Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Verbetering verhandelbaarheid IEX Group

IEX Group deelt mede dat zij aan de AFM heeft aangegeven de aandelen A om te willen zetten in – beursgenoteerde - aandelen B.

Daarbij wordt gebruik gemaakt van de conversievrijstelling. In dat kader is een informatie memorandum opgesteld. De aandeelhoudersvergadering van IEX had al op 16 december 2015 goedkeuring voor deze conversie gegeven. Het totaal uitstaand aantal aandelen bedraagt onveranderd 3.661.113 stuks. Na volledige conversie van de aandelen A, zal dat aantal volledig beursgenoteerde aandelen B betreffen, De board van IEX verwacht dat deze stap een bijdrage zal kunnen leveren aan een betere verhandelbaarheid van het aandeel IEX.  

Voor nadere informatie verwijzen wij naar het Informatie Memorandum dat beschikbaar is gesteld op de corporate website van  IEX Group www.iexgroup.nl.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur:

In de Perskamer biedt de Investor Relations van IEX Group informatie over onze eigen IEX.nl. IEX Group heeft daarnaast ook de beleggerstitels Belegger, BeursOnline, DeBeurs, Guruwatch en IEX Geld, IEX Particioaties en IEX Profs met een totaalbereik van 1,25 miljoen beleggers. In België heeft IEX met Beursduivel maandelijks 25...

Recente artikelen van Investor Relations IEX Group

  1. Nieuw op de beurs: IEX Group