Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel TomTom AEX:TOM2.NL, NL0013332471

  • 5,570 7 mei 2024 17:35
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 5,530 - 5,630
  • 239.559 Gem. (3M) 285,6K

TomTom Maart 2016

3.389 Posts
Pagina: «« 1 ... 40 41 42 43 44 ... 170 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Mojo 4 maart 2016 14:46
    quote:

    Levy schreef op 4 maart 2016 14:22:

    [...]

    Wat een zure posting vol nonsens en feitelijke onjuistheden. Net alsof het op dit forum verboden is de zere vinger te leggen op / een kanttekening te plaatsen bij de (weinig enthousiaste) wijze waarop HG de CC deed. Dat heeft niets met zwartmakerij te maken maar is gewoon een constatering. Prima hoor als je denkt dat je dat op een ava kenbaar zou kunnen maken, maar dat sluit niet uit dat het een ieder vrij staat op dit forum zijn of haar mening te ventileren. Als er één poster is die niet anoniem is, dan is het Happy Chappy wel. Zo heeft hij pakweg een jaar geleden een lunch aangeboden aan mede-forumleden.

    De strekking van mijn verhaal? Svp geen postings meer plaatsen vol onzin en onjuistheden.

    'Je zegt het zelf, ook Gerard staat vrij om zijn mening te ventileren!
  2. [verwijderd] 4 maart 2016 14:52

    maar precies Harry ik heb dat al eerder geschreven de grootaandeelhouders die zijn statisch met hun belang, maar dat van JdM dat staat ook uit bij een investment bank, laat dat een Morgan of Goldman of weet ik wie zijn en die handelen met die positie om extra rendement te halen, zijn persoonlijke adviseur is godsamme een voormalig Bankier, die weet van de hoed en de rand.

    neem nu even de Miners ( da's effe mijn stokpaardje) daar zitten JAREN shorts in, daarom kunnen die ook niet dippen, die shorts proberen overal te reduceren op platforms in de markt overal, deze rally is niet omdat er nu meer vraag is naar t produkt, dit is puur pijn uit de overkill zone, de shorts zitten nog immer op mega winst, maar die verdampen nu wel erg hard, maar je moet ook nog maar kunnen dekken, de Miners dippen niet eens, zit constant koopkracht, ook dit stopt weer, maar voor nu is t feest voor de Longs die de afgelopen weken zijn ingestapt en dat heb ik t over echt feest.
  3. mjmj 4 maart 2016 14:58
    quote:

    harrysnel schreef op 4 maart 2016 14:45:

    Hier kan een stokje voor gestoken worden door PR vanuit TT. De stilte komt een aantal shortpartijen wel erg goed uit. Ik zal blij zijn als die E8,50 is afgewikkeld.
    Sorry blind spot.... van oprichters. We besteden geen aandacht aan de beurskoers want.... (een argument).

    De oprichters hebben volgens mij niet door dat het runnen van een company ook het managen van hun financiele omgeving is. Met het huidige gedrag van IR (en oprichters) wordt TT niet serieus genomen door institutionele beleggers en blijven ze speelbal van allerlei partijen die uit zijn op korte termijn winst.
  4. harrysnel 4 maart 2016 14:58
    quote:

    Meryntje schreef op 4 maart 2016 14:40:

    [...]

    Ik heb ook putjes geschreven (jun 9) met als uitgangspunt: laat maar komen. Komen ze niet, dan is de ontvangen premie weer dekking om meer putjes te schrijven. Ik denk dat je mij onder de sterke longs kunt rekenen.

    Groet uit Grunn.

    Edit: het gaat niet hard, maar wel mooi. Al had ik het liever anders gezien.
    Dat doe ik ook Meryntje. Maar ik ga dan niet daarna al mijn aandelen dumpen om de koers zo laag te krijgen dat ik via puts andere aandelen binnen krijg. Gaat ook niet lukken:).

    Groet.
  5. Levy 4 maart 2016 15:05
    quote:

    Mojo schreef op 4 maart 2016 14:46:

    [...]
    'Je zegt het zelf, ook Gerard staat vrij om zijn mening te ventileren!

    Heb ik hem dat ooit ontzegd dan? Beter lezen, ik had het over de -flauwe- opmerking van vermeende anonimiteit - totaal onjuist en dus onterecht- en de bizarre suggestie dat wat HC schreef op de ava thuishoorde en niet op een forum. Dat iemand het optreden van HG tijdens de CC geweldig vindt is prima, daarover kunnen de meningen nou eenmaal verschillen. Justin verwoordde bijvoorbeeld onderbouwd zijn zienswijze daarop zojuist op een fatsoenlijke wijze. Zoals het hoort, dus zonder onzinnige en onjuiste insinuaties over zwartmakerij of anonimiteit.
  6. [verwijderd] 4 maart 2016 15:49
    Kan ik gewoon concluderen dat er met TT een heel smerig spelletje gespeeld wordt wellicht op verzoek van dga's/JdM om de koers te drukken icm hedgefund(s) ?
    Gezien het koersverloop deze week lijkt me dit overduidelijk.
    Wellicht verstandig om deze vermoedens een hardop kenbaar te maken tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering. Denk dat vele aandeelbezitters zich zwaar genaaid voelen dit jaar.
    Durf zelfs te beweren dat we bij een algehele daling binnenkort gewoon richting de 5 euro gaan. Wat niet mag stijgen zakt namelijk dubbel zo hard.
  7. [verwijderd] 4 maart 2016 16:09
    quote:

    harrysnel schreef op 4 maart 2016 14:45:

    Dank Wies, ik begrijp dat.

    Hier kan een stokje voor gestoken worden door PR vanuit TT. De stilte komt een aantal shortpartijen wel erg goed uit. Ik zal blij zijn als die E8,50 is afgewikkeld.
    Harry, ik eigenlijk ook wel

    maar deze rally op de Beurzen is ook allemaal ingegeven vanwege de FED die zegt dat renteaanpassing nu ineens weer een bewegend doel is en geen ommekeer en Mario komt, dus de Beurs neemt een voorsprong, maar wat als dit verdisconteert is allemaal en de shorts meer hebben ingedekt op over-afgestraft en we koelen weer wat af

    is dit een suckers-rally ? en komt er straks toch weer een tik naar beneden ?

    niet enkel voor TT, maar ook bvb PostNL die nauwelijks meedoet aan de huidige euforie, gaan die straks dan nog een keer een dump over zich krijgen ?, of beginnen dit soort aandelen contrair te handelen Beurs down , deze UP.

    hoe zie jij nu je TT positie, kijk we kunnen allemaal wel zeggen de laatste jaren waren top en dat is ook zo, sinds ik erin zit heb ik ongelofelijk veel lol aan TT gehad, maar dat is opgeschreven, nu zit ik hier met nieuw aan 9 euro en probeer dat naar 8,75 te brengen , stap voor stap ga ik mee, maar niet op de juiste manier, ik middel naar beneden, maar TT zakt steeds toch weer van me weg, wanneer ga ik de draai zien, wanneer gaat mijn prijs gekruist worden met een hoger TT ?

    ik vraag me wel eens af, ik moet er niet aandenken dat ik nog steeds loop te middelen straks aan 7 euro, want het kost allemaal geld hé , 't is allemaal op de weg naar beneden, mijn verliezen worden niet kleiner, die worden groter , enkel breng ik steeds mijn instap meer naar de markt, maar ik kan dit ook niet blijven doen., ik moet een keer op dat kruispunt komen, misschien is het beter in tijd dan prijs te denken en zeggen stop hiermee en ga pas weer in TT einde jaar, als we echt die 50/75 ct wpa gaan zien.

    hoe zie jij dat nou ?
    PS: koop hier nu 15k stuks @ 8,33 begin maar terug te nemen en middelen wat ik aan 9 heb laten gaan, weet t eigenlijk ook niet meer
  8. [verwijderd] 4 maart 2016 16:16
    quote:

    Happy Chappy schreef op 4 maart 2016 16:11:

    wow dat ging snel , krijg ze nu al uitgevoerd aan 8,32 , koop er nog 15k zelfde prijs

    wow 2e ook binnen en hij bied er nog aan , nou ik neem er nog 20k en dan wacht ik maar weer effe af.
    Knap hoor, en weer niets te zien bij marketviewer :)
  9. [verwijderd] 4 maart 2016 16:20
    quote:

    Happy Chappy schreef op 4 maart 2016 16:11:

    wow dat ging snel , krijg ze nu al uitgevoerd aan 8,32 , koop er nog 15k zelfde prijs

    wow 2e ook binnen en hij bied er nog aan , nou ik neem er nog 20k en dan wacht ik maar weer effe af.
    De aantallen zou je niet meer noemen, we weten inmiddels wel dat je met tientallen miljoenen euro's belegt.
  10. [verwijderd] 4 maart 2016 16:26
    quote:

    Riet van Milt schreef op 4 maart 2016 16:20:

    [...]

    De aantallen zou je niet meer noemen, we weten inmiddels wel dat je met tientallen miljoenen euro's belegt.
    Riet, dit is een lullige opmerking, want hier kun je echt wat aanhebben, mij bieden ze deze volumes aan omdat ik om volume vraag, maar we weten nu wel dat er grote belangen zijn om die optie volgende week te laten uitvoeren, en zo werkt het op een Beurs

    als je je eraan ergert en de rest ook als ik naar de AB's kijk die een gerard verzamelt als hij mij aanvalt

    dan stop ik ermee, ik verdien er geen flikker aan, ik doe het om jullie te laten zien wat er zo af en toe buiten de beurs speelt, maar als dit niet interesseert kap ik ermee.

    mensen kennen mijn prive emailadres wil je wat weten of delen mail me maar.
3.389 Posts
Pagina: «« 1 ... 40 41 42 43 44 ... 170 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

TomTom geraakt door zwakke automotivemarkt

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links