Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

IEX Group bereikt mijlpaal 5.000 betalende abonnees en neemt Behr.nl over

Forse groei in betaalde abonnementen

IEX is medio 2017 begonnen met IEX Premium. IEX is verheugd mee te kunnen delen dat de mijlpaal van 5.000 Premium abonnees bereikt. Hiermee is IEX binnen 6 maanden een van de grootste betaalde contentdiensten op het gebied van beleggingsinformatie geworden. De groei komt voornamelijk uit nieuwe abonnees voor IEX Premium, met exclusief toegang tot tips, adviezen en analyses. Met het toevoegen van o.a. technische analyse en een modelportefeuille is de dienstverlening de afgelopen maanden sterk uitgebreid. 

CEO Peter van Sommeren:” We zijn erg verheugd over dit succes. IEX signaleert een enorme informatiebehoefte bij beleggers die door de traditionele financiële dienstverleners steeds minder wordt ingevuld. Geholpen door de toegankelijke prijs van €14,95 per maand, hebben we binnen een korte tijd een aanzienlijk publiek aan ons weten te binden.”

Overname Behr.nl

Voorts deelt IEX mee dat branchegenoot Behr is overgenomen. Behr.nl biedt sinds 1994 online financiële informatie en faciliteerde als eerste site van Nederland online portefeuillebeheer. Behr is in dat opzicht een pionier op het gebied van online portefeuillebeheer en koersinformatie op het internet. Door de overname krijgt IEX er 3.500 portefeuillehouders en 400 betalende abonnees bij. 

IEX verwacht een verdere groei van het aantal Premium abonnees mede dankzij een uitbreiding van de functionaliteiten en de introductie van nieuwe features. 

Lees meer over IEX Premium

Column door: Investor Relations IEX Group

In de Perskamer biedt de Investor Relations van IEX Group informatie over onze eigen IEX.nl. IEX Group heeft daarnaast ook de beleggerstitels Belegger, BeursOnline, DeBeurs, Guruwatch en IEX Geld, IEX Particioaties en IEX Profs met een totaalbereik van 1,25 miljoen beleggers. In België heeft IEX met Beursduivel maandelijk...

Meer over Investor Relations IEX Group

Recente columns van Investor Relations IEX Group

  1. jan '19 IEX en DEGIRO koppelen hun platformen
  2. sep '18 IEX boekt forse omzetgroei: +45%
  3. aug '18 Verbetering verhandelbaarheid IEX Group

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare