Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

TA: Fugro rijp voor een rally

TA: Fugro rijp voor een rally

Op mijn speurtocht naar kansrijke koopjes met een trendmatig randje stuitte ik op de dagchart van Fugro.

De bulls veren vandaag rap op met de intentie een kortetermijn-upswing te starten richting de eerste rode streep, hetgeen een rally impliceert van 9,40 naar 10,70; best een leuk ritje. Ik zal de verwachte route nader omschrijven.

SMA-steun

Recent werd er getopt op 10,70 waarna een normale correctie werd ingezet richting de gemiddeldelijn. De koers werd rap naar de SMA-lijn geduwd, gisteren zelfs er nipt onder, maar dat bleek een vergissing te zijn. Er werd iets te laat op de rem getrapt, de RSI als spanningsmeter en mijn NBTrade Indicator stuurden al aan op bodemvorming.

De SMA als dynamische trendlijn blijkt toch weer goed te werken, want de bulls gebruiken vandaag de lijn als springplank voor een nieuwe upswing. RSI en Trade Indicator gaan meteen mee in een plusstand.

Vervolg uptrend

In de inleiding heb ik het over een koopkans met een trendmatig randje. Ik bedoel hier natuurlijk mee dat er zo mogelijk een upswing van start gaat vanaf mijn wereldberoemde 55SMA-sleepkabel, de ideale plek om de correctie af te ronden en de uptrend nieuw leven in te blazen.

Klik om te vergroten

Zolang de koers dan ook boven 9,30 noteert is een stijging naar de rode streep op 10,70 het meest waarschijnlijke scenario.

Trendactie

Kortetermijntrendvolgende beleggers mogen dan ook in actie komen. Het lijkt mij een aantrekkelijke strategie om met een BNP Turbo met stevige hefboom te profiteren van de verwachte rally. Het moge duidelijk zijn dat onder 9,30 en onder 9,00 de bulls zullen falen.

Turbo's

BNP Paribas FUGRO Turbo Long

BNP Paribas FUGRO Turbo Short


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

Meer over BNP Paribas Markets ›
  1. Beleggingsidee: ArcelorMittal 25 nov
  2. label connect Value, Microcaps, Verenigd Koninkrijk: Do or Don't? 24 nov
  3. Peloton Interactive profiteert van sluiting Amerikaanse sportscholen 24 nov
  4. Waarom Fisher Investments Nederland gelooft dat monetaire verruiming meer kwaad dan goed doet 23 nov
  5. label connect Hoe technologie bijdraagt aan hoog rendement in private equity-fondsen 23 nov
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare