Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beter Bed 2017

1.489 Posts
Pagina: «« 1 ... 31 32 33 34 35 ... 75 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Johny Brisbane 17 augustus 2017 15:23
    Goed nieuws dringt nog niet door. Samenwerking met Emma biedt extra groei kansen. Emma groeit onstuimig zeker na positief Consumentengids test waarin Emma laatste 2 jaar als beste uit de test komt. Omzet Beter Bed met name in boxspring segment kan boost krijgen. Koers kan nu richting 17 euro en hoger voor 30 augustus
  2. twinkletown 17 augustus 2017 16:52
    FD

    Beter bed gaat samenwerken met Duitse 'matrassen start-up'

    De Nederlandse bedden- en matrassenfabrikant Beter Bed gaat samenwerken met de Duitse ‘matrassen-start-up’ Emma. De samenwerking heeft met name betrekking op de landen Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en op de Benelux.

    De twee bedrijven zeggen donderdag in een persverklaring elkaars kwaliteiten te versterken en door de bundeling van krachten consumenten online en offline nog beter te kunnen bedienen. Concreet betekent dat onder meer dat Beter Bed de producten van Emma, dat wordt omschreven als Europa’s meest succesvolle ‘matrassen-start-up’ via eigen webshops en winkels gaat verkopen. De twee bedrijven zeggen in een gezamenlijke verklaring de Europese matrassenmarkt wakker te willen schudden.

    ‘Samen geven we de markt zowel online als offline een nieuwe impuls’, aldus Manuel Mueller, ceo van de in Frankfurt gevestigde Bettzeit Gruppe (omzet 2016 € 20 mln), waarvan Emma onderdeel uitmaakt. Emma verkocht naar eigen zeggen vorig jaar circa 400.000 matrassen en boekte in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland een omzet van circa € 15 mln.

    Duitsland is voor Beter Bed de grootste markt. Het concern uit Uden denkt door de samenwerking met Emma een jongere klantengroep naar haar winkels en websites te trekken, waardoor het marktaandeel verder stijgt.

    Volgens directievoorzitter Ton Anbeek is de alliantie met ‘Europa's snelst groeiende onlinematrassen-start-up’ een fantastische aanvulling in het productaanbod van Beter Bed en draagt die bij aan de groei van het beursgenoteerde Brabantse bedrijf (omzet 2016 € 410,5, 1206 winkels). Anbeek vertrekt trouwens binnenkort naar fietsenfabrikant Accell, waar hij ceo wordt.
  3. Chasse_Patate 17 augustus 2017 22:37
    quote:

    zack_ schreef op 17 augustus 2017 19:09:

    www.techniekinbrabant.nl/nieuws/woonw...

    Laat maar komen...............................................
    Inderdaad best goed nieuws.
    En het persbericht vandaag vond ik ook niet slecht.
    Toch maar 1 hele cent omhoog vandaag....
    Hopelijk morgen dan maar.
  4. Johny Brisbane 17 augustus 2017 23:19
    BB een mooi defensief aandeel in roerige tijden. Sterke balans met aantrekkelijk dividend rendement. Daarnaast overname fantasie door wereldspeler Steinhoff die aangeeft nog verder te willen uitbreiden. Ook private equity fondsen zouden wel eens kunnen toehappen op deze lage koers. Degroof Petercam heeft al onlangs een aanwijzing hiertoe gegeven. De aandeelhouder kan rustig afwachten vroeg of laat komt dat eerste bod. Vandaag weer wat bijgekocht.
  5. forum rang 6 Rowi62 22 augustus 2017 22:03
    quote:

    Johny Brisbane schreef op 22 augustus 2017 20:15:

    Uitbraak boven 16,15 aanstaande met veel meer volume en dan als een raket .....
    Let wel de omzet is niet zo gestegen over HY1 maar het netto resultaat kan wel verbeteren. Er zou een stringent kosten beleid worden gehanteerd nadat in 2016 flink is verbouwd. Eind van de maand weten we dat. En dan als een raket ja!
1.489 Posts
Pagina: «« 1 ... 31 32 33 34 35 ... 75 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links