Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

71.081 Posts
Pagina: «« 1 ... 2081 2082 2083 2084 2085 ... 3555 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 12 september 2020 22:09
    Vervolg.

    Capehart riep onmiddellijk die leugen:

    hillreporter.com/jonathan-capehart-la...

    U rende de wereld rond om bewijs te vinden, maar u vindt er geen die niet kunnen worden ontkracht door factcheckers in het hele land - in een poging de democratische presidentskandidaat te ondermijnen.

    Giuliani hield vol dat hij in wezen alleen bevelen opvolgde, en dat MSNBC het echte dekmantel was.

    "Ik niet!" Gromde Giuliani. "Ik verdedigde mijn cliënt Donald J. Trump tegen valse beschuldigingen waarvan is bewezen dat ze vals zijn, en die uw netwerk weigert te publiceren ... u zult niet de twaalf mobiele telefoons publiceren die door aanklagers zijn gewist." Aanklagers wissen mobiele telefoons niet per ongeluk, Jonathan, niet twaalf. "

    Giuliani draaide zich om en beschuldigde Special Counsel Robert Mueller en het "Mueller-volk" van "het belemmeren van gerechtigheid", de tweede hoge misdaad waarvoor Trump werd afgezet.

    "Zoals we al zeiden," vervolgde Giuliani, bestond het team van Mueller uit "Democratische agenten die zich voordeden als aanklagers." Ook dit is ontkracht. "Maar je netwerk dekt het niet, dus je luisteraars horen dat nooit," snauwde Giuliani.

    "Ik behandel geen complottheorieën, ik bedek geen leugens, meneer Giuliani", zei Capehart, terwijl Giuliani twijfelde over hoe kabelnieuws-kijkers zouden moeten "beslissen" wat de waarheid is, in plaats van vanuit Capehart's "bevooroordeelde democratische standpunt. van mening, Jonathan. Dat is niet goed voor het Amerikaanse volk. "

    Capehart probeerde het interview af te sluiten door te verwijzen naar een donderdag-tweet die werd gepost door Lev Parnas - een voormalige Giuliani-medewerker die vorig jaar werd aangeklaagd wegens vermeende schendingen van de campagnefinanciering en die als getuige was opgetreden bij de afzettingszaak van Trump - die Giuliani in feite een leugenaar noemt:

    Dus nu wil @RudyGiuliani, de advocaat van @ realDonaldTrump, dat de wereld gelooft dat hij niet wist wie Derkach was toen hij met @ChanelRion en @OANN naar Oekraïne vloog om verkeerde informatie te ontvangen over @JoeBiden. #LevRemembers #RudyNeverLearns #TruthMatters

    Dus nu wil @RudyGiuliani, de advocaat van @ realDonaldTrump, dat de wereld gelooft dat hij niet wist wie Derkach was toen hij met @ChanelRion en @OANN naar Oekraïne vloog om verkeerde informatie te ontvangen over @JoeBiden. #LevRemembers #RudyNeverLearns #TruthMatters t.co/CcmMJJRoo1

    - Lev Parnas (@levparnas) 11 september 2020

    "Wat is uw reactie op die tweet?" Capehart vroeg.

    Giuliani:

    Lev zat in de gevangenis toen dat gebeurde. Hij liegt, omdat hij het niet zou kunnen, zou het onmogelijk kunnen weten. Ik had toen geen contact met hem. Hij werd gearresteerd en ik verbrak het contact met hem. Hij zat in de gevangenis toen dat gebeurde. De man is een bekende leugenaar, boef, dief, en weet je, mijn zaken, veiligheid, nationale veiligheid, vervolging, jij behandelt slechte mensen om informatie te krijgen. Ik bedoel, dat is hoe ik al mijn zaken tegen de maffia, tegen kromme politici heb ingediend.

    Giuliani herhaalde de valse samenzwering over Biden en Oekraïne.

    De zaak tegen Biden is overweldigend. Ik zou het in een vier weken durende proef beter kunnen bewijzen dan dat ik Fat Tony Salerno kon vervolgen.

    Maar Giuliani prees opnieuw de onzin dat Biden "miljoenen van buitenlandse regeringen had weggehaald om zijn kantoor te verkopen" en dat "jouw station het verdoezelt, en je zegt het niet tegen het Amerikaanse volk, Jonathan."

    Poëtisch gezien was Parnas de volgende gast van Capehart.
  2. forum rang 6 ff_relativeren 12 september 2020 23:36
    De pandemie-rapporten van het Amerikaanse CDC worden tegenwoordig aangepast, omdat er ongepaste deep-state meningen in staan .. bron : www.cnbc.com/2020/09/12/health-expert... .

    En die deep-state meningen verwijst naar : www.cnbc.com/2020/09/11/kids-caught-c... .

    Laat eenieder zijn en haar eigen conclusie maar trekken ..
  3. [verwijderd] 13 september 2020 03:34
    quote:

    ff_relativeren schreef op 12 september 2020 23:36:

    De pandemie-rapporten van het Amerikaanse CDC worden tegenwoordig aangepast, omdat er ongepaste deep-state meningen in staan .. bron : www.cnbc.com/2020/09/12/health-expert... .

    En die deep-state meningen verwijst naar : www.cnbc.com/2020/09/11/kids-caught-c... .

    Laat eenieder zijn en haar eigen conclusie maar trekken ..

    Hoe veel beter zou de wereld er uit zien, wanneer linkse organisaties als de NOS dit aan de Nederlandse belastingbetaler zou laten zien? Gelukkig kan de Nobelcommissie ook niet meer om de prestaties van Trump heen. Zou de NOS het laten zien, wanneer Trump volledig terecht die prijs krijgt? Zulks in tegenstelling tot Obama, die de prijs kreeg, zonder ook maar iets gedaan te hebben in zijn eerste maanden in belang van de wereldvrede en daarna alleen maar oorlogen startte? Hoe gaat de NPO haar eigen leugens draaien?
  4. [verwijderd] 13 september 2020 04:05
    En terwijl Joe Biden zich in zijn kelder verbergt, wetende dat hij geen kans maakt, doet Trump dit:

    www.youtube.com/watch?v=1FXjY2omWLM

    Democraten noemen ze zich, maar in feite zijn het mensen die niets met democratie en publiek debat hebben. Een beetje als D66 zeg maar, terugkerend in de tijd, maar zich wel progressief durven noemen. Zoals Trump Biden tot niets terug zal brengen, zal ook D66 in Nederland tot vrijwel niets teruggebracht worden. De wakker geworden mensen zullen we woke noemen en stemmen FvD. Zo simpel is het dames, heren en wie zich volgens D66 regels anders zou voelen.
  5. jecebe 13 september 2020 08:45
    quote:

    gbakl schreef op 13 september 2020 08:40:

    HenriF
    Lid sinds: 08 sep 2020
    Laatste bezoek: 13 sep 2020
    .
    zeer actief figuur die opeens hier verschijnt (omdat zijn oude ali-jas versleten is ?)
    en denkt serieus genomen te worden ???
    Dan hoort hij hier thuis, tot op heden heb ik nog niemand serieus kunnen nemen op dit draadje.
  6. forum rang 6 Plein777 13 september 2020 08:45
    quote:

    gbakl schreef op 13 september 2020 08:40:

    HenriF
    Lid sinds: 08 sep 2020
    Laatste bezoek: 13 sep 2020
    .
    zeer actief figuur die opeens hier verschijnt (omdat zijn oude ali-jas versleten is ?)
    en denkt serieus genomen te worden ???
    Om medelijden mee te hebben, maar woont sinds 2013 op het franse platteland tussen de boeren,, dat is wel een verzachtende factor !
  7. forum rang 9 gnocchi. 13 september 2020 09:07
    Link Engels.

    hillreporter.com/roger-stones-pal-plo...

    Roger Stone's vriend plot massale verkiezingsdag kiezer intimidatie-inspanning om Donald Trump te helpen winnen
    DOOR Brandon Gage 13 september 2020

    Afgelopen donderdag riep president Donald Trump zijn aanhangers op om dienst te nemen in een "leger" om kiezers te intimideren bij de peilingen op 3 november.
    Foto door Drew Angerer / Getty Images

    "Meld je aan om een ??Trump Election Poll Watcher te worden", tweette Trump. "Schrijf je vandaag in! #MakeAmericaGreatAgain “

    Trumps call-to-arms is blijkbaar ontvangen door een Republikeinse agent en vriend van Roger Stone genaamd Ali Alexander (ook bekend als Ali Akbar), die van plan is een 2018-intimidatiecampagne voor kiezers, genaamd 'Stop the Steal', te vernieuwen.

    Right Wing Watch meldde vrijdag dat Alexander gelooft dat de verkiezingen zullen worden "verkracht en overvallen" door democraten.

    "Ik kijk naar een stel grifters, MAGA grifters, die doen alsof ze het stelen gaan stoppen. Gaan ze het stelen stoppen? " Zei Alexander in een Periscope-uitzending die vrijdag tienduizenden hits trok. “Wat doen deze grifters online, tweeten, om het stelen te stoppen? Wat hebben ze in het verleden gedaan? Helemaal niet. "

    Alexander legde zijn plannen uit om tegen de verkiezingsdag chaos te veroorzaken:

    In de komende dagen gaan we de infrastructuur bouwen om het stelen te stoppen. Wat we gaan doen, is dat we alle sociale media omzeilen. De komende dagen zullen we ons concentreren op de swing states, en we zullen in kaart brengen waar de stemmen worden geteld en de staatssecretaris. We zullen dit allemaal openbaar in kaart brengen voor iedereen en we zullen mobiele telefoonnummers verzamelen zodat als u zich binnen een straal van 100 mijl van een slechte staatssecretaris bevindt of iemand die stemmen telt na de deadline of als er een hoorzitting bij de federale rechtbank is, wij zal u waarschuwen waar u heen moet. We gaan heel Twitter omzeilen, heel Facebook, heel Instagram, oké? We gaan het allemaal omzeilen.

    Hij ging verder:

    We zullen kamperen als dat nodig is. We zullen tenten hebben. We zullen water hebben. We zullen elektrolyten hebben. We zullen vitamine D, C en A hebben. We zullen zink hebben. We zullen sandwiches eten. We zullen alles hebben zodat patriotten toezicht kunnen houden op de vermeende mensen in onze republiek die de taak hebben onze stemmen te tellen en niet te halen. Onze stemmen tellen, geen nieuwe stemmen maken.

    Alexander voegde eraan toe dat Facebook-CEO Mark Zuckerberg besloot om berichten te markeren door elke politicus, inclusief Trump, die de overwinning op de verkiezingsavond aankondigt, vanwege het enorme volume aan post-in en afwezige stembiljetten die worden verwacht.

    "Er is helaas, denk ik, een verhoogd risico op burgerlijke onrust in de periode tussen het stemmen en het uitspreken van een uitslag", zei Zuckerberg donderdag tegen Axios 'Mike Allen. "Ik denk dat we er alles aan moeten doen om de kans op geweld of burgerlijke onrust na deze verkiezingen te verkleinen."

    Het bijgewerkte beleid van Facebook stelt:

    Als een kandidaat of campagne de overwinning probeert uit te roepen voordat de definitieve resultaten bekend zijn, voegen we een label toe aan hun berichten om mensen naar de officiële resultaten van Reuters en de National Election Pool te leiden. " Het stelt ook dat Facebook inhoud zal labelen “die de uitkomst van de verkiezingen wil delegitimeren of de legitimiteit van stemmethoden wil bespreken, bijvoorbeeld door te beweren dat legale stemmethoden tot fraude zullen leiden.

    "Een van de dingen waarvan ik denk dat wij en andere media moeten beginnen, is het Amerikaanse volk voorbereiden dat er niets onwettigs is aan het feit dat deze verkiezingen extra dagen of zelfs weken nodig hebben om ervoor te zorgen dat alle stemmen worden geteld," zei Zuckerberg. "In feite kan dat belangrijk zijn om ervoor te zorgen dat dit een legitieme en eerlijke verkiezing is."
  8. forum rang 6 gbakl 13 september 2020 09:38
    www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/v...
    .
    er is nog meer wat fors keldert, denk aan het geloof vh kiezersvee dat hem al jaren
    trouw is wat hij ook zegt en doet.
    maar er is nog hoop voor trump zolang hij de rechtszaken kan rekken en als vrij man
    rondloopt.

    hoofd parkeerterreinen waar hij al zijn ex-vrienden en familie en bondgenoten kan
    wegparkeren...slagboom ervoor en netjes opgeborgen.

    Hij bezit ook een paar honderd parkeerplaatsen in Manhattan......maar of hij zelf nog
    welkom is daar in Manhattan ???
    Misschien kan hij aanpappen met Elon Musk voor een parkeerbaan om
    de aarde...
    .
  9. forum rang 8 closer 13 september 2020 12:20
    Trump ally who sought to change CDC Covid reports claims he was fighting 'deep state'

    A former Trump campaign official now spokesman for the US health department sought to change key reports on the coronavirus pandemic, in some cases “openly complaining” that they “would undermine the president’s optimistic messages about the outbreak”, according to internal emails seen by Politico.

    The official, Michael Caputo, told the website he was attempting to stymie “ulterior deep state motives in the bowels” of the Centers for Disease Control and Prevention, or CDC.

    The news comes after reports that a whistleblower at the Department of Homeland Security said he was told to stop making Donald Trump “look bad”, via reports on Russian election interference.

    -----

    “Caputo and his team have attempted to add caveats to the CDC’s findings,” the website said, “including an effort to retroactively change agency reports that they said wrongly inflated the risks of Covid-19 and should have made clear that Americans sickened by the virus may have been infected because of their own behavior.”

    One report Caputo’s team tried to stop, the website said, concerned hydroxychloroquine, an anti-malarial drug which Trump and key aides pushed for use in treatment of Covid-19 but which studies have said can be dangerous. The report was published last week, reportedly after being held for a month because its authors’ political views were in question.

    In one August email seen by Politico, another political appointee accused the CDC of writing “hit pieces on the administration” and trying to “hurt the president”.

    www.theguardian.com/us-news/2020/sep/...
  10. forum rang 8 closer 13 september 2020 12:28
    Roger Stone to Donald Trump: bring in martial law if you lose election
    Trump meanwhile promises to ‘put down’ leftwing protests and says US Marshals killing Portland suspect was ‘retribution’

    Roger Stone, whose 40-month prison sentence for lying to Congress and witness tampering in the Russia investigation was commuted by Donald Trump, has said Trump should seize total power and jail prominent figures including Bill and Hillary Clinton and Mark Zuckerberg if he loses to Joe Biden in November.

    -----

    In his interview with Fox News, Trump discussed an incident in the city in which US Marshals shot dead a suspect in the killing of a member of a rightwing group.

    “There has to be retribution when you have crime like this,” Trump said.

    He also said protests such as those in Portland would lead to “a backlash” from the political right, “the likes of which you haven’t seen in many, many years”.

    www.theguardian.com/us-news/2020/sep/...
  11. JustLong 13 september 2020 14:23
    quote:

    HenriF schreef op 12 september 2020 19:27:

    [...]

    In het aangehaalde artikel staat geen enkel feit, louter aannames en hear say. En nu moet ik met feiten komen? Kom nou.
    Nou, je zegt zelf dat het aantoonbare leugens zijn, dus dan ben ik erg benieuwd wie of wat dat heeft aangetoond. Ik weet ook niet alles en heb trump nooit ontmoet dus ja, we zijn allemaal afhankelijk van wat anderen zeggen. Ik snap op zich best dat je het artikel in the atlantic niet als zoete koek aanneemt. Dat is immers geen pro trump blad. Maar als vervolgens een gerespecteerd verslaggever Fox News, nota bene dé zender van het pro trump kamp, het verhaal bevestigd, waarom zou ik dan nog twijfelen? Jij weet blijkbaar meer dus please enlighten us!

    En als je dat toch bezig bent, waaruit blijkt dat Biden wordt geleid door communisten? Leuk om zomaar iets te roepen maar ben oprecht benieuwd waar je dat vandaan haalt.
71.081 Posts
Pagina: «« 1 ... 2081 2082 2083 2084 2085 ... 3555 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 899,60 -0,05%
EUR/USD 1,0747 -0,09%
FTSE 100 8.354,05 +0,49%
Germany40^ 18.498,00 +0,37%
Gold spot 2.316,84 +0,12%
NY-Nasdaq Composite 16.332,56 -0,10%

Stijgers

Air Fr...
+4,72%
INPOST
+3,07%
EBUSCO...
+3,01%
Van La...
+2,61%
Vopak
+2,32%

Dalers

OCI
-3,49%
Accsys
-2,94%
Avantium
-2,21%
ForFar...
-2,07%
NX FIL...
-2,01%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links