Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Sectornieuws

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
504 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
voda
0
AB InBev verkoopt Australische brouwerij

Gepubliceerd op 19 jul 2019 om 08:30 | Views: 996

AB InBev 11:03
83,04 +3,82 (+4,82%)

Heineken 11:02
100,40 +0,70 (+0,70%)

LEUVEN (AFN) - Bierbrouwerij AB InBev doet zijn Australische merk Carlton & United Breweries van de hand. De Japanse drankenfabrikant Asahi Group telt daarvoor 16 miljard Australische dollar neer, ongeveer 10 miljard euro. Asahi mag als gevolg van de deal ook de internationale merken van AB InBev in Australië gaan vermarkten.

AB InBev wil de opbrengsten gebruiken om schulden af te betalen. Daardoor wordt het bedrijf volgens de grootste brouwer ter wereld interessanter voor zijn aandeelhouders. Ook kan AB InBev daardoor weer makkelijker investeren in nieuwe groeimarkten.

Het Belgisch-Amerikaanse AB InBev blijft verder geloven in de strategie om een minderheidsbelang in zijn Aziatische tak van de hand te doen. Eerder deze week blies het bedrijf de beursgang van dat bedrijf aan de beurs in Hongkong nog af vanwege de zwakke vraag.
voda
0
Bierreus brengt Bud-pils naar Nederland

Gepubliceerd op 22 jul 2019 om 07:48 | Views: 0

BREDA (AFN) - Biergigant AB InBev brengt het Amerikaanse pilsmerk Bud naar Nederland. Volgens de brouwer gaat het in merkwaarde om het grootste biermerk van de planeet. Directeur Nicolas Bartholomeeusen van AB InBev Nederland rekent er daarom op dat Bud ook bij Nederlandse bierdrinkers in de smaak zal vallen.

AB InBev heeft hier al merken als Jupiler, Leffe, Dommelsch, Hertog Jan en Corona. "Bud is anders", stelt Bartholomeeusen. "Hertog Jan drink je thuis wanneer je er echt voor gaat zitten om goed te genieten. Bud is meer bedoeld voor borrels na het werk en festivals. Hierbij richt Bud zich voornamelijk op de doelgroep van 18 tot 35 jaar, in de Randstad." De smaak is volgens hem het beste te omschrijven als "zacht, doordrinkbaar en minder bitter".

's Werelds grootste biermaker heeft uitgebreid consumentenonderzoek gedaan. Daaruit bleek dat Nederlanders goed op Bud reageerden. "We zien dat hier vanuit de markt een grote behoefte aan is", zegt Bartholomeeusen. Het bier wordt eerst gelanceerd in de horeca. Vanaf het najaar is het ook in de winkel te koop. Tot nu toe was Bud alleen sporadisch in Nederland te vinden, omdat slechts één groothandel het in zijn assortiment had.

Overigens staat Bud in de Verenigde Staten bekend als Budweiser. In veel Europese landen wordt het gebruik van die naam aangevochten door het Tsjechische Budweiser Budvar. Dat bedrijf baseert zich daarbij op eeuwenoude rechten van brouwers in de stad Ceské Budejovice, in het Duits 'Budweis'. Het Amerikaanse Budweiser bestaat sinds de 19e eeuw. Over de naamskwestie worden al meer dan honderd jaar rechtszaken gevoerd.
voda
0
AB InBev verkoopt meeste bier in vijf jaar

Gepubliceerd op 25 jul 2019 om 07:47 | Views: 238

LEUVEN (AFN) - Biergigant Anheuser-Busch InBev heeft in het tweede kwartaal het meeste bier in een kwartaal aan de man gebracht in vijf jaar. Vooral bierdrinkers in Zuid-Amerika, Europa en Afrika hadden trek in merken van AB InBev als Corona en Stella Artois. Ook de afzet van speciaalbiertjes in het premium segment verliep sterk.

De opbrengsten dikten aan tot 13,96 miljard dollar. Dat vertaalde zich in een groei op eigen kracht van 6,2 procent ten opzichte van een jaar eerder. Daarbij merkt de brouwer op dat het tweede kwartaal van vorig jaar moeilijk te verslaan was, aangezien het concern toen nog profiteerde van een grootschalige reclamecampagne in aanloop naar het WK voetbal in Rusland.

De brutowinstmarge van AB InBev verbeterde met meer dan een procentpunt tot 42 procent dankzij kostendiscipline en focus op duurdere premiumbieren. De nettowinst steeg naar 2,5 miljard, van 2,2 miljard dollar in het tweede kwartaal van 2018.

AB InBev is in Nederland vooral bekend van merken als Jupiler, Leffe, Dommelsch en Hertog Jan. Eerder deze week was het concern hier al veel in het nieuws omdat het Amerikaanse biermerk Bud naar Nederland komt. Ook werd een sponsordeal met Ajax gemeld.
Turbo player
0
Al voor aankondiging geweest va heineken? En wat verwacht men vam de cijfers maandag? Bvd
voda
0
Bavaria-moeder koopt zich in bij Georgiërs

Gepubliceerd op 31 jul 2019 om 12:10 | Views: 448

Heineken 12:45
97,42 +0,36 (+0,37%)

LIESHOUT (AFN) - Swinkels Family Brewers, onder andere bekend van het biermerk Bavaria, heeft een aanzienlijk minderheidsbelang genomen in de Georgische brouwerij Argo. Het Brabantse familiebedrijf hoopt met de investering zijn marktaandeel in het land vergroten.

Swinkels neemt voor een niet bekendgemaakt bedrag een belang van 40 procent in Argo, dat later kan worden uitgebreid naar een meerderheidsbelang. Het bedrijf uit Lieshout wil internationaal niet alleen groeien door export vanuit Nederland en België, maar ook in belangrijke afzetmarkten zelf bier brouwen. De investering in Argo moet daarbij helpen.

Op dit moment slijt Swinkels zijn bieren Bavaria en Hollandia in Georgië via licentieovereenkomsten. Daarmee heeft het bedrijf naar eigen zeggen een marktaandeel van 15 procent.

Argo dankt zijn naam aan het gelijknamige biertje dat in de vroege jaren negentig als eerste nationale biermerk van het onafhankelijke Georgië op de markt kwam. Ook frisdrankreus Coca-Cola heeft een belang in de bierbrouwer.
voda
0
Carlsberg rekent op stevigere winstgroei

Gepubliceerd op 8 aug 2019 om 11:59 | Views: 0

Heineken 11:46
94,98 +0,68 (+0,72%)

KOPENHAGEN (AFN) - De Deense biermaker Carlsberg is positiever gestemd over de financiële prestaties dit jaar. De brouwer, die 15 augustus de boeken over de eerste jaarhelft opent, verwacht dit jaar een operationele winstgroei van 7 tot 9 procent. Dat was bij een eerdere raming 4 tot 6 procent.

Carlsberg wijst naar de beter dan verwachte prestaties in de eerste helft van dit jaar als reden voor de opwaartse bijstelling. De onderneming zal een omzetgroei op eigen kracht van 4,2 procent rapporteren. Daarbij namen volumes met 1,4 procent toe. Verder sprak Carlsberg van sterk verbeterde winstmarges.

Het nieuws zorgde voor een stevige opleving van de waarde van het aandeel Carlsberg op de beurs in Kopenhagen. Branchegenoten Heineken en AB InBev gingen in het kielzog van de Denen mee omhoog.
voda
0
Stevige winstgroei Carlsberg

Gepubliceerd op 15 aug 2019 om 08:21 | Views: 156

Heineken 14 aug
92,76 0,00 (0,00%)

KOPENHAGEN (AFN/BLOOMBERG) - De Deense brouwer Carlsberg heeft het eerste helft van het jaar fors meer winst gemaakt. De brouwer verdiende vooral meer geld met zijn speciaalbieren (craft). De goede prestaties van de brouwer komen niet onverwacht. Onlangs verhoogde Carlsberg zijn prognoses voor het hele jaar.

Carlsberg zag de nettowinst met een kwart stijgen tot 3,1 miljard Deense kroon (416 miljoen euro). Naast de speciale bieren, waar de verkopen met 17 procent stegen, presteerde de onderneming ook goed met alcoholvrije bieren. Verder deed Carlsberg goede zaken in Azië. Al met al steeg de omzet met 6,5 procent. Om aandeelhouders te belonen kondigde de brouwer aan te beginnen met het tweede deel van een aandeleninkoopprogramma van maximaal 2 miljard kroon.

Carlsberg rekent voor het hele jaar op een operationele winstgroei van 7 tot 9 procent. Volgens de Nederlandse topman Cees 't Hart gaat de aandacht van Carlsberg uit naar het opvoeren van de verkopen, waar het bedrijf juist jarenlang in de kosten sneed. Biermerken als Grimbergen en Jacobsen moeten de verkopen mede gaan aanjagen.
voda
0
Britse pubs Greene King in Aziatische handen

Gepubliceerd op 19 aug 2019 om 18:10 | Views: 312

Heineken 17:35
94,66 +0,46 (+0,49%)

LONDEN (AFN) - De Britse brouwer en pubuitbater Greene King komt in Aziatische handen. Investeerder CK Asset Holding van de Hongkongse miljardair Li -Ka-Shing bereikte een akkoord over een deal. Met de overname is een bedrag van 2,7 miljard pond (bijna 3 miljard euro) gemoeid.

Het bod van CK betekent een premie van 51 procent op de beurswaarde van Greene King op vrijdag. Het aandeel Greene King won maandag op de beurs in Londen exact 51 procent aan waarde. Greene King verloor de laatste tijd veel van zijn waarde. De voorbije twee decennia sloot een kwart van de pubs van de onderneming haar deuren.

CK benadrukt dat de sector winstgevend is. Ook wezen de Aziaten op het culturele belang van pubs in het Verenigd Koninkrijk en de aantrekkelijke bezittingen van Greene King.

10 miljard

De deal volgt kort op het nieuws dat 's werelds grootste brouwer AB-InBev zijn Australische bezittingen overdoet aan het Japanse Asahi. Met die deal is een bedrag van iets minder dan 10 miljard euro gemoeid. Asahi kocht eerder ook al de bierdivisie van Fuller, Smith & Turner.

Private investeerder TDR Capital, die al verschillende pubs bezit, vergrootte onlangs zijn aanwezigheid in de Britse sector door voor 1,3 miljard pond duizenden pubs van EI Group over te nemen.
voda
0
AB Inbev blaast beursplan nieuw leven in

Gepubliceerd op 12 sep 2019 om 07:00 | Views: 104


BRUSSEL (AFN) - Brouwersconcern AB InBev blaast zijn plannen om zijn Aziatische activiteiten naar de beurs in Hongkong te brengen nieuw leven in. Deze werden enkele maanden geleden nog afgeblazen.

In een korte verklaring gaf AB InBev aan dat het "de aanvraag voor de notering van een minderheidsbelang" van het onderdeel aan de beurs in Hongkong heeft hervat. De brouwer was eerder van plan om tot 9,8 miljard dollar aan aandelen te noteren van Budweiser APAC, dat onder meer Stella Artois in China, Australië, Zuid-Korea en Vietnam op de markt brengt, voordat het de beursintroductie medio juli ophield. Kort daarna verkocht het zijn Australische activiteiten aan de Japanse brouwer Asahi.

Naar verluidt mikt AB Inbev op eind september voor een notering van de tak. Dat zou ongeveer 5 miljard dollar moeten opbrengen.
voda
0
'Belastingonderzoek brouwer AB InBev India'

Gepubliceerd op 13 sep 2019 om 14:11 | Views: 0

AB InBev 14:01
86,85 -1,05 (-1,19%)

NEW DELHI (AFN) - Autoriteiten in de Indiase hoofdstad New Delhi doen onderzoek bij bierbrouwer AB InBev in verband met mogelijke belastingontduiking. Dat meldde persbureau Reuters. In juli legden de lokale autoriteiten een verbod aan AB InBev op om in de miljoenenstad zijn bier te verkopen vanwege de zaak.

Het bedrijf heeft naar verluidt gesjoemeld met barcodes op bierflesjes, met als doel lagere belastingen te betalen. AB InBev ontkent de aantijgingen en vecht het verkoopverbod in New Delhi aan. In oktober vorig jaar waren er nog invallen bij AB InBev en andere brouwers in India rond een onderzoek naar verboden prijsafspraken. AB InBev is de op één na grootste speler in de Indiase biermarkt ter waarde van 7 miljard dollar, met een marktaandeel van ruim 17 procent.
voda
0
AB Inbev wil 4,4 miljard ophalen met beursgang

Gepubliceerd op 17 sep 2019 om 07:41 | Views: 117

AB InBev 16 sep
86,98 0,00 (0,00%)

Heineken 16 sep
96,10 0,00 (0,00%)

BRUSSEL (AFN) - De beursgang van de Aziatische dochter van biergigant AB InBev moet tot 37,9 miljard Hongkong dollar, omgerekend zo'n 4,4 miljard euro, opbrengen. Dat meldt persbureau Bloomberg op basis van ingewijden.

Er zouden iets meer dan 1,26 miljard aandelen van Budweiser Brewing Company APAC worden aangeboden voor een prijs van 27 tot 30 Hongkongse dollar. De bierbrouwer blies in juli een eerdere poging om Budweiser APAC in Hongkong naar de beurs te brengen af wegens tegenvallende interesse van beleggers.

De beoogde opbrengst is nog ongeveer de helft van waar toen op werd gemikt. Toen werden meer aandelen aangeboden en sindsdien deed het concern zijn Australische activiteiten, die onderdeel waren van Budweiser APAC, van de hand. De verkoop van het Australische Carlton & United Breweries aan Asahi uit Japan leverde AB Inbev ongeveer 10 miljard euro op.

Toch kan het nog de op een na grootste beursgang van het jaar worden. De grootste beursgang tot nu toe was die van de taxi-app Uber in mei in de Verenigde Staten. Die was goed voor een opbrengst van 8,1 miljard dollar (bijna 7,4 miljard euro). Bij het recente beursdebuut van techbedrijf Prosus in Amsterdam werden geen nieuwe aandelen uitgegeven, maar slechts bestaande aandelen omgezet en genoteerd.
voda
0
AB InBev haalt 5 miljard op met beursgang

Gepubliceerd op 24 sep 2019 om 07:28 | Views: 273

AB InBev 23 sep
87,47 0,00 (0,00%)

Heineken 23 sep
97,14 0,00 (0,00%)

HONGKONG (AFN/BLOOMBERG) - De beursgang van de Aziatische dochter van biergigant AB InBev levert omgerekend 5 miljard dollar op. De aandelen werden voor een prijs van 27 Hongkongse dollar naar de markt gebracht, wat aan de onderkant was van de eerder beoogde bandbreedte van 27 tot 30 Hongkongse dollar.

AB InBev bood in totaal 1,45 miljard aandelen Budweiser Brewing Company APAC aan. De handel in Hongkong moet op 30 september beginnen. De opbrengst kan nog oplopen met 750 miljoen dollar als de overtoewijzingsoptie wordt uitgeoefend. Daarbij worden extra aandelen verkocht aan de begeleidende banken bij de beursgang.

De grootste brouwer ter wereld blies in juli een eerdere poging om Budweiser APAC in Hongkong naar de beurs te brengen af wegens tegenvallende interesse van beleggers. Toen werden meer aandelen aangeboden en sindsdien deed het concern zijn Australische activiteiten, die onderdeel waren van Budweiser APAC, van de hand. De verkoop van het Australische Carlton & United Breweries aan Asahi uit Japan leverde AB InBev 16 miljard dollar op.

Budweiser APAC verkoopt onder meer Stella Artois in China, Australië, Zuid-Korea en Vietnam. AB InBev is in Nederland bekend van merken als Jupiler, Leffe, Dommelsch, Hertog Jan en Corona.
voda
0
AB Inbev stelt IPO-prijs beursgang Aziatische dochter vast

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
AB Inbev
85,34 0,00 0,00 % Euronext Brussel

(ABM FN-Dow Jones) Anheuser-Busch InBev heeft de prijs voor de beursgang van zijn dochteronderneming Budweiser Brewing Company APAC Limited op de beurs van Hong Kong vastgesteld. Dit maakte de brouwer dinsdag bekend.

De plaatsing vindt plaats voor 27,00 Hong Kong dollar per aandeel, of omgerekend 3,45 dollar. De initiële prijsvork stond op 27 tot 30 Hong Kong dollar.

Daarnaast oefende het bedrijf een deel van een optie uit met een omvang van ruim 189 miljoen aandelen om de vraag uit de markt op te vangen.

Daarmee komt het totaal te plaatsen aandelen Budweiser Brewing Company APAC Limited op circa 1,45 miljard aandelen.

AB InBev houdt na afronding van de plaatsing nog een belang van 88,86 procent in Budweiser Brewing Company APAC Limited.

De verwachting is dat de handel in de te plaatsen aandelen vanaf maandag 30 september mogelijk is.

Een eerder voornemen de transactie van de grond te krijgen strandde deze zomer vanwege de lastige marktomstandigheden.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Beursblik: alcoholarm en alcoholvrij bier steeds belangrijker voor brouwers

(ABM FN-Dow Jones) Alcoholarm en alcoholvrij bier gaat een steeds belangrijkere rol spelen voor de bierbrouwers. Dat stelde Bank of America Merrill Lynch woensdag in een rapport.

"Alcoholarm en alcoholvrij bier is een categorie om in de gaten te houden", aldus de zakenbank. Deze categorie groeit sneller dan de markt voor speciaalbier en de reguliere biermarkt. Voor 2019 verwacht Merrill Lynch dat dit weer het geval zal zijn.

Bij de Europese brouwers AB InBev, Heineken en Carlsberg, vertegenwoordigt alcoholarm en alcoholvrij momenteel respectievelijk 8 procent, 6 procent en 3 procent van het groepsvolume. AB Inbev heeft als doelstelling dat deze categorie in 2025 voor 20 procent bijdraagt aan het totale volume.

Europa is in de ogen van Merrill Lynch koploper als het gaat om het beperken van alcoholgebruik. De bank kijkt naar de sociale media om hun mening te staven.

"De meeste berichten met hashtags met betrekking tot beperken van alcoholgebruik , zoals "Droge januari", "alcoholvrij" en "alcoholarm bier”, zijn afkomstig van Europese consumenten. Ook in de VS neemt het percentage consumenten toe die deze deze hashtags gebruikt toe, stelde de Amerikaanse bank.

Tot slot merkte Merrill Lynch op van mening te zijn dat alcoholvrije en alcoholarme bieren een bron van groei zijn voor de brouwers. "Toen speciaalbier voor het eerst als een bedreiging werd gepresenteerd, reageerden de wereldwijde bierbedrijven traag. Maar de brouwers hebben de trend met betrekking tot het alcoholvrije en alcoholarme bier wel meteen in de gaten.”

Voor AB InBev hanteert Merrill Lynch een koopadvies met als koersdoel 107,00 euro, Heineken staat op Neuraal met als koersdoel 108,00 euro en Carlsberg wordt gevolgd met een Underperform-advies met als koersdoel 900 Deense kronen.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Biergigant AB InBev slijt minder bier

Gepubliceerd op 25 okt 2019 om 07:50 | Views: 231

AB InBev 24 okt
82,85 0,00 (0,00%)

Heineken Hld. 24 okt
87,40 0,00 (0,00%)

LEUVEN (AFN) - Anheuser-Busch InBev heeft in het derde kwartaal minder bier aan de man gebracht. Vooral de biervolumes in China en Verenigde Staten vielen lager uit ten opzichte van een jaar geleden.

De volumedaling had grotendeels te maken met vervroegde leveringen van bier aan China voorafgaand aan het derde kwartaal in aanloop naar festiviteiten. In het najaar vierde de Volksrepubliek zijn 70-jarige jubileum. Verder drukten de algehele zwakke macro-economische situatie wereldwijd op de bierverkopen.

De opbrengsten van de biergigant, onder meer bekend van merken als Corona en Stella Artois, dikten aan tot bijna 13,2 miljard dollar. De omzetgroei op eigen kracht bedroeg 2,7 procent ten opzichte van een jaar eerder. Onder de streep resteerde 2,4 miljard dollar, tegen 1,5 miljard dollar een jaar eerder. Ab InBev handhaafde de eerdere verwachtingen voor het lopende jaar.
voda
0
'India vindt bewijs voor verboden bierkartel'

Gepubliceerd op 25 okt 2019 om 16:18 | Views: 822 |

Heineken 16:35
92,52 -1,88 (-1,99%)

MUMBAI (AFN) - De grote internationale bierbrouwerijen hebben verboden prijsafspraken gemaakt in India. Dat is de conclusie van de Indiase mededingingsautoriteit CCI na onderzoek, zo meldt persbureau Reuters op basis van ingewijden. De resultaten worden niet officieel bekendgemaakt.

Het gaat om bierreus AB InBev, Carlsberg en United Breweries. Van die laatste is Heineken mede-eigenaar. AB InBev trok in 2018 zelf aan de bel over vermoedens van een bierkartel. Bij invallen later dat jaar bij de drie brouwers zou bewijs zijn gevonden dat in de richting wees van 15 tot 20 managers bij de bedrijven. Die zouden in het geniep overlegd hebben over bierprijzen.

De drie bedrijven hebben samen ongeveer 85 procent van de Indiase biermarkt, die goed is voor 7 miljard dollar, in handen. Volgens eerdere berichten zou ze een totale boete van 285 miljoen dollar boven het hoofd hangen.
Galafilgo
0
er gingen 400.000stuks in de veiling bij een gelijkblijvende koers op 92 euro
iemand een idee waat technisch steun ligt?
voda
0
Carlsberg positiever gestemd

(ABM FN-Dow Jones) Carlsberg is positiever gestemd over 2019. Dit bleek maandag uit een persbericht van de Deense brouwer.

Carlsberg besloot de winstverwachting voor dit jaar opwaarts bij te stellen, "na solide prestaties in West-Europa en China". Deze goede prestaties waren volgens de brouwer ruim voldoende om de zwakte in Rusland op te vangen.

Inmiddels mikt Carlsberg voor dit jaar op een autonome groei van de operationele winst met circa 10 procent. Eerder ging de brouwer uit van een hoog enkelcijferige groei.

Meer details volgen bij de kwartaalcijfers op 31 oktober.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
SDV70
0
voda
0
Carlsberg groeit iets minder hard

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Carlsberg A/S -B-
DKK 966,00 0,00 0,00 % OMX Copenhagen

(ABM FN-Dow Jones) Carlsberg heeft in het derde kwartaal weer groei gerapporteerd, hoewel het tempo iets terugliep. Dit bleek donderdag voorbeurs uit de cijfers van de Deense brouwer.

De autonome omzetgroei bedroeg in het derde kwartaal 3,1 procent, wat minder was dan de 3,8 procent over de eerste negen maanden van dit jaar. De totale omzet steeg afgelopen kwartaal met 5,3 procent naar 18,5 miljard Deense kroon.

De volumes lagen autonoom 0,5 procent hoger in het derde kwartaal, maar 0,7 procent in de eerste drie kwartalen.

Carlsberg verhoogde recent al de outlook. Voor dit jaar mikt de brouwer op een autonome groei van de operationele winst met circa 10 procent. Eerder ging de brouwer uit van een hoog enkelcijferige groei.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
504 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Heineken Meer »

Koers 72,140   Verschil -1,80 (-2,43%)
Laag 71,340   Volume 1.264.429
Hoog 73,340   Gem. Volume 913.035
27 mrt 2020 17:35
label premium

Heineken: Leven in de brouwerij

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Gerelateerde Video's

Arend Jan Kamp over Heineken 7 december 2016 16:28
Arend Jan Kamp over Heineken 20 april 2016 16:14
5:17
Heineken 'mixed bag'? 24 april 2013 10:52
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare