Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Arcelor Mittal September 2018

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
890 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 41 42 43 44 45 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
tukker51
0
foutje: geen 3,6 maar 3,2 cent per aandeel bruto winst (verkoop 5,268 en voor gem. 5,236 teruggekocht)
mvliex 1
0
quote:

miniature schreef op 6 september 2018 17:35:


[...]
Merk duidelijk dat jij er dus helemaal totaal niets van begrijpt met koersen, je klets duidelijk maar wat in het rond, een 10% daling binnen een maand is gewoon heel onlogisch voor een solide aandeel als AM,
Heb je het koersverloop van MT afgelopen maanden gezien? Heb je gezien wat andere aandelen doen? Wat sectorgenoten doen?

Ik sluit me aan bij de reactie van Balls of Steel 6 sep 2018 om 17:05
ah liefde maakt blind zegt men , een waarheid als een klok , ..dus srry hoor maar stop ermee te doen alsof AM de enige is die gedaald is , kijk maar eens rond .. er zijn er nog vele vele anderen die véél meer verloren hebben dan AM
Trader T
0
quote:

mvliex 1 schreef op 6 september 2018 18:59:


[...]Heb je het koersverloop van MT afgelopen maanden gezien? Heb je gezien wat andere aandelen doen? Wat sectorgenoten doen?

Ik sluit me aan bij de reactie van Balls of Steel 6 sep 2018 om 17:05
ah liefde maakt blind zegt men , een waarheid als een klok , ..dus srry hoor maar stop ermee te doen alsof AM de enige is die gedaald is , kijk maar eens rond .. er zijn er nog vele vele anderen die véél meer verloren hebben dan AM


AMG!!
wins
0
Update deel 2 ABM FN-Dow Jones) ArcelorMittal heeft met de Italiaanse vakbonden een voorlopig akkoord weten te bereiken rondom een sociaal plan voor het personeel van Ilva, de staalfabriek die Arcelor wil inlijven. Dit maakte de staalreus met een notering op het Damrak donderdagavond bekend.

"Een belangrijke stap in de voorgenomen overname van Ilva", aldus ArcelorMittal, dat nog wel moet afwachten of een stemming over het akkoord door de betrokken werknemers wordt goedgekeurd.

Vice-premier Luigi Di Maio gaf aan dat de regering er als gevolg van de deal met de bonden geen reden meer ziet de transactie te blokkeren. "De overeenkomst betekent dat het niet in het publieke belang is om de overname tegen te houden."

De staalreus heeft met de bonden overeenstemming bereikt over de afvloeiing van 2.800 van de in totaal 13.500 werknemers bij Ilva, waarop het bedrijf in maart 2017 het hoogste bod van 1,6 miljard euro uitbracht.

Voor deze personeelsreductie wordt volgens Reuters 250 miljoen euro vrijgemaakt.

Nadat ArcelorMittal Ilva daadwerkelijk in bezit heeft, start een investeringsprogramma ter waarde van 2,4 miljard euro.

Ilva kwam een tijd geleden in problemen en stond op het punt om zonder geld te komen te zitten.

Het aandeel ArcelorMittal sloot donderdag op een rood Damrak 0,5 procent lager op 24,72 euro.

Update: om meer informatie toe te voegen.

Door: ABM Financial News.
irikk
1
Als ilva eindelijk eens doorgaat;worden de onderdelen die afgestoten moeten worden door de eu verkocht.hiermee kan de investering van ilva grotendeels financiert wrden.overgens moet ilva niet in 1 keer voldaan wrd.
Gr
rene l
1
quote:

mvliex 1 schreef op 6 september 2018 18:59:


[...]

..dus srry hoor maar stop ermee te doen alsof AM de enige is die gedaald is , kijk maar eens rond .. er zijn er nog vele vele anderen die véél meer verloren hebben dan AM [/i]


Het is altijd goed om de aandelenbeurs in zijn algeheelheid vanuit een helikopter-view te bekijken.
Je ziet dan de meest merkwaardige uitslagen, en degenen die dit niet willen zien kunnen maar Beter in Bed blijven liggen.

Kijk ook eens naar de uitwassen van de gedrochten van het ooit zo solide PTT, het blijkt maar weer, ambtenaren zijn geen zakenlieden.

Van het weer moeten we het vandaag niet hebben, het is geen weer.

De staatsbank Isniet goed, een hoogvlieger die in het luchtledige terecht komt, onze nationale bouwer die in tijden van hoogconjunctuur op afbraakniveau noteert, je zult ze allemaal maar in porto hebben.
En zo is er nog een rijtje op te noemen waarbij Mittal het min of meer eigenlijk prima doet dit jaar.

In de States gaan de beurzen er dit jaar op als de bonte hond, onze eigen afbraakindex doet het eigenlijk met de Europese Eurofiele broeders helemaal niet zo slecht, tekenend, of niet dan.

De Dollar kun je volgens mij de schuld niet geven, deze maand turbulentie, tussentijdse verkiezingen in de States, Trump zal zegevieren ondanks dat onze staatsmedia geen kans onbenut laat om het te mangelen en weg te zetten als een onkundig en levensgevaarlijk individu.

Goud daalt, dit zou je niet verwachten als de beurzen af zouden storten.
Er is ook nog geen reden voor en ik verwacht nog steeds dat september een mooie beursmaand gaat worden.

Vandaag is het weer vrijdag, de beursweek zit er op, dit weekend moet ik weer flink aan de slag, hard werken en verplicht het nodige bier wegwerken.

Rutte zal trots op me zijn, kuch, wat een malloot.

www.youtube.com/watch?v=rBJLoYd8xak
Archie Steelman
0
De Telegraaf:
De winnaars in de AEX werden aangevoerd door staalfabrikant ArcelorMittal (+1,3%). Staalbedrijf Numetal mag in zijn consortium met het Russische VTB Capital een overnamebod doen op het failliete Indiase Essar Steel. Ook ArcelorMittal aast er op.
Archie Steelman
0
Numetal mag bod op Essar Steel doen
Door ANP PRODUCTIES

47 min geleden in FINANCIEEL


MUMBAI - Staalbedrijf Numetal mag in zijn consortium met het Russische VTB Capital een overnamebod doen op het failliete Indiase Essar Steel. Dat heeft een rechtbank in India verklaard. ArcelorMittal had het bod van Numetal en VTB eerder dit jaar aangevochten omdat het niet rechtsgeldig zou zijn.

ArcelorMittal stelde bij die aanvechting dat de familie achter Essar Steel onderdeel uitmaakte van het consortium bij de bieding. Volgens de wet in India is het voor eigenaren van firma's die bankroet zijn niet toegestaan om op onderdelen uit de boedel te bieden. De connectie met de familie achter Essar Steel is nu verwijderd.

Er werd verder geoordeeld dat ArcelorMittal pas een bod mag doen op Essar Steel als het bepaalde schuldverplichtingen van dochterbedrijven voldoet. Daar krijgt het in Amsterdam genoteerde bedrijf drie dagen de tijd voor.

ArcelorMittal en Numetal-VTB liggen al enige tijd in de clinch over Essar Steel. Een eerder bod van ArcelorMittal en Nippon Steel werd verworpen omdat het niet geschikt zou zijn. Het is de staalbedrijven er alles aan gelegen hun aanwezigheid in groeimarkt India te vergroten.
Marco B
0
Ik had niet verwacht binnen zo’n korte tijd onder de 540 punten komen te staan met de AEX...
Wanneer onze grote vriend Trump de USD 200 miljard definitief zal invoeren aan importheffingen kunnen we dus nóg verder naar beneden. Toch ben ik van mening dat de economie goed draait gezien de lage werkeloosheid, meer winst voor bedrijven en een hoger inkomen voor werknemers.
Het is wel fijn om te zien dat de tech-aandelen nu toch ook zo hard geraakt worden vanwege de angst op de invoering van de importtarieven, AM heeft deze strijd gelukkig al moeten leveren in de afgelopen periode en kan nu haar wonden likken...
Laten we hopen dat de grote beleggingsinstellingen de tech-aandelen voorlopig nog even links laten liggen gezien de onzekerheid en de zéér hoge K/W-ratio’s en zullen kiezen voor goedkoop gewaardeerde aandelen die de strijd reeds hebben geleverd en waarvan de koers weer kan klimmen door fraaie kwartaalcijfers...
Als het aan mij zou liggen voorzie ik een mooi laatste kwartaal voor AM...!! ;-)


Archie Steelman
0
Ook ik ben het met je eens Marco. September is altijd een slechte maand voor de beurs, maar daarna komt er een opleving en dat gaan we ook terugzien in de koersen van Arcelor.
Paus
0
quote:

miniature schreef op 6 september 2018 17:35:


[...]
Merk duidelijk dat jij er dus helemaal totaal niets van begrijpt met koersen, je klets duidelijk maar wat in het rond, een 10% daling binnen een maand is gewoon heel onlogisch voor een solide aandeel als AM,

Ik wil niet veel zeggen maar als je in deze tijd er nog vanuit gaat dat een aandeel stijgt wanneer het bedrijf "solide" is, wat je daar dan ook maar onder verstaat, dan denk ik dat je de aandelen op de plank moet leggen en er jaren niet naar om moet kijken. In deze tijd maakt het geen fluit uit of een bedrijf "solide" is of niet, er zit zoveel meer achter waar wij met zijn allen geen vat op hebben. We zitten nu in een dip, veel te veel aan de gang in de wereld, we gaan nog veel verder zakken komende tijd en dat geldt niet alleen voor MT...
Marco B
0
Dat denk ik ook Archie...
Vorig jaar hadden we ook een aantal maal te maken met koerscorrecties van 5% en meer...
Het verbaasde mij keer op keer hoe snel we daarna óók weer op hogere niveaus stonden en dat zie ik dit keer wederom gebeuren. Helemaal omdat de betere maanden nog moeten komen zoals jij ook aangeeft!
Kon het daarom niet laten wat spaargeld vrij te maken voor calls aex dec 530
Fijn weekend allen!
Paus
0
quote:

tukker51 schreef op 6 september 2018 18:38:


[...]
Volgens mij doel je op mijn bericht.
Had gisteren Aegon verkocht voor 5,268 en vandaag teruggekocht voor 5,234.
Dat is inderdaad maar 3,6 cent per aandeel.
Echter wel 85 duizend stuks verkocht en dus teruggekocht. Na aftrek van 4 x 30 euro transactiekosten. Netto ruim 2.500 euro verdiend met deze transactie.
P.S. ik ga er trouwens niet van uit eten, zelfs geen patatje, want op andere aandelen (o.a. Fugro en Aperam) maak ik veel te veel verlies. Aperam is dom van mij. Had ik vorige week voor 40 euro moeten verkopen. Deze koersval van Fugro had ik echt niet voorzien. (Na de cijfers 1 aug. van 12,x naar 13,5 en nu 10,5)

Waarom toch altijd aandikken, je groter voordoen, best sneu om te zeggen dat je 85k stuks verkocht....
Als je zoveel geld hebt dan is op dit forum zitten de hele dag wel het laatste wat je gaat doen! Maak jezelf alsjeblieft niet zo te schande!
Marco B
0
Dit forum is er niet voor bedoeld iemand in een kwaad daglicht te stellen Paus...
Dergelijk gedrag noem ik pas “sneu”....
Toch een fijn weekend gewenst.

Paus
0
quote:

Marco B schreef op 7 september 2018 13:52:


Dit forum is er niet voor bedoeld iemand in een kwaad daglicht te stellen Paus...
Dergelijk gedrag noem ik pas “sneu”....
Toch een fijn weekend gewenst.Ach ja, is misschien ook wel zo maar ik word zo simpel van bepaalde uitspraken en quotes...maar goed, goed weekend allemaal
gpjf
0
quote:

Paus schreef op 7 september 2018 13:44:


[...]
Waarom toch altijd aandikken, je groter voordoen, best sneu om te zeggen dat je 85k stuks verkocht....
Als je zoveel geld hebt dan is op dit forum zitten de hele dag wel het laatste wat je gaat doen! Maak jezelf alsjeblieft niet zo te schande!


Overdrijf het nou niet zo Paus, je zit pas een blauwe maandag hier en tukker heeft zijn sporen inmiddels wel verdiend , dus oe nou niet zo aanmatigend om dan de iemand de les te lezen of heb je er ook pas 10 gekocht ?
uitzender
0
quote:

Paus schreef op 7 september 2018 13:44:


[...]
Waarom toch altijd aandikken, je groter voordoen, best sneu om te zeggen dat je 85k stuks verkocht....
Als je zoveel geld hebt dan is op dit forum zitten de hele dag wel het laatste wat je gaat doen! Maak jezelf alsjeblieft niet zo te schande!


volgens mij werd er gewoon antwoord gegeven dat je met een paar cent koersverschil wel geld kunt verdienen als je maar genoeg aandelen hebt.
en 400K tot 500K is toch zoveel niet om dat zo te betitelen Paus.
ik heb dat ook een tijdje gedaan op kleine winsten verkopen, maar zit nu voor de lange termijn oftewel een mislukte korte termijn in AM
890 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 41 42 43 44 45 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

ArcelorMittal Meer »

Koers 9,420   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 9,160   Volume 7.703.407
Hoog 9,494   Gem. Volume 8.463.084
8 apr 2020 17:35
label premium

ArcelorMittal: Positiever

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Gerelateerde Video's

 1. video thumbnail

  Arend Jan Kamp over ArcelorMittal

  31 januari 2018 15:36 - Vimeo

 2. video thumbnail

  Investeringsplan China

  16 mei 2017 00:20 - Vimeo

 3. video thumbnail

  Topaandeel Aperam

  10 februari 2017 16:10 - Vimeo

 4. video thumbnail

  ArcelorMittal on fire

  10 februari 2017 16:02 - Vimeo

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare