt.

    Vrouwe Justitia gaat optreden zodra hij zijn immuniteit verliest.

    Waarom denk je dat Mike Pompeo op rondreis is langs landen die in aanmerking zouden komen ?
  4. forum rang 9 gnocchi. 16 november 2020 21:54
    De beste Republikeinen die Biden hebben erkend als verkozen president

    Ursula Perano
    Joe Biden en zijn vrouw Dr. Jill Biden. Foto: Tasos Katopodis / Getty Images
    Foto: Tasos Katopodis / Getty Images

    Sommige gekozen Republikeinen breken de rijen met president Trump om te erkennen dat de verkozen president Biden de presidentsverkiezingen van 2020 heeft gewonnen.

    Waarom het ertoe doet: de relatieve schaarsheid van erkenningen onderstreept de blijvende macht van Trump in de GOP, terwijl zijn campagne overgaat tot het indienen van meerdere rechtszaken wegens vermeende kiezersfraude in belangrijke swing-states - ondanks het feit dat er nergens in de VS geloofwaardige beschuldigingen zijn van wijdverbreide fraude ONS

    Senatoren:
    Senator Susan Collins (Maine): "Ik zou de verkozen president Biden van harte willen feliciteren met zijn schijnbare overwinning. ... Ik dring er bij de mensen op aan geduldig te zijn. Het proces heeft ons land in meer dan 200 jaar niet gefaald, en dat is het ook zal ons land dit jaar niet in de steek laten. "

    Senator Lisa Murkowski (Alaska): "Ik feliciteer de verkozen president Biden en de verkozen vice-president Harris en zal klaar zijn om met hun administratie samen te werken wanneer deze aantreedt."

    Senator Mitt Romney (Utah): 'Ann en ik feliciteren de verkozen president Joe Biden en de verkozen vice-president Kamala Harris. We kennen ze allebei als mensen van goede wil en een bewonderenswaardig karakter. We bidden dat God hen mag zegenen in de komende dagen en jaren. "

    Senator Ben Sasse (Neb.): "Vandaag bidden we in ons huis voor zowel president Trump als president-elect Biden, dat beiden wijs zouden zijn bij de uitvoering van hun respectieve taken gedurende deze belangrijke tijd in onze natie.

    Senator Jim Risch (Idaho): "Dit is mijn tweede overgang waarbij we van de ene politieke partij naar de andere in het Witte Huis gaan", vertelde Risch aan de Woordvoerder Review op 13 november. Hij noemde Biden niet specifiek, maar zei: een verkiezing waarbij je van de ene partij naar de andere overgaat, het is een heel ander gevoel of dynamiek. ... de cadans verandert drastisch, en daar zijn we nu mee bezig. "

    Gouverneurs:
    Regering Charlie Baker (Mass.): "Ik feliciteer de verkozen president Biden en de verkozen vice-president Harris met hun overwinning. Dit is een lange en verdeeldheid zaaiende campagne geweest, maar nu is het van cruciaal belang dat we ons allemaal concentreren op het zeer reële en onmiddellijke uitdagingen waarmee deze natie wordt geconfronteerd. "

    Gov.-elect Spencer Cox (Utah): "Abby en ik willen @JoeBiden en @KamalaHarris van harte feliciteren met de verkiezingsoproep van vandaag. Bedankt voor je inzet om ons allemaal te verenigen."

    Regering Mike DeWine (Ohio): "Joe Biden is de verkozen president."

    Regering Larry Hogan (Md.): "Proficiat aan de verkozen president Biden. Iedereen zou moeten willen dat onze president slaagt, want we hebben ons land nodig om te slagen."

    Regering Phil Scott (Vt.): "Ik wil de verkozen president Biden feliciteren ... we moeten er alles aan doen om onze natie te genezen."
    Vertegenwoordigers:
    Rep. Will Hurd (Texas): "Meer verenigt ons dan verdeelt ons; we kunnen een gemeenschappelijke basis vinden. Ik hoop dat de verkozen president dit kan belichamen."

    Vertegenwoordiger Adam Kinzinger (Ill.): "Sofia en ik strekken onze felicitaties uit aan Joe Biden en Kamala Harris. Ons land verdient twee concurrerende partijen die waar mogelijk kunnen samenwerken en die eervol kunnen concurreren als dat niet het geval is."

    Afgevaardigde Paul Mitchell (Mich.): "Felicitaties aan verkozen president Biden en verkozen vice-president Harris. Deze verkiezing was zwaar bevochten door beide kandidaten en uiteindelijk kozen de kiezers hen voor de baan."

    Vertegenwoordiger Tom Reed (NY): "We moeten doorgaan met het transparant tellen en certificeren van alle stemmen van het Amerikaanse volk tot de volledige conclusie. ... Uit respect en eerbied voor het moment wil ik echter mijn felicitaties aan President- kiezen voor Biden. "

    Vertegenwoordiger Francis Rooney (Fla.): "Felicitaties aan [verkozen president] Biden met een succesvolle campagne. Alle Amerikanen moeten samenkomen om [verkozen president] Biden te steunen. Onze natie zal alleen succesvol zijn als de nieuwe admin dat is. "

    Rep. Fred Upton (Mich.): "Ik steek mijn hand op en verbind me ertoe samen te werken met de verkozen president Biden en mijn collega's aan beide zijden van het gangpad in het Congres."
    Van belang: niet-gekozen Republikeinen die Biden als de volgende president hebben erkend, zijn onder meer de voormalige president George W.Bush, de voormalige regering van Ohio, John Kasich, de voormalige regering van Florida Jeb Bush en de vrouw van wijlen Arizona senator John McCain, Cindy McCain.

    Dit bericht is bijgewerkt met opmerkingen van senator Jim Risch uit Idaho.

    www.axios.com/republicans-who-said-jo...
  5. forum rang 9 gnocchi. 16 november 2020 22:43
    Jake Tapper vernietigt de ‘onprofessionele, wanhopige’ capitulatie van GOP aan de ‘losgeslagen, leugenachtige’ samenzweringstheorieën van Donald Trump
    Jake Tapper van CNN veroordeelde de sekte van de Republikeinse Partij aan de nep-complottheorieën van president Donald Trump over kiezersfraude in een on-air monoloog op zondagavond.

    Trump, die de verkiezing tot verkozen president Joe Biden in het Electoral College en de nationale volksstemming heeft verloren, dekt zijn politieke toekomst af op een sneeuwstorm van lichtzinnige rechtszaken waarin wordt beweerd dat er wijdverbreide kiezersfraude was in verschillende belangrijke swing-staten. Maar de strategie van Trump mist één essentieel onderdeel: bewijs.

    Lees verder.
    hillreporter.com/jake-tapper-demolish...
  6. forum rang 9 gnocchi. 16 november 2020 23:07
    'It's Over': Election Law Experts verklaren Trump's Juridische Uitdagingen '100 procent dood' in het water
    WASHINGTON, DC - JUNE 24: U.S. President Donald Trump looks on at a joint news conference with Polish President Andrzej Duda in the Rose Garden of the White House on June 24, 2020 in Washington, DC. Duda, who faces a tight re-election contest in four days, is Trump's first world-leader visit from overseas since the coronavirus pandemic began. (Photo by Drew Angerer/Getty Images)

    Figaro zal binnenkort het podium verlaten als de laatste cantate speelt en de gordijnen dicht op de Trump campagne komische juridische opera gericht op het omverwerpen van de 2020 presidentsverkiezingen resultaten.

    "Het is voorbij," verkiezing recht expert en universiteit van Californië, Irvine Law Professor Rick Hasen schreef in zijn Verkiezing Law Blog op maandag.

    Lees verder.

    lawandcrime.com/2020-election/its-ove...
  7. forum rang 10 luchtschip 16 november 2020 23:51
    quote:

    ff_relativeren schreef op 16 november 2020 21:53:

    [...]
    Waarom denk je dat Mike Pompeo op rondreis is langs landen die in aanmerking zouden komen ?
    Niet om te vragen waar Trump asiel kan aanvragen zonder uitgeleverd te worden.
    Dat soort activiteiten gaat in de regel via back-channels. Contact personen die in achteraf kamertjes dit regelen.
    Geen enkel hoge figuur wil de verantwoording nemen dit officieel geregeld te hebben.

    Ik wil wel een antwoord geven op de vraag waarom Pompeo deze rondreis mogelijk doet.
    Echter alleen wanneer je accepteert dat er een hoge speculatie graad in zit en respecteert dat ik het mis kan hebben.

    Volgens mij wijst veel erop dat Pompeo, tijdens zijn reis, Trump's nieuwe "vredesplan" gaat promoten :

    dit kan het scenario zijn

    Trump's nieuwe "vredesplan" :

    Een direct versnelde terugtrekking van de US troepen uit het Midden Oosten en Afghanistan.

    Trump zal dit plan verkopen door er op te hameren dat hij voor vrede is en niet voor oorlog.
    In wezen is dit een cadeautje aan Putin, die dan in het machtsvacuüm in het Midden Oosten kan stappen.
    Ook een cadeautje aan de vredespartners , die Trump in September bij elkaar bracht : Israel en de Verenigde Arabische Emiraten.
    Zij kunnen ook samen met Saudi Arabia inspringen op het machtsvacuüm in het Midden Oosten en hun plannen verwezenlijken, hun aartsvijand het Shi-itische Iran aan te vallen, zonder gehinderd te worden door een stabiele macht van de Amerikaanse troepen.

    Ook kan hij mogelijk Erik Prince ( de broer van zijn huidige minister voor Onderwijs, Betsy DeVos) een cadeautje geven door de troepen in het Midden Oosten te vervangen door huur soldaten onder leiding van Erik Prince.
    Zodra het woord "Flying tigers" valt kan ik mijn denkwijze bevestigen, nu is bovenstaande nog hypothetisch.

    Dit was even mijn koffiedik kijken.

    Voorlopig wacht ik Pompeo's reis af en de mededelingen om conclusies betrekken.

  8. forum rang 10 luchtschip 17 november 2020 00:04
    quote:

    gnocchi. schreef op 16 november 2020 22:25:

    - Biden, met een glimlach op zijn gezicht, wees er zojuist op dat de verkozen vicepresident Kamala Harris nog steeds in de Senaatscommissie zit en nog steeds geheime briefings op hoog niveau krijgt die Trump niet kan blokkeren.

    www.palmerreport.com/analysis/joe-bid...
    SSCI briefing= Secret service Counter intelligence briefings.

    By law she is not allowed to tell Biden what she has learned from those briefings.

    She is a SSCI member, but does not get the PDB (Presidential Daily Briefings from the CIA)

    All this because Trump won't allow transition to proceed

    twitter.com/gregpmiller/status/132844...
  9. forum rang 9 gnocchi. 17 november 2020 00:47
    quote:

    luchtschip schreef op 16 november 2020 23:51:

    [...]

    Niet om te vragen waar Trump asiel kan aanvragen zonder uitgeleverd te worden.
    Dat soort activiteiten gaat in de regel via back-channels. Contact personen die in achteraf kamertjes dit regelen.
    Geen enkel hoge figuur wil de verantwoording nemen dit officieel geregeld te hebben.

    Ik wil wel een antwoord geven op de vraag waarom Pompeo deze rondreis mogelijk doet.
    Echter alleen wanneer je accepteert dat er een hoge speculatie graad in zit en respecteert dat ik het mis kan hebben.

    Volgens mij wijst veel erop dat Pompeo, tijdens zijn reis, Trump's nieuwe "vredesplan" gaat promoten :

    dit kan het scenario zijn

    Trump's nieuwe "vredesplan" :

    Een direct versnelde terugtrekking van de US troepen uit het Midden Oosten en Afghanistan.

    Trump zal dit plan verkopen door er op te hameren dat hij voor vrede is en niet voor oorlog.
    In wezen is dit een cadeautje aan Putin, die dan in het machtsvacuüm in het Midden Oosten kan stappen.
    Ook een cadeautje aan de vredespartners , die Trump in September bij elkaar bracht : Israel en de Verenigde Arabische Emiraten.
    Zij kunnen ook samen met Saudi Arabia inspringen op het machtsvacuüm in het Midden Oosten en hun plannen verwezenlijken, hun aartsvijand het Shi-itische Iran aan te vallen, zonder gehinderd te worden door een stabiele macht van de Amerikaanse troepen.

    Ook kan hij mogelijk Erik Prince ( de broer van zijn huidige minister voor Onderwijs, Betsy DeVos) een cadeautje geven door de troepen in het Midden Oosten te vervangen door huur soldaten onder leiding van Erik Prince.
    Zodra het woord "Flying tigers" valt kan ik mijn denkwijze bevestigen, nu is bovenstaande nog hypothetisch.

    Dit was even mijn koffiedik kijken.

    Voorlopig wacht ik Pompeo's reis af en de mededelingen om conclusies betrekken.

    Van een ding kan je 100% uitgaan.Donald doet niets voor het volk of voor vrede, dit is allemaal zijn persoonlijke eigenbelang.
  10. forum rang 9 gnocchi. 17 november 2020 00:56
    De staatssecretaris van Georgia onthult dat Lindsey Graham hem onder druk heeft gezet om de verkiezing voor Donald Trump te manipuleren
    Bill Palmer | 18:00 uur EST 16 november 2020

    Lindsey Graham kan maar beter hopen dat zijn persoonlijke relatie met Donald Trump voldoende is om hem gratie van Trump te vergaren op weg naar buiten. De Republikeinse staatssecretaris van Georgia, Brad Raffensperger, heeft zojuist aan de Washington Post onthuld dat Graham hem persoonlijk onder druk heeft gezet om legaal uitgebrachte stembiljetten weg te gooien.

    Aangezien Graham de voorzitter is van de inlichtingencommissie van de senaat en hij standaard misbruik maakte van zijn positie om te proberen een regeringsfunctionaris onder druk te zetten om een ??verkiezing te manipuleren, moet Graham strafrechtelijk worden beschuldigd van geknoei met verkiezingsmisdrijven zodra Trump is vertrokken.

    Het is één ding om publiekelijk valse beweringen te doen over de uitkomst van de verkiezingen, of om publiekelijk valse complottheorieën te verzinnen over de resultaten van de verkiezingen. Dat is al erg genoeg. Maar eigenlijk druk uitoefenen op ambtenaren achter de schermen om door te gaan en de uitkomst te manipuleren? Lindsey Graham kan maar beter hopen dat Trump hem gratie verleent.

    www.palmerreport.com/analysis/georgia...

    www.palmerreport.com/analysis/this-re...

  11. forum rang 9 gnocchi. 17 november 2020 01:00
    Het wordt lelijk in Georgië voor Donald Trump en de Republikeinen
    Bill Palmer | 18:36 uur EST 16 november 2020

    Proficiat aan Donald Trump voor het behalen van een paar honderd stemmen in Floyd County in de hertelling van Georgia. Het is grotendeels afgelopen en hij staat nog steeds met 14.000 stemmen achter. Trump staat op het punt Georgië weer te verliezen. Geen wonder dat Trump blijft tweeten dat hij wil dat de hertelling over Georgië stopt.

    Dit komt zelfs nu de Republikeinse staatssecretaris van Georgië, Brad Raffensperger, vanavond onthult dat Lindsey Graham probeerde hem crimineel onder druk te zetten om de presidentsverkiezingen in Georgië in het voordeel van Donald Trump te manipuleren, een verbluffende ontwikkeling die Graham waarschijnlijk in de positie brengt om een ??carrière te accepteren. -moordpardon van Trump om een ??mogelijke gevangenis te vermijden.

    Naast dit waarschijnlijk de uiteindelijke ondergang van Graham op de een of andere manier veroorzaakt, creëert het ook een lelijke controverse in een tijd waarin de Republikeinen wanhopig de runoff races van de Georgia Senaat moeten winnen. Dit zijn niet de krantenkoppen in Georgië die de Republikeinen nodig hebben. Ondertussen gaan de democratische kandidaten Jon Ossoff en Raphael Warnock op volle kracht vooruit. U kunt hier aan hen doneren.

    www.palmerreport.com/analysis/things-...
  12. forum rang 6 ff_relativeren 17 november 2020 01:19
    Als team Trump nog een hertelling wil in Wisconsin, dan moeten ze snel zijn. Aanstaande woensdag 18 november is de enige dag waarop de aanvraag ingediend mag worden, en de deadline ligt die middag op 17:00 uur (hun tijd).
    Overigens moeten dan ook de kosten voor de hertelling door team Trump zijn overgemaakt :
    US $ 7,9 miljoen. De Wet bepaalt dat de aanvrager die kosten vooraf moet voldoen indien de verkiezingsuitslag een grotere marge heeft dan 0,25%.

    Bron : edition.cnn.com/2020/11/16/politics/w... .
    Aanstaande woensdag dus ! Geen aanvraag of geen volledige betaling betekent geen hertelling.
  13. forum rang 9 gnocchi. 17 november 2020 01:37
    quote:

    ff_relativeren schreef op 17 november 2020 01:06:

    Ik mis 2 dingen in het verhaal over Georgia, USA :

    * 1 getuige = geen getuige. Zijn er meer (onafhankelijke) bronnen die dit verhaal bevestigen ?
    * Wat heeft Brad Raffensperger nu gedaan ? Zijn er inderdaad stembiljetten achterover gedrukt ?
    Of er getuigen zijn weet ik niet, maar hier het hele verhaal.

    De staatssecretaris zegt dat collega-Republikeinen hem onder druk zetten om manieren te vinden om legale stembiljetten uit te sluiten
    'Er komt een hertelling in Georgië', zegt de staatsfunctionaris
    De staatssecretaris van Georgia, Brad Raffensperger, vertelde de pers op 6 november dat de definitieve telling van de staat binnen de marge zou liggen voor een hertelling. (AP)
    Door
    Amy Gardner
    17 november 2020 om 12.30 uur GMT + 1

    De staatssecretaris van Georgië, Brad Raffensperger, zei maandag dat hij de afgelopen dagen onder toenemende druk is komen te staan ??van mede-Republikeinen, waaronder senator Lindsey O. Graham (SC), om de geldigheid van legaal uitgebrachte afwezige stembiljetten in twijfel te trekken in een poging om de bekrompenheid van president Trump om te keren. verlies in de staat.
    Volg het laatste nieuws over Verkiezing 2020

    In een uitgebreid interview over de verkiezingen uitte Raffensperger zijn ergernis over een reeks ongegronde aantijgingen van Trump en zijn bondgenoten over de integriteit van de Georgia-resultaten, waaronder beweringen dat Dominion Voting Systems, de in Colorado gevestigde fabrikant van Georgia's stemmachines, is een "links" bedrijf met banden met Venezuela dat duizenden Trump-stemmen heeft bedacht om buiten de telling te blijven.

    De sfeer is zo omstreden geworden, zei Raffensperger, dat zowel hij als zijn vrouw, Tricia, de afgelopen dagen met de dood zijn bedreigd, inclusief een tekst aan hem die luidde: 'Je kunt deze hertelling maar beter niet verpesten. Je leven hangt ervan af. "
    ADVERTENTIE

    'Behalve dat het je boos maakt, is het ook erg teleurstellend', zei Raffensperger over de bedreigingen, 'vooral als het gaat om mensen aan mijn kant van het gangpad. Iedereen die hieraan werkt, moet zijn spraak verbeteren. We moeten attent en voorzichtig zijn met wat we zeggen. " Hij zei dat hij de bedreigingen aan de staatsautoriteiten had gemeld.

    De druk op Raffensperger, die zijn partij heeft verzet in het verdedigen van het stemproces van de staat, komt nu Georgië midden in een moeizame handhertelling van ongeveer 5 miljoen stemmen zit. De verkozen president Joe Biden heeft bij de eerste telling een voorsprong van 14.000 stemmen.

    De normaal zachtaardige Raffensperger bewaarde zijn hardste taal voor Rep. Douglas A. Collins (R-Ga.), Die de leiding heeft over de inspanningen van de president in Georgië en die Raffensperger een 'leugenaar' en een 'charlatan' noemde.
    ADVERTENTIE

    Collins heeft de afhandeling van de stemming door Raffensperger in twijfel getrokken en hem beschuldigd van capitulatie voor de Democraten door de aantijgingen van kiezersfraude niet krachtiger te steunen.

    Raffensperger heeft gezegd dat elke beschuldiging van fraude grondig zal worden onderzocht, maar dat er momenteel geen geloofwaardig bewijs is dat fraude op een voldoende brede schaal heeft plaatsgevonden om de uitslag van de verkiezingen te beïnvloeden.

    De hertelling, zei Raffensperger maandag in het interview, zal de resultaten van de eerste telling "bevestigen". Hij zei dat de met de hand getelde audit die vorige week begon, ook de nauwkeurigheid van de Dominion-machines zal bewijzen; sommige provincies hebben al gemeld dat hun handmatige hertellingen exact overeenkomen met de eerder gerapporteerde machinecijfers. Verkiezingsfunctionarissen in één provincie, Floyd, ontdekten ongeveer 2.600 in aanmerking komende stemmen die niet waren opgenomen in de eerste cijfers omdat ze niet van een geheugenstick konden worden geüpload. De minister van Buitenlandse Zaken zei dat die stemmen waarschijnlijk zouden zijn ontdekt, maar riep op tot het aftreden van de verkiezingsdirecteur van de provincie.
    ADVERTENTIE

    "Ik ben een ingenieur. We kijken naar cijfers. We kijken naar harde gegevens, ”zei hij. "Ik kan er niets aan doen dat een mislukte kandidaat als Collins tegen iedereen liegt. Hij is een leugenaar. "

    Een woordvoerster van Collins reageerde op een verzoek om commentaar door te linken naar een tweet die Collins maandag stuurde, waarin hij de "incompetentie van Raffensperger als staatssecretaris" beschreef.

    Collins liep dit jaar tevergeefs naar de Senaat en wordt door sommige Republikeinen beschuldigd van het duwen van de zittende partij in die race, collega Republikeinse senator Kelly Loeffler, in een tweede ronde tegen dominee Raphael Warnock, een democraat.

    Zijn mede-Republikeinen keerden zich tegen hem, maar de staatssecretaris van Georgia, Brad Raffensperger, geeft niet terug

    In het interview zei Raffensperger ook dat hij vrijdag sprak met Graham, de voorzitter van de Senate Judiciary Committee, die de ongegronde beweringen van Trump over stemonregelmatigheden heeft herhaald.

    Volgens Raffensperger vroeg Graham Raffensperger in hun gesprek over de handtekening-matching-wet van de staat en of politieke vooringenomenheid ertoe had kunnen leiden dat opiniepeilers stembiljetten met niet-overeenkomende handtekeningen accepteerden. Graham vroeg ook of Raffensperger de macht had om alle poststembiljetten te gooien in provincies met een hoger percentage niet-overeenkomende handtekeningen, zei Raffensperger.
    ADVERTENTIE

    Raffensperger zei dat hij stomverbaasd was dat Graham leek te suggereren dat hij een manier zou vinden om legaal uitgebrachte stembiljetten te gooien. Zonder tussenkomst van de rechtbank heeft Raffensperger niet de macht om te doen wat Graham suggereerde, aangezien provincies de verkiezingen in Georgië beheren.

    'Het zag er duidelijk naar uit dat hij die weg wilde inslaan,' zei Raffensperger.

    In een interview op Capitol Hill op maandagavond ontkende Graham dat hij had gesuggereerd dat Raffensperger legale stembiljetten zou gooien en noemde dat karakterisa

    www.washingtonpost.com/politics/brad-...
  14. forum rang 6 ff_relativeren 17 november 2020 01:58
    Het verhaal van Lindsey Graham en Brad Raffensperger ligt dus genuanceerder : Lindsey Graham wilde weten of stembiljetten waar adres of handtekening niet matcht tijdens de controles , verwijderd worden uit de telling , en of Brad Raffensperger daartoe de bevoegdheid heeft, of dat de provincies die bevoegdheid hebben.

    Bron : thehill.com/homenews/state-watch/5262... .

    In an interview with The Washington Post, Raffensperger said Graham asked him on Friday if he had the authority to toss out ballots in counties with high rates of nonmatching signatures. Graham also questioned if poll workers had accepted ballots with nonmatching signatures due to political bias, according to Raffensperger.

    Graham denied he pressured Raffensperger to find ways to toss out legal votes, saying that he was trying to figure out how votes were verified and that he thought Georgia "has some protections that maybe other states don't have."

    "What I'm trying to find out was how do you verify signatures for mail-in ballots in these states," Graham told reporters on Monday. "I thought it was a good conversation. I'm surprised to hear him characterize it that way."

    En die verschillen zijn dus heel kenmerkend. The Hill = neutraal. Palmer report = links.
    Wat beide media overeenkomstig brengen, zijn de bedreigingen aan het adres van het gezin van Brad Raffensperger.
  15. forum rang 9 gnocchi. 17 november 2020 08:16
    De verschillen zijn groot met nieuws berichten. Veel kranten schrijven of nemen letterlijk iets over van andere media berichten die soms een totaal verkeerd beeld vormen. Dat kan met de The Hill en Palmer ook zijn. Over het algemeen controleer ik of andere bronnen er ook gewag van maken. Met forums als deze is het juist mooi dat er op gewezen kan worden of het goed of fout is. Daar is ook veel uit te leren. Wat Palmer aangaande heb ik al eerder beschreven, hij kan de plank mis slaan, maar hij heeft het heel vaak bijzonder goed gehad, en geeft aan moeilijke juridische vraagstukken eenvoudige verhelderende antwoorden en verklaringen. Ik vind het mooi, de robotachtige artikels en de eigenzinnige.
  16. forum rang 9 gnocchi. 17 november 2020 08:21
    Mitch McConnell breekt eindelijk met Donald Trump
    Bill Palmer | 22:04 EST 16 november 2020

    Op een gegeven moment zal de voortdurende weigering van Donald Trump om toe te geven een strategisch probleem worden voor Senaatsrepublikeinen, die de uitloop van Georgië willen winnen door het idee te benadrukken dat de GOP de controle over de Senaat moet behouden als een controle op president Biden. Hoe kunnen de Republikeinen die boodschap doorgeven totdat Trump toegeeft dat hij verloren is? Dat kan eindelijk tot een hoogtepunt komen.

    Mitch McConnell heeft hier het meeste aan de lijn, aangezien de run-offs zullen bepalen of hij de leider van de senaatsmeerderheid blijft. Tot dusverre heeft McConnell publiekelijk algemene geloofwaardigheid gegeven aan het idee dat Trump op de een of andere manier een manier zou vinden om de verkiezingen op magische wijze te winnen. Maar nu Trump Amerikaanse troepen uit het Midden-Oosten wil terugtrekken, gebruikt McConnell het als een kans om met Trump te breken.

    McConnell dringt er plotseling op aan dat het terugtrekken van onze troepen "onze bondgenoten pijn zou doen en de mensen die ons kwaad willen doen in verrukking zou brengen" en "vernederend" zou zijn.

    Met andere woorden, Mitch McConnell geeft nu aan dat hij bijna klaar is met Donald Trump. We kennen McConnell hier absoluut geen punten voor toe, zoals hij het een week geleden had moeten doen, en hij doet het nu alleen om egoïstische redenen. En onthoud dat McConnell nooit stopt met spelen aan beide kanten, dus morgen kan hij iets positiefs over Trump zeggen. Maar het resultaat is dat McConnell eindelijk breekt met Trump - en laten we eerlijk zijn, McConnell is waarschijnlijk de enige persoon die Trump kan dwingen zijn gang te stoppen eerder dan hij zou willen en stilletjes te gaan.

    www.palmerreport.com/analysis/mitch-m...
71.064 Posts
Pagina: «« 1 ... 2417 2418 2419 2420 2421 ... 3554 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 900,06 +1,00%
EUR/USD 1,0744 -0,12%
FTSE 100 8.313,67 +1,22%
Germany40^ 18.444,40 +0,08%
Gold spot 2.313,60 -0,02%
NY-Nasdaq Composite 16.332,56 -0,10%

Stijgers

VIVORY...
+9,74%
Van La...
+8,04%
HEIJMA...
+5,14%
Kendrion
+4,08%
SIGNIF...
+3,63%

Dalers

JUST E...
-3,05%
INPOST
-1,58%
Arcelo...
-1,56%
NX FIL...
-1,42%
EBUSCO...
-1,41%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links