Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Ik blijf negatief

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

415 Posts
Pagina: «« 1 ... 16 17 18 19 20 21 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 4 juni 2015 00:24
    Zo. Je hebt blijkbaar weer geld kunnen sparen om weer mee te doen met de optie handel. Is je afgelopen jaar niet mee gevallen. Ene misser na de ander....

    Wanneer kom jij eens vooraf met trades ipv achteraf kletsen? 11K euroman/Pal/Jan Dorie/Anonymous for real, etc?

    Hoe lang ga je het dit keer vol houden met deze alias? 1 week of minder?

    PS: Laat jouw zoganaamde tips maar achterwege....aub.
    Man man man....Hoe krijg je het voor elkaar. Of je hebt ook ALTIJD pech.

    quote:

    Benniegek schreef op 3 juni 2015 23:47:

    Verdacht rustig trouwens vanavond op forum. Waar zijn onze zelfbenoemde goeroes met de topvoorspellingen?

    -weten ze het zelf niet meer?
    -al het geld verloren
    -onder behandeling voor de ziekte van jaloezie
    -of gewoon geblokt

    ???

  2. [verwijderd] 4 juni 2015 00:48
    quote:

    Zen Master DGT schreef op 4 juni 2015 00:24:

    Zo. Je hebt blijkbaar weer geld kunnen sparen om weer mee te doen met de optie handel. Is je afgelopen jaar niet mee gevallen. Ene misser na de ander....

    Wanneer kom jij eens vooraf met trades ipv achteraf kletsen? 11K euroman/Pal/Jan Dorie/Anonymous for real, etc?

    Hoe lang ga je het dit keer vol houden met deze alias? 1 week of minder?

    PS: Laat jouw zoganaamde tips maar achterwege....aub.
    Man man man....Hoe krijg je het voor elkaar. Of je hebt ook ALTIJD pech.

    [...]
    Zit u erg met uzelf in de knoop menner Zen?
    Hoe ist op de zolderkamer, lang niet gezien hier. Had u echt gegund dag het niu een gelukt was. Vrouwtje vinden. Jammer maar kop op he!

    Ps, ik meld vanavond al mijn trades voor morgen.
    Ik begrijp dat zelfs dat niet voor af is voor u?
    Zal ik u nu vast melden welke trade ik volgende week vrijdag ga maken? Is dat vroeg genoeg?

    Zucht. Onverbeterlijk mannetje.
    Eerst en enige reactie naar jou.
    Dus brand maar weer los !!!RESOL

    Ps, was lekker ip vakantie in Portugal. Zelfs dat gemeld hier, dus wel een beetje beter lezen hoor meneertje afgunst!
    amen!!
  3. [verwijderd] 4 juni 2015 01:28
    S&P:
    2117-2110-2122-2111-2118-2114.
    Steun 2099-2096-2085.
    Weerst 2117-2122-2131.
    Momentum daalde van overbought op de 2122 naar neutraal.

    Minor a op 2099 geplaatst in een abc, minor b onderweg in een abc, dan nog een minor c naar nieuwe low.

    Endat klopt ook een beetje met Bas zijn verhaal.
    :-)
    Succes.
  4. [verwijderd] 4 juni 2015 06:41
    Griekse kredietverstrekkers doen enkele concessies, deal oogt nog ver weg
    04-06-2015 05:59:00

    Athene (Dow Jones)--De Griekse schuldeisers zijn in de onderhandelingen, woensdagavond in Brussel niet afgeweken van hun solide opstelling jegens Griekenland, maar hebben op hoofdlijnen in de definitieve deal die Athene kreeg gepresenteerd wel enkele concessies gedaan om aldus dringende hulp aan Griekenland mogelijk te maken, voordat het land helemaal zonder geld komt te zitten.

    De schuldeisende partijen nemen nu genoegen met een lager, zogeheten primair begrotingsoverschot voor de komende jaren. Voor 2015 impliceert dit dat het land een begrotingsoverschot moet laten zien van 1%, voor 2016 van 2% en voor 2017 van 3%, aldus een functionaris in Brussel die op de hoogte is van de inhoud van het voorstel.

    Aanvankelijk lagen deze percentages voor dit jaar al op 3% en voor volgend jaar op zelfs 4,5%. Met de nieuwe condities op tafel kunnen de bezuinigingen worden versoepeld.

    Het nieuwe voorstel, 47 pagina's groot, van de Europese Commissie, het Internationaal Monetair Fonds en de Europese Centrale Bank was in de ogen van de Griekse premier Alexis Tsipras geen zogeheten take-it-or-leave-it-deal, zoals sommige Europese functionarissen het omschreven. Wel stelde hij na de ontmoeting in Brussel dat het enige realistische voorstel dat op tafel lag, het Griekse voorstel betrof, maar dat hij ook geloofde dat een akkoord in zicht was. "De onderhandelingen worden de komende dagen voortgezet", aldus de Griekse premier.

    Ondanks de verlaging van de begrotingseisen, blijft de Griekse regering er aan gehouden de bezuinigingsknop nog meer naar rechts te draaien en dat terwijl de economie krimpt. Cruciaal punt van aandacht onder de nieuwe voorwaarden betreft het pensioensysteem, waarvan Tsipras heeft gezegd deze buiten schot te willen houden. Nu zal Athene vanaf juli de pensioenuitgaven moeten verlagen waarmee dit jaar 0,25% tot 0,5% van het bruto binnenlands product kan worden bespaard en 1% volgend jaar.

    Naast de verlaging van de genoemde begrotingsoverschotseisen, hebben de drie financiers ook concessies gedaan in de voorstellen ter hervorming van de arbeidsmarkt van Griekenland. Daarmee komt een verdere afname van het aantal werknemers in de publieke sector te vervallen. Er komt geen nieuwe wetgeving die het mogelijk maakt werknemers makkelijker te ontslaan. Het voorstel roept in plaats daarvan op tot een herziening van onder andere de structuur van de collectieve arbeidsovereenkomsten en de voorwaarden voor collectief ontslag. Griekenland moet dan wel inmiddels doorgevoerde maatregelen ter flexibilisering van de arbeidsmarkt handhaven.

    Verder roepen de schuldeisers op tot hogere BTW-tarieven dan waar Athene mee aankwam. Griekenland kent een enorme diversiteit aan BTW-tarieven. Die moet worden gereduceerd tot 11% en 23%. Athene opteerde voor drie percentages, maar daarmee zou EUR1,8 miljard worden misgelopen, 1% van het bruto binnenlands product.

    Of dit alles leidt tot een overeenkomst moet de komende dagen duidelijk worden. Op regeringsleidersniveau zijn relatief optimistische geluiden hoorbaar, zoals van de zijde van de Franse president Francois Hollande, die aangaf dat de betrokken partijen dagen zo niet uren verwijderd zijn van een oplossing.

    Niettemin waarschuwen kenners van de onderhandelingen voor de nog altijd grote verschillen tussen de visies van Griekenland enerzijds en de kredietverstrekkers anderzijds. De Griekse minister van energie, te vinden aan de linkerzijde van Syriza, stelde al voor de Griekse radio dat het voorstel van de Griekse financiers aan moet sluiten op het partijprogramma.

    Donderdag komen de leden van de regerende Syriza-partij van Tsipras, overigens inmiddels sterk verdeeld, ter vergadering bijeen om de genoemde voorstellen te bespreken.

    Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Europese Commissie en voorzitter van de Eurogroep Jeroen Dijsselbloem, hebben vandaag ook een ontmoeting, aldus Europese functionarissen.

    Het land moet deze maand aan het IMF EUR1,25 miljard terugbetalen. De eerste tranche van EUR300 miljoen moet nog wel lukken, maar zonder enige vorm van financiering wordt het restant van de EUR1,25 miljard erg lastig. Als een solide financiering uitblijft, is het land eind juli failliet en valt het daarmee uit de eurozone.

    Door Viktoria Dendrinou, viktoria.dendrinou@wsj.com en Nektaria Stamouli, nektaria.stamouli@wsj.com; Gabriele Steinhauser, Marcus Walker en William Horobin droegen aan dit artikel bij; vertaald en bewerkt door Andre Sterk; Dow Jones Nieuwsdienst; andre.sterk@wsj.com; +31-20-571 5201

    (END) Dow Jones Newswires

    June 03, 2015 23:59 ET (03:59 GMT)
  5. ABC1234 4 juni 2015 06:58
    Ik weet niet wat ik er van moet denken. De druk om er uit te komen is natuurlijk enorm dus tspiras zal met Europese unie best uitkomen maar die gekke Grieken in het parlement zullen het dan wellicht weer afschieten. Kan nog wel eens een neverending story worden. Wat zou de markt doen, deal=deal keihard up en dan als blijkt dat de deal niet zo solide is keihard down? Of zal niemand zich in de inhoud verdiepen en zal men als kippen zonder koppen achter elkaar aan rennen om de boot niet te missen?
  6. forum rang 6 d' Aandelen ' 4 juni 2015 07:29
    quote:

    T. Forstmann schreef op 3 juni 2015 15:53:

    De 5 bij EURUSD zou dan bij een 1.618 extension in de buurt van de oude bekende 1.1390 uitkomen...
    Goedemorgen,

    ben ook benieuwd of de EUR/USD richting 1,1390 zal gaan, maar het is gister wel erg hard gestegen en er kan ook een tegen reactie komen.
    We gaan het zien maar zelf moet ik net weg rond 9 uur.
  7. forum rang 6 d' Aandelen ' 4 juni 2015 07:38
    Volgens mij is Griekenland al behoorlijk failliet, alles in dat land ligt op z'n kop, enorme armoede, werkeloosheid, bijna geen zorg en ook geen geld.

    Van het geld wat ze krijgen moeten ze tegen de 90 % doorschuiven naar de Duitse en Franse grootbanken die maar geld bleven lenen aan de Grieken en bij voorbaat konden weten dat ze dat nooit terug konden betalen en er op rekenden dat de Europese belastingbetaler dan wel zou moeten bijspringen met alle gevolgen van dien.

    En vergeet ook de schuld aan Goldman Sachs niet, die hebben min of meer meegeholpen om Europa te besodemieteren, Griekenland failliet verklaren en een streep door al die schulden, de drachme weer invoeren en opnieuw beginnen.

    Denk dat de realiteit is dat Griekenland niet zelf in staat is om al die schulden af te betalen, dus ook weg de miljarden die NL daar in heeft gestopt.

    STOP HET GROTE GRAAIEN VAN AL DIE GROOTBANKEN.
  8. Go with the flow 4 juni 2015 07:52
    quote:

    'd Aandelen schreef op 4 juni 2015 07:38:

    Volgens mij is Griekenland al behoorlijk failliet, alles in dat land ligt op z'n kop, enorme armoede, werkeloosheid, bijna geen zorg en ook geen geld.

    Van het geld wat ze krijgen moeten ze tegen de 90 % doorschuiven naar de Duitse en Franse grootbanken die maar geld bleven lenen aan de Grieken en bij voorbaat konden weten dat ze dat nooit terug konden betalen en er op rekenden dat de Europese belastingbetaler dan wel zou moeten bijspringen met alle gevolgen van dien.

    En vergeet ook de schuld aan Goldman Sachs niet, die hebben min of meer meegeholpen om Europa te besodemieteren, Griekenland failliet verklaren en een streep door al die schulden, de drachme weer invoeren en opnieuw beginnen.

    Denk dat de realiteit is dat Griekenland niet zelf in staat is om al die schulden af te betalen, dus ook weg de miljarden die NL daar in heeft gestopt.

    STOP HET GROTE GRAAIEN VAN AL DIE GROOTBANKEN.
    Eens, maar niemand luistert nog echt hier naar en de Fin wereld zit niet te wachten op een nog grotere crisis dan 2008, dus worden de graaiers beschermd ten nadelen van de gewone Griek.
  9. Van der Stadt 4 juni 2015 07:57
    quote:

    'd Aandelen schreef op 4 juni 2015 07:38:

    Volgens mij is Griekenland al behoorlijk failliet, alles in dat land ligt op z'n kop, enorme armoede, werkeloosheid, bijna geen zorg en ook geen geld.

    Van het geld wat ze krijgen moeten ze tegen de 90 % doorschuiven naar de Duitse en Franse grootbanken die maar geld bleven lenen aan de Grieken en bij voorbaat konden weten dat ze dat nooit terug konden betalen en er op rekenden dat de Europese belastingbetaler dan wel zou moeten bijspringen met alle gevolgen van dien.

    En vergeet ook de schuld aan Goldman Sachs niet, die hebben min of meer meegeholpen om Europa te besodemieteren, Griekenland failliet verklaren en een streep door al die schulden, de drachme weer invoeren en opnieuw beginnen.

    Denk dat de realiteit is dat Griekenland niet zelf in staat is om al die schulden af te betalen, dus ook weg de miljarden die NL daar in heeft gestopt.

    STOP HET GROTE GRAAIEN VAN AL DIE GROOTBANKEN.
    Klopt, Grieken zijn allang exit .

    Maar de EU en zijn muntunie heeft het liefst zoveel mogelijk leden.

    Politici denken namelijk; hoe groter de EU hoe meer we kunnen stelen van de mensen en dat lukt aardig zoals iedereen ziet.
  10. forum rang 6 d' Aandelen ' 4 juni 2015 07:58
    quote:

    Go with the flow schreef op 4 juni 2015 07:52:

    [...]

    Eens, maar niemand luistert nog echt hier naar en de Fin wereld zit niet te wachten op een nog grotere crisis dan 2008, dus worden de graaiers beschermd ten nadelen van de gewone Griek.
    Ja en wat denk je van steeds meer ten nadele van de Europese burger die wijs gemaakt wordt dat de invoering van de Euro uit lijkt te draaien op een grote flop en waar ik zelf ben van overtuigd dat wij met ons huidige euro inkomen teruggeworpen zijn naar het niveau van 2000 wat koopkracht aangaat ondanks alle bezwerende woorden van oa het CBS.
  11. forum rang 6 d' Aandelen ' 4 juni 2015 08:03
    Het nadeel van bedrijven is dat die de prijzen niet tot het oneindige kunnen opdrijven want anders verkopen ze niets meer, maar de Overheid kan dat wel want let maar eens op wanneer je jouw belastingen niet betaald dan wordt alles uit de kast gehaald om je op de knieën te drukken, denk maar aan al die huisuitzettingen, deurwaarders op je dak, geld in beslag nemen voor dat het betaald wordt.
    Mensen gijzelen die echt niet kunnen betalen etc. etc.

    Inmiddels blijft het graaien ook uit de grote zorg pot doorgaan en ook op andere terreinen wordt voor Sinterklaas gespeeld met gouden handdrukken etc.
415 Posts
Pagina: «« 1 ... 16 17 18 19 20 21 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links