Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 489 490 491 492 493 ... 2686 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 rationeel 4 februari 2019 07:33
    De Groninger Geert Adriaans Boomgaard is volgens een internationale onderzoekscommissie de eerste 110-jarige ter wereld.

    Boomgaard werd geboren in 1788, overleed in 1899 in de stad Groningen en werd 110 jaar en 135 dagen oud. Hij overleed, vandaag 3 februari, 120 jaar geleden.

    Onomstotelijk
    De internationale commissie van wetenschappers doet al een paar jaar onderzoek naar super oude mensen. In de meeste gevallen is de hoge leeftijd niet te bewijzen of soms gewoon pure fraude.

    Maar van Boomgaard is onomstotelijk bewezen dat hij, als eerste in de wereldgeschiedenis 110 jaar oud geworden is.

    Omdat Geert in zijn huwelijksaktes, hij trouwde twee keer, en in de geboorte aktes van zijn 12 kinderen steeds als geboortedatum 21 september 1788 op gaf, zijn onderzoekers er van overtuigd dat dit klopt. Alle documenten die Geert zijn ouderdom bewijzen zijn te vinden bij de Groninger Archieven en zijn onderzocht door Albert Beuse.

    Met videootje en levensgeschiedenis.

    www.rtvnoord.nl/nieuws/204452/Onze-Ge...
  2. [verwijderd] 4 februari 2019 07:35
    quote:

    jonas schreef op 3 februari 2019 23:55:

    Dat met die medicijnen mag de overheid wel eens en spoedonderzoek naar doen. Neem die Statinegroep. Heftige discussie met de chirurge gehad over waarom dat nodig zou zijn. Meer dan 50% gefinancierd onderzoek door de pharma.

    Mijn cholesterol was altijd goed, maar nu ineens weer niet omdat normen scherper waren gesteld. Tja zo zorg je wel dat altijd je pillen blijven worden gekocht. Had ze nog zoiets van voordat het tweede been kon woorden aangepakt eerst Claudio fysiotherapie.

    Zeg ik: mens ik ga al 2 of 3 keer een paar uur naar de Fitness. Was het weer bij haar een verhaal over dat een operatie risico's had en tot rolstoel kon leiden. Tja moeilijk zoiets. Heb er verteld dat bij goede chirurgen dat niet nodig zou zijn. En nog eens wat nagedacht en later wel telefonisch wat te doen besproken.

    Neem die extra handel maar lief in voor 3 maanden en doe dat Claudio maar en stop met dat 2 sigaartjes per dag, doe niets meer aan alcohol of seks en zie wel hoe het verder gaat.

    Alles wat leuk is, is tegenwoordig ongezond!

    Groet, Jonas
    De norm van vet cholesterol is verlaagd naar 1,80. Ik had 2,10 maar dat was te hoog. Vroeger zou een arts de duim hebben opgestoken bij een gehalte van 2,10 nu wordt er een cholesterol verlagend middel voorgeschreven.Verder lees ik dat er tot 2030 35000 extra verpleeghuisbedden bij moeten komen. Wie gaat dat financieren?
  3. forum rang 9 rationeel 4 februari 2019 07:43
    Paus Franciscus is in de Verenigde Arabische Emiraten om geschiedenis te schrijven
    Een historisch bezoek vol wederzijds begrip. Paus Franciscus is zondagavond aangekomen in de Verenigde Arabische Emiraten (UAE) en hij is niet de enige die zijn tweedaags verblijf ziet als een gelegenheid om de boodschap van interreligieuze vrede en dialoog te verkondigen. Ook zijn gastheren reppen van ‘bruggen bouwen’. De Emiraten kunnen dankzij de paus hun imago versterken als oase van tolerantie.

    Heiligen bij elkaar;)

    www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/...
  4. forum rang 9 rationeel 4 februari 2019 07:46
    quote:

    whammy schreef op 4 februari 2019 07:35:

    [...]

    De norm van vet cholesterol is verlaagd naar 1,80. Ik had 2,10 maar dat was te hoog. Vroeger zou een arts de duim hebben opgestoken bij een gehalte van 2,10 nu wordt er een cholesterol verlagend middel voorgeschreven.Verder lees ik dat er tot 2030 35000 extra verpleeghuisbedden bij moeten komen. Wie gaat dat financieren?
    Al een half jaar een patiëntenstop in ziekenhuis Sneek door verziekte werksfeer
    Op de polikliniek reumatologie in het Antonius Ziekenhuis in Sneek geldt al een half jaar een patiëntenstop die een direct gevolg is van een verziekte werksfeer. Een van de drie medisch specialisten zit sinds mei vorig jaar thuis. Zij heeft bij de bedrijfsarts melding gemaakt van ‘pesten en intimi­datie’, blijkt uit een brief die in handen is van de Volkskrant.

    www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/...
  5. forum rang 8 josti5 4 februari 2019 08:25
    'Mijn cholesterol was altijd goed, maar nu ineens weer niet omdat normen scherper waren gesteld.'

    Jonas, zo nu en dan komen 'gedachten van vroeger' met betrekking tot mijn ervaringen en activiteiten gedurende mijn actieve loopbaan in mij op, en deze noteer ik dan. Zo is er een 'wel en wee in farmaland' ontstaan.
    En daarin heb ik het volgende over cholesterol genoteerd:
    -------------------
    Prof. Dr. Walter Hartenbach, chirurg, schreef het boek ‘de cholesterol-leugen’ (IBN 90-202-4394-2).
    Uit de tekst op de achterkant: het streven naar cholesterolverlaging is voor de farmaceutische industrie, artsen en de margarinefabrikanten een miljardenbusiness geworden, maar volgens de inzichten van prof. Hartenbach volstrekt overbodig, schadelijk en vaak zelfs gevaarlijk.
    Slechts weinigen weten, hoe groot de misleiding door de ‘cholesterolmaffia’ werkelijk is.

    In het boek geeft hij enkele voorbeelden van hoe de farmaceutische industrie te werk is gegaan, en vanuit mijn praktijkervaring kan ik deze voorbeelden volledig bevestigen.

    Begin jaren 80 kwam de Framingham-studie uit, waaruit zou blijken dat te hoog serumcholesterol meer hart- en vaatziekten en meer doden veroorzaakte dan een laag gehalte.
    Helaas kwamen in de laag-gehaltegroep meer zelfmoorden en dodelijke ongevallen voor, waardoor het totaal aantal doden in beide groepen grosso modo gelijk was…
    ‘Mijn’ firma verkocht in die tijd een product met als indicatie ‘familiaire hypercholesterolemie’. Niet zo’n grote groep, dus weinig verkoop…
    De normaalwaarde voor totaal cholesterol was in die tijd 7, en wat zou het mooi zijn als die omlaag zou kunnen worden gebracht, waardoor er plotseling veel meer ‘patiënten’ beschikbaar kwamen voor onze zakjes!
    Het geluk was aan onze zijde: op een mail had de toenmalige staatssecretaris van volksgezondheid gereageerd, een KNO-arts. Het lukte om een afspraak met hem te maken, en tijdens een genoeglijke onderhoud van 1,5 uur raakte hij ervan overtuigd, dat cholesterol een gevaarlijke stof was, waaraan hoognodig iets gedaan moest worden.
    Ik ben niet zo onbescheiden te menen dat dit de enige activiteit was, waardoor ‘cholesterol’ op de politieke gezondheidsagenda kwam, maar het heeft vást geholpen.
    De verkoop van de zakjes vloog omhoog – het doel was niet alleen bereikt, maar ver overschreden, en wel zó ver, dat andere, grotere industrieën er brood in zijn gaan zien.
    Zo ontstond de cholesterol-leugen, minstens even effectief als de slogan ‘melk is goed voor elk’, een inmiddels volledig achterhaalde kreet.
    Het is te hopen, dat ook het cholesterol, een stof die zo ongeveer iedere cel van het lichaam nodig heeft, nét als melk de plaats krijgt, die het verdient!
    -----------------------------

    Google eens op ubiquinol, Opti3, pilliewillie!
  6. forum rang 8 josti5 4 februari 2019 08:39
    quote:

    rationeel schreef op 4 februari 2019 07:04:

    Doen waar je je goed bij voelt, zo min mogelijk medicijnen.
    Artsen worden gedwongen om op een bepaalde manier te handelen. Zo ook bij bloeddruk. Griepprik enz.
    Alsof je een machine bent.
    Oudere artsen durven soms af te wijken van protocollen. Jongere zijn onzeker.

    Hoe dat komt, heb ik al meerdere keren aangegeven.
    Héél in-het-kort:
    De professor leidt op, doet onderzoek.
    Dat kost geld.
    De farmaceutische industrie heeft onderzoekers nodig, en heeft geld.
    Zo vinden zij elkaar...
    De vergoeding voor klinisch onderzoek was, lang geleden, 3000 gulden per patiënt.
    Met een gereed klinisch onderzoek kon de professor publiceren, en lezingen houden.
    Als industrie zoek je een professor met naam en faam, en vooral iemand, die leerboeken schrijft, en nascholingen doet.
    Heel belangrijk bij de vóórwerkzaamheden zijn de exclusiecriteria: welke patiënten worden wel of niet in het onderzoek opgenomen? Dáár is sprake van zware manipulatie, want als industrie wil je wél, dat jouw nieuwe middel (o.a.) als statistisch werkzamer dan placebo uit een onderzoek komt...
    En de dosering moet zo hoog mogelijk zijn, maar weer niet zo hoog, dat er veel bijwerkingen zijn...
    De leerlingen van de professor leren gedurende het onderzoek 'in de pen' te krijgen, en als een middel eenmaal 'in de pen' zit, zit je als industrie gebeiteld, want de leerlingen worden specialisten, zwermen uit naar ziekenhuizen, en via de specialist bereik je de grote groep, de huisartsen, want die spiegelen zich nog wel eens aan de specialist: 'wat hij doet, kan ik ook'.

  7. forum rang 9 rationeel 4 februari 2019 15:32
    Hendrikus Velzing (1957) is lijsttrekker voor #FVD in Drenthe bij de #PS2019. Ondernemer Velzing was ook actief in de lokale politiek in Emmen en was in 2017 tevens FVD-kandidaat voor de Tweede Kamer. Met kennis uit de praktijk wil Velzing nu de Drentse economie een impuls geven.
  8. forum rang 9 rationeel 4 februari 2019 15:49
    Bart van der Werf (1984) wordt de lijsttrekker voor #FVD in de Provincie Groningen bij de #PS2019 op 20 maart. Bart komt uit Nuis en heeft een achtergrond in Media en IT en is werkzaam in Groningen. Hij is al geruime tijd actief voor FVD en gaat nu de Provinciale lijst aanvoeren.
  9. forum rang 9 rationeel 4 februari 2019 17:15
    Lenin is uit de dood verrezen in de figuur van Timmermans. De bovenste foto waar Timmermans Lenin redelijk nabootst lijkt het te bevestigen. Hij heeft niet voor niets het baardje laten groeien en Russisch geleerd. Met de huidige ontwikkelingen wanneer de jeugd gek is op links groene Klaver mag je de voorspellingen van Baba Vanga serieus nemen want Links overheerst op moment de hele EU parlement want ook de rechtse partijen praten links. Hardop mag je maar de breed aangenomen mening roepen net zoals tijdens het communisme in Oost Europa destijds. Sommige politici uit de Visegrad landen bevestigen dat ook stilletjes. En dat komt mij bekend voor uit mijn jeugd. Als ik dat projecteer op de figuur van Ollongren, wat zou zij een geweldige communistische partijlid zijn geweest! En Rutte, die van de VVD een linkse partij gemaakt heeft, al was zijn voorganger Dijkstal ook al mee begonnen met als afleidingsmanoeuvre zijn saxofoon, verwijt de PvdA van alles maar kon iets te goed met hun overweg. De wortels van de VVD komen uiteindelijk voort uit de PvdA en op deze manier kunnen zij beter weer verenigd worden. Dan hoeft Rutte ook niet meer te liegen. Brussel en Mekka lijken wat vrijheid betreft enigszins op elkaar. En Europa begint op he Midden Oosten te lijken.

    opiniez.com/2018/12/30/de-val-van-bru...
  10. @iPlof 4 februari 2019 20:57
    quote:

    rationeel schreef op 4 februari 2019 18:48:

    Er zijn geen huizen genoeg? Nee er zijn inwoners te veel.

    Er zijn juist nu meer huizen ten opzichte van het aantal inwoners dan 10, 20, 30, of 40 jaar geleden.

    Het 'tekort' komt niet door het hogere aantal inwoners maar door de dalende gezinsgroottes.
  11. Belegde boterham 4 februari 2019 23:27
    quote:

    plof® schreef op 4 februari 2019 20:57:

    [...]
    Er zijn juist nu meer huizen ten opzichte van het aantal inwoners dan 10, 20, 30, of 40 jaar geleden.

    Het 'tekort' komt niet door het hogere aantal inwoners maar door de dalende gezinsgroottes.
    Dat is te moeilijk Plof voor lezers.

    Graag nog eens met cijfers (mochten ze dit al begrijpen :-))
  12. forum rang 5 jonas 4 februari 2019 23:44

    Ach god oh god het gewone volk is weer te dom voor zulke grote geesten als BB.

    Plof begrijpt er ook weinig van. Die woningen staan namelijk op de verkeerde plaats! Zo simpel is dat. Te simpel voor grote geesten!

    Maar goed jullie beweren 200,000 gelukszoekers maakt niet uit op de onderkant van de huizenmarkt. Ik stel dat maakt wel uit! En dat politiek correcte NRC artikel baseert zich niet op feiten en logica!

    Je kan wel zeggen over een hond het is een poes. Wordt wel lastig als hondje dan gaat blaffen.

    Groet, Jonas
  13. forum rang 9 rationeel 4 februari 2019 23:46

    U kunt uw donatie ook rechtstreeks (en anoniem) overmaken op de rekening NL39 INGB 0700 0710 16 van Stichting Klantengelden Geldvoorelkaar.nl o.v.v. 'Donatie Rudi Lubbers'. *
    * Wij brengen geen kosten in rekening voor donaties.

    Ten behoeve van deze actie wordt door oud-wielrenner Rini Wagtmans de stichting 'Stichting Rudi Lubbers Aftersport' opgericht. Deze stichting heeft een onafhankelijk bestuur en zal er voor zorgen dat uw donatie op de juiste plek terecht komt.

    Indien u hierover meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met de stichting via HelpRudiLubbers@gmail.com.

    www.npostart.nl/andere-tijden-sport/2...
  14. Belegde boterham 4 februari 2019 23:50
    quote:

    rationeel schreef op 4 februari 2019 23:46:

    U kunt uw donatie ook rechtstreeks (en anoniem) overmaken op de rekening NL39 INGB 0700 0710 16 van Stichting Klantengelden Geldvoorelkaar.nl o.v.v. 'Donatie Rudi Lubbers'. *
    * Wij brengen geen kosten in rekening voor donaties.

    Ten behoeve van deze actie wordt door oud-wielrenner Rini Wagtmans de stichting 'Stichting Rudi Lubbers Aftersport' opgericht. Deze stichting heeft een onafhankelijk bestuur en zal er voor zorgen dat uw donatie op de juiste plek terecht komt.

    Indien u hierover meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met de stichting via HelpRudiLubbers@gmail.com.

    www.npostart.nl/andere-tijden-sport/2...
    Grinnik, nu laat je je 'sociale kant' zien, waar ik dan weer geen snars van begrijp.

    Kortom je links rechts geblaat is lachwekkend.

    Hup Ratio hup, maak je sterk voor de zwakkeren in onze samenleving! Zij verdienen het tenslotte, ook een Rudi L.!
53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 489 490 491 492 493 ... 2686 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.