Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beurs Vandaag: Oef!

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
  1. Belgske 11 februari 2016 08:40
    Arend Jan, met alle respect maar wat bedoel je nu precies met een "bearmarket"? Dit kan ook een correctie zijn hoor, en de fundamentals zijn enorm veranderd in de loop der tijd.

    Kijk hoe de biotech boomt, kijk de digitale revolutie. Daar was in de jaren 70 geen sprake van, dus de ene "bearmarket" is de andere niet. Fundamentals zijn enorm veranderd. Misschien is dat begrip "bearmarket" aan een herziening toe.
  2. Belgske 11 februari 2016 08:45
    Ik denk ook dat de digitale revolutie onze manier van omgaan met geld enorm heeft veranderd. Mensen zijn economisch veel meer op de hoogte en ik denk dat een jarenlange "bearmarket" niet meer van deze tijd is. We zullen zien maar ik denk dat er weer een smak geld staat te watertanden om in de beurs geinjecteerd te worden.
  3. Brievenbus 11 februari 2016 09:50
    Ik probeer Arend Jan al ruim een week via comments onder zijn wrochtsels uit te leggen dat hij wellicht wat prematuur bezig is, maar, hij lijkt wat verslaafd aan het woordje "bearmarket".

    Ach, tout A'dam vermoedelijk.
    Was gisteravond opvallend, nadat A'dam al dagen de leiding nam bij het dalen en zwaar achter bleef bij herstellen ging de overnight krijsend van enthousiasme grofweg 5-voudig sterker naar beneden dan ieder beetje winst dat WS inleverde....
  4. Belgske 11 februari 2016 10:02
    Hier kan je al zijn video's zien. Hij spreekt al maanden van korte ritjes omhoog maar daarna zullen we weer dieper zakken. Dit vind nu plaats...

    www.investing.com/members/200006479/o...

    4 weken geleden heeft hij gewaarschuwd heel voorzichtig te zijn met de correctie die nu gaande is en die nog niet te kopen.
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links