Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 1004 1005 1006 1007 1008 ... 2686 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 ffff 12 oktober 2019 15:14
    Opus,
    Het grappige vind ik dan weer, dat als ze dan eindelijk eens hun tanden kunnen laten zien, eindelijk eens iets zinvol doen, dan durven ze niet zoals nu bij de discussie over Zandvoort.

    Is het nu echt zo moeilijk om gewoon te zeggen: Nederland is veel te dicht bevolkt en heeft zo ontzettend veel uitstoot dat we die races voor de komende 60 jaar verbieden, de motorraces in Assen inclusief!

    Ze durven gewoon niet...Iedere keer maar weer bekijken hoeveel stemmen het gaat kosten.

    Peter
  2. [verwijderd] 12 oktober 2019 16:10
    Rutte III mag opstappen

    Jensen laat de dubbele hypocriete standaard zien van de minister-president als slaaf van de Nieuwe Wereld Orde, die geleid zal worden vanuit de VN en ondersteund wordt door de EU en anti-nationalistische politici.
    youtu.be/-L7JSsEdmmY

    De VN, die ook Agenda 21 wereldwijd implementeert. Een plan dat zal heersen over de wereldbevolking als we dat toestaan… Onderstaand artikel laat ons weten dat Agenda 21 een blauwdruk is voor een wereldwijde communistische dictatuur, die vele aspecten van de NWO verbindt: ontvolking, slimme meters, bewaking, trans-humanisme en microchipping.

    Het is gewoon schokkend en velen dachten dat het een complottheorie was, maar helaas zien we aan het mondiale beleid, dat slaafs in Nederland wordt opgevolgd, dat het geen grapjes zijn en het realiteit is.

    Mijns inziens zouden we als de wiedeweerga uit de EU en de VN moeten stappen. Ondemocratische instituten die willen gaan bepalen of u een auto mag bezitten en of u uw eigen voedsel mag verbouwen en ook uit welke materialen uw huis gebouwd zou moeten zijn. Die slimme steden creëren met 5G en die met camera’s iedereen 24 uur per dag in de gaten willen gaan houden. Ingeplante microchips zullen u toegang geven tot geld, voedsel, transport, toegang tot uw woning enz… Een interessant artikel dat de moeite van het lezen waard zal zijn.
    thefreedomarticles.com/agenda-21-huma...

    FCC-voorzitter Tom Weeler zegt dat er niet gewacht wordt met het wereldwijd uitrollen van 5G, ondanks dat er wereldwijd geen enkel rapport bestaat dat zegt dat 5G ongevaarlijk is. Wel zijn er stapels peer-gereviewde onderzoeken van wetenschappers en onderzoekers die zeggen dat het desastreuze gevolgen zal hebben voor mens, flora en fauna.
    youtu.be

    Campagnevoerders in Totnes, Devon, hebben lokale functionarissen overtuigd en overgehaald om een moratorium in te stellen voor het 5G netwerk en is net zoals in Apeldoorn is de uitrol van 5G stopgezet.
    www.dailymail.co.uk

    In Apeldoorn is dat gebeurd onder druk van de Nederlandse Bond Voor Overheidszaken, die een unieke aansprakelijkheidsactie hebben die de wethouders en gemeenteraadsleden persoonlijk aansprakelijk houdt, aangezien ze op de hoogte zijn van de gevaren van 5G, voor eventuele lichamelijke, psychische of emotionele schade voortkomend uit 5G.

    Ook u kunt hieraan meedoen, het is even wat werk heb ik gemerkt met printen, ondertekenen van contracten, scannen en mailen, maar dan helpt u wel mee aan het voorkomen van de uitrol van het levensgevaarlijke 5G en het is, mocht u voor die optie kiezen, inclusief een dagvergoeding van max. € 2000,- per dag.
    www.bondoverheidszaken.nl

    Ook is er een zaak tegen de regering aangespannen aangaande de stikstofclaim. De Rijksoverheid en de Provincies staan op het punt stikstofmaatregelen te treffen, waarbij miljarden euro’s aan economische waarde van de agrarische sector worden afgenomen. Met name de maatregelen die provincies voornemens zijn te treffen, zullen vergaand zijn en alle veehouderijsectoren treffen. De overheid zal haar maatregelen nemen op grond van de uitkomsten van rekenmodel AERIUS van het RIVM, dat een onzekerheid rapporteert in de berekeningen van 50 – 100% (bron RIVM) en nooit gevalideerd is met metingen. Stikstofclaim wil de schade die het kabinet en Gedeputeerde Staten gaan veroorzaken met onzorgvuldig handelen op de overheid verhalen.
    www.stikstofclaim.nl/

    De provincie Friesland heeft na een protest van vele boeren besloten om de nieuwe stikstofregels te schrappen en opnieuw om de tafel te gaan zitten, ditmaal met de boeren erbij. Dat is een stap in de goede richting en ik hoop dat vele provincies het goede voorbeeld van de provincie Friesland zullen volgen en ophouden met die stikstofhysterie, een hysterische kijk op het boeren die vanuit de VN (Agenda 21) wordt gepromoot.
    www.boerenbusiness.nl

    Dit is ons Nederland, ons vaderland waarin onze boeren boeren en zorgen voor ons eten. Wie met zijn gezonde verstand is het ermee eens dat het politieke beleid hier bepaald wordt door de Verenigde Naties en niet door onze eigen politici? Dit politieke kartel, dat niet in dienst is van de Nederlandse bevolking, maar in dienst is van de elitaire globalisten van de VN en de EU, mag opstappen.

    Dit is ons land en we hebben het recht op politici die wel de belangen van Nederland en de Nederlanders op de eerste plaats zetten. Die Nederland opbouwen en niet afbreken, zoals nu te zien is in vele sectoren van ons land. Laten we met zijn allen opstaan voor de toekomst van onze kinderen, die in vrijheid willen opgroeien in een mooi en veilig Nederland vol mooie Nederlandse tradities als Sinterklaas en Zwarte Piet.

    #steundeboeren #BoerZoektBurger #Agractie #FDF 16 oktober Den Haag

    Door:
    “Elise Nijmegen”
    (voor www.ejbron.wordpress.com)
  3. forum rang 9 josti5 12 oktober 2019 17:30
    Goed, dat meer en meer mensen 'het licht' gaan zien, zich bewust zijn geworden van wat wérkelijk gaande is in New York en Brussel, en niet te vergeten talloze NGO's en 'goede doelen'.
    Nix 'conspiracy'.
    Een ieder, die een béétje verbanden kan leggen, snapt al snel, welke richting het uit gaat: alsnog naar George Orwell's '1984'.
    'In ons eigen belang', uiteraard, 'voor onze eigen veiligheid', en zo...
  4. forum rang 10 rationeel 12 oktober 2019 18:39
    quote:

    ffff schreef op 12 oktober 2019 15:14:

    Opus,
    Het grappige vind ik dan weer, dat als ze dan eindelijk eens hun tanden kunnen laten zien, eindelijk eens iets zinvol doen, dan durven ze niet zoals nu bij de discussie over Zandvoort.

    Is het nu echt zo moeilijk om gewoon te zeggen: Nederland is veel te dicht bevolkt en heeft zo ontzettend veel uitstoot dat we die races voor de komende 60 jaar verbieden, de motorraces in Assen inclusief!

    Ze durven gewoon niet...Iedere keer maar weer bekijken hoeveel stemmen het gaat kosten.

    Peter
    Jouw partij voelt de tegenwind van de redelijke krachten. Misschien was al dat leunen naar links toch niet zo'n echt goed idee!

    Wat verwacht ik? Rutte krijgt ergens een mooie baan, en het stokje wordt overgenomen door de warmloper, die nu al af en toe zijn ballonnetje mag oplaten en die weer een meer liberale koers zal gaan varen.
  5. forum rang 10 DeZwarteRidder 12 oktober 2019 18:46
    Was het daarom nodig om Mark Rutte nu al twee keer bij Trump langs te laten gaan? Om uit eerste hand te horen wat het Amerikaanse beleid is?

    „Ja. Na de verkiezing van Trump hebben we bedacht: we zullen met hem om moeten gaan, hij is de democratisch gekozen president. Het eerste gesprek, vorig jaar juli, ging heel goed. Trump zei na afloop: ‘I like this guy.’ Wat Rutte toen heel goed deed: hij liet niet over zich heen lopen, hij zei een keer ‘no’. Van tevoren zei Rutte: ‘Als we feiten die niet kloppen niet corrigeren, worden ze vanzelf waar.’ Je hoeft niet op alle slakken zout te leggen, maar als iets fout is, moet je hem tegenspreken.”

    Met dat voornemen begon hij aan het gesprek?

    „En bij het eerste het beste onderwerp sprak hij hem al tegen.”

    Dat was bij de persconferentie, nog voor het gesprek binnenskamers. Trump zei dat het óók positief was als de EU en de VS niet uit hun handelsconflict kwamen. ‘Nee’, riep Rutte. ‘Dat is níet positief.’

    „Het aardige is: Trump accepteerde het. Hij werd niet bozig. In de twee gesprekken ging het zo: als Rutte iets hoorde wat onwaar was, zei hij wat hij dacht. Het pakte goed uit, Trump zag dat hij niet met een ja-knikker aan tafel zat, maar met iemand met wie hij zaken kon doen. Daar komt bij dat Rutte in de NAVO voor Trump een goede rol had gespeeld. Trump moest aan boord worden getrokken. Dus Rutte zei daar: ‘Donald’, want zo noemt hij hem, ‘kijk eens wat jij voor elkaar gebokst hebt. Dankzij jou komt er 100 miljard dollar extra bij voor de NAVO.’ En Trump heeft dat later herhaald.”

    Zo ging het ook in het Witte Huis?

    „Ik denk dat de verhouding met mensen als Trump nooit echt goed kan zijn. Maar je kunt er wel uitkomen met het idee: deze man kunnen we hebben. Rutte probeerde er aan het eind van elke sessie een vervolg uit te halen. In het laatste gesprek ging het over economische samenwerking. Larry Kudlow, Trumps economisch adviseur, zat daar ook aan tafel. Rutte wees op zijn eigen adviseur en zei: ‘Als jullie nu eens met zijn tweeën een paper uitwerken, ik heb wel wat ideeën.’ Dat vindt Trump verder prima, het interesseert hem geen bal. Dat doet Rutte heel handig.”

    Wat heeft Nederland eraan?

    „Geopolitiek spelen wij geen rol, we zijn geen supermacht. We hebben wel een belangrijke economische positie in Amerika, die kun je gebruiken. Daarvoor heb je een bezoek van de premier nodig die zegt: ‘Donald, mag ik je even iets laten zien?’”

    Hoe doe je dat?

    „Wij hadden op de ambassade een handig A4’tje gemaakt met de belangrijkste cijfers over onze handelsrelatie. We hadden tegen Rutte gezegd: schuif die, hup, even over tafel. Een geplastificeerd kaartje. En blijkbaar leest hij zijn dossiers niet voor zo’n gesprek, want een aantal van die dingen leken echt nieuw voor hem.”

    Wat bijvoorbeeld?

    „Hoeveel banen er in de VS zijn door Nederlandse investeringen. Wij steken zo’n 330 miljard in de VS. Dat is een interessant bedrag, Trump keek ervan op. Zo’n kaartje verdwijnt dan toch even in zijn zak. Al gaat het er misschien ongelezen weer uit.”

    Er stonden ook plaatjes op?

    „Ja, ja.” Hij glimlacht. „Het wordt allemaal zeer inzichtelijk gemaakt.”

    Vorige week hield Rutte een toespraak waarin hij lovend was over Trump en juist kritisch over Obama. Is dat een premier die Trump stevig tegenspreekt?

    „Dat was typisch zo’n lezing met als doel: op goede voet blijven met de Amerikanen. Binnenskamers laat Rutte niet over zich heen lopen. En je moet bedenken: dit was vóór de inval van Turkije in Syrië.”

    www.nrc.nl/nieuws/2019/10/11/rutte-ze...
  6. forum rang 10 rationeel 12 oktober 2019 18:53
    quote:

    josti5 schreef op 12 oktober 2019 17:30:

    Goed, dat meer en meer mensen 'het licht' gaan zien, zich bewust zijn geworden van wat wérkelijk gaande is in New York en Brussel, en niet te vergeten talloze NGO's en 'goede doelen'.
    Nix 'conspiracy'.
    Een ieder, die een béétje verbanden kan leggen, snapt al snel, welke richting het uit gaat: alsnog naar George Orwell's '1984'.
    'In ons eigen belang', uiteraard, 'voor onze eigen veiligheid', en zo...
    We hebben nu toch een aantal spreekbuizen.

    Even afwachten of de MSM eieren voor hun geld gaan kiezen.
    Het begint met een paar journalisten die de ruimte wordt geboden om het ware geluid;) te laten horen.
  7. forum rang 10 rationeel 13 oktober 2019 00:03
    Defensieminister Bijleveld over Trump: zo ga je niet met elkaar om.

    Ab Flipse
    ?

    @abflipse

    MeerAb Flipse heeft geretweet NOS

    Sorry minister. Ik was er vandaag bij #defensiedebat Wij hebben de VS in de steek gelaten toen zij Europa om hulp vroegen in Noord-Syrië. Nu niet janken. Behalve Groot Brittannië hebben alle landen in West Europa hun defensie apparaat verwaarloosd. We kunnen en durven niets.

  8. forum rang 10 DeZwarteRidder 13 oktober 2019 10:17
    Het beste van De Telegraaf
    Wat verdient een... melkveehouder?

    Door Marlou Visser
    Gisteren, 13:03 in GELD

    Amsterdam - Boeren vulden op 1 oktober het Malieveld met hun trekkers. Ze vinden dat ze meer waardering verdienen. Maar wat verdient een boer eigenlijk?

    Er zijn heel veel soorten boeren, in deze rubriek richten we ons daarom op de melkveehouder.

    Boeren zijn ondernemers. In het geval van melkveehouders is hun inkomen sterk afhankelijk van de melkprijs maar ook van bijvoorbeeld het weer.

    Gemiddelden

    Volgens Wageningen Economic Research (WER) verdienden melkveehouders in 2018 gemiddeld €30.000. Dit is het inkomen uit bedrijf per onbetaalde arbeidsjaareenheid (aje): oftewel wat er overblijft voor de boer zelf. Daar moet hij nog wel pensioen en verzekeringen van betalen.

    In 2017, een topjaar voor boeren, was het nog gemiddeld €64.000. Maar in 2009 maakte de gemiddelde melkveehouder €1200 verlies.

    Bekijk ook:
    Boereninkomen door droogte bijna gehalveerd

    Een boerengezin heeft daarnaast gemiddeld €10.000 tot 14.000 extra inkomsten, bijvoorbeeld inkomsten van de partner, toeslagen of inkomsten uit investeringen, aldus de WER. In het rekenvoorbeeld nemen we dit niet mee.

    Biologisch

    Een melkveehouder heeft gemiddeld 79 koeien, blijkt uit CBS-cijfers uit 2016, de meest recente die er zijn. De gemiddelde opbrengsten per koe per jaar zijn in de reguliere sector €3800, de kosten €3000.

    In de biologische sector (ongeveer 3%) zijn de opbrengsten per koe €4900 en de kosten €3700. Er zijn boerderijen met slechts enkele koeien, terwijl de grootste honderd gemiddeld bijna vijfhonderd koeien hebben.

    Soms is een boerderij een eenmanszaak, soms is er personeel in dienst. Inkomens wisselen dus zeer sterk.

    Droogte

    Daarnaast kan het zijn dat een boer in Groningen een topjaar heeft, terwijl de boer in Zeeland door droogte verlies maakt.

    Voor het rekenvoorbeeld kijken we naar het gemiddelde inkomen van alle melkveehouders sinds 2001, zoals bijgehouden door de universiteit van Wageningen. Het hoogste was €64.000, het laagste minus €1200.

    Gemiddeld kwam een boer uit op €33.336, dat is iets minder dan modaal.
  9. forum rang 10 rationeel 13 oktober 2019 12:38
    Europarlementariër Rob Roos over zijn werk in Brussel

    Een ondernemer die de politiek ingaat. Het lijkt een onlogische overstap want ondernemers zijn eigenzinnig en gericht op rendement en efficiëntie. Een denkwijze die vaak haaks staat op de stroperige politiek. Toch heeft Rob Roos, als ondernemer in hart en nieren, besloten de overstap te maken. De Europese Unie kan wel wat meer ondernemerszin gebruiken. Dit is het verhaal van FVD-europarlementariër Rob Roos!
  10. forum rang 10 rationeel 13 oktober 2019 12:42
    Publiek geld is niet gratis

    Door: Rob Roos

    Een ondernemer die de politiek ingaat. Het is een combinatie die zelden succesvol uitpakt. Ondernemers zijn eigenzinnig. Zij denken in rendement en efficie¨ntie. Een denkwijze die vaak haaks staat op de stroperige politiek. Waar het draait om lange vergaderingen, achterkamertjes en compromissen sluiten. Toch heb ik, als ondernemer in hart en nieren, besloten de overstap te maken. Ondertussen werk ik alweer vier maanden in Brussel. Een plek die mijn collega Derk Jan Eppink kent als zijn broekzak, maar waar ik nog iedere dag verdwaal. Niet alleen in de kolossale gebouwen van het Europees Parlement, maar ook in het papierwerk, de ellenlange discussies en chaotische stemprocedures. Samen met Derk Jan hebben wij onszelf de vrije opdracht gegeven om een tweewekelijkse column te schrijven. Twee verschillende persoonlijkheden, met verschillende achtergronden. Maar die voor dezelfde politieke idealen vechten in de bureaucratische Brusselse bubbel.

    Na tien jaar in loondienst te hebben gewerkt besloot ik in 2001 om ondernemer te worden. Ik heb altijd mijn hart gevolgd en als ik ergens in geloof, dan ga ik het gewoon doen. Op 1 mei 2001, de Dag van de Arbeid, ging ik van start. En arbeid was het. Ik heb bedrijven opgericht, gekocht, samengevoegd en uiteindelijk alles in 2018 verkocht. Het was topsport en ik vond het mooi geweest. Als ondernemer ligt je s ’nachts wakker van je bedrijf. Het zit in elke vezel van je lichaam. Maar het plezier en het vuur dat ik al die jaren had gekend was verdwenen.

    In 2016 leerde ik Thierry Baudet kennen op een bijeenkomst in Amsterdam. Al enige tijd was ik een ontheemde VVD-stemmer. Waar ik stabiel rechts van het politieke midden was blijven staan, was de VVD steeds verder naar links opgeschoven. Ik voelde mij daar niet meer thuis, en had geen idee meer wat ik moest stemmen op 15 maart 2017. Baudet vertelde over de plannen om zijn denktank - Forum voor Democratie - te veranderen in een politieke partij. Al snel zaten we op e´e´n lijn; Baudet wilde meer ondernemers in de politiek. ‘Mensen die met hun poten in de klei hebben gestaan. Die weten wat er speelt in de samenleving’, zei hij. Ik hoefde niet lang na te denken om mijn hulp aan te bieden. Hoewel het voor mij nooit de bedoeling is geweest om politiek op de voorgrond te treden vond ik het hard nodig om mij in te zetten voor Nederland. Zoals Plato ooit zei: ,,E´e´n van de straffen voor het weigeren om aan de politiek deel te nemen, is dat je uiteindelijk wordt geregeerd door je minderen.”

    Ik ben in 1966 geboren en opgegroeid in een vrij Nederland waar vrijheid van meningsuiting de normaalste zaak van de wereld was. Zo gewoon dat je het niet eens besefte. Maar dat is de afgelopen twintig jaar snel veranderd. De Westerse wereld is een kraamkamer van gekte geworden. Ik denk dat we het zo goed hadden dat het Westen zelf problemen is gaan zoeken. Na de moord op Pim Fortuyn heb ik nooit meer het idee gehad dan het nog goed zou komen met Nederland. Het was voor mij vluchten of vechten. Door de ontmoeting met Baudet, werd dat het laatste.

    Het was op een zaterdagavond in oktober 2018 toen ik werd gebeld met de mededeling dat Derk Jan Eppink de lijsttrekker zou worden voor de Europese Parlementsverkiezingen. Ik had vanaf het begin mijn voorkeur voor Derk Jan uitgesproken. Een door de wol geverfde politicus, maar wel een met een eigenzinnige en ondernemende geest. Direct daarna kwam echter de onverwachte vraag: ,,Wil jij dan als nummer 2 op de lijst?” En zo onderga je dan ineens een onvoorziene transformatie van ondernemer naar volksvertegenwoordiger. Ik ben op 2 juli gei¨nstalleerd als Europarlementarie¨r. Gekozen met 41.323 voorkeurstemmen ervaar ik het als een grote eer om de Nederlandse belangen in Brussel te vertegenwoordigen. Ik doe dat met dezelfde passie zoals ik ooit begon als ondernemer. Het plezier en vuur is terug. Gekomen uit een onverwachte politieke hoek.

    Als Europarlementarie¨r houd ik bij al mijn afwegingen vast aan mijn levensmotto; kosten, nut en noodzaak. Publiek geld is niet gratis. Bij veel politieke partijen hebben ze dat niet in de gaten. Zij denken dat een euro meer dan e´e´n keer kan worden uitgegeven. Hoe zouden ze dat thuis toch doen? Zouden zij een bedrijf kunnen leiden? Waarbij iedere investering zich moet terugverdienen. Waarachter keiharde arbeid schuil gaat.

    In Brussel houd ik mij de komende jaren bezig met de commissies LIBE , ITRE en TRAN. Vertaald vanuit Brussels’ jargon: migratie, industrie, energie en transport. Ook zit ik in de delegatie voor de relaties met Rusland. Ogenschijnlijk heeft dit alles weinig met elkaar te maken, maar schijn bedriegt. Daar ga ik jullie, de kiezers, van op de hoogte houden.
  11. forum rang 8 aextracker 13 oktober 2019 13:37
    Het inkomen van de gem. boer staat in schril contract tot het gem. inkomen van parlementsleden c.q. fractieleden van politieke partijen in Nederland.

    Quote
    Gemiddeld kwam een boer uit op €33.336, dat is iets minder dan modaal
    Unquote

    Voor dat inkomen voorzien de veehouders U en ik van vlees(waren), melk, boter, kaas en slagroom op de taart die de politici zich wekelijks laten smaken, nadat ze weer een snedige nietszeggende discussie voeren in de door burgers betaalde tijd.

    www.bing.com/videos/search?q=dion+gau...

    Schaamteloze optredens met small talkende politici als deze ( Gaus & Baudet) en vele anderen kunnen verbaal en handelend uitglijden, misperen maken en uren praten over niets, waar een burger ook nog maar iets aan heeft of in het dagelijks leven van terugziet. De eerste de beste veehouder die een mestwet overtreedt hangen boetes en straffen boven het hoofd.

    Besturen is allang geen vak meer, het is een "in eigengereidheid zelfverheerlijkende kliek bestuurders", die op kosten van de burger zijn tijd verdoet in een volledig beschermde omgeving, tot en met de goudgerande "wachtgeldregelingen", omdat de stelling luidt ; acterend in dienst van het volk, komt de politicus anders lastig aan het werk.

    Rijen politiek bestuurders tonen aan dat het tegendeel maandelijks\wekelijks\dagelijks bewezen wordt;

    Zwendelaar Petchold bij het CBR aan de slag...… tja vanwege zijn bewezen jaren van behendige rijvaardigheid op gladde wegen …. ?

    Diederik Samson als rechterhand van Franske Timmermans in Brussel aangesteld op "klimaatzaken"...… een betere brulkikker , kan ollekebolleke Frans zich niet bedenken.
    Daar kunnen de beide heren idd. jarenlang over klimaat oreren, zonder iets concreet bij te dragen aan een verbetering...…

    …. de inkomens van al deze HH politici kennen geen "verlieslatende jaren", als de boeren, doch enkel inkomens inflaties van salaris o.b.v. een excuus wat altijd gevonden wordt …. dient het eigen belang eerst..

    Zo jammer en velen trappen er elke 4 jaar opnieuw met open ogen in.
    Oplossing ?
    Kiesdrempel omhoog, partij limiet in het parlement (max. 10 partijen) en voor fractieleden en parlemntsleden een basis inkomen , i.c.m. een bonusregeling die inkomen kan laten oplopen tot 2 keer modaal.
    Maar dan wel o.b.v. "bewezen prestaties" en waardevolle bijdragen in de bestuurlijke arena.

    Tracker
  12. forum rang 6 asti 13 oktober 2019 13:58
    quote:

    rationeel schreef op 13 oktober 2019 12:42:

    Publiek geld is niet gratis

    Door: Rob Roos

    (...) Na de moord op Pim Fortuyn heb ik nooit meer het idee gehad dan het nog goed zou komen met Nederland. Het was voor mij vluchten of vechten. Door de ontmoeting met Baudet, werd dat het laatste.

    (...)
    De moord op Fortuyn was in 2002. De ontmoeting met Baudet was in 2016.

    Dus 14 jaar in dubio gezeten?
  13. forum rang 10 rationeel 13 oktober 2019 14:42
    quote:

    asti schreef op 13 oktober 2019 13:58:

    [...]
    De moord op Fortuyn was in 2002. De ontmoeting met Baudet was in 2016.

    Dus 14 jaar in dubio gezeten?
    Wat wil je beweren, ASTI:)

    Dat het bewustzijn van verbanden bij iedereen snel zal moeten komen?

    Laten we het hopen:) Er is nu zoveel meer aan feiten beschikbaar om ons tot helderheid te inspireren.

    Laten we blij zijn dat in ieder geval bij sommige politici een helder lampje schijnt.

    Sowieso zijn verschilende soorten kennis in de politiek van belang. Dus eerst KENNIS verzamelen en dan politiek.
  14. forum rang 9 objectief 13 oktober 2019 14:46
    quote:

    rationeel schreef op 13 oktober 2019 14:42:

    [...]

    Sowieso zijn verschilende soorten kennis in de politiek van belang. Dus eerst KENNIS verzamelen en dan politiek.
    Tegen de tijd dat je verzamelwoede bevredigd is, dan is Baudet c.s.al lang van het politieke toneel verdwenen; tenzij hij net als Wilders ons belasting geld niet kan missen.
  15. forum rang 7 hirshi 13 oktober 2019 14:51
    quote:

    objectief schreef op 13 oktober 2019 14:46:

    [...]

    Tegen de tijd dat je verzamelwoede bevredigd is, dan is Baudet c.s.al lang van het politieke toneel verdwenen; tenzij hij net als Wilders ons belasting geld niet kan missen.
    Met gratis snoepreisjes naar Madrid, vakanties uit de partijkas en negen duizend euro aan planten van ons belastingeld wordt het lastig corruptie te bestrijden.
  16. forum rang 10 rationeel 13 oktober 2019 14:53
    [quote alias=aextracker id=11880983 date=201910131337]
    .....

    Schaamteloze optredens met small talkende politici als deze ( Gaus & Baudet) en vele anderen kunnen verbaal en handelend uitglijden, misperen maken en uren praten over niets, waar een burger ook nog maar iets aan heeft of in het dagelijks leven van terugziet. De eerste de beste veehouder die een mestwet overtreedt hangen boetes en straffen boven het hoofd.

    Een verwarrend betoog met ongetwijfeld goede bedoelingen.

    Vraag, heb je wel naar de uiteenzettingen van Baudet:) over de BOEREN problematiek geluisterd?

    Het lijkt mij niet, als je 2 zo heel verschillende politici in een zin weg zet.

    FVD:) heeft het heel goed voor met de boeren.

    Zowel in woord...kun je beluisteren, als in daad...Kun je lezen... De ingediende moties en het stem gedrag.

    In een democratie kun jij als stemgerechtigde aangeven welke richting het wat jou betreft moet opgaan. Moet je natuurlijk wel eerst even weten waar de verschillende politieke partijen voor staan.
  17. forum rang 10 rationeel 13 oktober 2019 14:58
    quote:

    objectief schreef op 13 oktober 2019 14:46:

    [...]

    Tegen de tijd dat je verzamelwoede bevredigd is, dan is Baudet c.s.al lang van het politieke toneel verdwenen; tenzij hij net als Wilders ons belasting geld niet kan missen.
    Je zgn bijdragen zijn niet anders dan een verzameling hersenspinsels zonder enige feitelijke onderbouwing. En als zodanig HIER van nul en generlei waarde.

    Er spreekt een ondertoon uit van misnoegen.

    Jammer, om je gram te halen ben je hier aan het verkeerde adres.
  18. forum rang 10 rationeel 13 oktober 2019 15:00
    quote:

    hirshi schreef op 13 oktober 2019 14:51:

    [...]

    Met gratis snoepreisjes naar Madrid, vakanties uit de partijkas en negen duizend euro aan planten van ons belastingeld wordt het lastig corruptie te bestrijden.
    Ook weer je domme IK uit de lappenmand gehaald.

    Je broer was opbouwender bezig.
53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 1004 1005 1006 1007 1008 ... 2686 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 899,60 -0,05%
EUR/USD 1,0749 -0,07%
FTSE 100 8.354,05 +0,49%
Germany40^ 18.507,80 +0,05%
Gold spot 2.309,57 -0,20%
NY-Nasdaq Composite 16.302,76 -0,18%

Stijgers

Air Fr...
+4,72%
INPOST
+3,07%
EBUSCO...
+3,01%
Van La...
+2,61%
Vopak
+2,32%

Dalers

OCI
-3,49%
Accsys
-2,94%
Avantium
-2,21%
ForFar...
-2,07%
NX FIL...
-2,01%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links