Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Huizenprijzen dalen met 60% in 7 jaar en nog veel meer.

40.342 Posts
Pagina: «« 1 ... 1694 1695 1696 1697 1698 ... 2018 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 9 juni 2017 20:43
    quote:

    paulta schreef op 9 juni 2017 17:22:

    www.at5.nl/artikelen/169934/woonwetho...

    Je moet gewoon de gok nemen om de overhitte markt te kunnen trotseren, de eventuele boete van >10K euro financier je gewoon mee met een volgend project dat wel doorgaat("Binnen een week")
    Die wethouder moet zich gewoon niet bemoeien met de woningmarkt .. en de uitspraak dat particuliere eigenaren de huren moet verlagen is regelrecht communistisch dictatuur gedrag van hem ...
  2. [verwijderd] 10 juni 2017 09:37
    Nog een goeie morgen,

    Ik heb nu als buitenlandse Nederlander voor twee maanden binnenlandse Nederlanders bestudeerd en het valt op; het gebruik van het woord 'moet' zoals in sieg-heil.

    'Je moet niks' als per constitutie en de klant is altijd in gelijk al zelf zit ie als een zout zak in een rolstoel en blubbert slijm uit de mond.

    Door het velen malen gebruik van het woord 'moet' vallen bijna 99% van de Nederlandse inboorlingen in een religieuze fuik waar de centrale bank op top van een Ponzi piramide van Christelijke, Allah en ander soort hoop van goede tijden beloftes staat en laten zich naaien met 22% BTW en 16% munt devaluatie!

    De markt lokt de niet gelovigen met 15% en niet meer. !2,5% zijn er ook al. Hele steden worden ontworpen om niet gelovigen te accommoderen. Helaas die steden worden niet in Amerika nog in Europa gebouwd.

    Bestudeer je de seksualiteit van Nederlandse inboorlingen dan is het tegenstrijdige versus de Nederlandse constitutie en de Europese wetgeving die sexloos is en toch staat er in je paspoort dat je of mannetje of vrouwtje bent. Hoe bewijs je zo iets bij de Koninklijke Marechaussee op Schiphol wanneer je van vakantie uit Barcelona komt.
    Hirshi lijkt me wel zo'n type die met broekzakken binnenste buiten, gulp open, pikkie uit, de olifant impressie doet wanneer ie in de rij staat voor paspoort controle want hij wilt zo graag priestertje spelen door heilig te ouwehoeren dat 22% BTW met 16% devaluatie normaal is en leegstand betekend toch vol.

    Hema gaat ook verkopen en de economie is zo goed dat het gewoon niet waar kan zijn.

  3. [verwijderd] 10 juni 2017 18:04
    Daar is een verschil tussen prijsniveau en waardeniveau. Rente van 15% duwt de prijs en waarde naar elkaar toe.
    In 2005 waren de huizen kopje onder, dat waren waarde van huis lager dan de prijs. De prijs was toen vastgesteld door de stortvloed van hypotheek aanbiedingen.
    Nu zijn de hypotheken kopje onder want de prijs was omgezet naar waarde gesteund door 22% BTW en 16% munt devaluatie. In de krotten buurten (lage inkomsten tot 5000 euro per maand) van huizen tot 300k waarde komt de prijs dichterbij maar in koers-winst verhouding termen nog 4 keer te hoog.
    In Amerika 90% en eergisteren in Spanje 80% waarde van hypotheek verlaagd en dan nog in koers-winst verhouding nog 4 keer te hoog.

    Bestudeer je Nederlander op hun bekken rekken dan observeert men dat ze een vreselijke angst hebben voor 'negatief' en doen alles illegaal door te discrimineren naar positief. Bureau van statistieken kunnen niet lullen in termen van stabilisatie en in zo'n mate dat het onderwerp 'het koesteren van klanten' smerig is. Kamer van koophandel is 1 heeft die anti-klant cultuur. Dat dan een beetje geschreven gekots van mij maar als je de kranten van Japan leest dan de Nederlandse BBP is positief op het model van geboorte & sterven
  4. [verwijderd] 10 juni 2017 18:18
    Heb weleens een enquete formulier van de KVK ingevuld, het was onder lichte dwang en onverplichte druk.
    Ze vragen het, ze krijgen het: 15 medewerkers in FTE, >€1 miljoen omzet per jaar, sterk groeiende business, enz enz.

    Ik heb het geweten, de geld-bellen gingen rinkelen bij de fiscus, complete vooringevulde formulieren bereikten mijn brievenbus, blanco acceptgiros die ingevuld mochten worden, de bekende rotzooi dus....

    De KVK is een voorportaal voor de fiscus, een sub-afdeling.

    Tip van mijn kant: vul geen enquete formulieren in...dus ook niet voor de weekend-lol.
  5. [verwijderd] 10 juni 2017 18:24
    " in Spanje 80% waarde van hypotheek verlaagd en dan nog in koers-winst verhouding nog 4 keer te hoog"

    De Liberbank in Spanje gaat er maandag ook aan, veel slechte leningen op huizen en vastgoed, kapitaalratio van 40%(Popular had 39%)
    De koers daal de al dagenlang forse(20% per dag)...de uitstroom van depositos zal ook al gaande zijn.

    Ben benieuwd wie de nieuwe eigenaar gaat worden...
  6. lokeend 11 juni 2017 00:20
    quote:

    paulta schreef op 10 juni 2017 18:24:

    " in Spanje 80% waarde van hypotheek verlaagd en dan nog in koers-winst verhouding nog 4 keer te hoog"

    De Liberbank in Spanje gaat er maandag ook aan, veel slechte leningen op huizen en vastgoed, kapitaalratio van 40%(Popular had 39%)
    De koers daal de al dagenlang forse(20% per dag)...de uitstroom van depositos zal ook al gaande zijn.

    Ben benieuwd wie de nieuwe eigenaar gaat worden...
    Heb je ook een link voor deze spaanse toestanden paulta?
    mvg
  7. [verwijderd] 11 juni 2017 08:57
    Heeft u vertrouwen in Draghi? In Amerika, mijn inlichtingen dienst staat nu knalhard tegen de FED want etters zoals Draghi loopt achter de data aan van optie handelaren. Rente ja of nee. Het is gegokt alles in scheetje beefjes want stel je voor je kan de bekken snoeren van de Nederlandse gezondheid dienst door rente gewoon op 15% te zetten, 'waarde' van huis en hypotheek 90% omlaag zodat de 'prijs' betaald kan worden tegen gewone risico berekeningen van 15%.

    Het mooie, zoals een vuurtoren op knalrood, omdat de rente wat min 16% zit, Ja negatief 16% is dat het dekken van risico altijd door vrouwen werd gedaan zins Jezus en die ander kut geloven inclusief centrale banken werden uitgevonden. Wat die kut geloven deden was om vrouwen 'kort te verkopen'. Dit dan uit Japan vertaald door ik uit onze huidige tijdperk van 'Hoe om in geboorte-sterven model te overleven'.

    Hadden ze nou gewoon de rente op 15% (positief) gehouden dan hadden we als mannen gewoon met een hypotheek kunnen blijven trouwen, 'waarde' afbetalen, vrouwtje geven, zij de 'prijs' voor laten betalen door haar kort te verkopen zodat je kinderen bij de centrale bank voor een lening kan vragen.

    Op de beurzen mag je niet aan kort verkopen doen, maar vrouwen wel.

    Fok erven, leven de feit dat vrouwen slaven zijn en gezegend het geloof 'centrale bank'.
  8. [verwijderd] 11 juni 2017 13:12
    Ik weet niet of jullie Inglish kunnen lezen maar begrijpen kent 99% van de Nederlanders niet. Pardon laten we correct blijven doen met getallen maak die 99 maar 95%. Altijd bescheiden blijven.
    Hier een verhaal uit Amerika:

    The minimum hourly wage required to afford rent on a two-bedroom apartment, of course, depends on where you live - ranging from a low of $11.46 in some counties in Georgia to a high of $58.04 in the San Francisco Bay Area.

    The most expensive state for housing is Hawaii, where workers would need to make $35.20 an hour to afford a two-bedroom apartment. They would need to make $33.58 in the District of Columbia, $30.92 in California, $28.27 in Maryland, and $28.08 in New York.

    In the District of Columbia, where the hourly minimum wage is $12.50, a household say a single parent - must earn $69,840 a year to be able to afford the fair market rent of $1,746 a month for a two-bedroom apartment.

    Someone making the federal minimum wage would need to work 117 hours a week or nearly three full-time jobs - to be able to afford a two-bedroom apartment.

    Hirshi is zo'n 95 percenter die discrimineren voor begrijpen verkiest en alles is niet verbonden. Volgens Japan zijn er ongeveer 40% met piel die heteroseksueel zijn. Mijn paspoort zegt 100% piel of 100% kut sieg heil.
    Dus zo'n 60% doen iets waar got weet hoe de Koninklijke Marechaussee weet ze zijn 100% en rapporteer dit aan de centrale bank en bureau van statistieken. De wet is sexueel neutraal en mijn persoonlijke mening: het interesseert me geen zak wat uw oriëntatie maar ik verkies meiden opjagen.

    Dan een verslag hier in Nederland: om in kutje kiezen om goedkoper te kunnen huren of te wel prijs te kunnen betalen voor waarde is ook geen optie. Zo 40% van heteroseksueel kunnen de prijs betalen en 60% van de bevolking ondersteunen de waarde. Neem een voorbeeld om gechagrijn tegen te gaan: Een heteromaniak bezit 140 vierkante meter met vier vrouwen in hun blote billen die rond lopen voor 100.K.
    De rest 60% zijn blij met Ikea en nog minder vierkantjes met de gedachte en gestemd te hebben dat ze meer waard zijn.

    Nu dit: de gemiddelde salaris (de prijs) in Nederland = 1200 en door start (Monopoli Spel) 960 (de waarde).
    -3 kwartjes af etc etc op 1200 prijs=36000=huis=140kante meter.
    -960 waarde=28800=huis=35vierkante meter. (een klere kast bestaat ook)

    -De Nederlandse Makelaars zitten op 5000=300.000 dus ongeveer 4 keer te hoog en
    -de zieligheid beleid op 200K waarde met een sociale bijstand die 6666 euro behoort te zijn.

    Jongens en altijd de hele lieve hetero seksuele meisjes; ik praat normaal!

  9. [verwijderd] 11 juni 2017 18:42
    "Heb je ook een link voor deze spaanse toestanden"

    In de papieren FD-krant van afgelopen zaterdag een artikel met de toestand van de bank.
    Ze gaan natuurlijk een template toepassen ala De Populara Bank.

    Er komen trouwens nog meer bankjes voorbij de komende tijd, de manier en het tijdstip zijn werkelijk subliem.

    Natuurlijk gewoon het klantenbestand doorpluggen en de aandeelhouders/obligatiehouders de schade laten betalen, zeker geen belastinggeld meer!
  10. [verwijderd] 11 juni 2017 18:46
    "-De Nederlandse Makelaars zitten op 5000=300.000 dus ongeveer 4 keer te hoog en"

    De term "je eigen huis opeten" gaat over een paar jaar opgeld doen.

    Langer doorwerken(>70), meer uren op maandbasis. meer productie per arbeider, afgeknepen loonkosten, minder sociaal vangnet...kortom de prijs van een "Eigen Huis" dus!

    Elke macro-econoom weet dat het huidige spel niet houdbaar is, het gaat hoe dan ook verrekend worden....
40.342 Posts
Pagina: «« 1 ... 1694 1695 1696 1697 1698 ... 2018 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 901,62 +0,22%
EUR/USD 1,0740 -0,09%
FTSE 100 8.354,05 0,00%
Germany40^ 18.556,70 +0,32%
Gold spot 2.314,04 +0,22%
NY-Nasdaq Composite 16.302,76 -0,18%

Stijgers

AEX
+0,22%
AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%

Dalers

AMX
-0,09%
AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links