Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

TA: Herstel voor Randstad

Er zijn koopkansen voor swingtraders

De volatiliteit op de beurzen is groot, de koersen zigzaggen heen en weer. Bij veel fondsen is momenteel sprake van een duidelijke trading range waarbinnen de koers laveert, dit geldt ook voor het aandeel Randstad.

Er liggen twee duidelijke boundaries in het veld en thans is een herstel richting de bovenkant van de range aannemelijk. Ik zal de weekgrafiek voor u duiden en aangeven waarom er koopkansen zijn voor swingtraders. 

Zigzaggen tussen de strepen

Het aandeel Randstad beweegt de laatste weken tussen twee duidelijke kantelpunten, te weten 45,06 aan de onderkant als steungrens en 49,83 aan de bovenkant als weerstandsniveau. Met kleine zwarte candles werd de koers onlangs teruggedrukt richting de onderkant van de range, maar deze week is een keurige witte candle in de maak.

De bandbreedte blijft zodoende intact, waardoor een herstelbeweging richting 49,83 aannemelijk is. Let wel, de witte weekcandle is vooralsnog de enige positieve indicatie, mijn andere indicatoren ondersteunen de positieve visie nog niet. Vanaf de huidige koers (45,83) ligt de risk-reward ratio er uitermate aantrekkelijk bij, het opwaarts potentieel is namelijk 8 keer zo groot als het neerwaarts risico.

Al met al een spannende en aantrekkelijke propositie voor Randstad, voorwaarde voor het steunscenario is wel dat de koers boven 45,06 blijft bewegen. Onder 45,06 zullen de beren het heft in handen nemen.  

Offensieve kansen

Voor actieve swingtraders ligt de grafiek er uitdagend bij. Zij kunnen overwegen om met een krappe stop de verwachte herstelbeweging richting de rode streep mee te spelen.

Het geschetste herstelscenario is valide zolang de koers boven de steunstreep op 45,06 noteert. Zakt de koers onverhoopt onder 45,06, dan is het raadzaam de koopposities te neutraliseren. Succes!

Klik op de grafiek voor een grote versie

 

Meer Beleggingsideeën 
van PNP Paribas Markets

 


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links