Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Arcadis; komt er nieuws aan?

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
239 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Gunther
0
In new orleans hebben ze langlopende contracten. Daarnaast wordt rtkl steeds internationaler en doen ze steeds meer in azie. De overname van malcolm pirnie geeft ze beter toegang tot de watermarkt. Ze zijn dus inderdaad afhankelijk van us, maar ik denk dat ze daar juist in de goede markten zitten. focus op multinational clients ook zeer sterk.
voda
0
Arcadis krijgt initieel outperform-advies


AMSTERDAM (Dow Jones)--Analisten van Credit Suisse starten het volgen van het aandeel Arcadis met een outperform-advies, vanwege de focus van het bedrijf op duurzaamheid en opkomende markten. Omstreeks 09.20 uur noteert het aandeel 1,4% hoger op EUR17,09, terwijl de Midkap vlak noteert. (EHI)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

[verwijderd]
0
Stichting Lovinklaan meldt belang 20,61% in Arcadis:http://www.beurstweet.nl/amx-fondsen/arcadis/
voda
0
Stichting Lovinklaan meldt belang 20,61% in Arcadis


AMSTERDAM (Dow Jones)--Stichting Lovinklaan heeft een belang van 20,61% in Arcadis nv (ARCAD.AE). Dit blijkt woensdag uit een melding in het kader van de Wet op het financiele toezicht (Wft).

De meldingsplicht is ontstaan op 10 januari 2011. Het belang wordt rechtstreeks reeel gehouden en bestaat uit 13.950.565 gewone aandelen. Het stemrecht bedraagt tevens 20,61%.

Het is de vierde melding van Stichting Lovinklaan met betrekking tot Arcadis. Bij de laatste melding van 10 juli 2009 meldde de stichting een belang te hebben van 19,19%.


Door Levien de Feijter; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715 210, levien.defeijter@dowjones.com


[verwijderd]
0
Ik begrijp dat die stiching de aandelen beheert van de medewerkers van Arcadis?

Dat insiders zoveel aandelen bezitten is op zich een zeer goed teken zolang het niet tot verwatering leidt.

Overigens is er totaal geen volume vandaag. Eens kijken of er wel volume is wanneer het aandeel stijgt...
voda
0
Arcadis gaat metro van Rennes ontwerpen


AMSTERDAM (Dow Jones)--Arcadis nv (ARCAD.AE) heeft een contract gewonnen voor het ontwerp van de tweede metrolijn in de Franse stad Rennes, maakt het advies- en ingenieusbureau donderdag bekend.

Arcadis zal gaan opereren in een joint venture met de Franse bedrijven Egis Rail en Iosis. De totale waarde van het contract voor Arcadis bedraagt meer dan EUR8 miljoen.

Het bedrijf was ook al nauw betrokken bij de bouw van de eerste metrolijn in de stad.


Door Eelco Hiltermann; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715 210, eelco.hiltermann@dowjones.com


voda
0
Arcadis joint venture sluit overeenkomst met Dow Benelux


AMSTERDAM (Dow Jones)--Arcadis nv's (ARCAD.AE) joint venture met het Engelse Carillion plc (CLLN.LN) heeft een contract voor facility management getekend met Dow Benelux, meldt Arcadis maandag.

De joint venture Arcadis Aquimen Facility Management (AAFM) zal onder het contract, met een looptijd van drie jaar, de facilitaire diensten verzorgen voor alle locaties van Dow in de Benelux. Hieronder valt onder meer het onderhoud van gebouwen, laboratoria en wegen.

De totale waarde van het contract is EUR10 miljoen, aldus Arcadis, zonder verdere financiele details bekend te maken.


Door Anton Reijinga; Dow Jones Nieuwsdienst; anton.reijinga@dowjones.com; +31-20-571 5213

[verwijderd]
0
College van B&W heeft Arcadis opdracht gegeven een ontwerp te maken voor de openbare ruimte centrum Zwartsluis. Planning gereed: april 2011
www.beurstweet.nl/amx-fondsen/arcadis/
voda
0
Arcadis krijgt opdracht voor waterbeheer in Oman


AMSTERDAM (Dow Jones)--Arcadis nv heeft een opdracht gekregen van Veolia Water ter waarde van meerdere miljoenen dollars voor ondersteuning bij het aansturen van de watersector in Oman, maakt het bedrijf maandag bekend.

De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd door Arcadis' waterdivisie Malcolm Pirnie en hebben een looptijd van vijf jaar.

Arcadis gaat de Publieke Autoriteit voor Elektriciteit en Water (PAEW) van het Arabische land onder andere helpen om het watermanagement van de watersector verder te profesionaliseren.


Door Levien de Feijter, Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715210; levien.defeijter@dowjones.com


voda
0
Arcadis stoot onderdeel af wegens beperkte synergie


AMSTERDAM (Dow Jones)--Arcadis nv (ARCAD.AE) heeft de activiteiten van stedenbouwkundig bureau Witpaard overdragen aan het management, vanwege beperkte synergie tussen de twee bedrijven.

Het advies en ingenieursbedrijf meldt dinsdag dat Witpaard wordt verzelfstandigd door middel van een management buyout door de directie van de onderneming, maar geeft geen financiele details.

Witpaard werd eind 2004 onderdeel van Arcadis ter versterking van de lokale marktpositie in Noord en Oost Nederland.

"Witpaard kan beter concurreren in de lokale omgeving, terwijl Arcadis zich vooral richt op de grotere, meer complexe projecten," aldus Rob Mooren, directeur van Arcadis Nederland.


- Door Robin van Daalen; Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; robin.vandaalen@dowjones.com


voda
0
Arcadis haalt Amerikaans watercontract binnen


AMSTERDAM (Dow Jones)--Arcadis nv (ARCAD.AE) heeft een contract afgesloten voor werkzaamheden aan de watervoorziening in de Amerikaanse staat Virginia, maakt het ingenieursbedrijf maandag bekend.

Het contract zal worden uitgevoerd door Arcadis' waterdivisie Malcolm Pirnie en heeft een waarde van $43 miljoen met een duur van acht jaar.

Arcadis gaat samenwerken met meerdere partners aan het project, waarvan de totale waarde $280 miljoen bedraagt.


Door Levien de Feijter Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715 210, levien.defeijter@dowjones.com

voda
0
Vooruitblik: 'Meer omzet voor Arcadis'
Gepubliceerd op 2 mrt 2011 om 16:42 | Views: 7

AMSTERDAM (AFN) - Advies- en ingenieursbureau Arcadis heeft in het vierde kwartaal van 2010 naar verwachting meer omzet behaald. Analisten zullen bij de publicatie van de cijfers vooral letten op de vooruitzichten en de autonome omzetgroei. Arcadis komt volgende week maandag voorbeurs met cijfers.

Naar verwachting is de omzet in het vierde kwartaal met ruim 5 procent gestegen tot 510 miljoen euro. De netto operationele winst is licht gedaald tot 22,5 miljoen euro.

Over heel 2010 heeft Arcadis de omzet naar verwachting met 10,5 procent zien stijgen tot 1,97 miljard euro. De netto operationele winst is met 4 procent toegenomen tot 77,4 miljoen euro. Arcadis rekent zelf voor 2010 op een groei van het netto operationele resultaat tot 5 procent.
voda
0
Arcadis koersdoel omhoog naar EUR23 - ING


AMSTERDAM (Dow Jones)--ING Research heeft het koersdoel voor Arcadis (ARCAD.AE) verhoogd naar EUR23,00 van EUR20,00. De analisten denken dat Arcadis op het punt staat om terug te keren naar dubbelcijferige winstgroei. Volgens hen was de margeprestatie tijdens de economische neergang uitstekend en is er potentieel voor verbetering van de marges in de komende jaren. Ze denken verder dat het logisch zou zijn als dit jaar een overname plaatsvind. Het advies blijft buy. Het aandeel is woensdag gesloten op EUR17,09. (LDF)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

voda
0
Arcadis koersdoel omhoog naar EUR21,18 - CS


AMSTERDAM (Dow Jones)--Credit Suisse verhoogt het advies voor Arcadis (ARCAD.AE) naar EUR21,18 van EUR20,63, in reactie op de jaarcijfers die het concern maandag publiceerde, waarbij het een beter dan verwachte autonome groei rapporteerde. Het advies wordt gehandhaafd op outperform. Het aandeel sloot dinsdag op EUR17,08. (PBU)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com


Forecast2006
0
quote:

voda schreef:


Arcadis koersdoel omhoog naar EUR21,18 - CS


AMSTERDAM (Dow Jones)--Credit Suisse verhoogt het advies voor Arcadis (ARCAD.AE) naar EUR21,18 van EUR20,63, in reactie op de jaarcijfers die het concern maandag publiceerde, waarbij het een beter dan verwachte autonome groei rapporteerde. Het advies wordt gehandhaafd op outperform. Het aandeel sloot dinsdag op EUR17,08. (PBU)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

Arcadis tegen de stroom in omhoog?

Is er nieuws over een overname of komt deze er aan?

Kind regards,

Forecast.
voda
0
Arcadis schrijft in op snelwegproject
Gepubliceerd op 21 mrt 2011 om 16:01 | Views: 36

AMSTERDAM (AFN) - Advies- en ingenieursbureau Arcadis gaat inschrijven op de aanbestedingen van het grote snelwegproject van circa 4,5 miljard euro dat maandag is goedgekeurd door minister Schultz van Haegen (Infrastructuur). Dat heeft een woordvoerder van Arcadis gezegd.

Arcadis treedt samen met een aantal andere adviesbureaus op als onderaannemer voor een consortium bestaande uit het Belgische bouwconcern Besix, bouwbedrijf Dura Vermeer en technisch dienstverlener Cofely. Arcadis wil onder meer diensten verlenen op het gebied van ontwerp, begeleiding en het aanvragen van vergunningen, aldus de woordvoerder.

Het project omhelst onder meer de verbreding van de snelwegen tussen Schiphol, Amsterdam en Almere en de bouw van een brug en tunnels. Ook worden vijf grote knooppunten gerenoveerd en honderd bruggen en viaducten aangepast. Het is het grootste snelwegproject in Nederland van de laatste tien jaar. In 2020 moet het project gereed zijn.
239 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Arcadis Meer »

Koers 17,750   Verschil +0,16 (+0,91%)
Laag 17,380   Volume 35.073
Hoog 17,800   Gem. Volume 113.890
17-okt-19 12:06
label premium

Dik tevreden met Arcadis

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium