Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

TA: Veerkracht bij Randstad

TA: Veerkracht bij Randstad

Aan turbulentie geen gebrek op de dagkaart van Randstad. De koers wordt flink heen en weer gezwiept, waarbij de daily SMA flink onder vuur wordt genomen.

Maar de bulls overleven en veren rap op vanaf de 51,40 steunstreep. Uitdagende koopkans dus voor offensieve korte termijn trendbeleggers. Ik zal de daggrafiek nader voor hen duiden.

Sleepkabelsteun

Recent werd er op de dagkaart een top neergezet op krap 55,00. Dit ging gepaard met de nodige turbulentie en zelfs wat lichte negatieve divergentie op de RSI.

Dit was aanleiding voor de beren om eens flink toe te slaan. In een rap tempo werd de koers onderuit gehaald. In een vrije val belandde de koers bij de gemiddelde lijn en steunstreep op 51,42.

Toen werd het tijd voor de bulls om zich te vermannen en de daily uptrend nieuw leven in te blazen. Inmiddels staan er twee witte candles op het veld, inclusief een gap. Wat dat betreft tonen de bulls veel veerkracht.

Zouden zij in staat zijn om helemaal weer op te stomen naar de krap 55,00 zone? Hoe het ook zij, zolang de candles wit kleuren krijgen zij de gelegenheid de koers naar hogere niveaus te stuwen.

Turbulente koopkans

Mits de koers boven 51,42 blijft bewegen, zijn er turbulente koopkansen voor offensieve korte termijn beleggers die een hoog achtbaangehalte wel plezierig vinden. Zij volgen de bulls met twee handen aan het stuur tussen 51+ steun en 55- weerstand.

raex

Klik op de grafiek voor een grote versie

Meer Beleggingsideeën van BNP Paribas Markets


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links