Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Vluchtelingen ramp voor Europa,eerste muur word nu gebouwd.

36.060 Posts
Pagina: «« 1 ... 1685 1686 1687 1688 1689 ... 1803 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 rationeel 4 januari 2019 12:41
    quote:

    josti5 schreef op 4 januari 2019 09:33:

    Merkel doet een boekje over zichzelf open:

    www.geotrendlines.nl/merkel-landen-mo...
    Dat is toch het collectivistische denken. Het individu ondergeschikt aan het grotere geheel. Het omgekeerde van wat we nu bereikt hebben. Terug naar de ondergeschiktheid van het individu.

    Was het de godsdienst...het communisme nu is het wat Merkel voor ogen staat.

    Opgeven van de vrijheid, opgeven van eigendom, je dienstbaar betonen aan het grote geheel wat haar voor ogen staat.

    We moeten uit de EU als we geen slaaf willen worden. Meer slaaf dan we nu al zijn:(
  2. forum rang 8 josti5 4 januari 2019 12:49
    quote:

    rationeel schreef op 4 januari 2019 12:41:

    [...]

    Dat is toch het collectivistische denken. Het individu ondergeschikt aan het grotere geheel. Het omgekeerde van wat we nu bereikt hebben. Terug naar de ondergeschiktheid van het individu.

    Was het de godsdienst...het communisme nu is het wat Merkel voor ogen staat.

    Opgeven van de vrijheid, opgeven van eigendom, je dienstbaar betonen aan het grote geheel wat haar voor ogen staat.

    We moeten uit de EU als we geen slaaf willen worden. Meer slaaf dan we nu al zijn:(
    De DDR-mentaliteit geïmplementeerd in Europa, dank zij de CDU...
  3. forum rang 9 rationeel 4 januari 2019 12:56
    Kantoor rechts-populistische AfD getroffen door explosie
    Het kantoor van de rechts-populistische partij Alternative für Deutschland in de Oost-Duitse stad Döbeln is donderdag getroffen door een explosie. Het is nog onduidelijk of het om een aanslag gaat. Er vielen geen slachtoffers.

    Asielpolitiek Merkel
    De AfD is de grootste oppositiepartij in de Duitse Tweede Kamer. De omstreden partij verzet zich al jaren tegen de migratiepolitiek van bondskanselier Merkel en diende onlangs een klacht in bij de hoogste rechter. Volgens de partij had Merkel met haar besluit in 2015 om een miljoen migranten op te nemen, zonder het parlement om goedkeuring te vragen, de constitutionele rechten van de partij geschonden. Het hof weigerde de klacht in behandeling te nemen die in mei was ingediend. Volgens de rechters had de AfD niet duidelijk genoeg gemaakt dat de rechten van de partij waren geschonden door Merkels handelwijze.

    www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/...
  4. forum rang 7 rene l 4 januari 2019 13:13
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 4 januari 2019 10:06:

    [...]

    De Mocro-mafia wordt b.v. zeer zwaar aangepakt met talloze invallen door de ME.

    Je gelooft dit toch zelf niet DZW.

    Het is toch totaal lachwekkend dat in onze Bananenrepubliek de ME met machinegeweren uit moet rukken om er af en toe een paar op te pakken.

    Ze krijgen een duur proces op kosten van de maatschappij, worden dan voor een korte periode onderzocht door een team van zieleknijpers in het PBC en gaan dan voor een tijdje de bak in.
    Er wordt gezegd, ze zijn genezen, hebben geen enkele haatgevoelens meer en ze hebben plechtig beloofd om zich voortaan voorbeeldig te gedragen en netjes te gaan werken voor hun geld.

    En weet je wat ze in bak doen.
    Ze hebben daar gewoon toegang tot internet, krijgen een smartphone en gaan daar gewoon door met hun criminele activiteiten zoals het handelen in drugs
    En als ze weer vrijkomen zijn ze zodanig opgefokt en zetten hun criminele activiteiten versterkt in nog ergere vorm door al of niet opgezweept door een Haatiman die op uitnodiging van Nederland naar ons toegekomen is.

    Zie het ook aan de IS-gangsters die naar het land van oorsprong vertrekken om daar de strijd verder voort te zetten.
    Vechten zit bij dit soort gasten gewoon in de genen.
    Dure rechtszaken worden er in Nederland gevoerd om ze ten koste van alles terug te halen naar Nederland.

    Het is te zot voor woorden.

    Ik ben van mening dat je ze gewoon het dubbele paspoort per direct af moet pakken, ze tot ongewenst vreemdeling moet verklaren, en ze met gezwinde spoed ons land uit moet zetten.
    Dit soort uitvreters zullen ons land ten gronde brengen op termijn.
    Het loopt tenslotte nu al flink uit de klauwen.

    En Rutte de Opper-eurofiel, laat met niet lachen, altijd politiek correct, het is gewoon de trekpop van het grote geld die braaf doet wat ze van hem verlangen.
    Hij weet niet beter.

    Ik ben er nog steeds van overtuigd dat er in Nederland een bovenlaag heerst die bepaalt wat er werkelijk gebeurd.
    Kijk maar eens naar onze politici, het zijn meestal jonge onervaren figuren zonder verstand van zaken die ons moeten hersenspoelen en op belangrijke posities geplaatst worden.
    Ze volgen gewoon bevelen van hogerhand op en hebben geen idee van wat er speelt en van wie de opdracht komt.

    Zie bijvoorbeeld de VS en Rusland, leiders zijn daar ervaren en op leeftijd, en hebben zelf veel in de echte wereld meegemaakt, en kunnen bogen op veel praktijkervaring.

    Bij ons hebben ze er Robbie Jetten als nieuwste kopstuk doorgedrukt om ons als burgers verder te mangelen.
    Trap er niet in.
    Hij is slechts het verlengstuk van het systeem, burgers zullen en moeten gemangeld worden.
    Het is gewoon een domme robot in het pak van Pechtold zonder hersens.
  5. forum rang 10 DeZwarteRidder 4 januari 2019 13:15
    Met ongekend machtsvertoon achter Taghi en Razzouki aan

    Met ongekend machtsvertoon heeft de politie dinsdagochtend in alle vroegte geprobeerd de mocromaffia een flinke slag toe te brengen. Met tien invallen op verschillende locaties in de regio Utrecht en acht aanhoudingen hoopt de politie de voortvluchtige kopstukken Ridouan Taghi en Saïd Razzouki op het spoor te komen. Wat is er aan de hand?
    Yelle Tieleman 03-10-18, 07:14 Laatste update: 06-12-18, 12:34

    Met veel agenten en automatische vuurwapens viel de politei binnen © ANP

    Het beeld oogt surrealistisch en on-Nederlands. Politiemannen die met automatische vuurwapens in de aanslag staan om ervoor te zorgen dat de rechercheurs in veiligheid kunnen werken. Kennelijk heeft de politie ingeschat dat de zoekacties mogelijk reacties zouden uitlokken. ,,Dit is niet het beeld dat je normaal hebt als de politie een huiszoeking doet. Maar het is allemaal voor de beveiliging”, zegt politiewoordvoerder Thomas Aling. Politie en justitie houden rekening met de ergste scenario’s, zo blijkt. Zeven mannen in de leeftijd van 25 tot 46 jaar werden uiteindelijk aangehouden.

    Taghi (41) en Razzouki (46) staan al ruim een halfjaar op de internationale opsporingslijst. De politie ziet in het duo de kopstukken van een bende die jarenlang verantwoordelijk is geweest voor de import van ongekende hoeveelheden kilo’s cocaïne en hasj. Daarnaast wordt in het criminele circuit gefluisterd dat zeker tien liquidaties in de onderwereld aan de twee zijn toe te schrijven.
    'Wij zijn de baas'

    Justitie denkt dat de moorden op misdaadblogger Martin Kok en crimineel Ranko Skekic in elk geval door hen zijn besteld en zegt daarvoor bewijs te hebben. Veel van deze liquidaties zijn in de regio Utrecht gepleegd en waren onderdeel van een strijd om de macht. Of het waren vergeldingen om de tegenpartij te laten zien: 'Wij zien hier de baas. En we moorden om aan de macht te blijven'.

    Want anders dan vaak wordt gedacht, bevindt het hart van de Nederlandse drugsmaffia zich niet in Amsterdam, maar in Utrecht. Taghi werd geboren in het Marokkaanse Tétouan, maar woonde jarenlang in Vianen en Nieuwegein; Razzouki woonde in Utrecht. Zo was de inmiddels gesloten shishalounge Platinum Lounge in de wijk Overvecht een belangrijke plek voor de groepering. De shishalounge was via-via in bezit van Razzouki en werd gebruikt voor het witwassen van drugsgeld en het rekruteren van loopjongens.

    De afgelopen jaren heeft de drugsoorlog in de onderwereld diepe wonden geslagen in wijken als Overvecht. In de wijk zijn verschillende liquidaties gepleegd, met een vergismoord en een gewonde bejaarde vrouw als trieste dieptepunten.
    Kroongetuige

    Hoewel Taghi en Razzouki al jaren bij de opsporingsdiensten op de radar staan, is het onderzoek naar het duo pas echt in een stroomversnelling geraakt nadat Nabil B. uit Utrecht besloot naar voren te stappen. De 30-jarige B. groeide op in een modelgezin in de Utrechtse Staatsliedenbuurt en keek op tegen zijn broers en zussen en hun geslaagde maatschappelijke carrières. B. raakte op het verkeerde pad en werd langzaam het criminele milieu ingezogen. In opdracht van Mohammed Razzouki, de broer van Saïd, hielp hij met de voorbereiding van de moord op drugshandelaar Khalid H. Maar tot groot verdriet van B. schoten de schutters in januari 2017 niet H. dood, maar zijn jeugdvriend Hakim Chengachi.

    Hoewel Hakim geen crimineel was staat de familie Chengachi wel te boek als crimineel. Al snel werd het voor de familie duidelijk dat Nabil B. medeverantwoordelijk was voor de dood van Hakim. Hij biechtte het op en zei dat hij in opdracht van Taghi en Razzouki handelde. Die hoorden op hun beurt al snel van emotionele verklaring. Daarna werd B. dan ook bedreigd door Taghi. ‘Ik ga iedereen van hem laten slapen als hij mijn naam heeft genoemd’, zo stond er in een onderschept bericht uit een versleutelde telefoon die justitie aan Taghi toerekent. Voor B. was duidelijk dat hij in een onmogelijke spagaat zat.

    Uiteindelijk stapte Nabil B. over naar justitie en werd hij kroongetuige. Hij heeft uitgebreid verklaard over de rol van Taghi en Razzouki als leiders en opdrachtgevers van liquidaties. Een krappe week later sloeg de onderwereld ongemeen hard terug. In een kantoorpand in Amsterdam-Noord werd Reduan, de broer van kroongetuige Nabil, in koelen bloede vermoord. Sindsdien wordt de familie van B. 24 uur per dag beveiligd en zijn hun levens verwoest.
    Plastische chirurgie

    Twee dagen na de liquidatie van Reduan werd Shurandy S. (40) uit Hilversum aangehouden. Hij had het de politie niet moeilijk gemaakt hem te vinden, want tijdens zijn vlucht liet hij veel sporen na. Voor de moord was hem een relatief klein geldbedrag geboden. Hij zei tegen de politie niet te weten dat hij de broer van de kroongetuige moest vermoorden. De drugsmaffia weet als geen ander personen te rekruteren die niet te veel vragen stellen en snel geld willen verdienen. Het is tekenend voor de drugsmaffia dat ze kennelijk in staat is om binnen een week een liquidatie uit te laten voeren.

    Sinds de liquidatie van Reduan B. in maart 2018 hebben politie en justitie de jacht op Taghi en Razzouki verder geïntensiveerd. Zo werden onlangs in Marokko twee broers van Taghi opgepakt en zo moeten ook de invallen in Nieuwegein, Utrecht en Vianen worden gezien. Er is gezocht naar vuurwapens, drugs, witgewassen spullen en aanwijzingen voor de verblijfplaatsen van Taghi en Razzouki. De invallen vonden onder meer plaats bij familieleden van Taghi.

    Waar Taghi en Razzouki zijn, is voor de buitenwacht nog volstrekt onduidelijk. Op misdaadsites wordt gespeculeerd dat de twee zich zouden bevinden in Zuid-Amerika. Beelden die het tv-programma Opsporing Verzocht onlangs verspreidde, lijken dat beeld te bevestigen. De opsporingsdiensten houden er zelfs rekening mee dat zij zich van plastische chirurgie hebben bediend om uit handen van de politie te blijven. Met de invallen en de informatie die is gevonden, is het opsporingsteam weer een stapje verder. Maar of het gezochte duo binnenkort kan worden aangehouden, is nog volstrekt onduidelijk.
  6. [verwijderd] 4 januari 2019 14:23
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 4 januari 2019 12:21:

    EVRM-verdrag (heeft niets te maken met de EU):

    Inhoud

    art. 1: Verplichting van lidstaten zich te houden aan de rechten en toe te passen op iedereen binnen hun rechtsmacht.
    art. 2: recht op leven
    art. 3: verbod op martelen
    art. 4: verbod op slavernij en dwangarbeid
    art. 5: recht op vrijheid en veiligheid
    art. 6: recht op een eerlijk proces en toegang tot de rechter
    art. 7: geen straf zonder wet: legaliteitsbeginsel
    art. 8: recht op bescherming van de privésfeer, waaronder valt: privacy en bescherming van het gezin (voluit: recht op eerbiediging van privé-, familie- en gezinsleven)
    art. 9: vrijheid van gedachte, geweten en godsdienst
    art. 10: vrijheid van meningsuiting
    art. 11: vrijheid van vergadering
    art. 12: recht op huwelijk
    art. 13: recht op daadwerkelijk rechtsmiddel
    art. 14: verbod op discriminatie
    art. 15: afwijkingen indien ten tijde van oorlog of noodsituatie
    art. 16: beperkingen op politieke activiteiten van vreemdelingen
    art. 17: rechten in het verdrag mogen niet beperkt worden in naam van ander recht
    art. 18: rechten mogen alleen gebruikt worden waarvoor ze bedoeld zijn: verbod op détournement de pouvoir
    Dan wordt het eens tijd voor jou dat je artikel 10 ten opzichte van je medemens een wat meer gaat toepassen.
    Jij rechts ? Laat me niet lachen , linkse rakker.
  7. [verwijderd] 4 januari 2019 14:56
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 4 januari 2019 12:21:

    EVRM-verdrag (heeft niets te maken met de EU):

    Inhoud

    art. 1: Verplichting van lidstaten zich te houden aan de rechten en toe te passen op iedereen binnen hun rechtsmacht.
    art. 2: recht op leven
    art. 3: verbod op martelen
    art. 4: verbod op slavernij en dwangarbeid
    art. 5: recht op vrijheid en veiligheid
    art. 6: recht op een eerlijk proces en toegang tot de rechter
    art. 7: geen straf zonder wet: legaliteitsbeginsel
    art. 8: recht op bescherming van de privésfeer, waaronder valt: privacy en bescherming van het gezin (voluit: recht op eerbiediging van privé-, familie- en gezinsleven)
    art. 9: vrijheid van gedachte, geweten en godsdienst
    art. 10: vrijheid van meningsuiting
    art. 11: vrijheid van vergadering
    art. 12: recht op huwelijk
    art. 13: recht op daadwerkelijk rechtsmiddel
    art. 14: verbod op discriminatie
    art. 15: afwijkingen indien ten tijde van oorlog of noodsituatie
    art. 16: beperkingen op politieke activiteiten van vreemdelingen
    art. 17: rechten in het verdrag mogen niet beperkt worden in naam van ander recht
    art. 18: rechten mogen alleen gebruikt worden waarvoor ze bedoeld zijn: verbod op détournement de pouvoir
    Wanneer je al deze wetsartikelen spiegelt aan de Arabische en Afrikaanse landen .... dan is de uitkomst voorspelbaar, omdat in al die culturen geen enkel bovenstaand rechtsartikel praktisch toegepast wordt.

    Dus mogen de inwoners van die landen nu allemaal naar de EU komen op basis van bovenstaande artikelen, die in hun eigen landen geschonden worden .... en krijgen ze natuurlijk allemaal een sociale uitkering ;-)
    De blanke Europeaan werkt zich wel drie straten in de rondte om dat allemaal te kunnen bekostigen, totdat er steeds meer gele hesjes komen die het niet meer pikken :-)

    Ik mis dus een artikel:
    art. 19 Respect voor gele hesjes !
  8. [verwijderd] 4 januari 2019 15:15
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 4 januari 2019 11:30:

    [...]
    Je bedoelt concentratiekampen.....!!
    In afwachting terugkeer naar land van herkomst. Je bent illegaal, afgewezen voor een verblijfsvergunning en dan is een detentiecentrum een prikkel om uit eigen beweging de koffers te pakken. Laat je die mensen maar wat rondzwerven of ze zitten bij vrienden, kom je(een deel) ze straks weer tegen bij Opsporing Verzocht.
    Criminaliteit wordt in de hand gewerkt.
  9. [verwijderd] 4 januari 2019 15:20
    quote:

    rene l schreef op 4 januari 2019 13:13:

    [...]

    (...)

    Zie het ook aan de IS-gangsters die naar het land van oorsprong vertrekken om daar de strijd verder voort te zetten.
    Vechten zit bij dit soort gasten gewoon in de genen.
    Dure rechtszaken worden er in Nederland gevoerd om ze ten koste van alles terug te halen naar Nederland.

    Het is te zot voor woorden.

    Ik ben van mening dat je ze gewoon het dubbele paspoort per direct af moet pakken, ze tot ongewenst vreemdeling moet verklaren, en ze met gezwinde spoed ons land uit moet zetten.
    Dit soort uitvreters zullen ons land ten gronde brengen op termijn.
    Het loopt tenslotte nu al flink uit de klauwen.

    (...)

    Bij ons hebben ze er Robbie Jetten als nieuwste kopstuk doorgedrukt om ons als burgers verder te mangelen.
    Trap er niet in.
    Hij is slechts het verlengstuk van het systeem, burgers zullen en moeten gemangeld worden.
    Het is gewoon een domme robot in het pak van Pechtold zonder hersens.
    Dat is juridisch al mogelijk en is vaak toegepast.

    Je hebt misschien geen pak aan, maar voor de rest..
  10. [verwijderd] 4 januari 2019 19:26
    Zag op de Belgische tv een filmpje waar een agent op de grond gesmeten werd en klappen kreeg. De dader krijgt 200 uur werkstraf. Het blijft lachwekkend vooral in Belgie ,dat men de draak blijft steken met hun politie. Of het nu een autochtoon of allochtoon was(dader) maakt geen verschil. Laat zien, dat je gezagshandhaver bent.
  11. [verwijderd] 5 januari 2019 08:00
    Driekwart van de Nederlandse bevolking is voorstander van een multi-culturele samenleving als je kijkt naar de politieke verhoudingen in de TK. Zaken als toenemende criminaliteit, veel allochtonen in de bijstand,oververtegenwoordigd in gevangenissen, integratieproblemen, hogere werkloosheid allochtonen, hoge overheidsuitgaven etc neemt men op de koop toe.
    Dit onderwerp gaan veel politieke leiders uit de weg. Je bent al snel een racist wanneer je dit ter sprake brengt.
    Men is ergens mee begonnen in de vorige eeuw en men weet niet waar het eindigt. De politieke leiders zijn met iets bezig waar men de controle over heeft verloren.
  12. forum rang 8 josti5 5 januari 2019 09:32
    quote:

    Chiddix schreef op 5 januari 2019 08:00:

    Driekwart van de Nederlandse bevolking is voorstander van een multi-culturele samenleving als je kijkt naar de politieke verhoudingen in de TK. Zaken als toenemende criminaliteit, veel allochtonen in de bijstand,oververtegenwoordigd in gevangenissen, integratieproblemen, hogere werkloosheid allochtonen, hoge overheidsuitgaven etc neemt men op de koop toe.
    Dit onderwerp gaan veel politieke leiders uit de weg. Je bent al snel een racist wanneer je dit ter sprake brengt.
    Men is ergens mee begonnen in de vorige eeuw en men weet niet waar het eindigt. De politieke leiders zijn met iets bezig waar men de controle over heeft verloren.
    Ik geloof er helemaal niks van, dat de politiek de controle heeft verloren.
    De immigratiepolitiek is een doelbewuste strategie: economische groei en uiteindelijk éénwording van Europa.
    Die éénwording gaat veel makkelijker met de 'nieuwe Europeaan' - zo snijdt het immigratiemes aan twee kanten.
    Iedereen die tegen deze politiek in gaat, wordt gedemoniseerd: zie de idiotie rondom Wilders.
    Aanslagen, verlies van cultuur, verlies van de 'blanke huid; "allemaal collateral damage.
    Alles en iedereen ondergeschikt aan het grote, door de politiek o zo verzwegen 'grote, verheven doel'.

    Door te blijven stemmen op de Europese Gutparteien, In Nederland D666 voorop, maar ook Groen Links, CDA, VVD, PvdA en kleingristelijk (CU voorop), stemt men op de eigen ondergang.
    Waarbij uiteindelijk DENK natuurlijk de grootste partij wordt...
36.060 Posts
Pagina: «« 1 ... 1685 1686 1687 1688 1689 ... 1803 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.