Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

TA: AMG steunscenario

TA: AMG steunscenario

De turbulentie neemt toe op het Damrak. Berenprikken en stierenstootjes wisselen elkaar in een rap tempo af. Maar dat biedt juist spannende kansen voor de offensief ingestelde actieve belegger.

Zo reikt de dagkaart van AMG een mooi steunscenario aan: een uitgelezen koopkans voor korte termijn spelers. Ik zal de verwachte route voor u uitstippelen.

Rebound

Volgens de regels van het Dashboard-beleggen is er sprake van een dalende trendfase, want de korte termijn candles noteren onder een afvlakkende gemiddelde lijn.

Maar binnen de downtrend gaat er een rebound van start, ofwel een opleving of countertrend beweging. De swingteller springt immers op +1, waardoor de steunzone op 26,30 tot 25,72 wordt bevestigd.

De witte candle, swingteller +1 maar ook mijn NBTrade Indicator nu in het groen, onderschrijven de intentie van de bulls om op te stomen naar de SMA lijn op 30+. Van 26+ naar 30+ is toch een leuk ritje, niet waar?

Strakke koopkans

Offensieve beleggers zien hun koopkans in de downtrend. Zij willen de rebound wel meespelen. Ze zien de 26,30 steun en krap 31 weerstand, twee kantelpunten waartussen de strijd zich vooralsnog afspeelt.

Zij realiseren zich ook dat onder de genoemde steunzone de stieren falen en dat ingenomen rebound posities dan opgeruimd moeten worden.

BNP Paribas Turbo's AMG

Meer Beleggingsideeën van BNP Paribas Markets


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare