Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

AHDEL 2019

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
888 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 41 42 43 44 45 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Basta
0
quote:

Basta schreef op 16 jun 2019 om 14:14:


Je zou maar ingestapt zijn op 23,98, ben je mooi gekuld.

Zit je met je defensieve aandelen en op gedachte hinkend dat het massieve aandelenprogramma het wil zou ondersteunen. NOT dus. In plaats daarvan krijg je een langslepende staking om je oren en lijkt het bedrijf het imago van duur en teveel concurrentie maar niet van zich af te kunnen schudden.

Geen aandeelhouder op dit forum die maar iets van kritiek heeft. Alles is koek en ei hoor.
Ik zei je het aandeel handelt naar hoe de firma zich blootgeeft; lethargisch en eigenwijs in de slechte zin des woords.

Niets maar dan ook niets wordt ter harte genomen. Zolang de short partijen gigantische pakketten de markt kunnen verstieren gebeurt er nakkes. Het bedrijf kan ook maar moeilijk overgenomen worden. Het wringt aan alle kanten.

Ik ben inmiddels geen vaste klant meer van AH en dat zegt eigenlijk wel heel veel. Laat de directie is nu eindelijk eens bij zinnen komen.

Basta


cees-10
0
Het is bij Ahold meer van hetzelfde de laatste tijd en dit uit zich in de hoogte/laagte van de aandelenkoers:

Positie van AH in Nederland staat onder druk, Delhaize in Belgie blijft een lastig verhaal, wat versplinterde belangen elders in Europa en Indonesie(...), waarvan ik mij afvraag wat voor doel die dienen, behalve dat Muller `er af en toe even lekker uit kan...`

Overname VAN Ahold is dichtgetimmerd en onmogelijk. Overname of fusie DOOR Ahold lijkt noodzakelijk om mee te blijven spelen in de VS, doch op dat terrein is het oorverdovend stil. Moordende concurrentie in VS, On- en Off-line lijken dit laatste toch noodzakelijk te maken.

Huidige aandelenkoers reflecteert de kwetsbare positie van Ahold op diverse terreinen. Slechts het prima dividend rendement van 5%+ en redelijke prestaties per kwartaal `stutten` de huidige aandelenkoers.

Muller lijkt op de tent te passen en dit wel prima te vinden zo...Ik had van de beste man wat meer verwacht.

Medicus
0
Misschien is dit stilte voor storm? Als je een grote overname wilt bekent maken of een andere wending wilt toepassen is het juiste moment belangrijk. Meestal is toestemming van de grote aandeelhouders nodig en van autoriteiten ivm concurrentie beding. Dat gaat niet zomaar.
De fusie is pas dit jaar uitgewerkt. 2020 verwacht ik een nieuwe actie. Afwachten.
Digit
0
quote:

Basta schreef op 16 jun 2019 om 14:14:


Je zou maar ingestapt zijn op 23,98, ben je mooi gekuld.

Basta
Je zou maar ingestapt zijn op 8.093 (augustus 2011) = 300%+ (ca 15% per jaar)

De aanname gaat, net zoals die van jou, natuurlijk helemaal nergens over.

Maar laten we dan aannemen dat je in feb 2012 op 11,757 kocht (enigszins vergelijkbaar met jou 23,98 situatie--> het duurde een jaar voordat de koers daar weer op en > stond)

Dan was het rendement >200%+ (ca 11% per jaar).
Maximale verlies in 2012 was dan ergens in juni 2012 ca. -15% (dividend meegenomen)
Nu maximale verlies in het voorbeeld dat jij schetst is (dividend meegenomen) ca. -14% (momenteel 'slechts' -11%)
Daarom zeg ik dat timen het belangrijkste is voor een 'goed' rendement, alleen bijna niemand is er goed in :-)

Misschien wordt het nog wel erger, misschien duurt het 2 jaar voordat we weer op een dergelijke koers staan, misschien maar 3 maanden en heel misschien komen we er nooit meer.
Het geeft aan dat dergelijke fictieve voorbeelden nutteloos zijn. Maar dat lange termijn rendementen voor een dergelijk aandeel gewoon prima zijn. Het kan wellicht altijd beter, maar het kan ook vele malen slechter. (vergelijk het maar eens voor de lol over dezelfde periodes bij carrefour)

Digit
0
De beurswaarde in 2011 was ca. 8,5 - 11,5 mrd
in 2019 tussen de 22,79 - 27,58 mrd
Prima ontwikkeling lijkt mij.
Hoopmazzel
0
quote:

Medicus schreef op 17 jun 2019 om 07:37:


Misschien is dit stilte voor storm? Als je een grote overname wilt bekent maken of een andere wending wilt toepassen is het juiste moment belangrijk. Meestal is toestemming van de grote aandeelhouders nodig en van autoriteiten ivm concurrentie beding. Dat gaat niet zomaar.
De fusie is pas dit jaar uitgewerkt. 2020 verwacht ik een nieuwe actie. Afwachten.


Zou best kunnen Medicus. Op het moment dat ze drie jaar uittrekken voor integratie Delhaize hoef je niet op een overname te rekenen.Pas wanneer de tent in de nieuwe situatie staat als een huis,wordt er om het huis gekeken of er iets te halen valt.
Dat gaan we dan zien.

Verder doet het bedrijf het naar behoren ;om in een lastige markt toch je marge weten op te krikken is een prima prestatie.

Over de koers hebben we het voldoende gehad. Het is ook zaak om een tegenvallend koersverloop niet te gaan verwarren met een bedrijf dat het naar behoren doet in een lastige markt.
Medicus
0
De fusie zal dit jaar wel een beetje zijn uitgewerkt. Ik verwacht daarom ook pas in 2020 wat meer vuurwerk. Tot die tijd is de koers een speelbal van short partijen en wat heen en weer sentiment, geholpen met het inkoopprogramma wat al over de helft is. Ik verwacht dat de uiteindelijke staking in US qua kosten zal meevallen en dat stuwt de koers weer richting 24,00 om daarna weer te worden ingetrapt.
Medicus
0
De range zal 20 t/m 24 blijven voorlopig. Handig voor een forse terugkoop en toename van het eigen vermogen per aandeel.
Basta
0
Ik ben naar de Flippen overgestapt vandaag. Kan dat niet meer aanzien dit geklungel.

FF geen believer meer.

Basta
Medicus
0
Basta
0
Het signaal stond al een tijd op rood maar ging er ook bij gillen, maar ja ik was denk ik verliefd.

Die achterlijke BTW moeten ze verlagen (Rutte!!!!) en de supermarkten mogen zich in deze verenigen hoor!

Plus actiepunten directie. Voor nu ff geen ergenis meer.

Basta
kassiebora
0
Managementwisselingen bij Ahold Delhaize supermarkten in VS

(ABM FN-Dow Jones) Ahold Delhaize krijgt een aantal managementwisselingen bij zijn Amerikaanse supermarkten. Dit meldde Ahold Delhaize USA maandagavond laat.

Bij Stop & Shop vertrekt directeur Mark McGowan. Hij blijft nog wel tot het eind van 2019 in dienst om te helpen bij een soepele overgang. Zijn functie wordt overgenomen door Gordon Reid, nu nog directeur bij Giant Food. In juli neemt hij het stokje officieel van McGowan over.

De plek bij Giant Food die vrijkomt, zal na het vertrek van Reid worden opgevuld door senior vice president van operationele zaken bij Giant Food, Ira Hess.

De supermarktketens Stop & Shop en Giant Food bevinden zich aan de oostkust van de Verenigde Staten.

Door: ABM Financial News.
Medicus
0
Hoopmazzel
0
quote:

Medicus schreef op 18 jun 2019 om 14:54:


Een klein signaaltje dan, klaar stomen voor de overname in US misschien.


Koopsignaal voor de fans?
Medicus
0
Tja lekker spelletje tussen short en inkopers. Daghandel lijkt mij lastig met de aandelen en zenuwslopend.

Langere horizon 25,00 eind dit jaar. Dan moet Q2 wel meevallen.
T.overdose
0
Hoop wel dat we de intraday low voor vandaag gezien hebben. Rood steekt wel lelijk af in mijn groene porto vandaag. Vlaming Koen, wat is uw beweegreden om Colruyt te kopen? Hoge kw, wel laagste prijsgarantie:-)
Vlaming Koen
0
In de pers (De Tijd, HLN): “Bij analisten is Colruyt in ongenade gevallen. Er gelden momenteel zestien “verkoop”-adviezen, tegen twee “houden” en geen enkel beurshuis dat aanraadt om het aandeel nu te kopen”.
Maar volgens mij: Colruyt zeer solide bedrijf, vaak beste werkgever of manager van het jaar, trouw cliënteel, zeer goed imago, goed business-model. Gisteren zwaar gezakt na de waarschuwing die ze uitstuurden bij de publicatie van de jaarresultaten. Het bedrijf zegt nog meer prijs- en promotiedruk te verwachten op de Belgische markt met de komst van Jumbo.
Ach, er zijn nog discounters (Aldi en anderen), waartussen/waarboven Colruyt het al decennia goed blijft doen. Jumbo zal ook niet meteen honderden winkels openen, 't zal zo'n vaart niet lopen. Ik denk dat de correctie van 10% gisteren overdreven is.
T.overdose
0
Colruyt is zeker een solide bedrijf met een goed imago. Het is jammer dat er dan shortpartijen opduiken die via allerlei wegen communiceren dat het bedrijf te duur is en last krijgt van toekomstige concurrentie van o.a. AD en Jumbo. Afgelopen zondag was iemand van het Antaurus Europe Fund voor de zoveelste keer op NL tv om Colruyt af te kraken op bovengenoemde punten omdat zij short zitten. Vandaag nog na ijleffect maar hopelijk snel weer omhoog.
888 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 41 42 43 44 45 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Ahold Delhaize Koninklijke Meer »

Koers 22,505   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 22,190   Volume 3.568.693
Hoog 22,575   Gem. Volume 3.411.848
18-sep-19 17:36
label premium

Ahold en Kroger?

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium