Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Heijmans Februari 2017

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
625 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 28 29 30 31 32 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
oompje24
0
[Modbreak IEX: Gelieve elkaar niet persoonlijk aan te vallen, bericht is bij dezen verwijderd.]
J.Inv
0
Proberen ook mbt Wilhelminasluis met provincie nog een arbitrage te voorkomen.

Verwachting is dat ook voor Oevermann koper gevonden zal worden.
Goedekans
0
quote:

shorterman schreef op 16 feb 2017 om 09:20:


[...]Echt niet verstandig, Regenboog. Je had er al zoveel. Ik zou in jouw plaats bij het openen van de beurs alles boven de 7 verkocht hebben. Jij bent verliefd op dit aandeel. Dat is gevaarlijk voor een belegger. Ook bij vrouwen kan dat gevaarlijk zijn!


We gaan weer langzaam up , mogelijk richting de €.7,00.
Ik heb al heel lang een fantastische vrouw. Paniek is een slechte raadgever.
Ik ben natuurlijk niet verliefd op het aandeel Heijmans, maar ik zie kansen voor dit aandeel. Mijn gemiddelde koers is nu zo'n €.5,40.
Dus vandaag een onsje minder is geen ramp.
wel dra
1
J.Inv
0
J.Inv
0
Geen forward looking statements op dit moment. ING wil meer guidance. Lijkt nog niet te geloven in verbetering op basis van ervaringen uit het verleden. Heijmans wil risico's verminderen door bij grote opdrachten alleen nog met partners te werken en dus niet alle risico's op zichzelf te nemen.
Chappie69
0
Verbazend hoe de koers er rustig bij blijft..... heb m'n 5k stuks verkocht vanmorgen. Of dit een goede beslissing was/is, laat ik in het midden. Echter, een "verwacht" netto-verlies van 110 miljoen, nou...die schuif je niet onder de tapijt onder het mom van duidelijkheid scheppen en mooi schip maken naar 2017....
J.Inv
0
ABN vraagt naar verwachte opbrengst Oevermann. Heijmans wil niet in details treden over verkoop Oevermann.
Daexter
0
quote:

oompje24 schreef op 16 feb 2017 om 09:39:


[...]

Domme Daex wringt zich in allerlei bochten.
Nu heeft hij plotseling verkocht.
Hahahahahaha


Lezen is nooit jouw sterkste punt geweest, waarschijnlijk ben jij afgehaakt bij aap noot mies...

Ik heb een gedeelte verkocht.....tijdelijk om het wat ik al heel lang verkondig, mijn onverantwoorde grote positie in heijmans even veilig te stellen. Verlies te beperken.... Overigens als ik jouw advies in november had moeten volgen had ik ca 10.000 euro winst misgelopen, ja mijn geschreven puts en gekochte aandelen op een koers van 5 euro hebben goed gerendeerd...das nog wat anders dan jouw aankopen rond 8 euro en verkopen rond 7 euro

Bij beleggen is het altijd belangrijk te erkennen dat je er naast kunt zitten. Voor vandaag was mijn verwachting plus 10% obv akkoord N23, maar het is een duur akkord dus een andere koersreactie, dus even pas op de plaats...

Ik sluit niet uit dat ik morgen of maandag op dezelfde koers weer instap, maar het kan zo maar zijn dat de koers 20% lager staat of 10% hoger.
Goedekans
0
Ik ben zo benieuwd wie er vandaag zo veel aandelen Heijmans heeft ingeslagen. Was het een mooi moment om in te slaan?
Zou er uiteindelijk toch een koper zijn voor het bedrijf Heijmans.
Het zou mij niet verbazen, al kan het bedrijf op eigen kracht de komende jaren ook goed verder.
Krijgen we binnenkort toch een bod op de aandelen van rond de €.8,50?
Nobody knows. Goed dat er nu schoon schip is gemaakt!!
wel dra
0
quote:

J.Inv schreef op 16 feb 2017 om 10:05:


Einde webcast.


Dank voor het verslag, J.Inv
Rick+__+
0
Ik moet altijd een beetje lachen wanneer ik de reacties van meneer shorterman lees. Een typische zelfbenoemde goeroe. "Ik weet alles beter, luister vooral naar mij en je wordt rijk!". Gisterenavond schreef je nog dat je misschien toch niet had moeten verkopen. Je springt van de ene op de andere mening en probeerd constant te speculeren op korte termijn gebeurtenissen. Ja, het verlies valt tegen, daar heb je gelijk in (en heb je inmiddels wel laten merken). Maar de outlook is nogsteeds uitstekend. De bank heeft Heijmans een uitstel gegeven voor hun bankconvenanten en een doelstelling afgegeven van 20 mln. EBITA over 2017. Denk je dat zij er ook geen verstand van hebben? Het betekent dat 2016 een dramatisch jaar was maar dat ze geloven in de toekomst van het bedrijf. Heijmans was ook meegegaan met die doelstelling als het onrealistisch zou zijn. Ik respecteer iedereen zijn mening, zowel positief als negatief. Maar jouw doel van op dit forum posten is niet meer dan "zie je nou wel?" "Ik heb gelijk!" "Had maar naar mij geluisterd domoren!" Het is naar mijn mening een structurele hunkering naar erkenning en dat geeft aan dat je helemaal niet zo zeker bent van je zaak als dat je doet overkomen.

Just my 2 cents.

shorterman
0
quote:

wel dra schreef op 16 feb 2017 om 09:43:


Heijmans volgt tot nu toe redelijk de weg die Bam voorheen ook heeft afgelegd.
Inderdaad wel wat betreft de koers, want ze staan allebei (Heijmans en BAM)rond hun intrinsieke waarde (nu slechts nog 7,50 per aandeel bij Heijmans). Dat is bij BAM ook het geval (iets erboven). Maar BAM heeft wel mega-winsten, en is een juweeltje op het gebied van organisatie en (vooral)kennis, terwijl bij Heijmans momenteel de chaos en het kennisgebrek overheerst. Zoals gezegd, na deze resultaten en bij deze koers ga ik niet meer in Heijmans investeren. Dit koersverloop is totaal onlogisch. Dit is dan ook voorlopig mijn laatste post bij Heijmans. Voor sommigen (zij die in Heijmans geloven, als ware het een religie) zal dat wel een verlossing zijn! Je ziet, de Verlosser is gekomen. Ik ben weg.
J.Inv
0
'Heijmans heeft risico's op netvlies'

AMSTERDAM (AFN) - Heijmans heeft eindelijk zijn financiële risico's goed in kaart gebracht. Daarbij is het positief dat overeenstemming is bereikt met banken over de herfinanciering van het noodlijdende bouwbedrijf. Dat stelden analisten van KBC Securities donderdag in reactie op de voorlopige cijfers van de Brabantse bouwer.

Heijmans kampte in 2016 met grote verliezen als gevolg van enkele probleemprojecten. Hierdoor heeft de onderneming uit Rosmalen afgelopen jaar naar verwachting dieprode cijfers geschreven. De marktvorsers van KBC benadrukken echter dat Heijmans met de cijfers zijn financiële risico's nu duidelijk omlijnd en gekwantificeerd heeft.

Door de afspraken met de banken heeft het bedrijf daarbij naar eigen zeggen een belangrijke stap gezet naar herstel. Heijmans zal zich voortaan volledig toeleggen op de Nederlandse markt.

KBC houdt zijn advies voor Heijmans op hold, met een koersdoel van 7 euro. Het aandeel noteerde donderdag na een klein uur handelen 2,1 procent lager op 6,85 euro.
Goedekans
0
quote:

shorterman schreef op 16 feb 2017 om 10:12:


[...] Inderdaad wel wat betreft de koers, want ze staan allebei (Heijmans en BAM)rond hun intrinsieke waarde (nu slechts nog 7,50 per aandeel bij Heijmans). Dat is bij BAM ook het geval (iets erboven). Maar BAM heeft wel mega-winsten, en is een juweeltje op het gebied van organisatie en (vooral)kennis, terwijl bij Heijmans momenteel de chaos en kennisgebrek overheerst. Zoals gezegd, na deze resultaten en bij deze koers ga ik niet meer in Heijmans investeren. Dit koersverloop is totaal onlogisch. Dit is dan ook voorlopig mijn laatste post bij Heijmans. Voor sommigen (zij die in Heijmans geloven, als ware het een religie) zal dat wel een verlossing zijn! Je ziet, de Verlosser is gekomen. Ik ben weg.Shorterman, dit is echt een afscheid kletsverhaal.
Heijmans is een zeer innovatief bedrijf.
Vreemd dat ze de afgelopen maanden voor 500 miljoen euro aan opdrachten hebben binnengesleept?
Veel kritiek op jou van anderen deel ik niet, maar dit verhaal is echt onzin.
Gerard_ecb
0
Nieuwe bezems vegen schoon!

Dat is wat ik uit de berichtgeving van vandaag haal.

Positief is de duidleijkheid, positief en ongekend bij Heijmans. Het totaal plaatje viel mij vies tegen. Ik had dit niet verwacht. In de verliesen zitten een aantal voorzieningen en een afboeking van grond. Ik denk dat deze zaken dik aangezet zijn. Ook denk ik dat de minimale ebitda ruimte voor verbetering biedt. De afgegeven hoogte is namelijk hetgeen ze met de banken overeengekomen zijn.

Vanaf 2017 kunnen we gaan kijken naar winst ipv met samen geknepen billen afwachten welk konijn er nu weer uit de hoed komt. Thijs stelde de juste vragen en maakte ook een prima opmerking over transparantie waarop Ton reageerde als door wesp gestoken. Hij kon ook niet anders want had gezegd, ja we wisten al van het verlies op het RIVM project (Utilitiet waar Ton Hillen een tijdlamd de scepter zwaaide) dan had hij toegegeven dat ze informatie achter hadden gehouden voor de aandeelhouders.

Dan de koers, wat gaat die de komende tijd doen? Geen idee maar ik denk dat de koers een tijdlang zijwaarts zal bewegen. Volgede week is er wederom een cc en als die meer duiding gaat geven dan kunnen we nog wat verwachten anders is het wachten op PB Q1 en halfjaarcijfers waar de ebitde minimaal 0 moet zijn. Een andere impuls kan de verkoop van de Duitse infrtak zijn.

Ik heb mijn positie direct na Q3 enorm afgebouwd en alleen mijn opties behouden. Na volgende week ga ik weer een langerlopende put optie schrijven. Mijn vertrouwen in Heijmans is weer verder opgelopen.
Goedekans
0
quote:

Gerard_ecb schreef op 16 feb 2017 om 10:28:


Nieuwe bezems vegen schoon!

Dat is wat ik uit de berichtgeving van vandaag haal.

Positief is de duidleijkheid, positief en ongekend bij Heijmans. Het totaal plaatje viel mij vies tegen. Ik had dit niet verwacht. In de verliesen zitten een aantal voorzieningen en een afboeking van grond. Ik denk dat deze zaken dik aangezet zijn. Ook denk ik dat de minimale ebitda ruimte voor verbetering biedt. De afgegeven hoogte is namelijk hetgeen ze met de banken overeengekomen zijn.

Vanaf 2017 kunnen we gaan kijken naar winst ipv met samen geknepen billen afwachten welk konijn er nu weer uit de hoed komt. Thijs stelde de juste vragen en maakte ook een prima opmerking over transparantie waarop Ton reageerde als door wesp gestoken. Hij kon ook niet anders want had gezegd, ja we wisten al van het verlies op het RIVM project (Utilitiet waar Ton Hillen een tijdlamd de scepter zwaaide) dan had hij toegegeven dat ze informatie achter hadden gehouden voor de aandeelhouders.

Dan de koers, wat gaat die de komende tijd doen? Geen idee maar ik denk dat de koers een tijdlang zijwaarts zal bewegen. Volgede week is er wederom een cc en als die meer duiding gaat geven dan kunnen we nog wat verwachten anders is het wachten op PB Q1 en halfjaarcijfers waar de ebitde minimaal 0 moet zijn. Een andere impuls kan de verkoop van de Duitse infrtak zijn.

Ik heb mijn positie direct na Q3 enorm afgebouwd en alleen mijn opties behouden. Na volgende week ga ik weer een langerlopende put optie schrijven. Mijn vertrouwen in Heijmans is weer verder opgelopen.Goed verhaal!! De realiteit en geen hysterie!!
Winstbejag
0
quote:

Winstbejag schreef op 16 feb 2017 om 08:26:


[...]

Aan de andere kant.......een slim moment.

Op een +10% bericht van het akkoord over de N23,
kan je beter op die dag ook een -10% persbericht plaatsen.

Dat houdt de koers stabiel.
Voor de mensen (als Shorterman en vele anderen) die het koersverloop niet snappen.

Tis vrij logisch te verklaren dus !!
625 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 28 29 30 31 32 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Heijmans Meer »

Koers 7,510   Verschil -0,07 (-0,92%)
Laag 7,500   Volume 10.891
Hoog 7,620   Gem. Volume 83.548
22-okt-19 11:19
label premium

Heijmans wil snelle oplossing stikstofdossier

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium