Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel ArcelorMittal AEX:MT.NL, LU1598757687

Laatste koers (eur) Verschil Volume
22,440   -0,020   (-0,09%) Dagrange 22,280 - 22,700 928.218   Gem. (3M) 2,5M

Arcelor Mittal Maart...( roert zijn staart).

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. snuf13 1 maart 2015 12:05
    quote:

    %jager schreef op 1 maart 2015 11:35:

    Een nieuwe maand met nieuwe kansen. Ik ben vooral benieuwd naar Goldman suck's koersverwachting. Zelf denk ik een zijwaartse beweging omdat het gebrek aan impulsen zijn om het omhoog te laten schieten.
    Ben het volkomen met je eens! Maar goed, we gaan zien hoe maart het gaat doen.
    Hoop op een forse koersstijging, maar is mede afhankelijk van veel factoren.
  2. forum rang 7 rene l 1 maart 2015 21:23
    Het is maar weer druk met al die nieuwe draadjes. Mittal is op quoteweb het meest gezochte fonds, als ik her en der zo wat lees dan zijn de stieren en de beren redelijk in evenwicht, toch moet je altijd oppassen en je wat indekken, laten we eerlijk zijn, de indicatoren staan sky high, aan de andere kant zeggen ze ook weer dat de sky the limit is.

    De ECB gaat staatsobligaties opkopen, ik vraag mij dan weer af welke, en van wie gaan ze deze kopen, en is er wel voldoende aanbod van wat serieus spul.
    En dan?

    Gisteravond waren wij nog op de verjaardag van een oude vriend van mij.
    Ook was er een vriend van hem die wel met een heel opmerkelijk verhaal kwam.

    Vorig jaar was hij op een vrijdagavond samen met zijn vrouw en de buren naar het centrum gegaan om eens lekker uit eten te gaan en uiteraard de nodige drank naar binnen te werken.

    Ronde een uur of elf waren ze lopend huiswaarts gekeerd toen hij plotseling een enorme aandrang kreeg. Je moet weten, het is een doodnormale vent van midden vijftig die zoals hij vertelde wat vage klachten aan zijn prostaat heeft.
    Hij zei, er was geen houden meer aan en ik ben richting een perkje gerend.
    En wat denk je, ik had hem nauwelijks uit de broek gehaald toen er twee dienders op de fiets aankwamen.
    Ze riepen, stop daarmee, ik kon het gewoon niet ophouden en die ene stapt af komt met een zaklamp op mij gericht aanlopen en grijpt me bij de schouder en zegt dat mag niet, stop hiermee.
    In paniek heb ik met mijn elleboog flink uitgehaald naar achteren en hem blijkbaar vol op z'n bakkus geraakt wat hem een flinke bloedneus opleverde.

    Hij werd afgevoerd richting het bureau en ze hebben er tot diep in de nacht gezeten totdat hij voorgeleid werd aan de officier van justitie.

    Het was fout wat ik gedaan heb vertelde hij, ik kon gewoon niet anders, hij heeft voor dit akkefietje een flinke geldboete en een taakstraf van 40 uur gekregen, en het ergste, hij heeft nu ook een strafblad omdat hij een geweldsdelict gepleegd heeft volgens de arm der wet.

    Zijn taakstraf heeft hij uit kunnen dienen bij de plantsoenendienst die in de opdracht van de gemeente werkt, het heeft hem wel vijf snipperdagen gekost.

    Daar hadden ze hartelijk gelachen om het hele verhaal. Ze hadden gezegd, met de planten wat voeding geven is helemaal niets mis, dat doen wij ook als we onder werktijd nodig moeten, wel gaan we dan meestal maar achter een boom staan.

    Het is weer Nederlands op zijn smalst denk ik dan ook weer, deze man heeft niet gewaterd over de portiergreep van een auto of hem bij mensen in de brievenbus gestoken.

    Het was weer een vermakelijke avond.
    Ik pak nu een blik en ga nog even lekker buiten zitten en steek er één op.

    www.youtube.com/watch?v=DPpQy9B-nmk
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.