Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Tomtom augustus 2017

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2.207 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 ... 107 108 109 110 111 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
tatje
0
Kid vertel ons toch eens even, hoe je op de Filipijnen terecht bent gekomen.

Een kleine levenswandel a la Wikipedia :-)

Hoe ben je toch op de Filipijnen terecht gekomen.
Man of vrouw.
getrouwd.
Kinderen.

dan blijf je toch incognito :-)
NewKidInTown
0
quote:

tatje schreef op 29 aug 2017 om 08:56:


Ik denk dat het nog erger is.
Hij doet net alsof hij op de Filipijnen zit en houdt met plaatsen rekening met het tijdsverschil.

Moet voor hem of haar een kleinigheidje zijn om binnen 5 minuten een voorblad van een krant van vandaag te plaatsen van de Filipijnen.
Klopt helemaal en ik begin bijna elke dag rond 04.00 uur met posten omdat ik er vaak niet van kan slapen, doe bijna geen oog dicht.

Voor kranten, zie manilabulletin, inquirer, philstar enzo. Meestal gaat het over expats die het zo naar de zin hebben hier en veel geld inbrengen. Dankbaar volkje.

Opening lager dan ik dacht.
harrysnel
0
quote:

tatje schreef op 29 aug 2017 om 08:56:


Ik denk dat het nog erger is.
Hij doet net alsof hij op de Filipijnen zit en houdt met plaatsen rekening met het tijdsverschil.

Moet voor hem of haar een kleinigheidje zijn om binnen 5 minuten een voorblad van een krant van vandaag te plaatsen van de Filipijnen.
Weet ik Tatje. Hij gaf ooit aan dat hij niet naar de AVA kon omdat hij helaas verhinderd was. Was hij even vergeten dat ie op dat Filipijnse eiland zat.

Over TomTom. De persconferentie van TT op de komende IAA Frankfurt is ingeroosterd van 15:15 - 15:30. De vorige keer in Frankfurt (2015) was dat van 10:15 - 10:30. Destijds kwamen de bijbehorende persberichten voorbeurs.

Tijdstip dit jaar zou mooi aansluiten met een persbericht waar VS partij bij betrokken is. Dan kan een evt persbericht ook nog voorbeurs in VS uitgebracht worden waar handel om 15:30 onze tijd start. En TT kan dat dan vlak voor de persconferentie doen. Dat hoeft geen groot nieuws te zijn maar 2 jaar geleden werd in Frankfurt wel RoadDNA gepresenteerd door TT. Denk zelf als er nieuws komt met VS partij dat het niet om aanwezigheid van TT in specifiek automodel is. We gaan het zien en het tijdstip 15:15 - 15:30 kan ook toevallig zijn.
tatje
0
Ik denk toch dat de geleerden de slotkoers op 18 juli 8,72 als uitgangspunt nemen.

Shorters mogen hun gang gaan, tot dat Harold terug is van zijn zeilavontuur.

Maar ik denk dat 8,72 toch een uitgangspunt is.

Tot vanavond :-)
NewKidInTown
1
quote:

tatje schreef op 29 aug 2017 om 08:59:


.....een echte limburger :-)


Neem het je niet kwalijk, kun jij ook niks aan doen, soms heb je geluk, soms vette pech ;-)

Wat mijn levensloop betreft, heb er in het verleden al vaker over gepost, maar doe het niet op commando, waarom zou ik, het brengt mij niets en jou of jullie ook niet.

Vrouw, kids, gender, religion pffff.

Wel kan ik melden dat door de appreciatie van de EUR tov USD en ook de PHP, het steeds leuker begint te worden hier, sinds een jaar of 2,5 circa 30% aangetrokken maar waarheidshalve daarvoor ook een stuk lager geworden.

www.xe.com/currencycharts/?from=EUR&a...

Papieren kranten heb ik niet, als ze in de bus liggen weet ik alles wat ik wil weten al online.

mb.com.ph/

8,625 dus de 8,66 gebroken waar ik al nadrukkelijk rekening mee hield voorbeurs.

Sterkte.
NewKidInTown
0
quote:

harrysnel schreef op 29 aug 2017 om 09:07:


....Hij gaf ooit aan dat hij niet naar de AVA kon omdat hij helaas verhinderd was. Was hij even vergeten dat ie op dat Filipijnse eiland zat.


Noem dat maar geen goede reden. Wasting of time and money, eerst naar de andere kant van de wereld reizen en vervolgens op een AVA of BAVA luisteren naar mensen met meel in de mond die je al jarenlang op het verkeerde been hebben gezet en dat nooit meer zullen afleren.

Maar ik geef je geen NOK, te kinderachtig voor woorden richting mensen waar je het niet mee eens bent, ook al kost het je geld.
[verwijderd]
0
Enkele weken roeptoeterde ik nog eens 8.50. Beetje roep maar wat waar 8.80 mij toen reëler leek. Helaas geen ruimte om toen op dat moment op te pikken en achteraf gezien ook goed geweest. Straks is alsnog mijn wildemansgok een feit.
NewKidInTown
0
De 8,5x is er al, Karen. Zelfs lager dan ik verwachtte in 1 dag.

BTW, mijn voorheen favoriete aandeel doet het ook belabberd, gelukkig ben ik er al weer een poosje uit, meer geluk dan wijsheid, maar heb nu andere prioriteiten.

En RDS doet het ook "mooi" richting mijn koersdoel, vlak onder de 20 wil ik ze wel. Doorgaan zo.
Chiddix
0
Je moet veel vertrouwen in je onderneming hebben als je op deze niveaus eigen aandelen gaat inkopen.
Dow & Wow
0
Lijkt me nou een mooi moment om met de eigen inkoop van die aandelen aan de slag te gaan. Huphup!
NewKidInTown
0
Misschien even oppikken op dit niveau onder de 8,58 voor een klein ritje van een cent of 5 a 10 en aan het einde van de middag weer eruit, want voorbij is het nog lang niet tegen deze waarderingen. Dit alleen voor de believers of traders. Ik blijf eraf.
Stille vennoot
0
Als TT niet voor morgen bekend maakt met inkoop te beginnen? Zal het dan vanaf oktober worden ? gaat dat per maand of kunnen ze ook zeggen, inkoop begint morgen..op een willekeurige datum..
Als dan pas oktober gaat worden ..16.5 mio per maand, zeg 4 mio per week is zeg maar 400-425 k aandelen is 80 k aandelen per dag...gaat dat richting geven ...

Als er goed nieuws zou komen zouden ze nu al beginnen ? goedkoper nu in te kopen..
Als er geen nieuws komt maakt het niet veel uit ?
Als er slecht nieuws komt dan wachten met inkoop programma?


NewKidInTown
0
quote:

Stille vennoot schreef op 29 aug 2017 om 10:02:


Als TT niet voor morgen bekend maakt met inkoop te beginnen? Zal het dan vanaf oktober worden ?Ik verwacht geen nieuws betreffende aandelen inkoop vandaag, kan best oktober worden na slechte maand september gemiddeld elk jaar. Start rond de 8 en omhoog kopen naar 8,40 in oktober ? Ik had het zelf niet kunnen bedenken maar lijkt me bij nader inzien niet eens zo heel onwaarschijnlijk, waarom zou je beginnen met kopen op 8,58 als het ook voor 8 kan, je kunt veel over HG zeggen, maar zo gek zijn ze nou ook weer niet bij TT, altijd laag kopen......
paulta
1
TomTom is definitief uit de top 10 van meest besproken aandelen gevallen, het zat er al ook wel aan te komen natuurlijk.

Het geld bij de particulieren is gewoon op, schoon leeg dus, de hype van het autonoom autorijden is inmiddels overgewaaid, de CEO is al een paar weekjes aan het zeilen(dus geen nieuws).......de koers daalt helaas mee in het sentiment!
Chiddix
0
quote:

Stille vennoot schreef op 29 aug 2017 om 10:02:


Als TT niet voor morgen bekend maakt met inkoop te beginnen? Zal het dan vanaf oktober worden ? gaat dat per maand of kunnen ze ook zeggen, inkoop begint morgen..op een willekeurige datum..Men gaat voor 50 miljoen euro eigen aandelen inkopen op een k/w verhouding van? Wanneer is er niet bij gezegd, dacht ik. Maar er spreekt vertrouwen uit als men het doet tussen de 8 euro en de 9 euro. Zou netjes zijn als TT aangeeft of men al begonnen is met inkopen. Aegon bv communiceerde dat goed aan zijn aandeelhouders.
NewKidInTown
2
Maar nu weer even iets anders, we kunnen het wel steeds over de tegenvallende koers hebben, beter is het om weer eens een zeer gedetailleerde verhandeling te lezen over de produkten en services van TT, hun plannen en dus de verdienmogelijkheden, dan kunnen we daar iets nauwkeuriger de toekomstige koersen uit rekenen. Niet die van vandaag of morgen maar die van 2020 t/m 2025.

Harrie, Tatje of desnoods Justin ?
NewKidInTown
1
quote:

Chiddix schreef op 29 aug 2017 om 10:22:


[...]

Men gaat voor 50 miljoen euro eigen aandelen inkopen op een k/w verhouding van? Wanneer is er niet bij gezegd, dacht ik. Maar er spreekt vertrouwen uit als men het doet tussen de 8 euro en de 9 euro. Zou netjes zijn als TT aangeeft of men al begonnen is met inkopen. Aegon bv communiceerde dat goed aan zijn aandeelhouders.


Dacht dat harrie snel pas postte dat een bedrijf verplicht is daarover gedetailleerde info te verstrekken. Als ze beginnen, staat dat vrijwel direct hier op IEX, daar zorgen de volgers wel voor.
NewKidInTown
1
Even kijken naar langlopende ITM calls KOPEN bijvoorbeeld de juni 2019 6,00 a 3,05 nu.

Daarop kortere calls VERKOPEN, bijvoorbeeld de dec 2017 9,00 a 0,41

Pak je steeds premie in 4 of 3 maanden en de eventuele koerswinst mocht TT weer richting de 9,00 gaan, tot 9,41 zit je neutraal maar pak je wel de winst op de langlopende juni 2019 calls mee.
Zo maar weer een gratis ideetje of invalshoek als je het iets anders aanpakt dan op een bepaald moment de aandelen kopen en dan hopen, bidden of smeken om een hogere koers out-of-the-bleu.
Chiddix
1
quote:

NewKidInTown schreef op 29 aug 2017 om 10:33:


[...]

Dacht dat harrie snel pas postte dat een bedrijf verplicht is daarover gedetailleerde info te verstrekken. Als ze beginnen, staat dat vrijwel direct hier op IEX, daar zorgen de volgers wel voor.


En wat zou de reden kunnen zijn , dat het bestuur met de handen over mekaar zit en nog geen aktie heeft ondernomen? De believers vinden dat de koers veel hoger behoort te staan vanwege de vooruitzichten. Kan zijn dat Goddijn niet hetzelfde denkt als de rozebrillendragers met hun torenhoge berekeningen van winst op termijn. Lijkt mij logisch. Welke CEO gaat zeggen , in 2020 verdienen we zoveel? Goddijn weet zelfs nog niet wat in 2017 onder de streep overblijft.
2.207 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 ... 107 108 109 110 111 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

TomTom Meer »

Koers 9,014   Verschil +0,08 (+0,90%)
Laag 8,950   Volume 261.244
Hoog 9,090   Gem. Volume 556.491
20-jun-19 13:12
label premium

TomTom keert uit

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium