Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

IEX.nl biedt gratis realtime koersen AEX

IEX.nl biedt gratis realtime koersen AEX

Amsterdam, 25 november 2008 - Op woensdag 26 november kunnen beleggers voor het eerst gratis realtime streaming koersen van de belangrijkste Nederlandse aandelen en de AEX-index bekijken op internet. Beurssite IEX.nl geeft vanaf de beursopening om negen uur live de koersen door.

Dus op hetzelfde moment waarop ze op de beurs tot stand komen. Tot dusver konden beleggers via internet alleen met vijftien minuten vertraagde koersen bekijken, tenzij ze een betaald abonnement namen op een realtime koersendienst.

“Met de heftige en plotselinge bewegingen van de laatste tijd op de beurs is het voor beleggers een frustrerende aangelegenheid om de koersen alleen met een kwartier vertraging te kunnen bekijken,” zegt Pieter Kort, hoofdredacteur van IEX. “Je kunt dan bewegingen van vele procenten missen. Daarom zijn we erg blij dat we nu deze realtime service kunnen aanbieden. Voor moderne actieve beleggers zijn realtime koersen als instrument onmisbaar.”

De koersen zijn vanaf woensdag 26 november te raadplegen via:

  • de keuze koersen in het hoofdmenu van www.iex.nl
  • direct via www.iex.nl/content/?id=streamingKoersen_AEX.


    Over IEX
    IEX is met meer dan 250.000 leden en 1 miljoen unieke bezoekers in oktober de grootste financiële community van Nederland. Via de websites IEX.nl, debeurs.nl, guruwatch.nl, beloggen.nl, eurobench.com en beursonline.nl en het acht maal per jaar verschijnende beleggersblad IEX magazine worden de abonnees op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen op de financiële markten, bedrijfsnieuws, adviezen van columnisten en de nieuwste beleggingsproducten. IEX Profs, het magazine voor de échte belegger is het jongste lid van de IEX-familie.

  • Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

    Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

     

    Auteur:

    In de Perskamer biedt de Investor Relations van IEX Group informatie over onze eigen IEX.nl. IEX Group heeft daarnaast ook de beleggerstitels Belegger, BeursOnline, DeBeurs, Guruwatch en IEX Geld, IEX Particioaties en IEX Profs met een totaalbereik van 1,25 miljoen beleggers. In België heeft IEX met Beursduivel maandelijks 25...

    Recente artikelen van Investor Relations IEX Group

    1. Nieuw op de beurs: IEX Group

    Reacties

    Meedoen aan de discussie?

    Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.