Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

In 12 maanden 40,5% rendement met Cyber Security

In 12 maanden 40,5% rendement met Cyber Security
Cyber Security
24,90% *
De rolverdeling is inmiddels duidelijk als het om het ‘begaanbaar’ houden van het web gaat: de kabelmaatschappijen investeren voortdurend in de continuïteit en snelheid van de digitale snelweg. En de cybersecuritybedrijven zijn voortdurend bezig om de kwaadwillenden op de snelweg de pas af te snijden. Daarom is groei voor de cybersecuritybedrijven een ‘garantie’.

Immers, het gebruik van het wereldwijde web groeit nog steeds. Bovendien is het internet een infrastructuur waar we absoluut niet buiten kunnen. Dus als het internet niet goed functioneert, dan zijn de gevolgen vaak erg groot.

Daarom ontwikkelen cybersecuritybedrijven voortdurend nieuwe software in de altijd voortgaande wedloop met cybercriminelen. Zoals cybercriminelen die de snelweg gebruiken voor digitale bankovervallen. Of die klantenbestanden van een groot bedrijf proberen te stelen.

En zelfs met die voortdurende wedloop tussen cybersecuritybedrijven en cybercriminelen, is digitale veiligheid nog steeds niet altijd gewaarborgd. Recent onderzoek toont aan dat de Nederlandse bevolking zich meer zorgen over digitale dreiging maakt dan een jaar geleden. Gelukkig weten bedrijven en overheden inmiddels heel goed dat ze regulier, maand na maand, budget moeten vrijmaken voor de voortdurende verversing van hun cybersecurity-oplossingen.

Essentiële infrastructuur

Niet alleen bedrijven en overheden moeten prioriteit geven aan digitale veiligheid. Ook bruggen, stuwdammen en andere essentiële infrastructuur worden digitaal aangestuurd. Daarnaast zijn steeds meer dingen als slimme thermostaten, lantaarnpalen, enzovoorts met het net verbonden. Potentieel vatbaar voor verstoring. Ook dat noopt natuurlijk tot ‘state of the art cyber security’.

$1000 miljard

Onderzoeksbureau Cybersecurity Ventures verwacht van 2017 tot en met 2021 dat de markt voor cybersecurityoplossingen - zoals software en hardware - jaarlijks met 12 tot 15% zal groeien. In die 5 jaar zal er circa $1000 miljard worden besteed door bedrijven en overheden aan digitale beveiliging.

Beleggen in Cyber Security

Beleggers die willen inspelen op de snelle ontwikkelingen bij cybersecurity, kunnen dat doen via Trend Invest. Eenvoudig en efficiënt. Voor deze beleggers heeft Trend Invest de trend Cyber Security samengesteld. Deze Trend bestaat momenteel uit zeventien cybersecurity-aandelen, uit onder meer de VS en Japan.

Lees meer over de Trend Cyber Security en de samenstelling >>

Alle informatie van Trend Invest over rendementen, kosten en risico’s vindt u op www.trendinvest.nl. Trend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam.

*Het rendement in het rendementsblok is berekend vanaf de laatst bekende beursdag tot een jaar geleden op grond van de rendementsontwikkeling van de financiële instrumenten binnen de Trend. Het rendement van 40,5% is berekend vanaf 29 april 2018 tot en met 29 april 2019 op grond van de rendementsontwikkeling van de financiële instrumenten binnen de Trend. De weergegeven rendementen betreffen resultaten uit het verleden. In het verleden behaalde en in de toekomst te verwachten rendementen vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten. De weergegeven rendementen betreffen een bruto-resultaat. De rendementen zijn berekend exclusief de vaste vergoeding per kwartaal, namelijk 0,2% over de waarde van uw Trend en € 7,50 per Trend voor de beleggingsaanbevelingen, en de aan- en verkoopkosten van 0,9%.


Alle informatie van Trend Invest over rendementen, kosten en risico’s vindt u op de website. Trend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam.


 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare