Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

AKZO Nobel draadje 2017

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
7.801 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 ... 387 388 389 390 391 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Accuboor
2
Even lachen na deze treurige mededeling van PPG.

Grote problemen met navigatie apparatuur politievoertuigen nos.nl/artikel/2176049-grote-probleme...

Natuurlijk erg vervelend voor de agenten, maar misschien kunnen ze van Henk Kamp het gratis Navigatie-CD-tje lenen die hij kreeg van Pon?
A3aan
0
Jammer voor veel werknemers. Er gaan flink wat ontslagen vallen. In de Botlek bij de chemietak rommelt het al. Ouderen hopen er daar uit te gaan met flinke premie, maar dat kan wel eens tegen vallen. Een te grote premie mag niet meer van de regering.
gerrit 69
0
quote:

gerrit 69 schreef op 1 jun 2017 om 02:15:


[...]
Volledig met je eens.
Maak dat moneymaker en andere gelukszoekers maar eens wijs, die al maandenlang wachten en hopen op dat gelukszalige overnamebod wat ik niet zie gebeuren.

Braniemaker moneymaker is voorlopig even heel stil.
Het oude spreekwoord is dat men nooit de huid moet verkopen voordat de beer is geschoten.
EURO DOLLAR
0
quote:

Opstapelen schreef op 1 jun 2017 om 12:16:


[...]
chemietak verkopen zinvol is moet maar blijken, Deze maakt ook omzet en winst voor de onderneming. Mensen ontslaan is zo ongelooflijk dom verhaal steeds.
Deze mensen genereren de inkomsten, rest moet daarna op de tenen lopen en worden ziek. Kosten veel hoger weer. Zo kortzichtig allemaal.We zullen zien!
JaneJungle
0
Nu kunnen B&B hun tweede fles champagne opentrekken...
Koers nu nog maar 1,2% lager. Ze zullen wel denken dat dit komt door vertrouwen van beleggers in hun plannen ...
Derde fles champagne....
Mitchieboy
0
Zo slim van PPG dit.....nog een opening laten en zelfs melden dat er zelfs ruimte voor verhoging was. Akzo is de komende maanden intern gericht bezig om alle vragen en problemen met aandeelhouders te pareren. Ondertussen hangt PPG lekker achterover en kan dit nu parkeren en zich focussen op winnen van terrein op de concurrentie in de verfmarkt door het afwezig zijn van focus bij Akzo. Over een half jaar als duidelijk wordt dat door het intern gerichte werken van Akzo een wissel heeft getrokken op hun concurrentie positie, staan ze te trappelen om weer met PPG te gaan praten. Uiteraard treden B&B dan eerst af en komt er een tussenpaus om de deal alsnog rond te maken.
Mitchieboy
0
Dat de koers zo blijft liggen heeft met de opening van PPG te maken en niet zo zeer met vertrouwen in bestuur Akzo.
[verwijderd]
0
mijn optieposities juni 18 maar gesloten en nu maar ff afwachten totdat de storm is overgewaaid. De top van AKZO heeft nu een enorme verplichting richting aandeelhouders. Hoplelijk gaan ze dat waarmaken; zal nog een zware klus worden.
Voorlopig heb ik een turbo (Akzo Nobel CT BEST turbo long 52.1636, nu € 2,20) in mijn orderhotlist geplaatst, in afwachting van betere tijden.
Guus_Geluk
0
quote:

JaneJungle schreef op 1 jun 2017 om 12:26:


Nu kunnen B&B hun tweede fles champagne opentrekken...
Koers nu nog maar 1,2% lager. Ze zullen wel denken dat dit komt door vertrouwen van beleggers in hun plannen ...
Derde fles champagne....


Blackrock moet nog eerst even zijn stukken dumpen, dan zal de koers pas weer zakken. Ik vraag mezelf wel af wie er nu op de huidige koers nog stukken Akzo wil hebben. Ik zie dat het superdvidend hier wordt aangehaald maar dat is een sigaar uit eigen doos. De koers zal daar ook op gaan dalen. En vraag is of PPG over een half jaar nog wel zo'n hoog bedrag wil neertellen voor Akzo. Die rond die tijd mogelijk een jaar zal mogen denken over een overname.
Dit is slecht nieuws voor de aandeelhouders. Ik vermoed ook dat veel grote investeerders hun vermogen uit Nederland zullen gaan halen en het elders buiten Nederland zullen gaan stallen. Ik geef ze geen ongelijk. Bah, wat een corrupt land is Nederland geworden.
DeHardeWerker
2
quote:

moneymaker_BX schreef op 1 jun 2017 om 11:39:


Koers gaat zo nog groen ook
Snap u het nog?


Snap jij het eigenlijk wel, met al je voortdurende geroeptoeter. En iedere keer moet dat een vreselijke teleurstelling voor je zijn dat je het altijd bij het verkeerde einde hebt.
ressiva_
0
Voor de rechter slepen wegens grove misleiding van de aandeelhouders!
De koers komt immers lang niet boven de 96,75 straks.
Deze koers lijkt nu opeens ongelooflijk hoog!
En toch had de aandeelhouder dit gewoon gekregen, maar door deze incapabele bestuurders lopen ze dit mis! Nog nooit vertoond.
DeepSpaceHorizon
0
Nu PPG defintief lijkt afgehaakt zullen er nog wel een aantal partijen van hun stukken af willen. Als die er eenmaal uit zijn dan zal de beloofde waardecreatie van B&B vorm moeten gaan krijgen, ook in een hogere aandeelprijs. Van gebakken lucht kan ook ik niet leven. Ik denk dat er al interesse is in de chemietak. Wellicht lopen er al lang onderhandelingen. Het zou toch wat zijn als die chemietak tegen de hoofdprijs van 12 Miljard verkocht wordt. Dat is 48 euro per aandeel.
Hup hup Buchner, wie wat belooft moet het wel waarmaken.
Voorkennis
0
quote:

DeepSpaceHorizon schreef op 1 jun 2017 om 12:48:


Nu PPG defintief lijkt afgehaakt zullen er nog wel een aantal partijen van hun stukken af willen. Als die er eenmaal uit zijn dan zal de beloofde waardecreatie van B&B vorm moeten gaan krijgen, ook in een hogere aandeelprijs. Van gebakken lucht kan ook ik niet leven. Ik denk dat er al interesse is in de chemietak. Wellicht lopen er al lang onderhandelingen. Het zou toch wat zijn als die chemietak tegen de hoofdprijs van 12 Miljard verkocht wordt. Dat is 48 euro per aandeel.
Hup hup Buchner, wie wat belooft moet het wel waarmaken.Probleem is dat de hele wereld weet dat Akzo de chemietak wilt verkopen en liefst zo snel mogelijk....maar dat betekent ook dat je nooit de hoofdprijs vangt
DeepSpaceHorizon
0
quote:

Voorkennis schreef op 1 jun 2017 om 12:52:


[...]


Probleem is dat de hele wereld weet dat Akzo de chemietak wilt verkopen en liefst zo snel mogelijk....maar dat betekent ook dat je nooit de hoofdprijs vangt


Het kan gewoon een spin out worden, als de verkoopprijs voor het geheel gaat tegenvallen. Worden de Akzo aandelen gesplitst. Dan wordt het voor een mogelijke koper moeilijker om het als geheel over te nemen. Kijk als je nergens in gelooft moet je ook geen aandelen kopen. Of vol in puts...
pardon
0
Akzo gaat voor waarde creatie op langeeeeeeeeeee termijn,de meeste aandeelhouders zullen dan niet meer leven en hebben daar dus niets aan.
90% van de aandeelhouders had liever geld nu ontvangen.
Maar het bestuur van Akzo heeft tijd genoeg,voor een klein beetje inspanning kunnen ze nog jarenlang de zakken vullen met medewerking van de regering hier.
nestel
0
quote:

brilkoker schreef op 1 jun 2017 om 12:51:


langzaam weer hoger.
ze zullen zelf wel gaan inslaan.


Brillie, laat u niet gek maken...
De koers gaat echt nog wel flink dalen de komende tijd...
ALs het besef echt door gaat dringen dat Akzo_Nobel VOOR het PPG bod +-15% lager stond dan nu...

Dan komt de verkoopgolf en die slaat door. HEBZUCHT en bang om de papieren winst kwijt te raken doen de rest..

GEDULD.
Zoals gezegd ik pak ze wel op op 52!

NOOIT niet, ik ben gek? We zullen het gaan zien #TNT2.

"Probleem is dat de hele wereld weet dat Akzo de chemietak wilt verkopen en liefst zo snel mogelijk....maar dat betekent ook dat je nooit de hoofdprijs vangt"

Gaan ze dit geld ook uitkeren aan de aandeelhouders? Indien NEE, wat is dan de meerwaarde? Indien ja, dan wordt het een Superdividend en dan zal de koers ex-dividend hetzelfde, zoniet meer, dalen.
Hoe dan ook.... Slecht op de LT dan en ook op de KT verdient de aandeelhouder niet veel.
Kuiken
0
bro0n Bloomberg:

PPG Industries Inc. dropped its pursuit of paintmaking rival Akzo Nobel NV after the Dutch maker of chemicals and coatings refused to discuss last-ditch sweeteners to a $29.5 billion offer.

PPG made a final effort in recent days to bring Akzo Nobel to the negotiating table, offering in a letter to nominally increase the price and pay a 600-million-euro ($674 million) breakup fee if regulators rejected the deal, the Pittsburgh-based company said in a statement Thursday. PPG said it sent the letter Monday to Chairman Antony Burgmans because he had declined an emailed request for a 5-minute phone call.

“Akzo Nobel’s boards have consistently refused to engage and did not respond to our call or letter,” PPG Chief Executive Officer Michael McGarry said in the statement. “As a result, we believe it is in the best interests of PPG and its shareholders to withdraw our proposal to Akzo Nobel at this time.”

Akzo Nobel said in a statement it would pursue a strategy of “accelerating sustainable growth and profitability and creating two focused, high-performing businesses.” As an alternative to a takeover, the Amsterdam-based company has proposed to hive off its chemicals business.
7.801 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 ... 387 388 389 390 391 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Akzo Nobel Meer »

Koers 80,780   Verschil +0,67 (+0,84%)
Laag 80,120   Volume 783.433
Hoog 80,980   Gem. Volume 805.922
16-aug-19 17:36
label premium

AkzoNobel krikt winstgevendheid op

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium