Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

TRUMP

74.249 Posts
Pagina: «« 1 ... 2100 2101 2102 2103 2104 ... 3713 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 18 september 2020 01:33
    Lev Parnas en David Correia beschuldigd van samenzwering om investeerders in hun fraudeverzekeringsmaatschappij "Fraud Guarantee" te bedriegen.
    twitter.com/SDNYnews/status/130669124...

    Ja. Bedankt voor uw aandacht. Het is rechtstreeks verbonden met de afzetting van Biden Ukraine, Yovanovitch. Om nog maar te zwijgen, Parnas werkte vanaf zijn tienerjaren voor de familie Trump. Ik heb vandaag een heleboel artikelen opnieuw gepost. Of ga naar emptywheel.com en zoek naar Parna's of Fraude.
    twitter.com/i4dzn/status/130673454532...
  2. forum rang 9 gnocchi. 18 september 2020 02:05
    Lindsey Graham roept Donald Trump op om zijn belastingaangiften vrij te geven.

    'Ja, ik denk dat iedereen dat zou moeten doen. Dat heb ik al een hele tijd gezegd.'

    Hij moet zijn recente opiniepeilingen hebben gezien!

    twitter.com/HKrassenstein/status/1306...

    edition.cnn.com/2020/09/17/politics/l... Clare Foran en Manu Raju, CNN

    Lindsey Graham geeft belastingaangiften vrij, spot met rivaal om hetzelfde te doen

    CNN

    Washington (CNN) - President Donald Trump heeft zich lang verzet tegen het vrijgeven van zijn belastingaangiften in een breuk met een historisch precedent, maar zelfs een van zijn naaste bondgenoten in de Senaat vindt dat hij dat zou moeten doen.

    Gevraagd of Trump zijn belastingaangifte zou moeten vrijgeven, zei senator Lindsey Graham uit South Carolina donderdag tegen CNN: "Ja, ik denk dat iedereen dat zou moeten doen. Dat heb ik al een hele tijd gezegd."

    Graham heeft geprobeerd financiële openbaarmaking een probleem te maken bij zijn herverkiezing door 11 jaar staats- en federale belastingaangiften vrij te geven voor persoverzicht en te eisen dat zijn democratische tegenstander, Jaime Harrison, hetzelfde zou doen. "Wat verbergt hij?" Graham tweette afgelopen zaterdag.

    Wacht, Lindsey Graham wil dat iemand belastingaangiften vrijgeeft?

    Harrison heeft sindsdien de details van verschillende jaren van eerdere belastingaangiften vrijgegeven. De krant The State uit South Carolina meldde eerder deze week dat Harrison's campagne, nadat hij beide campagnes had gevraagd om belastingaangiftes voor kandidaten, de krant liet beoordelen zijn aangiften van 2012 tot en met 2018.

    In reactie op een oproep van Graham om belastingaangifte vrij te geven, twitterde Harrison dinsdag: "Klaar. Nu president Trump."

    Een recente opiniepeiling van Quinnipiac University toonde aan dat de twee kandidaten een band hebben met 48% van de waarschijnlijke kiezers die Graham steunen en 48% Harrison. Dat volgt op een Quinnipiac-peiling van augustus waarbij de twee kandidaten gelijk waren, met elk 44% van de geregistreerde kiezers. Harrison, een voormalig voorzitter van de staatspartij, heeft Graham in de maling genomen en bracht in het tweede kwartaal ongeveer $ 14 miljoen op, vergeleken met Graham's $ 8,4 miljoen.

    Graham bagatelliseerde het resultaat van de nieuwe peiling en projecteerde vertrouwen in de race door te zeggen: "We leiden en we nemen het serieus."

    De Democratic Senatorial Campaign Committee, de campagnetak voor senaatsdemocraten, heeft donderdag aangekondigd een investering van zeven cijfers te doen ter ondersteuning van de Harrison-campagne.

    Druk erop of dit de moeilijkste race is waarmee hij te maken heeft gehad, Graham zei: "Ja, ik bedoel in de zin dat iemand $ 80 miljoen tegen je uitgeeft, dat maakt het moeilijk, maar structureel zijn we in goede vorm. Het is een centrumrechtse staat. , en hij staat aan de verkeerde kant van een aantal zaken die er toe doen en we zullen het goed doen, maar we moeten het serieus nemen. We moeten hem qua geld evenaren, we zijn twee tegen één opgepakt . "

    De 10 senaatszetels zullen waarschijnlijk in 2020 omslaan

    Gerelateerd artikel: De 10 senaatszetels zullen waarschijnlijk in 2020 omslaan

    Harrison is doorgegaan met het plaatsen van sterke fondsenwervingscijfers en kondigde donderdag aan dat zijn campagne in 24 uur tijd meer dan $ 1 miljoen had opgehaald.

    Trump is de eerste president in de moderne tijd die geen persoonlijke belastingaangiftes vrijgeeft, iets wat democraten en activisten wel hebben

  3. forum rang 9 gnocchi. 18 september 2020 07:36
    Link Engels.

    www.palmerreport.com/analysis/eric-tr...

    Eric Trump schijt in bed in New York State onderzoek naar Donald Trump

    Bill Palmer | 21:30 EDT 17 september 2020
    Vorige maand kondigde de procureur-generaal van New York Letitia James aan dat ze een onderzoek heeft geleid naar de financiële transacties van Donald Trump en de Trump Organization, en dat ze Eric Trump zou willen dwingen te getuigen. Op het moment, Palmer Report legde uit dat dit soort multi-tier onderzoeken over het algemeen beginnen met de onderste sport als Eric, en dan verhuizen naar iemand als Don Junior, en vervolgens naar Donald Trump zelf.

    Het punt van het ondervragen van Eric Trump is om hem ofwel slip up en vertel de lelijke waarheid over iets dat kan worden gebruikt tegen zijn familiebedrijf, of om hem te goad in het vertellen van een aantoonbare leugen, zodat de dreiging van meineed kosten kan worden gebruikt om hem te dwingen om schoon te komen. De inzet is hoog, want hoewel het onderzoek van de staat New York een civiele zaak is, sluit het aan bij de strafrechtelijke aanklacht dat de Manhattan District Attorney en een goed gedocumenteerde grand jury bezig zijn met het instellen van een aanklacht tegen Donald Trump.

    De vraag is of Eric Trump zou komen en getuigen in de hoop dat hij de ondervragers te slim af zou zijn, of dat hij gewoon zou weigeren te verschijnen in de hoop dat de rechtbank hem dat niet zal bevelen. In plaats daarvan heeft Eric besloten om een derde pad te nemen, en het voelt zeker als een domme. Hij heeft aangekondigd dat hij bereid is te getuigen en de gedagvaarde documenten te verstrekken, maar alleen als de procureur-generaal van New York ermee instemt ze niet te delen met andere onderzoekers of aanklagers.

    Met andere woorden, Eric Trump heeft net getipt dat zijn getuigenis en documenten belastend zijn, en dat hij bang is dat de Officier van Justitie in Manhattan ze te pakken krijgt als hij ze aan de procureur-generaal van New York geeft. Nu gaat het OM eric zeker dwingen om getuigenissen en bewijs te leveren aan de grand jury tegen zijn vader. Dit is als of de politie bij je voordeur verschijnt, en je vertelt hen dat ze vrij zijn om overal te kijken, behalve onder het tapijt in de woonkamer. Eric heeft net geholpen het spel weg te geven.
  4. forum rang 9 gnocchi. 18 september 2020 07:56
    Link Engels.
    hillreporter.com/pence-calls-former-a...

    Pence noemt voormalige stemmedewerker voor Biden 'ontevreden'

    DOOR Tara Dublin 17 september 2020

    Olivia Troye , die twee jaar als adviseur binnenlandse veiligheid, terrorismebestrijding en coronavirus werkte van vice-president Mike Pence, zegt in een nieuwe advertentie dat de reactie van de regering levens kostte en dat ze dit najaar vanwege haar stem zal stemmen op de democratische presidentskandidaat Joe Biden. ervaring in het Trump White House.

    Troye verschijnt in een nieuwe advertentie van Republican Voters Against Trump en zegt dat de reactie van Trump op de coronaviruspandemie een "regelrechte minachting voor het menselijk leven" toonde, omdat zijn "grootste zorg de economie en zijn herverkiezing was", aldus een senior adviseur van de Witte Huis-coronavirus-taskforce die in augustus het Witte Huis verliet. Troye is de eerste Trump-regeringsfunctionaris die uitgebreid heeft gewerkt aan de reactie op het coronavirus om zich uit te spreken tegen Trump en zijn verkeerde behandeling van de pandemie. Troye voegt zich bij een groeiend aantal voormalige functionarissen, waaronder de voormalige nationale veiligheidsadviseur John Bolton en de voormalige minister van defensie Jim Mattis , die hebben gesproken over hun zorgen over wat er is gebeurd tijdens hun tijd bij de regering, terwijl ze verklaarden dat Trump ongeschikt is om president te zijn.

    "Als de president dit virus serieus had genomen, of als hij echt moeite had gedaan om te vertellen hoe ernstig het was, zou hij de verspreiding van het virus hebben vertraagd, hij zou levens hebben gered", zegt Troye in de advertentie. Ze beweert ook dat Trump tijdens een taskforce-vergadering een verklaring heeft afgelegd dat het coronavirus misschien een "goede zaak" is, omdat hij geen hand hoeft te schudden met "deze walgelijke mensen", verwijzend naar zijn aanhangers.

    Nu ontslaat Troye's voormalige baas haar als een "ontevreden werknemer".

    Gevraagd naar de opmerkingen van Troye, zei Pence dat hij ze niet in detail had gelezen, maar toch afwimpelde.

    De vicepresident reageerde zojuist op zijn voormalige binnenlandse veiligheidsadviseur. Olivia Troye, die nu Biden ondersteunt. Pence beschrijft haar als "nog een ontevreden werknemer die de WH heeft verlaten, besloot politiek te spelen tijdens een verkiezingsjaar ..."

    - Kelly O'Donnell (@KellyO) 17 september 2020

    "Het leest me voor als nog een ontevreden werknemer die heeft besloten politiek te spelen tijdens [een] verkiezingsjaar", zei Pence in het Witte Huis toen hem werd gevraagd naar Troye. "Mijn personeel heeft aangegeven en ze maakte geen dergelijke opmerkingen toen ze onder ons team hier in het Witte Huis diende."

    "Ik zou niet trotser kunnen zijn op het werk dat we hebben gedaan," voegde Pence eraan toe, prees de reactie van het Witte Huis op het coronavirus.

    Miles Taylor, de voormalige stafchef van het Department of Homeland Security, tweette snel zijn verdediging van Troye en noemde verschillende voorbeelden van Trump-regeringsfunctionarissen die lovend over haar hadden gesproken voorafgaand aan deze nieuwe aankondiging.

    LOL. Letterlijk een andere persoon die me * dit jaar * persoonlijk vertelde hoe geweldig Olivia was als Pence's binnenlandse veiligheidsadviseur. Kom op, allemaal. Op een gegeven moment moet je je moreel uitgeput voelen door trouw te zijn aan Trump en je vrienden op het spoor te komen. t.co/tTd75ghEmz

    - Miles Taylor (@MilesTaylorUSA) 17 september 2020

    Taylor sprak ook met Wolf Blitzer om te spreken met Troye's onberispelijke ambtstermijn in het personeel van Pence.

    "Haar getuigenis is het duidelijkste bewijs tot nu toe dat de president de reactie verpestte en meer gaf om zijn herverkiezing" , zegt @MilesTaylorUSA over Olivia Troye, een voormalige topassistent van vice-president Mike Pence, die de pandemische reactie van de president veroordeelt . t.co/UJmuC4ZbZ6 pic.twitter.com/W2xVkDfEL9

    - De Situation Room (@CNNSitRoom) 17 september 2020
    hillreporter.com/pence-calls-former-a...
  5. forum rang 6 Plein777 18 september 2020 08:10
    Updated 6 min geleden
    bron: De Telegraaf
    18 min geleden in BUITENLAND

    WASHINGTON - Een voormalig Witte Huis-medewerker die betrokken was bij de corona-aanpak van de Amerikaanse regering heeft felle kritiek geuit op president Donald Trump. Volgens Olivia Troye, die adviseur was van vicepresident Mike Pence en zitting had in de coronavirus-taskforce die hij voorzit, wist Trump al in februari dat het longvirus een grote uitbraak zou veroorzaken in de Verenigde Staten.

    „De president wilde dat niet horen omdat zijn grootste zorg was dat we in een verkiezingsjaar zitten”, stelt Troye in een video die verspreid is door Republican Voters Against Trump, een initiatief van Republikeinse stemmers die willen voorkomen dat Trump een tweede termijn wint. Zelf was Troye twee jaar actief in het Witte Huis totdat ze opstapte in augustus.

    „De retoriek van de president en zijn eigen aanvallen op mensen in zijn regering die het werk proberen te doen, evenals de verkondiging van valse verhalen en onjuiste informatie over het virus hebben van deze aanpak een mislukking gemaakt”, zegt Troye, die in haar boodschap mensen opriep tijdens de komende presidentsverkiezingen op de Democratische kandidaat Joe Biden te stemmen.
  6. forum rang 10 DeZwarteRidder 18 september 2020 08:34
    quote:

    Plein777 schreef op 18 september 2020 08:10:

    Updated 6 min geleden
    bron: De Telegraaf
    18 min geleden in BUITENLAND
    WASHINGTON - Een voormalig Witte Huis-medewerker die betrokken was bij de corona-aanpak van de Amerikaanse regering heeft felle kritiek geuit op president Donald Trump. Volgens Olivia Troye, die adviseur was van vicepresident Mike Pence en zitting had in de coronavirus-taskforce die hij voorzit, wist Trump al in februari dat het longvirus een grote uitbraak zou veroorzaken in de Verenigde Staten.
    „De president wilde dat niet horen omdat zijn grootste zorg was dat we in een verkiezingsjaar zitten”, stelt Troye in een video die verspreid is door Republican Voters Against Trump, een initiatief van Republikeinse stemmers die willen voorkomen dat Trump een tweede termijn wint. Zelf was Troye twee jaar actief in het Witte Huis totdat ze opstapte in augustus.

    „De retoriek van de president en zijn eigen aanvallen op mensen in zijn regering die het werk proberen te doen, evenals de verkondiging van valse verhalen en onjuiste informatie over het virus hebben van deze aanpak een mislukking gemaakt”, zegt Troye, die in haar boodschap mensen opriep tijdens de komende presidentsverkiezingen op de Democratische kandidaat Joe Biden te stemmen.
    Trump handelt EXACT zoals van een machtswellustige egoïstische narcist verwacht mag worden.

    Obama zou precies het tegenovergestelde gedaan hebben.
  7. Joris Bohnson 18 september 2020 08:51
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 18 september 2020 08:34:

    [...

    Obama zou precies het tegenovergestelde gedaan hebben.
    Sure, Year right, sarcast off.

    Veel respect voor Obama maar ik denk dat Het op bladzijde twee van het handboek “ hoe maak ik de meeste kans om de verkiezingen te winnen. Op Bladzijde drie staat zorg ervoor dat het economisch goed gaat.
  8. forum rang 10 luchtschip 18 september 2020 08:55


    Jim Sciutto, CNN Anchor & Chief Nat Sec Correspondent, :

    FBI Director Wray says US sees “very active” Russian efforts to interfere in the 2020 election, saying its goal is “to sow discord and...denigrate Vice President Biden”

    twitter.com/jimsciutto/status/1306591...

    Trump reageert op twitter over Wray's opmerking :

    Donald J Trump :

    But Chris, you don’t see any activity from China, even though it is a FAR greater threat than Russia, Russia, Russia. They will both, plus others, be able to interfere in our 2020 Election with our totally vulnerable Unsolicited (Counterfeit?) Ballot Scam. Check it out!

    twitter.com/realDonaldTrump/status/13...

  9. forum rang 10 voda 18 september 2020 09:21
    Trump bezorgd over databeveiliging gamebedrijven Tencent - media

    (ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse regering heeft diverse gamebedrijven waarin het Chinese Tencent een belang heeft, gevraagd om openheid van zaken te geven over de manier waarop zij gegevens beveiligen. Dit meldde persbureau Bloomberg vrijdag op basis van bronnen.

    De Amerikaanse Committee on Foreign Investment heeft brieven gestuurd naar onder meer Epic Games en Riot Games met de vraag om meer inzicht te geven in de beveiligingsprotocollen die zij hanteren om de gebruikersgegevens van Amerikaanse consumenten te waarborgen, aldus de bronnen.

    Tencent heeft een belang van 40 procent in Fortnite-ontwikkelaar Epic en is volledig eigenaar van Riot. Vertegenwoordigers van de bedrijven wilden tegenover Bloomberg niet reageren op de berichten.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  10. forum rang 10 luchtschip 18 september 2020 09:26
    quote:

    Plein777 schreef op 18 september 2020 08:47:

    Hier de video van Olivia Troye, met haar verhaal :

    rvat.org/#homePageStories

    www.youtube.com/watch?v=jHIFOUiwBks
    Hier de video zelf :

    uitgebracht door Republican Voters against Trump

    video 2:06 minuut

    twitter.com/BillKristol/status/130668...

    Olivia Troye, VP Pence's lead staffer on the COVID task force, resigned two months ago. Now she speaks out:
    "No matter how hard you worked...the president was going to do something detrimental to keeping Americans safe. It was awful. It was terrifying."
  11. forum rang 10 luchtschip 18 september 2020 09:32


    Army National Guard Maj. Adam DeMarco told Congress federal officials requested a heat ray and stockpiled ammunition in preparation for clearing a peaceful protest in DC back in June. "He felt he had a moral obligation to come forward," says David Laufman, DeMarco's attorney.

    video 4:15 minuut

    twitter.com/CNN/status/13068016207604...

    Een heat ray is een hitte straal die op mensen wordt gericht waarbij zij een branderig gevoel op de huid krijgen.
    Was ontwikkeld om te gebruiken in Iraq indertijd, maar het werd afgewezen het daadwerkelijk te gebruiken.
    Nu werd het opgeslagen in Washington DC om het eventueel tegen het eigen volk in te zetten.
    Tegen vreedzame demonstranten om hen bij het Witte Huis weg te jagen, zodat Trump de wandeling naar de kerk kon maken om daar demonstratief de bijbel in zijn hand te tonen.

  12. forum rang 10 luchtschip 18 september 2020 10:12


    Lev Parnas and David Correia charged with conspiring to defraud investors in their fraud insurance company “Fraud Guarantee”

    twitter.com/SDNYnews/status/130669124...

    www.justice.gov/usao-sdny/pr/lev-parn...

    Parnas speelde een bemiddelende rol voor Rudy Giuliani om belastend materiaal over Hunter Biden in Oekraine te verkrijgen. Zat ook in het plan om de toenmalige US ambassadrice in Oekraine te ontslaan.
    Deze ontwikkelingen samen met Trump's Quid pro Quo met de Oekrainse President leidde tot Trump's impeachment in het Huis.

    Nu is Parnas dus aangeklaagd voor financiele fraude.
  13. forum rang 10 luchtschip 18 september 2020 10:53


    En weer een verlaat het Trump kamp

    Josh Venable, the former chief of staff to Education Secretary Betsy Devos, has joined another former Trump administration official's group opposing the president

    twitter.com/politico/status/130670046...

    DeVos' former top aide joins anti-Trump group

    Josh Venable is lending his name as an adviser to the Republican Political Alliance for Integrity and Reform.

    www.politico.com/news/2020/09/17/devo...
  14. forum rang 10 luchtschip 18 september 2020 11:03


    FBI's Wray says Antifa more an ideology than a group, undercutting statements by other Trump officials

    Wray also told Congress the FBI has seen "very active" Russian efforts to influence the 2020 election, to "sow divisiveness" and "denigrate" Biden.

    www.nbcnews.com/politics/congress/fbi...

    FBI Director Christopher Wray said on Thursday that the bureau views Antifa as "more of an ideology than an organization," undercutting statements by President Donald Trump and others in his administration that Antifa is leading, organizing and funding acts of violence in cities across the country from a national level.
  15. forum rang 10 luchtschip 18 september 2020 12:04



    @CDCgov did NOT write a controversial guideline saying that people without #COVID19 symptoms don’t need to get tested for coronavirus.
    @HHSGov officials wrote & posted it on CDC’s website, bypassing CDC’s scientific review process.

    twitter.com/DrDenaGrayson/status/1306...

    www.nytimes.com/2020/09/17/health/cor...

    Een illegale handeling van het HHS, om een richtlijn op d web site van het CDC te zetten.
    Michael Caputo heeft 60 dagen (ziekte) verlof genomen bij het HHS.
    Zeer wel mogelijk dat hij op non actief gezet is in verband met een lopend onderzoek.

    De basis van de richtlijn was dat mensen die contact hebben gehad met een besmet persoon, maar symptomatisch waren, niet getest hoefden te worden.
74.249 Posts
Pagina: «« 1 ... 2100 2101 2102 2103 2104 ... 3713 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.