Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Forum censuur

13 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 28 oktober 2004 09:35
    Beste Forummoderator,

    Dat jullie mensen hun gang laten gaan met treiterende, minachtende, en duidelijk misleidende postings bevreemdde me al maar nu worden er al berichten zonder opgaaf van redenen geblokkeerd en zelfs verwijderd.
    Nu bestaat er nog steeds een vrijheid van meningsuiting zolang die niet schoffeerd en voldoet aan het door jullie gestelde en door mij geaccepteerde forumregelement. Dan mag ik toch zeker ook wel verwachten dat als mij een sanctie wordt opgelegd door een bericht te verwijderen ik daarvan in kennis wordt gesteld?

    Het nederlandse recht is óók op deze site van toepassing zoals u weet.

    met vriendelijke groet,

    A.Zwemmer

  2. [verwijderd] 28 oktober 2004 11:01
    Hoi John, je schreef over een haat liefde verhouding met Sopheon. Dat kan ik me heel goed voorstellen gezien de geschiedenis, maar kan er helaas (gelukkig) niet over meepraten daar ik Sopheon pas ken sinds de "22-27" cent range van begin dit jaar.
    Als ik dus terug kijk naar Sopheon zie ik dus alleen maar een beter draaiend bedrijf Q op Q. Dat zal je waarschijnlijk ook niet ontkennen dus mijn vraag is waar de haat ophoud en de liefde weer begint?

    Hans
  3. [verwijderd] 28 oktober 2004 14:05
    Hoi Sjaakie,

    Bedankt voor je welgemeende raad.
    Geduld heb ik genoeg hoor.....alleen het hakken met de botte bijl gaat de laatste tijd véél sneller op de IEX en dat valt me enorm tegen.
    Het is meer iets fundementeels.....het idee dat de sfeer hier steeds beroerder wordt, óók door deze moderator.
    Ben niet zo'n Big Brother fan.
    Zou erg voor een ignore optie zijn...dan pas lees je de berichten (positief en/of negatief)van de mensen die je wat te vertellen hebben.
    Niemand ergert zich en je maakt zélf de keuze of je nou KT MLT of LT of van alles wat wil horen.
    Nu ben je min of meer verplicht ook alle rotzooi, scheldpartijen etc. te bekijken. En waar ik erg veel moeite heb is dat de integriteit van mensen als Dr. J, Bertus, Cazan, Mir, Assist, Rutger, Theofiel en jouw persoon ter discussie staat. En nee, ik ben niet zo simpel dat ik niet weet dat deze mensen ook een belang in Sopheon en een koersstijging hebben, net als ik. (voor de meelezende z..k.rds)Maar dit kan (en gebeurt gelukkig ook wel)op een positieve en ethische manier met oog op het medebelang van anderen. Ik reageer dus ook niet inhoudelijk op die troeppostings en posters, behalve dat ik me boos over zulke lui maak.
    Wou ik ff kwijt.

    Gelukkig is er nog genoeg goeds te beleven hier op dit forum en de SCS, zowel qua inhoud als mbt aardige mensen.

    ps. Forummoderator : Gaat misschien wel niet direct over Sopheon, maar wel over mijn gevoel over beleggen en de inhoud van dit forum/deze site.

    vriendelijke groet

    Albert
  4. [verwijderd] 28 oktober 2004 14:27
    Albert,

    Fijne reactie van jouw kant, kan dat wel waarderen. Maar eigenlijk zouden dit soort postings in een [OT} gezet moeten worden en dan kan er gekletst worden zoveel men wil. Wat de reacties van sommige posters naar mijn persoontje toe betreft laat alles over mijn rug afschuiven en op de chat praat ik wel met mensen zoals HansCazan, Schnoebeltje, Pechvogel, Vrolijk Cootje, Elrish K en nog wat anderen en dat vind ik toch veel leuker. Alles wat je hier zegt wordt toch naar de beleving van de poster uitgelegd en vaak negatief. Heb je zin om daar ook aanwezig te zijn laat het ff weten en geef mij je e-mail adres en dan vertel ik je waar we zitten

    Sjaakie

    ps Ben ook voorstander van een funktie waarmee we personen kunnen negeren
  5. [verwijderd] 28 oktober 2004 16:01
    "Dat zal je waarschijnlijk ook niet ontkennen dus mijn vraag is waar de haat ophoud en de liefde weer begint?"

    Beste cazan, die "liefde" begint mogelijk weer als de cijfers over 2004 (dus die komen hopelijk in maart of zo) over mijn persoonlijke lat heen komen, en als duidelijke vooruitzichten voor 2005/2006 dat ook doen.

    Simple as that!

    Succes,

    John.

  6. Bertus S 28 oktober 2004 17:17
    quote:

    vanschoestrajohn schreef:

    "Dat zal je waarschijnlijk ook niet ontkennen dus mijn vraag is waar de haat ophoud en de liefde weer begint?"

    Beste cazan, die "liefde" begint mogelijk weer als de cijfers over 2004 (dus die komen hopelijk in maart of zo) over mijn persoonlijke lat heen komen, en als duidelijke vooruitzichten voor 2005/2006 dat ook doen.

    Simple as that!

    Succes,

    John.
    Bovenstaande klopt idd Hans!!!

    Heeft John mij onlangs óók beloofd, maar zie dat hij nu alweer een slag om de arm houdt...............die "liefde" begint mogelijk weer als de cijfers over 2004 over mijn persoonlijke lat heen komen en als duidelijke vooruitzichten voor 2005/2006 dat ook doen.

    John, ik ga je vast uithuwelijken aan Sophie!!!!

    Bertus S.
  7. [verwijderd] 28 oktober 2004 17:52
    Beste Albert,

    Allereerst wil ik benadrukken dat IEX.nl/DeBeurs.nl een gratis site is en derhalve beperkte middelen heeft om de forums te onderhouden. Wij kunnen niet alle forumberichten doorlezen en wij kunnen u zeker niet garanderen dat u binnen drie uur een antwoord heeft op uw vragen. Desondanks wil ik u via deze weg een antwoord geven op uw vragen.

    U geeft aan dat treiterende en misleidende berichten niet verwijderd worden. Hoewel we uiteraard proberen om dergelijke berichten zoveel mogelijk te verwijderen, is het voor ons niet mogelijk om al deze berichten te verwijderen. Indien u treiterende of minachtende berichten tegen komt, verzoek ik u dan ook te mailen naar forum@iex.nl. Dan kunnen wij sneller optreden.

    Vervolgens geeft u aan dat uw berichten zonder opgaaf van reden worden geblokkeerd en verwijderd. Op dit Sopheon forum is echter bij bijna elk verwijderd bericht een zin met de reden toegevoegd. Er zijn wel enkele threads verwijderd die helemaal niet op Sopheon waren gericht, maar op het beschadigen van andere forumleden. Naast het feit dat het teveel tijd kost om in dergelijke threads alle berichten door te nemen, is het voor andere forumleden ook storend dat er een hele rij threads over andere forumleden gaat.

    U geeft bovendien aan dat u in kennis gesteld wilt worden indien uw bericht is verwijderd. Het is echter niet onze doelstelling om alle mensen te mailen waarvan er een bericht is verwijderd. Forumleden waarvan herhaaldelijk berichten moeten worden verwijderd of die erg kwalijke uitspraken doen, mailen we. Bovendien worden de meeste forumleden wel gewaarschuwd als ze terugkijken in de thread waar het verwijderde bericht is geplaatst.

    Hopende u zo voldoende geïnformeerd te hebben,

    Met vriendelijke groet,

    Thijs Vollenbroek

    -------------------------------------------------------------
    IEX.NL - DeBeurs.nl Tel: +31 (0)20 67 35656
    Postbus 75662 Fax: +31 (0)20 67 96348
    1070 AR Amsterdam

    Websites: E-mail:
    www.iex.nl forum@iex.nl
    www.debeurs.nl
    www.guruwatch.nl
    www.virtualtrader.co.uk
    www.fondsencompetitie.nl
    -------------------------------------------------------------
13 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 901,87 +0,25%
EUR/USD 1,0727 -0,20%
FTSE 100 8.363,26 +0,11%
Germany40^ 18.544,40 +0,25%
Gold spot 2.309,74 +0,03%
NY-Nasdaq Composite 16.302,76 -0,18%

Stijgers

BESI
+4,83%
ForFar...
+3,08%
INPOST
+2,01%
Sif Ho...
+1,81%
Kendrion
+1,67%

Dalers

TKH
-3,73%
VIVORY...
-2,89%
DSM FI...
-2,10%
Air Fr...
-1,58%
AMG Cr...
-1,55%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links