Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

TA: Driehoekuitbraak bij Altice

TA: Driehoekuitbraak bij Altice

Wereldwijd staan de aandelenmarkten er goed gemutst bij. Er wordt links en rechts goed voorgesorteerd op mogelijk een eindejaarsrally.

Voorsorteren kan met een zogenaamde rebound, maar ook met een breakout. Dit laatste is thans het geval op de dagkaart van Altice. Hoog tijd om de chart te analyseren en mogelijke koopposities te beoordelen.

Einde consolidatie

Al zeer geruime tijd is er sprake van een stijgende trendfase op het dagveld van dit fonds. We moeten terug naar maart dit jaar om de upcross met de gemiddeldelijn te detecteren. Toen stond er 1,93 op de borden, nu 5,49. De trendvolgende belegger had dus goed kunnen scoren.

Klik om te vergroten

Binnen de uptrend was er in de afgelopen dagen sprake van een consolidatie in de vorm van een driehoekformatie met zelfs een lichte dreiging om neerwaarts uit het patroon te breken. Maar vandaag herpakken de bulls zich uitstekend. Alle indicatoren in een plusstand, de uptrend kan worden vervolgd. Maar tot hoe ver dan?

Recordregen

Na een relatief forse uitbraak, hetgeen hier het geval is, groeit de kans op een tegenaanval van de beer. Dus wel even oppassen voor wat berentikken, juist nu er all time highs worden scherpgesteld. De spelers zijn nog nooit zo hoog geweest en dat maakt het plaatje extra spannend.

Nu aankopen doen is mogelijk om na een eventuele dip tot maximaal 5,20 additionele aankopen te overwegen. Op termijn is koersvorming boven 6,00 haalbaar, maar dat moeten de indicatoren maar aangeven.

Nu komt het aan op strak navigeren op de marktlensindictoren, want er staan geen routepaaltjes boven in het veld.

Altice Turbo's

BNP Paribas Altice Turbo Long

BNP Paribas Altice Turbo Short


Meer Beleggingsideeën van BNP Paribas Markets


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

Meer over BNP Paribas Markets ›
  1. Investeringsidee: Voedingstak wordt steeds belangrijker voor DSM 21 sep
  2. Alfen suggereert koopkans 21 sep
  3. Amerikaanse tak Aegon haalt halfjaarcijfers onderuit 16 sep
  4. Waarom slecht nieuws niet automatisch rampzalig uitpakt voor aandelen, volgens Fisher Investments Nederland 11 sep
  5. Beleggen met je lijfrente 08 sep
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare