Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel TomTom AEX:TOM2.NL, NL0013332471

Laatste koers (eur) Verschil Volume
5,140   -0,050   (-0,96%) Dagrange 5,055 - 5,190 52.025   Gem. (3M) 237,9K

TOMTOM JUNI 2016

5.575 Posts
Pagina: «« 1 ... 244 245 246 247 248 ... 279 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 28 juni 2016 16:45
    quote:

    Jammer dit!! schreef op 28 juni 2016 16:17:

    Omzet 2.7000000 zegt genoeg, iemand al dagen belang aan het afbouwen denk ik....
    Vast een Amerikaan die door zijn bank is opgenaaid om RDSA te kopen (zgn. veilige waarden) en T2 te verkopen

    'its dangerous in YOUROP now, better protect yourself!' heeft nog niet door dat de brexit al weer oud nieuws is
  2. Juun 28 juni 2016 17:01
    quote:

    xynix schreef op 28 juni 2016 15:30:

    Er mogen vandaag weer flink wat stukjes tegenaan geknald worden om de koers lager te zetten. Wie gaat daar op welke manier op welke termijn aan verdienen?

    Je zou zeggen dat ING/RABO/SNS/ABNAMRO niet uitgeschreven zouden moeten raken aan koopadviezen voor hun meer vermogende klanten.

    De bewijzen voor verbeterende toekomstige resultaten blijven zich opstapelen.
    Voor vermogende klanten moet je adviseren om te investeren in veilige aandelen, niet in TT, AND, ed. dat is te speculatief. Je wilt einde jaar tocht een plusje laten zien. Liever een plusje, dan een minnetje, dan maar geen grote plus.

    Ik, wij, ik weten beter, we spreiden niet, maar weten dat TT a-la Informer, € 30,- makkelijk gaat halen binnen nu en een paar jaar. Wij kopen alleen maar bij. Wij genieten van deze lagere koersen, kunnen we tegen lagere prijzen meer aandelen en opties binnen harken.

    Over 5 jaar kunne er een aantal zeggen: "ik zat er in 2010 en 2015 al in en was toen al aandelen aan het inkopen. Daarom is mijn vermogen nu dusdanig dat ik nooit meer werk en ieder uur van de dag alleen nog maar aan het genieten ben.
  3. mjmj 28 juni 2016 17:03
    quote:

    potpourri schreef op 28 juni 2016 14:35:

    @ Harry, denk dat een exit enkel getriggered kan worden als er zich een 3rd party voor TT ( of 1 van haar onderdelen ) zou melden, dan zouden founders & friends een 'excuus' hebben het te delisten.

    bij het huidige beursklimaat is dat nog maar de vraag

    vanaf begin dit jaar is er al een vlucht naar veilig, de adviezen zijn al maanden om prijs-neutraal aan de beurzen te zitten, niet enkel vanwege een mogelijk Brexit, maar ook omdat steun vd FED geen nut meer heeft als de FED er al voor zou opteren, de magie is uitgewerkt.
    we zitten in een Japan situatie en die steunen al 35 jaar

    denk nog steeds dat je overall in je porto gehedged moet zitten en schrijf dit al maanden, er is een serieus risico op de markten, de winsten die te behalen zijn staan niet in verhouding tot de verliezen, er zit een scheve risk/reward ratio op aandelen.

    grote beleggers en fondsen zoeken naar kapitaalbescherming niet zo zeer kapitaal groei en daarom is er een vlucht naar veilig en high yield dividend aandelen.

    ik weet dat jij winsten ondergeschikt acht tegenover de outlook voor groei, ik begrijp dat, maar niet in dit beursklimaat, nu is het juist omgekeerd, HG weet dit, het is niet voor niks dat hij aangeeft dat winsten veel te karig zijn, dit moet beteren.

    denk zelf dat ze zullen overwegen creatiever om te gaan met hun boekhouding ( of minder creatief, het is maar hoe je het bekijkt)

    HG wil in zijn hart de toko niet van de beurs halen, maar als een derde zijn hand forceert zal hij het niet nalaten, hij wil de controle niet kwijt, daarom denk ik dat HG winsten gaat laten zien, het aandeel moet omhoog, het is hier ongelofelijk kwetsbaar, door het leunen kunnen ook de meer activistische aandeelhouders iets proberen te forceren, precies nu dat ze HG met rust moeten laten, dat hadden ze dan in 2015 moeten forceren.

    ik heb al eerder gezegd ik ben geswitched van speculatieve long op de weg naar boven, waar kapitaliseren bij mij heel hoog stond in 2015 naar fundamentele Long nu we hier staan aan deze afbraakprijs naar beneden, nu moet je juist de toko zo houden, dus als HG dat risico voor een kaping of revolt wil voorkomen zal de koers omhoog moeten en daar werkt hij aan.
    timing is hier cruciaal, ik denk ondanks het algehele negatieve sentiment op de beurzen dat het hem gaat lukken, oktober.

    ik blijf zitten.
    Ondernemen is op vele borden schaken. Als je een bord volledig negeert dan heb je kans dat je het hele spel verliest. The law of the requisite variety.
  4. [verwijderd] 28 juni 2016 17:14
    De succesvolle app van Volkswagen in Nederland is er nu ook voor de andere merken. Lees hier de review van de Skoda app. www.iculture.nl/nieuws/mijn-skoda-app...

    en ja ook hier zit TomTom achter. Beleggen in TomTom doe je alleen als je vertrouwen hebt in het product en de (toekomstige) markt. Ik heb dit zeker. Kijk dus niet te veel naar de beurs dit heeftslechts beperkte impact op het succes van TomTom op termijn.

    Over de lage koers van TomTom op dit moment: vraag je niet af hoe het kan maar profiteer ervan!

    Happy trading =)
5.575 Posts
Pagina: «« 1 ... 244 245 246 247 248 ... 279 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.