Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,899 3 mei 2024 17:35
  • +0,000 (+0,06%) Dagrange 0,898 - 0,914
  • 4.659.264 Gem. (3M) 6,6M

Tipdraadje andere fondsen (graag kort en serieus houden :-)

392 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 20 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 5 maart 2014 11:51
    Ik vind het altijd heel leuk om inzicht te krijgen in de wat goedkopere fondsen. Nu kijk ik al een hele tijd naar 2 fondsen en daar hoor ik ontzettend verschillende meningen over. Dit zijn Inverko (net nieuw als ik het goed heb, bezig met overnames etc.) En accsys. Beide staan tussen de 0.2 en 0.25 euro.

    Heeft iemand hier iets over te zeggen? Vooral bij Inverko heb ik een redelijk goed gevoel. Ik vind het alleen zonde om hier in te stappen en dan vervolgens 3 4 5 jaar lang 1 ct omhoog, 1 ct omlaag te gaan.

    Bedankt!

    Bart
  2. [verwijderd] 5 maart 2014 11:58
    quote:

    BartDelft schreef op 5 maart 2014 11:51:

    Ik vind het altijd heel leuk om inzicht te krijgen in de wat goedkopere fondsen. Nu kijk ik al een hele tijd naar 2 fondsen en daar hoor ik ontzettend verschillende meningen over. Dit zijn Inverko (net nieuw als ik het goed heb, bezig met overnames etc.) En accsys. Beide staan tussen de 0.2 en 0.25 euro.

    Heeft iemand hier iets over te zeggen? Vooral bij Inverko heb ik een redelijk goed gevoel. Ik vind het alleen zonde om hier in te stappen en dan vervolgens 3 4 5 jaar lang 1 ct omhoog, 1 ct omlaag te gaan.

    Bedankt!

    Bart
    Hoi Bart, ik heb de focus momenteel volledig op Pharming, maar wil mijn horizon ook verbreden. Veel biotech bedrijven kunnen interessant zijn, maar zijn ook erg gevaarlijk volgens mij. Wil misschien langzaam fonds voor fonds uitbreiden in de toekomst.

    Succes!
  3. [verwijderd] 5 maart 2014 12:05
    Ik "speel" met zo weinig mee, dat de fondsen boven de 10 euro vervelend worden om te kopen. Totale inleg is nu 925 euro. Vandaar dat de goedkopere fondsen heel interessant zijn. Misschien dat iemand daar tips voor heeft?

    Wel heb ik Heijmans (ookal zijn het er 45). Dit, omdat ik hier veel vertrouwen in heb, en ik Heijmans ook stabiel genoeg vindt (ookal gaat hij met dubbeltjes tegelijk alle kanten op, de trend is volgens mij omhoog).
  4. LongAndStrong 5 maart 2014 12:09
    Er is een soortgelijk draadje bij Imtech, ik heb daar gister het volgende stuk gezet over Uranerz (URZ), let wel op: als je geen kennis van deze markt hebt is het goed om te weten dat dit een NEW mining company is dat nog moet beginnen met productie. Gister wel boven weerstand gesloten:

    "1.71 is puur techinisch, lijkt het vandaag zeker te gaan breken, waarmee boven het 1year high wordt gesloten. En m.b.t. solvabiliteitsration heb je volledig gelijk.
    Ik heb bij een op- en overslaghouden van metalen gewerkt. In deze tijd ben ik in contactgekomen met (new) mining companies. Probleem van dergelijke bedrijven is dat er een ongelofelijk hoge investering nodig is voordat er iets uit de grond komt. Is uranerz 1 die het gaat halen? Dat is de vraag die je voor jezelf moet stellen bij de afweging.

    Ten eerste geloof ik dat de uranium prijs zal stijgen, zie daarover onder andere deze berichten van vorige week:
    online.wsj.com/news/articles/SB100014...
    blogs.wsj.com/moneybeat/2014/02/26/ja...
    Thomas Drolet (nuclear expert) zei onlangs
    " “in China, in Russia, in the Middle East, in places where all these 60 new reactors will be coming online for the first time in the later part of this decade. Uranium consumers buy approximately three and a half years before they use the fuel. So if you look at all those 60 reactors coming online by the year 2020, there will be a massive amount of long-term U3O8 buying. So I see in the latter half of 2015, early 2016 a lot of long-term contracting between suppliers and users. That will cause the long-term price to start to move up substantially, up from this bottom of $50 long-term somewhere to the mid-60s or perhaps the early 70s.”

    Bron: resourceclips.com/2014/02/14/the-fuku...

    Ten tweede ligt Uranerz geografisch gezien in de "Power River Basin", waar ze - aldus Jeb Handwerger" - een zeer goed stuk land hebben. Daarnaast beschikken ze over voldoende cash om het vol te houden tot en met start productie (zou nu snel kunnen komen).

    Gaat Uranerz het halen? Dat blijft een vrij risicovolle belegging, dus zo behandel ik deze ook. Zolang je dit realiseert en dat het absoluut voor de lange termijn is, kan je een eigen afweging maken.

    Bob
    "

    Zie voor het hele draadje: www.iex.nl/Forum/Topic/1308695/71/Dra...
  5. [verwijderd] 5 maart 2014 14:26
    quote:

    wimpiefriesland schreef op 5 maart 2014 14:22:

    ook ik ben een kleine en voorzichtige belegger, maar wil je geld verdienen zal je groter moeten kopen en verkopen vooral in die hele kleine fondsen.
    ing heeft niet veel met de metalen grondstoffen en dat mis ik ook bij hun.
    Of afgestrafte fondsen vinden waarvan je denkt dat ze alles weer op de rit krijgen. Dat heb ik gehad met PostNL, en deels met Ordina. Met Imtech helaas telkens op het verkeerde moment gekocht/verkocht.

    Nu heb ik even geen geld om te switchen of meer bij te kopen. Ik hoop dat Pharming wat leuks gaat doen, zodat ik die winst ergens anders in kan stoppen.
  6. [verwijderd] 16 maart 2014 23:17
    PostNL gaat zeker een spurt maken - zo hard afgestraft de laatste tijd. Vandaag nog aanbevolen in Business Class. Wanneer de beurs aantrekt, zie ik Post als eerste hard aantrekken. Voorts IM komende dinsdag. Als je wat cash achter de hand hebt - hou IM overmorgen goed in de gaten. Koers kan (!) gaan vliegen want de meeste ellende lijkt ingeprijsd. Cijfers komen voorbeurs.
  7. [verwijderd] 17 maart 2014 08:46
    PostNL zit ik ook weer naar te kijken. Heb hem al een keer succesvol meegemaakt. Ik dacht dat ze het weer aardig op de rit hadden, maar dat valt toch tegen. Zoeken ze niet nog een lagere bodem?

    Imtech... Wat is wijsheid? Ik heb me al een aantal keer gestoten aan imtech. Het aandeel ligt mij blijkbaar niet echt, haha. Maar het laat me toch ook niet los. Voor de cijfers of na de cijfers aankopen? De vorige cijfers heb ik meegemaakt... toen kwam er toch meer uit de mouw dan verwacht. Waarom nu niet nog eens?

    Bedankt!

    Bart
  8. [verwijderd] 17 maart 2014 09:19
    Accsys Technologies is naar beneden gekelderd door flinke dumps afgelopen week. Nu tijd om in te stappen op €0,20 of €0,21. Verwacht koers van €0,40+ eind dit jaar. Nieuwe positieve cijfers te verwachten voor juli. Ik heb zelf een positie van 30.000 stuks met een gemiddelde van €0,19 in dit aandeel.
  9. [verwijderd] 17 maart 2014 09:44
    quote:

    BartDelft schreef op 17 maart 2014 09:26:

    Is die 40+ ct ook ergens op gebaseerd? Of is het puur gevoel?

    Bart
    Gebaseerd op de stijgingen sinds het positieve nieuws dat het bedrijf nu eindelijk (na jaren van promotie van hun producten) flink meer omzet genereert. Veel duurzaam-economische investeringsmaatschappijen hebben flinke posities in accsys.
392 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 20 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links