Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Genmab, de Deense parel

3.473 Posts
Pagina: «« 1 ... 130 131 132 133 134 ... 174 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 15 juli 2019 10:44
    Interessant. Ook weer een extra +je met de indiening van de SC toediening. Uiteraard geen verrassing, maar wel fijn dat dit verder in gang is gezet.

    ir.genmab.com/news-releases/news-rele...

    Wordt een spannende week. Morgen cijfers, later de Nasdaq info.... het kan een mooie week worden met een paar goed-nieuws prikkels.

    De koers zal, in afwachting op Nasdaq listing geen grote sprong maken (tenzij de listing straks toch wordt geannuleerd) ivm de richtprijs voor de US aandelen.

    Ik blijf hopen op een grote klapper (grote samenwerking voor nieuw medicijn 50/50 deal) op korte termijn.. het is maar een gevoel en wellicht wishful thinking.

  2. Genmaf 16 juli 2019 12:15
    Van Medwatch vertaald uit het Deens:

    medwatch.dk/secure/Medicinal___Biotek...

    Veelbelovend , als dit verhaal klopt.

    Miljarden akkoord stuurt Genmab in de race tegen het potje en de oude rivaal
    DOOR MARTIN HAVTORN PETERSEN
    Uitgegeven op 16/7/19 om 08:40
    Genmab is een mogelijke miljard alliantie aangegaan voor de ontwikkeling van een nieuw type immunotherapie tegen kanker, dat onder andere ook de Duitse farmaceutische groep Boehringer Ingelheim en een van de eerdere archivarissen van het Deense biotech-bedrijf centraal stelt.
  3. [verwijderd] 16 juli 2019 12:52
    Genmab Announces Net Sales of DARZALEX® (daratumumab) for Second Quarter of 2019
    Company Announcement

    Net sales of DARZALEX® in the second quarter of 2019 totaled USD 774 million!!!

    @mr_robot: BiolineRx heeft een Reverse split 1:15, vandaar de +1300% van gister. Galapagos inderdaad een goede +17% door de deal met gilead.

    Groet, Gen.co
  4. [verwijderd] 16 juli 2019 15:48
    Goede cijfers. Alhoewel US wel wat tegenvalt in groei.
    De spectaculaire ontwikkeling van het aandeel vandaag zal ongetwijfeld komen doordat in eerste instantie werd gedacht dat de gehele toename te danken was aan de ROW verkopen, maar door de eenmalige correctie vielen die hoger uit.

    De 3 mlrd blijft prima in zicht en Genmab is op koers.
  5. sheriff Grover 17 juli 2019 22:14
    quote:

    demo44 schreef op 17 juli 2019 12:51:

    Inderdaad. Bij 710 mln sales waren we op koers voor de 3 mlrd geweest (10% groei per kwartaal), dus de 774 mln sales is uitstekend.
    Ben er nog niet uit wat het nu weer was maar ik begreep dat er weer een addertje onder het gras zat ... volgens mij was het eerder 697 mln .

    Morgen dan de grote IPO dag zeker ben benieuwd of wij hondstrouwe beleggers nog getrakteerd gaan worden op een 10 to 1 split !

    Ik bedoel als ze dan toch liquiditeit in het aandeel willen krijgen ... Voila !
  6. [verwijderd] 18 juli 2019 08:36
    Daar is ie dan. De pricing van de IPO in US. Kleine discount (omgerekend ca DKK 1181). Levert ruim USD 505 mln op en bij uitoefening extra green shoe optie in totaal USD 581 mln.

    Copenhagen, Denmark; July 18, 2019 – Genmab A/S (Nasdaq Copenhagen: GEN) announced today the pricing of its initial public offering of American Depositary Shares (ADSs) in the United States (the “Offering”) and the listing of the ADSs on the Nasdaq Global Select Market under the symbol “GMAB.” The offering will produce gross proceeds of $505,875,000 from the sale of 2,850,000 ordinary shares of Genmab in the form of 28,500,000 ADSs at a price of $17.75 per ADS. Each ADS will represent one-tenth of one ordinary share of Genmab. In addition, Genmab has granted the underwriters an option to purchase up to 4,275,000 additional ADSs, representing 427,500 ordinary shares to cover any over-allotments (the “Option”). The Option can be exercised during the 30-day period commencing July 17, 2019.
  7. sheriff Grover 18 juli 2019 08:37
    quote:

    sheriff Grover schreef op 28 juni 2019 22:36:

    [...]

    Ach ja idd whats new Genmaf zullen we maar zeggen , het is niet anders . Het belangrijkste is dat Maia goedgekeurd is .

    Verder heb ik wel goede hoop dat de banken /brokers het aandeel de komende weken wel gaan promoten of ordinair gezegd gaan pumpen .
    En dan maar hopen dat ze de aandelen met niet teveel korting (2 % max !) gaan plaatsen . Prettig weekend aan allen , SG
    Hmmm omgerekend 1180 ... 3 % korting kan er mee door ...., we gaan het zien of heel de VS over mekaar heen tuimelen om de aandelen in handen te krijgen ! ;o)
  8. [verwijderd] 18 juli 2019 08:44
    Ha Sheriff, als het ze lukt met een tijdelijk dipje, beperkt tot slechts enkele procenten een half miljard USD uit de markt te halen, dan hebben ze een topprestatie geleverd, en zal ook jij wellicht wat geruster zijn over hun verbranding van geld met de opgevoerde r&d activiteiten. Los van de mogelijkheid van een gerichte overname van een kleine partij.
  9. sheriff Grover 18 juli 2019 09:10
    quote:

    jeroengp01 schreef op 18 juli 2019 08:44:

    Ha Sheriff, als het ze lukt met een tijdelijk dipje, beperkt tot slechts enkele procenten een half miljard USD uit de markt te halen, dan hebben ze een topprestatie geleverd, en zal ook jij wellicht wat geruster zijn over hun verbranding van geld met de opgevoerde r&d activiteiten. Los van de mogelijkheid van een gerichte overname van een kleine partij.
    Beste Jeroen ik moet je in deze teleurstellen ... Ik begrijp er nog steeds niet veel van .... en om eerlijk te zijn maakt het mij knap zenuwachtig dat ze nu met een miljard $ op de bank 200 miljoen winst in 2019 en daar bovenop nog eens 250 miljoen aan milestones het noodzakelijk vinden om 500 miljoen op te halen .
  10. [verwijderd] 18 juli 2019 09:31
    Sheriff, ik kan een paar redenenen bedenken: een kleine overname van een gespecialiseerde partij, een nieuwe strategische deal waarbij zij de milestones betalen (zoals recent), ook upfront, en verdere boost van r&d, op weg naar meer (minimaal) 50/50 collabs. Dat kost dan geld, veel geld. De ambitie voor een aanzienlijke verbreding van de portfolio en voor een nieuwe blockbuster is groot. Darzalex is pas het begin, afgaande op de strategische agenda van Genmab. Er zit echter denk ik meer nieuws aan te komen, op kortere termijn al denk ik. Daarbij, wellicht wil men met beurzen (niet Genmab) op all time high goed in de cash zitten bij de nu al oplopende r&d activiteiten, voordat het beursklimaat gaat teruglopen. Het blijft immers een cash burning business waarin ze zitten. We gaan het zien. Eerst maar kijken hoe de markt deze uitgifte absorbeert.
  11. sheriff Grover 18 juli 2019 14:34
    quote:

    Genmaf schreef op 18 juli 2019 14:26:

    Kan iemand mij uitleggen wat de invloed van de koers op Nasdaq is op de Deense koers, of andersom?
    Ik begrijp dat de uitgifte op 1180 staat, wanneer dit zo blijft zakt de Deense koers dan naar 1180?
    Genmaf naar wat ik begrepen heb van mensen die er verstand van (behoren;o) te hebben wel , maar hoe dat in de praktijk gaat werken ? Dat zou dan iedere dag gecorrigeerd moeten worden . Daarvoor had ik ook stille hoop op een split dan was het sowieso al een stuk duidelijker geworden . Maar morgen weten we het !
  12. [verwijderd] 18 juli 2019 14:46
    Wir sind auf die Herstellung von Pässen und registrierten Dokumenten spezialisiert, die sicher und problemlos sind.
    WIR GARANTIEREN eine neue Identität aus einer echten Geburtsurkunde, Personalausweis, Führerschein, Reisepass, Sozialversicherungskarte mit SSN, Kreditkartei & Kreditkarten, Schulzeugnisse & Abschlüsse in einem völlig neuen Namen, ausgestellt und registriert im staatlichen Datenbanksystem.
    Wir garantieren problemlose Staatsbürgerschaftsurkunden mit über 13 Millionen in den USA, Australien, Belgien, Brasilien, Norwegen, Kanada, Italien, Finnland, Frankreich, Deutschland, Israel, Mexiko, Niederlande, Südafrika, Spanien, Großbritannien und weltweit.

    Kaufen Sie Pässe und Visa online
    Kaufen Sie biometrische Pässe online
    Diplomatenpass online kaufen
    Kaufen Sie Führerscheine und IDs online
    EU-Führerschein online kaufen
    Kaufen Sie den erweiterten Führerschein online
    Kaufen Sie erweiterte Ausweise online
    Kaufen Sie registrierte Zertifikate online
    Kaufen Sie GCSE-Zertifikate online

    Falschgeld online kaufen ssd chemical solution @ eurodokument.com/ kaufen
    Gefälschten Reisepass online kaufen gefälschtes Visum online kaufen @ eurodokument.com/

    Wir erstellen einen registrierten Pass für eine echte Regierungsdatenbank.
    Sie werden den Reisepass ohne Probleme oder Probleme von der Polizei oder dem Gesetz verwenden. Wir verwenden die besten Sicherheitstechniken, die über DSIG (Document Security Industry Guidelines) hinausgehen.

    Falschgeld online kaufen ssd chemical solution @ eurodokument.com/ kaufen
    Gefälschten Reisepass online kaufen gefälschtes Visum online kaufen @ eurodokument.com/

    Zögern Sie nicht, uns per E-Mail zu kontaktieren oder uns jederzeit anzurufen, um weitere Informationen zu erhalten und Ihre Bestellung aufzugeben
    FÜR IHRE VERSCHIEDENEN GEFÄLSCHTEN PÄSSE, VISEN, IDENTITÄTSKARTEN, FAHRERLIZENZ, GEBURT UND VIELE ANDERE DOKUMENTE ....
  13. sheriff Grover 18 juli 2019 14:50
    quote:

    Genmaf schreef op 18 juli 2019 14:41:

    Bedank Sheriff,
    Ik heb aandelen die zowel in Australië als in Frankfurt zijn genoteerd, daar zie je inderdaad dat dit aardig gelijk loopt, Maar in dit geval is de waarde in Deense aandelen toch veel groter dan de Amerikaanse, dan zou dat toch ook zwaarder moeten wegen?
    Hi Genmaf , ja in principe wel helemaal eens ... afwachten maar morgen .
3.473 Posts
Pagina: «« 1 ... 130 131 132 133 134 ... 174 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 910,59 +0,71%
EUR/USD 1,0771 -0,10%
FTSE 100 8.433,76 +0,63%
Germany40^ 18.773,50 +0,00%
Gold spot 2.360,72 0,00%
NY-Nasdaq Composite 16.340,87 -0,03%

Stijgers

Accsys
+5,43%
CM.COM
+2,92%
NX FIL...
+2,63%
RANDST...
+2,61%
ForFar...
+2,43%

Dalers

Kendrion
-2,99%
UMG
-2,95%
Alfen ...
-2,63%
EBUSCO...
-2,29%
VIVORY...
-1,85%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links