Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

Wereldhave op de bodem

Wereldhave op de bodem

Op de aandelenvelden is er van alles gaande, van korte termijn bodemvorming tot langere termijn stabilisaties en topvorming. Dankzij mijn Dashboard-methodiek kan ik dat prima in kaart brengen en als zodanig kansen en bedreigingen detecteren.

Zo meldt het Dashboard hedenochtend dat een rebound is gestart op de dagkaart van Wereldhave. Ik heb meteen even gekeken en charttechnisch ziet het er ook zeer interessant uit. Ik zal de dagkaart voor u duiden.

Trading range

Op langere termijn is er sprake van een dalende trend, want de candles noteren al geruime tijd onder een dalende gemiddeldelijn. Maar er is enige verbetering op komst, getuige de afzwakking van de trendfase als gevolg van een trading range.

Anders gezegd, het proces van lagere toppen en lagere bodems maakt plaats voor een serie gelijke toppen en bodems. Dat noemen we dan een trading range, met in dit geval de onderlijn op 6+ en de bovenlijn op bijna €8,50.

Bodemstampers actief

Mijn Dashboard signaleert een reboundkans omdat er op de onderlijn van de trading range bodemstampers actief zijn. Er wordt een witte candle geproduceerd in combinatie met een -9 stand op de swingteller en een scherp opverende RSI.

De steunzone op 6+ wordt hiermee getest en akkoord bevonden. De bulls maken aanstalten om naar de bovenkant van de range op te stomen. Toch een leuk ritje van ruim 2 euries.

Coaching

Offensief ingestelde beleggers nemen reeds koopposities in, want zij willen meedoen met de bodemstampers. Zij zien ook de prima Risk / Reward-verhouding als er nu aankopen worden gedaan met een stop op €6,00 en een koersdoel van circa €8,50.

Met deze voortgang zal de swingteller morgen op +1 springen. Dan is er voldoende bevestiging voor defensieve beleggers om aan te haken.

 

Turbo's

BNP Paribas Wereldhave Turbo Long

BNP Paribas Wereldhave Turbo Short

Nico Bakker (nicoprbakker.nl) Nico P.R. Bakker (1957) is directeur/eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas SA. Hij houdt zich bezig met research, training en coaching op het gebied van technische analyse ten behoeve van actieve beleggers. Diverse publicaties verschijnen regelmatig van zijn hand op bekende websites in binnen- en buitenland. Ook spreekt hij op seminars en congressen en verzorgt hij TA workshops.
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare