Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel ArcelorMittal AEX:MT.NL, LU1598757687

Laatste koers (eur) Verschil Volume
22,340   +0,900   (+4,20%) Dagrange 22,240 - 22,590 1.762.872   Gem. (3M) 2,5M

Weekdraad 23-30 juni "Aan een zijden draadje"

200 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 10 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 rene l 23 juni 2013 22:11
    Afgelopen week was een bewogen week.
    Bernanke doet toespelingen over het verminderd inkopen van gratis geld.
    Voorwaarde is wel dat de werkeloosheid flink terug loopt.
    Het gaat daar beter en ik vind het een goede zaak.
    Subsidieslurpers kosten alleen maar geld en zijn geen ondernemers.

    Nu weer gerommel over de Griek&Co., degenen die denken dat het gecollecteerde geld ook terug gaat komen, incl. rente, leven in een andere wereld, er zal nog veel meer geld bij moeten, geef ze s.v.p. met spoed de Drachme terug.
    Wat zijn de plannen met onze spaartegoeden, ik zie het met argusogen aan.

    Europa is verrot in de huidige samenstelling, er wordt gesproken dat er licht aan het eind van de tunnel is, nee, het is G. Zak die je met een zaklamp in de ogen schijnt.
    Het wordt allemaal nog veel erger, geen illusies, ik ben niet gefrustreerd zoals een forumposter suggereerde, ik ben een realist, kom buiten, praat met mensen en kijk om me heen.

    Zag vandaag ook nog Han Vermeulen bij Harrie, geen brandschoon verleden, in zijn jonge wilde jaren meegesleurd door figuren met duistere intenties, geld kan gekke dingen met mensen doen, heeft zijn lesje geleerd, inmiddels een ouwe rot die zich niet gek laat maken en het eigenlijk positief inziet.

    Mittal ondergaat zware tijden, toch zie ik her en der verschuivingen er wordt wat afgestoten, ook wordt er weer wat gekocht.
    Wat zijn de plannen van de linkse jongetjes met de fabrieken, Mittal heeft zijn plan al getrokken en zal ze t.z.t. met een flinke stalen pijp om de oren slaan.
    Niet het laatste, er wordt op productontwikkeling gigantisch geinvesteerd in nieuwe staalsoorten die de nieuwe opgaande cyclus zullen stimuleren.
    Geef ondernemers de kans en stuur de parlementariers die niet verder gekomen zijn dan een studie kunsthistorie naar huis, met deze gasten zul je nooit geen oorlog winnen, ze heulen liever met de vijand.
    Wachten duurt lang, ik had het ook zo niet verwacht, het is niet anders.
    Het zal nog wel een lange weg worden.
  2. svh21 24 juni 2013 11:40
    Ik kwam er via rtlz.nl achter dat er in China eventueel een kredietcrisis kan komen. Wegens de hoge huizenprijzen daar vertrouwen de banken elkaar minder. En de beurs is daar met 5% gedaald. Volgens mij een non-issue, aangezien ze daar gewoon veel economische groei hebben en de huizen niet zomaar minder waard worden.
  3. Jos077 24 juni 2013 13:09
    Ik ben eruit gestapt. Sterker nog, ik stop voorlopig met beleggen. Ik heb zo'n beetje alle pech gehad die je als belegger kunt hebben.. Veel te grote verliezen op achtereenvolgens SNS, Imtech en Arcelor Mittal. Ik gooi de handdoek in de ring, en ga wat anders doen met het geld dat over is gebleven. Ajuus !
  4. [verwijderd] 24 juni 2013 13:27
    quote:

    Jos077 schreef op 24 juni 2013 13:09:

    Ik ben eruit gestapt. Sterker nog, ik stop voorlopig met beleggen. Ik heb zo'n beetje alle pech gehad die je als belegger kunt hebben.. Veel te grote verliezen op achtereenvolgens SNS, Imtech en Arcelor Mittal. Ik gooi de handdoek in de ring, en ga wat anders doen met het geld dat over is gebleven. Ajuus !
    Dat gevoel heb ik dus ook. Ik stap in, in Mittal, na 1.5 jaar ofzo. Dan gaat hij vervolgens 2% omhoog - iedereen euforisch, en nu klapt alles in elkaar. Wat een timing? De wereld lijkt te vergaan.

    Ik zit er voor 18K in (WTF!), met een gemiddelde van 8.88... En ik heb het gevoel dat dit nooit meer goedkomt?

    Maar goed, msischien verander ik deze belegging wel naar een lange termijn investering, van pakweg een jaar, ipv elke 20 minuten hopen dat het een paar cent hersteld is...
  5. forum rang 6 ttroo 24 juni 2013 13:36
    Ik heb Akzo bijgekocht. 100 stukken. Ik ben deze week (voorlopig) uitgekocht. Ik wacht verder af, wat deze week ons gaat brengen. Deze week, is de laatste handelsweek in juni, en dat brengt me tot mijn verwachtingen voor Q2 2013 voor Mittal. En die zijn als volgt: EBITDA: $1.7 mrd. Profit: -$0.2 mln. Nettoschuldpositie: $16.7 mrd. Dit keer heb ik mijn ambitie voor Mittal op laag gezet. Als ze deze verwachtingen niet halen, dan weet ik het ook niet meer. Ik heb de EBITDA voor Q2 2013 met $100 mln verhoogd ten opzichte van Q1 2013. 1 augustus worden de cijfers bekend gemaakt. Gisteren geland op Schiphol. Wel ff wennen aan de lagere temperaturen en wennen aan de lagere beurskoersen, maar dat is in mijn voordeel, want ik zit goed met mijn cashpositie.
  6. [verwijderd] 24 juni 2013 14:16
    Arcelor met een min van ca. 1.9% ergens in de middenmoot. Dat is met dit soort percentages wel eens anders geweest.
    Laat ik het op deze manier maar positief benaderen. Het is op de hele beurs en ook op de andere Europese beurzen een en al ellende. En wat is er nu echt verandert t.o.v. zeg maar 2 maand geleden? Alles was al ingeprijst vlg. zeggen, nou mooi niet dus. En na de 370 van de AEX zou er een korte herstelperiode komen waarna de rit naar 400 vervolgd kon worden.
200 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 10 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.