Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel TomTom AEX:TOM2.NL, NL0013332471

Laatste koers (eur) Verschil Volume
5,190   -0,125   (-2,35%) Dagrange 5,085 - 5,290 329.343   Gem. (3M) 237,9K

TOMTOM december en de dertiende maand 2017

3.060 Posts
Pagina: «« 1 ... 105 106 107 108 109 ... 153 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Meryntje 19 december 2017 23:25
    quote:

    black box schreef op 19 december 2017 22:47:

    Hallo Tatje Maraton voorts mareintje en nog meerdere believers ik heb me failliet laten verklaren vorige week .
    Want ik snap de wereld niet meer ik heb altijd alles betaald en de rest betaald nog steeds niets .
    Ik heb nergens schulden maar heb een proper faillissement gekregen als de wetgever niet voor iedereen de wet /spelregels gelijk maakt dan wordt er niet meer gespeeld ook al kan ik nog blijven spelen voetballen eigen doel 3 keer zo groot als doel van tegenspeler tennis racket en speelveld 3 keer zo klein als van tegen speler enz .
    Genoeg is genoeg De rijkste mannen van de wereld zijn zwaar gesubsidieerd door de samenlevingen die veroordeeld worden om bij hun klant te zijn omdat de rest nagenoeg dood zijn .
    NU beginnen de grote landen de wereld overheersende speler zoals Apple Alphabet enz belasting paradijzen aan te pakken en graaiende CEO's nog steeds niet .
    Ik had het veel eerder niet geaccepteerd nu ze te groot zijn is het te laat ,maar wat ik niet snap
    Het grote graaien eigen aandelen inkoop programma van Tom Tom voor een 50 miljoen voor optie en aandelen plannetjes voor de bestuurders en de naaste medewerkers .Zie link.
    corporate.tomtom.com/share-buyback.cfm
    En nog dat grote aandeelhouders hun groot belang verkocht hebben .
    Dit is koers sturen beïnvloeden voor eigen belang en groot aandeelhouders niet voor het grote belang.
    First Solar is even rot nu net een mail gekregen form 4 god weet hoeveel gratis aandelen ze gekregen of verkocht hebben .
    kan form 4 hier niet openen ben benieuwd wat dat weer is

    Ach Blacky, als zelfs Warren Buffet al zegt dat er niet iets klopt als hij minder belasting betaalt dan zijn secretaresse, dan weet je ook voor wie de belastingregels zijn opgesteld.

    En als je hier op dit forum rondkijkt, zie je hoe de kleine visjes worden opgevreten door de grotere. Ooit een school dolfijnen zien jagen? In eendrachtige samenwerking een wolk kleine vissen opjagen en verorberen. Ik heb het idee dat wat TT betreft de FFF hier de dolfijnen zijn.

    Groet uit Sanur.
  2. [verwijderd] 19 december 2017 23:47
    quote:

    Sir Piet schreef op 19 december 2017 16:06:

    Als ik het zo lees allemaal ga ik dan toch maar geen positie opbouwen in TT.
    Zoals ik het ervaar heb je bij TomTom maar 1 kans op rendement: als de tent geheel of gedeeltelijk wordt verkocht. En op dat moment zit je er in of zit je er niet in. Het management zal er alles aan doen om ons als kleine beleggers zo min mogelijk te laten meedelen.
  3. [verwijderd] 20 december 2017 00:15
    quote:

    KablaG schreef op 19 december 2017 22:50:

    [...]

    Ik zou wat minder drinken...

    Dan zou ik niks posten als ik geen spraakwater had ,maar snap je wat ik bedoel in Nederland divident belasting op NUL in België verhoogt naar 30% .
    Dan gaan de grote internationale spelers op de beurs hun aandelen parkeren bij bink Nederland en niet bij Bink België
    voor de kleintjes maakt het niet uit de spelregels gelden waar ze wonen die moeten zo wie zo dokken.
    zijn de zelfde aandelen ,maar andere spelregels als je het niet snapt moet je niet posten dat ik zat ben dat weet iedereen anders post ik NIKS IK POST ALTIJD ALS IK (HET of ECHT ZAT BEN).
    En laat jullie maar epibreren .
    Het internationaal spel is een schaakbord voor de grote spelers die nu belasting willen '''vrijwillig'' betalen voor de digitale revolutie .
    Iedereen is verslaaft aan hun smart phone ik heb er geen heb een vaste lijn die binnenkort wordt afgesloten en dan koop ik een apple 10x weet niet hoe het werkt ,maar voor mij zijn genoeg Junks' geweest die mij het wel kunnen uitleggen .
    Die 50 miljoen eigen aandelen inkoop is gebruikt om een grootaandeelhouder te laten verkopen op zijn gewenste prijs en de gratis aandelen te financieren .
    Als jij denkt dat het anders nuchter gezien in elkaar zit wil ik graag een nuchtere kijk morgen antwoorden .
    Antwoorden doe ik vaak NUCHTER ,maar je moet zat je mening zeggen anders wordt er niks werkelijk gezegd .
    Ik heb geen aandelen Tom Tom en zal ze ook nooit kopen ,maar in het verleden zijn er wel gelijkenissen .
    Adecco had ook een enigenaandelen inkoop programma in gelast groot aandeelhouders Jacobs familie hadden hun belang verkocht en de CEO van Adecco werd Ceo van de tweede poot van de Jacobs familie chocolade .
    En dat kan allemaal in de EU dat je het niet snapt kan ik begrijpen ik ben oud misschien ben je jong .Dat je het niet begrijpt kan ik begrijpen zal IEX een gouden TIP geven verplicht geboorte datum achter alias posten .
    Is ook goed voor de WWW ziet alles cookie de verborgen gebruikers worden zo wie zo door verkocht
    IEX weet hoe oud je bent al jaren maar doelgroepen zijn geld waard ik zatte opa van 55 tegen over one liner van ?????
    Hoop dat je nog wakker bent ik wel DUS Geen snaveltjes toe geen morgen gezond weer op en nog meer uit de oude doos.
  4. [verwijderd] 20 december 2017 00:58
    quote:

    Meryntje schreef op 19 december 2017 23:25:

    [...]

    Ach Blacky, als zelfs Warren Buffet al zegt dat er niet iets klopt als hij minder belasting betaalt dan zijn secretaresse, dan weet je ook voor wie de belastingregels zijn opgesteld.

    En als je hier op dit forum rondkijkt, zie je hoe de kleine visjes worden opgevreten door de grotere. Ooit een school dolfijnen zien jagen? In eendrachtige samenwerking een wolk kleine vissen opjagen en verorberen. Ik heb het idee dat wat TT betreft de FFF hier de dolfijnen zijn.

    Groet uit Sanur.
    Vroeger was het groeten uit Grun .
    vakantie of binnen ???????????????????
  5. [verwijderd] 20 december 2017 07:19
    quote:

    Xynix schreef op 19 december 2017 23:47:

    [...]
    Zoals ik het ervaar heb je bij TomTom maar 1 kans op rendement: als de tent geheel of gedeeltelijk wordt verkocht. En op dat moment zit je er in of zit je er niet in. Het management zal er alles aan doen om ons als kleine beleggers zo min mogelijk te laten meedelen.
    zo is dat, follow de Mol
    kijk maar even de laatste jaren, het is net als een penalty nemen

    Delta LLoyd, 1 x geschoten en raak
    PostNL 1 x geschoten en mis, maar dat lag niet aan de koper die was willing, het lag aan bemoeienis van de Nederlandse staat
    TomTom nog niet geschoten, maar het ziet er naar uit dat JdM die bal in 2018 op de stip gaat leggen

    voor nu is het aandeel weer even geknakt en er is nog een lange weg te gaan naar einde jaar rapportage waar we weer zullen aanhoren dat volgend jaar beter gaat zijn en vooral 2020-21, maar dat kan ook 2023-25 worden
    Technisch ziet het er slecht uit, maar dat is niets nieuws bij TT, als het er slecht uitziet moet je het kopen en als het er goed uitziet moet je verkopen

    allemaal golfjes in de oceaan, de echte wave moet nog komen , ondertussen neemt de interesse in de sector enkel maar toe en verdampt TT verder beurswaarde

    al die honderden mio die TT de laatste jaren in het platform heeft gestoken vinden we niet terug in de beurswaarde, al die duur betaalde bestuursleden en key-personeel brengen geen meerwaarde voor het bedrijf qua beurswaarde
    al die samenwerkingen, al die abonnees , al die licensing agreements van Apple tot MSFT geven geen meerwaarde aan koers van het aandeel

    er zit in deze hypende sector voor TT geen enkele fantasie, geen enkele premie voor hun vindingrijkheid, voor hun intelligentie, voor hun voorsprong, voor hun knowhow, voor hun goed management verwerkt in de beurswaarde

    en niemand maakt het Bestuur wat, die hebben gewoon hun eigen Agenda en op een dag lees je gewoon dat ze het zelf hebben gekocht of verkocht en is het einde oefening.
    als dit aandeel onder de 8 zakt, is 12 euro 'rijk' betaald , is iedereen murw en levert uit.

    wat ook kan is dat TT gewoon op alle fronten inlevert, het is en kan niets en het is één grote scam, ze hebben geen enkele waarde en zijn niet meer dan een toeleverancier die geen marge durft te vragen anders is er helemaal geen omzet meer.
    de Founders zijn rijk zat, ze melken de toko kapot en JdM verpatst zijn aandelen.
    ik denk het niet, maar je kan het niet helemaal uitsluiten.

    enkel het verkopen/verzelfstandigen van een onderdeel zou een bewijs kunnen geven dat het aandeel echt ongelofelijk ondergewaardeerd staat, JdM kan dat hopelijk forceren.

    prettige feestdagen en goed uiteinde


  6. [verwijderd] 20 december 2017 07:38
    quote:

    Was here schreef op 19 december 2017 20:40:

    Nog 3 uur en de uitverkoop van tt consumer producten eindigt. Hopen dat ze een groot gedeelte van de voorraad verkocht hebben.
    Mooi moment om de "verkoop" van sports wereldkundig te maken.

    Dan kan Harrold en zijn team eindelijk vol gas vooruit om de waarde van telematics van 2miljard aan te tonen en automotive op 2,5 miljard te laten waarderen.

    Wat in het begin een melkkoe was(de PND kastjes) , is omgeslagen in een verliesgevend onderdeel wat niemand meer wil hebben en waar TT niet zomaar van af kan. Denk wel dat er een keer een moment komt, dat TT een punt zet achter de consumentdivisie en verder gaat met de overige onderdelen. Zou een ingrijpende operatie zijn waar veel medewerkers van TT hun baan verliezen.
  7. forum rang 6 NewKidInTown 20 december 2017 07:46
    quote:

    Chiddix schreef op 20 december 2017 07:38:

    Wat in het begin een melkkoe was(de PND kastjes) , is omgeslagen in een verliesgevend onderdeel wat niemand meer wil hebben en waar TT niet zomaar van af kan. Denk wel dat er een keer een moment komt, dat TT een punt zet achter de consumentdivisie en verder gaat met de overige onderdelen. Zou een ingrijpende operatie zijn waar veel medewerkers van TT hun baan verliezen.
    Mij is niet bekend om hoeveel mensen het dan gaat, maar "veel medewerkers" die veel geld kosten en het levert alleen maar verlies op, daar moet je zo snel mogelijk vanaf, het liefst vandaag al, om niet, is ook goed. Omzet dan lager, kosten ook flink lager, wegsnijden van verliesmakende onderdelen zal dan een opwaarste invloed hebben op de winst, of verliesverlagend, dat kan ook nog.

    Fijne Kerstdagen dan maar.
  8. Meryntje 20 december 2017 07:54
    quote:

    cave canem schreef op 20 december 2017 07:19:

    [...]

    zo is dat, follow de Mol
    kijk maar even de laatste jaren, het is net als een penalty nemen

    Delta LLoyd, 1 x geschoten en raak
    PostNL 1 x geschoten en mis, maar dat lag niet aan de koper die was willing, het lag aan bemoeienis van de Nederlandse staat
    TomTom nog niet geschoten, maar het ziet er naar uit dat JdM die bal in 2018 op de stip gaat leggen

    voor nu is het aandeel weer even geknakt en er is nog een lange weg te gaan naar einde jaar rapportage waar we weer zullen aanhoren dat volgend jaar beter gaat zijn en vooral 2020-21, maar dat kan ook 2023-25 worden
    Technisch ziet het er slecht uit, maar dat is niets nieuws bij TT, als het er slecht uitziet moet je het kopen en als het er goed uitziet moet je verkopen

    allemaal golfjes in de oceaan, de echte wave moet nog komen , ondertussen neemt de interesse in de sector enkel maar toe en verdampt TT verder beurswaarde

    al die honderden mio die TT de laatste jaren in het platform heeft gestoken vinden we niet terug in de beurswaarde, al die duur betaalde bestuursleden en key-personeel brengen geen meerwaarde voor het bedrijf qua beurswaarde
    al die samenwerkingen, al die abonnees , al die licensing agreements van Apple tot MSFT geven geen meerwaarde aan koers van het aandeel

    er zit in deze hypende sector voor TT geen enkele fantasie, geen enkele premie voor hun vindingrijkheid, voor hun intelligentie, voor hun voorsprong, voor hun knowhow, voor hun goed management verwerkt in de beurswaarde

    en niemand maakt het Bestuur wat, die hebben gewoon hun eigen Agenda en op een dag lees je gewoon dat ze het zelf hebben gekocht of verkocht en is het einde oefening.
    als dit aandeel onder de 8 zakt, is 12 euro 'rijk' betaald , is iedereen murw en levert uit.

    wat ook kan is dat TT gewoon op alle fronten inlevert, het is en kan niets en het is één grote scam, ze hebben geen enkele waarde en zijn niet meer dan een toeleverancier die geen marge durft te vragen anders is er helemaal geen omzet meer.
    de Founders zijn rijk zat, ze melken de toko kapot en JdM verpatst zijn aandelen.
    ik denk het niet, maar je kan het niet helemaal uitsluiten.

    enkel het verkopen/verzelfstandigen van een onderdeel zou een bewijs kunnen geven dat het aandeel echt ongelofelijk ondergewaardeerd staat, JdM kan dat hopelijk forceren.

    prettige feestdagen en goed uiteinde



    En wat, als JdeM óók een dolfijn is?

    Then we are all fucked!

    Groet uit Sanur
  9. [verwijderd] 20 december 2017 08:31
    quote:

    NewKidInTown schreef op 20 december 2017 07:46:

    [...]

    Mij is niet bekend om hoeveel mensen het dan gaat, maar "veel medewerkers" die veel geld kosten en het levert alleen maar verlies op, daar moet je zo snel mogelijk vanaf, het liefst vandaag al, om niet, is ook goed. Omzet dan lager, kosten ook flink lager, wegsnijden van verliesmakende onderdelen zal dan een opwaarste invloed hebben op de winst
    Reorganisatie. TT houdt een verliesgevend onderdeel in stand t.b.v de consument. De prestaties lijden eronder. Men zit in een overgangssituatie. Afsplitsen kan niet maar ermee stoppen wel. En dat zit er voorlopig niet in. Bedrijf zou bv kunnen aankondigen, op 1 Januari 2020 ontmantelen we de consumentdivisie en beeindigen de activiteiten. Er is geen brood meer mee te verdienen. We zijn geen sociale werkplaats.
  10. [verwijderd] 20 december 2017 08:39
    Ik denk dat een vraag aan het management mag zijn wat al dat personeel zit te doen:
    - of ze maken iets waar je nu geld mee verdient; uhum
    - of ze maken iets waar je in de toekomst geld mee verdient; wijs dat even aan svp
    - of ze maken per definitie onvoldoende klaar; kaasschaaf, dikke plakken eraf, te beginnen aan de bovenkant met de taye korst
  11. Meryntje 20 december 2017 08:48
    quote:

    Sunshine Band schreef op 20 december 2017 08:39:

    Ik denk dat een vraag aan het management mag zijn wat al dat personeel zit te doen:
    - of ze maken iets waar je nu geld mee verdient; uhum
    - of ze maken iets waar je in de toekomst geld mee verdient; wijs dat even aan svp
    - of ze maken per definitie onvoldoende klaar; kaasschaaf, dikke plakken eraf, te beginnen aan de bovenkant met de taye korst
    De makke is, dat de koers van het aandeel inelkaar wordt getrapt, dat wij een slag naar het waarom moeten slaan en dat allemaal terwijl de sector steaming hot is. En er wordt nul komma nul gedaan om ons aandeelhouders, dus mede-eigenaren laten we voor het gemak zeggen, gerust te stellen. Ik ruik spruitjes en zie dolfijnen.

    Groet uit Sanur.
  12. [verwijderd] 20 december 2017 08:59
    quote:

    Sunshine Band schreef op 20 december 2017 08:39:

    Ik denk dat een vraag aan het management mag zijn wat al dat personeel zit te doen:

    De consumentdivisie is een sociale werkplaats geworden bij TT. Men voorziet in een behoefte(consument/personeel). Houdt mensen van de straat etc
3.060 Posts
Pagina: «« 1 ... 105 106 107 108 109 ... 153 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.