Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Versatel« Terug naar discussie overzicht

Versatel! -> She's Gonna Rock 'n Roll!!

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 24 februari 2005 18:12
    Maar wanneer? Eindelijk kunnen ze niet meer om een outlook heen. De aankomende presentatie MOET licht in de duisternis werpen over de TP plannen maar dat snappen ze denk ik ook wel. Vuurwerk dus.

    Verder begrijp ik dat Tele2 haar partner in Nederland bekend gaat maken. Enkelen schijnen zeker te weten dat dat versatel wordt? Ik weet dat zo net nog niet. Maar evengoed een goede kans op een flinke order. Potentie!

    Media hypes rond John de Mol en zijn plannen kunnen op elk moment de kop op steken en dagenlang de TV rubrieken domineren. Versatel komt dan aan die lopende band mee. Belangstelling van nieuwe beleggers! Onze john kan bovendien besluiten nog even pontificaal bij te kopen...up up up!

    Nog steeds mogen we niet uitsluiten dat Versatel zélf een overname doet in Belgie of in Duitsland. Namen als Isis en Tropolys circuleren. Met een kleine emissie en een smak contant geld uit de kas, kan er elk moment een prachtige deal bekend worden gemaakt! Over de 1000M omzet in 2005!

    And Last but not least: Te koop: "Versatel" -> Lock Stock & Barrel! 3 euro p/a!

    greetings...

    AC
  2. [verwijderd] 24 februari 2005 19:44
    Hoi AlexisColby,

    Eindelijk weer eens een positieve look op versatel.
    We hebben het er al vaker over gehad en ik denk dat 2 maart de aftrap is van een nieuwe stijging op basis van het bekend maken van positief nieuws!

    Het komt er zowiezo aan en als Versatel (PR) samen met Thalpa 2 maart uitblinken en de opstelling (om het in voetbal termen te houden)bekend maken dan kan het seizoen echt gaan beginnen!!
  3. [verwijderd] 24 februari 2005 20:17
    cheers Rick,

    Ik heb Versatel maar even laten rusten. Na de woelige november en december was het te verwachten dat er een rustige periode aan zou breken. Maar nu is het wel weer mooi geweest. Nieuwe feiten hebben zich achter de schermen weer opgestapeld en een vrachtlading nieuws komt onze kant op. Ik hoop alleen goed nieuws!

    Op naar de 2,50...

    AC
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.