Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

Heijmans trekt eindsprintje

Heijmans trekt eindsprintje

We gaan langzaam maar zeker voorsorteren richting de jaarultimo. Posities worden gladgestreken, maar her en der kunnen ook nog wat puntjes gescoord worden, zoals op de dagchart van Heijmans.

Nog even een eindsprintje naar hogere niveaus, zo lijkt het. Lees maar verder.

Keurige uptrend

Al geruime tijd is er sprake van een stijgende trendfase. Dat uit zich in hogere toppen en hogere bodems, maar ook positieve rangen en standen in de indicatoren.

Af en toe zien we een wat grillig koersverloop, een beetje trading rangen tussendoor, maar per saldo is er toch een opwaarts verloop met recent een mooie top op €9,67.

Daarna volgde een normale correctie, keurig begeleid door de swingteller in een rode stand van -1 naar -9. Aansluitend zagen we wat witte candles, een groene steunstreep op €8,80, steun op de eerste Fibo-lijn, de swingteller naar een plusstand en de swingtrader van blauw naar groen. De bulls willen een eindsprintje trekken, zo lijkt het.

Koopkans

Mits de koers boven de steunstreep op €8,80 blijft bewegen is een hernieuwde rally, ofwel bullenparade richting €9,67 het meest waarschijnlijke scenario. Dit impliceert een prima Risk Reward Ratio voor korte termijn koopposities.

Al met al een interessante propositie voor trendbeleggers en koopjesjagers.

 

Turbo's

BNP Paribas Heijmans Turbo Long

BNP Paribas Heijmans Turbo Short


Bestellen op https://www.nicoprbakker.nl/scheurkalender/


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare