Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Bitcoin whales en Polkadot

Wouter Slot

Analyse door:

Wouter Slot is senior analist bij Tostrams binnen de IEX Group. Voor Tostrams schrijft hij al sinds 2007 technische analyses. Al op jonge leeftijd bleek hij geïnfecteerd met het TA-virus en daarom koos hij al vroeg in zijn werkzame leven voor een baan in de beleggingswereld. Hij leest de grafieken als geen ander en weet met b...

Reacties

22 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Rowi62 13 maart 2021 13:04
    Ik spreek op hive (soort reddit blockchain) veel mensen uit Venezuela en pas dan zie je het nut van crypto. De inflatie van hun eigen munt is zo hoog dat er een hele tweede economie is ontstaan met crypto. Wij konden een gezin helpen door wat hive (coin ) over te maken naar ze waarna ze er lokaal palntgoed mee kochten. De 4 grote coins zijn bruuikbaar maar ook hive, ripple en steem omdat daar veel mensen aan hangen die het dagelijks gebruiken.

    hive.io

    En hive developers praten af en toe met ETH baas vanwege scalbility en low fees high speed van de hive blockchain (je weet maar nooit wat er uit kan komen nog)
  2. [verwijderd] 15 maart 2021 11:36
    Er is wat gedoe over de Indiase overheid die bitcoin bezit en het mijnen ervan wil verbieden. Dit lijkt het ideale bericht te zijn waarop bitcoin terug kan zakken tot 30k. We zijn heel hard gestegen het afgelopen jaar, van 4k$ naar 60k$. Een flinke correctie is gezond. Dat past dat ook mooi in mijn elliott wave telling. de spierballentaal van de Indiase overheid maakt weinig indruk op me. Bovendien hebben we dat al vele malen eerder gezien. Zo eenvoudig is dat nog niet: bitcoin verbieden. Verder willen ze graag hun eigen digitale muntje introduceren, surprise, surprise.
22 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.