Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

TA: AMG in de rebound

Door Nico Bakker op 14 sep 2018 | Onderwerp: BNP Paribas Markets | Categorie: Beleggingsideeën

TA: AMG in de rebound

Het is een drukte van belang op de aandelenvelden. Dappere stierenstootjes afgewisseld door corrigerende berentikken bieden koop- en verkoopkansen voor swingtraders en trendbeleggers.

Zo is er nu een koopkans op de dagkaart van AMG, als zijnde een rebound ofwel opleving in de downtrend. Niet interessant voor trendbeleggers, wel voor de offensief ingestelde countertrend spelers, zij lezen verder.

Einde downswing

Op de dagkaart is duidelijk te zien dat er sprake is van een negatief getint speelveld. De koers noteert ruim onder een dalende gemiddelde lijn en regelmatig worden er volledige downswings neergezet door mijn swingteller.

Dit laatste was onlangs weer het geval, waarbij de downswing werd afgerond op circa 38,60. Na enige aarzeling nemen nu de bulls de regie in handen, de correctie is klaar, een countertrend beweging kan aanvangen.

Koopkans

Goed, de eerste bodemstampers zijn gearriveerd, getuige de witte candle in combinatie met een +1 stand op de swingteller. Een opleving in de downtrend, een reactiebeweging lijkt aanstaande met de Fibozone rond krap 44 tot mogelijk 45+ als haalbaar koersdoel. Met een stop op 38,50 is de Risk/Reward ratio prima in orde voor hen die de bulls een handje gaan helpen.

Door de verwachte opleving kan de afstand met de gemiddelde lijn worden verkleind, er moet echter meer gebeuren om het tij definitief te keren. Voor nu bezien of de rebound een vervolg kan krijgen met meer witte candles.

De voortgang van het koersverloop van AMG zal ik melden op @TheDailyTurbo, inclusief een update van de dagchart.

BNP Paribas Turbo's AMG

amg

Klik op de grafiek voor een grote versie

Meer Beleggingsideeën van BNP Paribas Markets


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.