Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

Trend Cyber Security. 39,4% rendement over de afgelopen 12 maanden

Trend Cyber Security. 39,4% rendement over de afgelopen 12 maanden
Cyber Security

25,1% *

Waar het gaat om cyber security, lijkt groei voor vele jaren gegarandeerd. Immers, cyber security-bedrijven houden het internet veilig. En het gebruik van het wereldwijde web groeit nog steeds.

Bovendien is het internet niet zomaar een infrastructuur: het wereldwijde web is zo langzamerhand de slagader van onze maatschappij. Dus als het internet niet goed functioneert, dan zijn de gevolgen vaak erg groot.

De rolverdeling is inmiddels duidelijk als het gaat om het ‘schoon houden’ van het web: kabelmaatschappijen investeren in continuïteit en snelheid van de digitale snelweg. En cyber security-bedrijven zijn voortdurend bezig om de kwaadwillenden op de snelweg de pas af te snijden. Denk bijvoorbeeld aan boefjes die de snelweg gebruiken voor digitale bankovervallen. Of die klantenbestanden van een groot bedrijf proberen te stelen.

Om de veiligheid op het net te waarborgen, zijn cyber security-bedrijven dag en nacht bezig om in de wedloop met de cyber criminelen steeds een stap voor te blijven.

Bedrijven en overheden weten inmiddels heel goed dat ze geen keuze hebben. En dat ze regulier, maand na maand, budget moeten vrijmaken voor de voortdurende verversing van hun cyber security-oplossingen. Immers, softwareontwikkeling staat nooit stil. Niet bij de cyber criminelen. Maar gelukkig ook niet bij de cyber security-specialisten.

Bruggen en stuwdammen

Dat bedrijven en overheden prioriteit moeten geven aan digitale veiligheid is inmiddels algemeen bekend. Maar ook bruggen, stuwdammen en andere essentiële infrastructuur ‘hangen’ allemaal aan het net. Dat geldt ook voor zaken als slimme thermostaten, lantaarnpalen, enzovoort.

Deze zijn allemaal potentieel vatbaar voor verstoring. Ook dat noopt natuurlijk tot ‘state of the art cyber security’.

Jaarlijkse groei van 15%

Onderzoeksbureau Cybersecurity Ventures verwacht dat de markt voor cybersecurityoplossingen - zoals software en hardware - van 2017 tot en met 2021 jaarlijks met 12 tot 15% zal groeien.

In die vijf jaar zal er naar verwachting circa 1.000 miljard dollar worden besteed door bedrijven en overheden aan digitale beveiliging.

Beleggen in cyber security

Beleggers die willen inspelen op de snelle ontwikkelingen bij cyber security, kunnen dat doen via Trend Invest. Eenvoudig en efficiënt.

Voor deze beleggers heeft Trend Invest de Trend Cyber Security samengesteld. Deze Trend bestaat momenteel uit 18 cyber security-aandelen, uit onder meer de Verenigde Staten en Japan.

Lees meer over de Trend Cyber Security en de samenstelling>>

 width=


Alle informatie van Trend Invest over rendementen, kosten en risico’s vindt u op www.trendinvest.nl.

(I) Deze beleggingsTrend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam.

*Het rendement in het rendementsblok is berekend vanaf de laatst bekende beursdag tot een jaar geleden op grond van de rendementsontwikkeling van de financiële instrumenten binnen de Trend. Het rendement van 39,4% is berekend vanaf 2 april 2018 tot en met 2 april 2019, op grond van de rendementsontwikkeling van de financiële instrumenten binnen de Trend.

De weergegeven rendementen betreffen resultaten uit het verleden. In het verleden behaalde en in de toekomst te verwachten rendementen vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten. De weergegeven rendementen betreffen een bruto-resultaat. De rendementen zijn berekend exclusief de vaste vergoeding per kwartaal, namelijk 0,2% over de waarde van uw Trend en € 7,50 per Trend voor de beleggingsaanbevelingen, en de aan- en verkoopkosten van 0,9%.


Alle informatie van Trend Invest over rendementen, kosten en risico’s vindt u op de website. Trend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam.