Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

AirFrance KLM takeoff boven 10,86

AirFrance KLM takeoff boven 10,86

Na een bijzonder goed eerste kwartaal op het Damrak zijn de vooruitzichten voor het tweede kwartaal ook positief, zij het dat een rondje winstnemingen her en der voor verkoeling kan zorgen.

Ook dienen zich zogenaamde voorwaardelijke koopkansen aan zoals op de dagkaart van AirFrance KLM. Wat moet er gebeuren voor een nieuwe vlucht naar fors hogere niveaus?

Breakoutkans

Uiteraard consulteer ik mijn marktlensindicatoren en dan stel ik vast dat er sprake is van een verse positieve ondertoon omdat de dagcandle vandaag boven de gemiddelde lijn prijkt. De swingteller staat reeds op +3 en de RSI als spanningsmeter meet positief sentiment. Bovendien staat mijn NBTrade Indicator in het groen, hetgeen een lekker windje in de rug van de bulls is.

Maar let op, de kleur van de candle is zwart en dat past niet in een positief beeld. Bovendien ligt er een beer te wachten op €10,86. Die moet eerst aan de kant om ruimte te bewerkstelligen voor de bulls.

Wanneer actie?

Het moge duidelijk zijn dat bij een doorbraak boven €10,86 de bulls los zijn voor een rit naar zo mogelijk de recente spike top op €12,73.

Boven €10,86 zijn de remmen los, dan kan daadwerkelijk een kortetermijn-uptrend van start gaan met wel een turbulent karakter, zo lijkt het. De voorwaardelijke koopkans gaat dus over in daadwerkelijke actie als de rode streep wordt geslecht.

Mocht het allemaal wat tegenvallen dan vervagen de positieve vooruitzichten als de koers onder de €10,50 duikt.

Air France-KLM Turbo's

Meer Beleggingsideeën van BNP Paribas Markets


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare