Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Week 43 Start op 7.60 en tot cijfer kwakkelen.

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
39 Posts, Pagina: « 1 2 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Mus-42
0
[verwijderd]
0
quote:

B_B schreef op 23 okt 2013 om 01:57:


[...]

Ze hebben 4 dagen lang de koers gesteund aan het einde van de dag.
Vandaag was geen steun meer.Inderdaad er is geen steun meer........ lol
wizzel
0
morgen weer om hoog volgende week boven de 8 euro en dan ploft ie op naar de 9 / 9.50 boeing ook goed zeer goed
Candelll
0
ben een 1/2 terug thuis,ja ben verbaasd dat de koers vandaag in de plus ging, waren de cijfers van boeing zo goed of was er een andere reden, markt kloppen is not easy
B_B
0
quote:

LA TETONA schreef op 23 okt 2013 om 12:48:


[...]


Inderdaad er is geen steun meer........ lol


"Alitalia In Preliminary Talks With Hainan Air - Report"
B_B
0
Dec crude oil fell for a third consecutive session following inventory data. The EIA reported that crude oil inventories had a build of 5.25 mln barrels when a smaller build of 2.95 mln barrels was anticipated. The energy component brushed a session low of $96.16 per barrel and settled with a 1.5% loss at $96.87 per barrel.
B_B
0
UPDATE 1-China's HNA Group says not interested in Alitalia tie-up
Wed Oct 23, 2013 12:52pm EDT

(Recasts with denial from Chinese parent company HNA)

Oct 23 (Reuters) - HNA Group, the parent company of China's No.4 airline Hainan Airlines, denied a newspaper report on Wednesday saying it was interested in a tie-up with loss-making Italian carrier Alitalia.

A spokesman from HNA said the group was not interested in taking over any European airline after its purchase of French carrier Blue Eagle last year.

Italian daily Corriere della Sera had reported that Alitalia was in preliminary talks with Hainan for a possible partnership, citing sources close to the matter.

A spokesman for Hainan, contacted by Reuters, said earlier on Wednesday it was unaware of any contacts with Alitalia.

At the weekend, another Italian newspaper, Il Messaggero, wrote in an unsourced report that Hainan had expressed an interest in Alitalia in a letter to adviser Rothschild.

Alitalia is working on a 300 million euro capital increase as it strives to avoid bankruptcy. Its biggest shareholder, Air France-KLM, has not said whether or not it will buy into the rights issue.

Alitalia was not available for comment.

www.reuters.com/article/2013/10/23/al...
B_B
0
Candelll
0
Stel dat we binnen 2 weken het bericht krijgen dat ze niet deelnemen, welk effect heeft dit volgens jullie op de koers en wat met hun 25%?

de koers is sinds begin dit jaar mooi gestegenn, maar op lange termijn moet deze naar 10€
Candelll
0
quote:

candelll schreef op 25 okt 2013 om 12:44:


Stel dat we binnen 2 weken het bericht krijgen dat ze niet deelnemen, welk effect heeft dit volgens jullie op de koers en wat met hun 25%?

de koers is sinds begin dit jaar mooi gestegenn, maar op lange termijn moet deze naar 10€


moet september zijn natuurlijk
Candelll
0
ROME Air France - KLM doet niets af aan de druk op Alitalia . De Frans - Nederlandse groep , die voor dagen herhaalt de strikte voorwaarden voor de uitoefening van de kapitaalverhoging , zet pen op het papier in een brief aan president Roberto Colaninno waarin hij kritiek op het businessplan van de advertentie Gabriele Del Torchio , en bevestigt zijn bereidheid door te gaan met een industriële partner van het bedrijf te zijn , stelt de oprichting van een gezamenlijke werkgroep team . De brief , waarvan de inhoud werden gepubliceerd door de krant Il Messaggero , is gedateerd op 18 oktober en is gericht op het beheer van de alliantie . De CEO van Air France - KLM Alexandre De Juniac bekritiseert ook het plan dat in juli door Del Torchio , beschouwd als " te optimistisch " en , in het licht van wat er in de afgelopen weken , betreurt het gebrek aan aandacht voor toepassingen van Parijs . Air France is echter van mening Alitalia " belangrijke partner " en wil blijven : dit is gericht op het opzetten van een gezamenlijke werkgroep team tussen Rome en Parijs om te werken aan het nieuwe business plan en een due diligence- voeren op het bedrijf te gebruiken als basis voor het bouwen van een duurzaam niveau van de schuld . En terwijl uit het hoofdkwartier van Alitalia uitgelekte officiële reacties , lijkt het erop dat Del Torchio is in Parijs . Het dossier is op de tafels van de twee regeringen . Het is mogelijk dat Flavio ZANON Development minister over heeft gesproken tijdens een diner met de tegenhanger Arnaud Montebourg . Het is niet uitgesloten volgens bronnen bekend met de situatie dat de voorzitter van de raad Enrico Letta van de gelegenheid van het bezoek op zaterdag 26 op een conferentie in Parijs om hun de Juniac voldoen . Ondertussen , het spoor verdwijnt van de Chinese partner . De particuliere luchtvaartmaatschappij , heeft Hainan Airlines voorbereidende onderhandelingen aan de gang met Alitalia geweigerd . Te worden opgenomen , echter een aantal problemen voor de luchtvaartmaatschappij van de Italiaanse Post, Mistral Air , die synergieën moeten creëren met Alitalia : de luchthaven van Warschau , geen toestemming om te landen in een vlucht van Mistral uit Rome voor een " vergissing Accounting » , dwz de niet-betaling van een verschuldigd bedrag van de luchthaven Poolse . Deposito's en leningen fonds herhaalt de redenen van niet-inmenging in de herkapitalisatie : " We kunnen alleen investeren in bedrijven die zich in stabiel evenwicht , financiële en kapitaalmarkten met goede vooruitzichten voor de winstgevendheid en groei . Dit is omdat , "verklaarde de voorzitter Franco Bassanini , " we moeten investeren om ervoor te zorgen dat de post besparingen bedroegen 240 miljard en deksel 24 miljoen Italiaanse families
Candelll
0
Air France - KLM Alitalia verweten dat hij verkeerd geïnformeerd - pers
18:08 zaterdag 26 oktober, 2013 Print dit artikel [ - ] Tekst [ + ] MILAAN , 26 oktober ( ANP ) - De chief financial officer van Air France - KLM , Philippe Calavia , bekritiseerd in een brief aan de leiders van Alitalia gebrek aan informatie die aan de Frans - Nederlandse groep op cruciale ontmoetingen in de afgelopen weken over de voorgestelde kapitaalverhoging , meldde zaterdag de dagelijkse Il Messaggero .

Alitalia , waaronder Air France - KLM heeft 25 % , verkregen op 14 oktober , het groene licht van de aandeelhouders deze injectie van vers kapitaal van € 300 miljoen .

In zijn drie pagina's lange brief , die citeert uit Il Messaggero , Philippe Calavia bekritiseert het Italiaanse bedrijf te hebben Air France - KLM geen schriftelijk op haar industriële en financiële plannen voor en na de recente belangrijkste vergaderingen van de raad van informatie bestuurders en de algemene vergadering van aandeelhouders .

De beperkte informatie verstrekt hebben " mondeling en zo cryptisch , " voor een deel alleen in het Italiaans geweest , zegt het artikel citeert de brief .

Il Messaggero toegevoegd , steeds onder vermelding van Philippe Calavia , hebben vertegenwoordigers van Air France - KLM directie van Alitalia is gewezen op de vergadering van 14 oktober , een paar uur voordat het, voorkomen dat ze bijwonen.

De internet verbinding waardoor sommige beheerders volgen de debatten teleconferentie werd ook voortdurend onderbroken , de brief toegevoegd .

" De informatie moet in twee talen , Engels en Italiaans naar iedereen gestuurd worden op tijd , tegelijkertijd , " schreef Philippe Calavia door Il Messaggero .

Alitalia en Air France - KLM weigerde commentaar te geven op het rapport.

De kapitaalverhoging van 300 miljoen euro verkregen door Alitalia wordt door de meeste waarnemers als een zeer tijdelijke oplossing voor de financiële problemen van de onderneming , tekort meer dan tien jaar .

Air France - KLM heeft zijn beslissing nog niet gemaakt op de mogelijke deelname aan deze fundraiser , maar vraagt ??om een meer radicale herstructurering . ( Lisa Jucca met Cyril Altmeyer in Parijs Marc Angrand voor Frans -service )
39 Posts, Pagina: « 1 2 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Air France-KLM Meer »

Koers 8,818   Verschil +0,05 (+0,62%)
Laag 8,742   Volume 2.127.094
Hoog 8,930   Gem. Volume 2.100.637
19-jul-19 17:35
label premium

Valse start voor AirFrance-KLM

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium