Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Air France KLM 2018

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
3.832 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 185 186 187 188 189 190 191 192 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
manuss
0
quote:

havik of duif schreef op 24 okt 2018 om 11:27:


Mijn verwachting voor de Q3 cijfers zijn goed, geen stakingskosten en meer passagiers tegen hogere prijzen en daarom verwacht ik ook dat er voor 31 oktober een overeenstemming met de piloten zal worden gepresenteerd. Met een gerust hart wacht ik op de uitkomst.
Klinkt mooi! Ik hoop dat het zo gaat, zoals jij kenschetst. We zullen het beleven.
manuss
0
Olieprijs zet neergang voort

in FINANCIEEL

De prijs van ruwe olie (Brent) vervolgde woensdag de weg stevig omlaag naar het laagste niveau in twee maanden tot een stand van circa $75.


De aanhoudende neergang van de olieprijs wordt in de hand gewerkt doordat de grote olieproducent Saoedi-Arabië recent benadrukte om vast te houden aan zijn bestaande dagelijkse olieproductie van 11 miljoen vaten.

Verder werd bekend dat Iran zijn olieproductie beter dan verwacht heeft kunnen handhaven ondanks eerder dit jaar ingesteld Amerikaanse sancties tegen het land.

Na het neerzetten van een jaartop begin deze maand op $86 is de prijs van het zwarte goud met meer dan 13% teruggevallen.
manuss
0
Air France praat in november door met bonden

woensdag 24 oktober 2018

PARIJS (AFN) - Luchtvaartmaatschappij Air France praat volgende maand verder met de vakbonden om het bereikte loonakkoord verder uit te werken. Dat laat het zusterbedrijf van KLM weten. Vorige week bereikte Air France een akkoord met de bonden over een loonsverhoging, na een zich maanden voortslepend conflict.

Nu een akkoord bereikt is gaan de gesprekken verder in meerdere groepen. Met de pilotenvakbonden en de bonden voor het cabinepersoneel wordt in november afzonderlijk gepraat.

Sinds het voorjaar staakte het personeel van Air France herhaaldelijk. Dat kostte het bedrijf veel geld en topman Jean-Marc Janaillac zijn baan. Hij had zijn toekomst verbonden aan een eigen loonvoorstel van de directie, dat door het personeel werd weggestemd. Het lukte Janaillacs opvolger Ben Smith wel om snel een akkoord te sluiten.

(ANP Redactie AFN/Economie, email economie(at)anp.nl, +31 20 560 6070)
materetjo
0
Wat is het toch stil op dit forum?
Wat zijn de verwachtingen richting de Q3-cijfers van volgende week woensdag?
havik of duif
0
Mijn verwachting is een gematigde toename van passagiers, omzet en winst maar deze zal gedrukt worden door de hoge brandstofprijzen die nog niet volledig in de ticketprijs is verwerkt en zolang er nog geen totale overeenstemming is met het voltallige personeel inclusief de piloten zal er met de koers weinig gebeuren of alle cijfers vallen toch iets meer tegen dan gehoopt dan is er een tijdelijke terugval. Redelijk aandeel met weinig risico. Het risico is eerder dat alle beurzen wereldwijd eerder onderuitgaan dan verwacht.
manuss
0
quote:

materetjo schreef op 26 okt 2018 om 12:17:


Wat is het toch stil op dit forum?
Wat zijn de verwachtingen richting de Q3-cijfers van volgende week woensdag?
Ik verwacht iets meevallende cijfers door succes KLM. We zullen het beleven!
manuss
0
De doelstellingen zijn in ieder geval uitdagend: bericht van 18 oktober j.l.


Winterplanning 2018 - 2019: verhoging van de capaciteit met 2,5%


2,5% capaciteitsverhoging ten opzichte van het voorgaande winterseizoen *;
44 nieuwe routes op de lange-, middellange- en korteafstandsnetwerken;
Een gemoderniseerde vloot en nieuwe hutten.

Voor het winterseizoen 2018-2019 (28 oktober 2018 tot 30 maart 2019) verhoogt Air France-KLM de capaciteit met 2,5% * in vergelijking met het vorige winterseizoen en streeft het zijn groeidoelstellingen na in het verlengde van het zomerseizoen. Deze groei, voornamelijk gegenereerd door een beter gebruik van de vloot, wordt als volgt uitgesplitst:

+ 2,8% voor langeafstandsoperaties voor passagiers,
+ 1,1% voor passagiers- en middellange afstanden;
+ 11,5% voor de goedkope operaties van Transavia.


Lange afstand: + 2,8%

Op haar langeafstandsnetwerk zal Air France-KLM deze winter 6 nieuwe routes aanbieden -

manuss
0
VOORUITBLIK 'Groei voor Air France-KLM'

maandag 29 oktober 2018 12:59

AMSTERDAM (AFN) - Air France-KLM heeft in het derde kwartaal van het jaar naar verwachting meer omzet behaald in vergelijking met dezelfde periode een jaar eerder. De nettowinst zal ook hoger uitvallen, terwijl bij het operationele resultaat rekening wordt gehouden met een daling. Dat is althans de verwachting van analisten die de luchtvaartgroep zelf heeft gepolst. Air France-KLM publiceert de resultaten woensdag.

De marktvorsers gaan in doorsnee uit van een omzet die is gestegen van 7,2 miljard naar 7,5 miljard euro. Het operationeel resultaat zal uitkomen op 963 miljoen euro, tegen 1 miljard euro een jaar eerder. Onder de streep resteert een winst van 678 miljoen euro, 126 miljoen euro meer in vergelijking met het derde kwartaal van 2017. Bij de winstcijfers lopen de verwachtingen van analisten wel sterk uiteen.

De kenners zullen verder gespitst zijn op berichten over wijzigingen in de structuur van de luchtvaartcombinatie. Van de Nederlandse maatschappij KLM is al wel bekend dat zij graag de structuur weer als vanouds zien met een co-topman van KLM-huize aan het roer naast de nieuwbakken topman Ben Smith. De Canadees heeft pas sinds kort de leiding over de onderneming. In Nederland bestaat de vrees dat KLM veel van zijn huidige zeggenschap binnen de combinatie zal gaan verliezen.

Belangrijkste wapenfeit van Smith tot nu toe is het principe-akkoord met het merendeel van de vakbonden van Air France over een loonsverhoging. Daarmee lijkt een einde te zijn gekomen aan slepend conflict dat gepaard ging met de nodige stakingen. Sommige vakbonden sputteren nog wel tegen.

Details over de overeenkomst met de bonden worden de komende weken uitgewerkt. Zo wordt afzonderlijk met de pilotenvakbonden en de bonden voor het cabinepersoneel verder gepraat.

(ANP Redactie AFN/Economie, email economie(at)anp.nl, +31 20 560 6070)
manuss
0
materetjo
0
quote:

manuss schreef op 30 okt 2018 om 14:52:


De koers gaat heden opeens flink omhoog. Lijkt op voorkennis cijfers Q3.


Valt nog wel mee toch? Gisteren stonden we hier ook...
manuss
0
Meer omzet voor Air France-KLM
woensdag 31 oktober 2018 07:43
Operationeel resultaat beter dan verwacht.

(ABM FN-Dow Jones) Air France-KLM heeft in het derde kwartaal van 2018 meer omzet behaald in vergelijking met dezelfde periode een jaar eerder. Dat maakte de luchtvaartmaatschappij woensdag voorbeurs bekend.

De omzet steeg met 4 procent naar 7.545 miljoen euro. Op basis van constante wisselkoersen was de stijging zelfs 5,8 procent. Analisten hadden ook gerekend een stijging naar 7,5 miljard euro.

Het operationeel resultaat kwam uit op 1.065 miljoen euro, een daling van 77 miljoen euro. Maar dit is beter dan de verwachting van analisten. Zij hadden gerekend op 943 miljoen euro.

Onder de streep resteerde een winst van 786 miljoen euro, 145 miljoen euro meer op jaarbasis.

Outlook

Air France-KLM is positief gestemd over de rest van het jaar. De maatschappij verwacht een toename van het aantal passagiers. Het bedrijf geeft wel aan dat er geopolitieke onzekerheden zijn. Ook is het bezorgd over de stijgende brandstofprijzen.

De resultaten worden voor het eerst gepresenteerd door de nieuwe topman Ben Smith. Hij staat sinds 30 september aan het roer bij Air France-KLM.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
moneymaker_BX
0
Mijns inziens zeer goede cijfers en veel beter dan de concensus
Ook goede vooruitzichten rest van het jaar
Pre lager maar ik verwacht vandaag op deze gerustgevende cijfers minimaal 10% stijging
emergo
0
Luchtvaart stijgt komende jaren van gestadig tot explosief.Hogere brandstofprijzen zullen uiteindelijk leiden tot hogere ticketopbrengsten en de koers van het aandeel heeft zich nog niet hersteld dus dat gaat in de komende tijd zeker gebeuren.
manuss
0
Huidige stijging vanwege cijfers Q3 valt mij iets tegen. Gelukkig is het sentiment vandaag goed te noemen! Nu even afwachten wat de opening in Amerika doet met de koers!
Darter Arie
0
quote:

emergo schreef op 31 okt 2018 om 08:51:


.....Hogere brandstofprijzen zullen uiteindelijk leiden tot hogere ticketopbrengsten ....

Leg dat eens uit?
3.832 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 185 186 187 188 189 190 191 192 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Air France-KLM Meer »

Koers 10,140   Verschil +0,13 (+1,30%)
Laag 9,758   Volume 2.685.508
Hoog 10,150   Gem. Volume 2.892.710
14-okt-19 17:35
label premium

Air France-KLM: turbulenties

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium