Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel KPN Koninklijke AEX:KPN.NL, NL0000009082

  • 3,416 28 mei 2024 17:35
  • -0,037 (-1,07%) Dagrange 3,416 - 3,462
  • 7.822.791 Gem. (3M) 10,2M

KPN 30 NOV - 7 DEC SLOTKOERS VRIJDAG 2,69 + 3,94% DEZE WEEK

217 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 ... 11 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. RAUL 3 december 2014 14:20
    quote:

    Adek 2001 schreef op 3 december 2014 13:34:

    [...]vraag me af of dat klopt?
    www.grootaandeelhouders.nl/aandelen/kpn
    Adek, vlgs mij post jij een link naar een oud overzicht. AM heeft haar belang toch ook al tot 20,5% teruggebracht? Dus die uitbreiding van Capital Group tot 10% zal wel kloppen. Het aandeel reageert er echter nog niet positief op. ;-)
    Dit soort overzichten ijlen altijd na.
  2. Adek 2001 3 december 2014 14:30
    quote:

    RAUL schreef op 3 december 2014 14:20:

    [...]

    Adek, vlgs mij post jij een link naar een oud overzicht. AM heeft haar belang toch ook al tot 20,5% teruggebracht? Dus die uitbreiding van Capital Group tot 10% zal wel kloppen. Het aandeel reageert er echter nog niet positief op. ;-)
    Dit soort overzichten ijlen altijd na.
    Inderdaad, zal eens verder zoeken.
  3. [verwijderd] 3 december 2014 19:09
    quote:

    Adek 2001 schreef op 3 december 2014 17:45:

    [...]iemand aan het afbouwen?
    Toch kun je zien Adek dat de koers niet zo gemakkelijk meer uitbouwt zonder nieuws. De huidige waarde is kennelijk bepaald en die prachtige fair-value van €4 kan m.i. alleen bereikt worden middels een overname. Misschien ben ik wat pessimistisch maar ik kan nu niets vinden waardoor de eerdere top van €2,77 in juni lijkt zelfs nog een brug(je) te ver
  4. Adek 2001 3 december 2014 20:23
    quote:

    JanK1 schreef op 3 december 2014 19:09:

    [...]

    Toch kun je zien Adek dat de koers niet zo gemakkelijk meer uitbouwt zonder nieuws. De huidige waarde is kennelijk bepaald en die prachtige fair-value van €4 kan m.i. alleen bereikt worden middels een overname. Misschien ben ik wat pessimistisch maar ik kan nu niets vinden waardoor de eerdere top van €2,77 in juni lijkt zelfs nog een brug(je) te ver
    De verhalen van 3 en 4 neem ik met een kilo suiker. De huidige koers is de waarde van KPN! Ik denk eerder dat we terug gaan naar 2,55 daarom ben ik niet meer ingestapt voor de boodschappen. Wil mijn mooie jaarresultaat niet negatief beïnvloeden ;-) Houd wel een schamele 3K aan momenteel voor het geval dat (Kerst)konijn uit de hoed komt.
  5. [verwijderd] 3 december 2014 22:09
    quote:

    Jager63 schreef op 3 december 2014 19:14:

    [...]
    Dit zijn de inleidende beschietingen voor een aanval (overname).
    Het Mexicaans geschut wordt volgens mij nu al gebruikt. Die boef weet heus wel wat ie laat doen. Maar ja hij is rijk en wil nog rijker worden, alles draait om macht en niet om mensen.
  6. Snel thuis 3 december 2014 22:13
    KPN
    Een fonds waar altijd een hoop geruchten over zijn, is KPN. Na lang gesteggel heeft men uiteindelijk E-plus aan Telefonica kunnen verkopen en hierdoor is KPN per saldo een redelijk kleine speler geworden in telecomland. Momenteel zijn er ook geruchten in de markt dat Vodafone.koersen">Vodafone zou willen fuseren met Liberty Global, U weet wel het moederbedrijf van onder andere UPC en Ziggo. Het grote voordeel van overnames in de telecomsector is dat de netwerken fors uitgebreid worden, waarover naast telefonie, ook tv diensten aangeboden kunnen worden. KPN is druk bezig om een enorm glasvezelnetwerk uit te rollen en dat is interessant.
    De geruchten die er momenteel gaan, is dat KPN wellicht in handen zou vallen van Telefonica. Die geruchten zult U vaker gehoord hebben, maar de koers van KPN vaart er wel bij en dat is waar wij als belegger op moeten letten. We hebben momenteel wat Weerstand rond 2.77 euro en hierna zou de koers verder omhoog kunnen naar 3.34 euro, de top die we ook in februari 2013 zagen. Daarna is er ruimte naar 4.64 euro, de top van januari 2013. De komende maand mag er nog een hoop beweging verwacht worden en kunnen we het jaar positief afsluiten. Wij zijn inmiddels alweer druk doende om onze nieuwe modelportefeuille op te starten, zoals we dat al meer dan 18 jaar doen. Wilt U ook met ons meedoen, of meer informatie, klik dan op de button die hieronder staat en wij zullen de nodige papieren naar U toe sturen.

    Zie boven een stuk van www.belegger.nl, ben benieuwd of dit nog tot wat fantasie gaat leiden!in ieder gavel zaak om je stukken niet te goedkoop van de hand te doen,
  7. [verwijderd] 3 december 2014 23:59
    quote:

    wiesje 9333 schreef op 3 december 2014 23:50:

    ik vraag me af kan Slim zijn aandelen pakket in KPN , die ik aanneem in naam staan van AM vrij transfereren naar een ander of moet hij deze dan eerst aanbieden aan KPN ?

    iemand ?
    W
    Hij heeft eerder gewoon op de beurs verkocht en dat gemeld zodra zn positie onder bepaald percentage kwam.
    Geen verplichting jegens KPN dacht ik,vrijwillig mag altijd natuurlijk.
    Mocht hij een pakket verkopen wat een bepaald percentage bedraagt zullen hij en counterparty dat ook gewoon melden.
  8. [verwijderd] 4 december 2014 07:20

    Ja, ga het KPN toch vragen, of ik antwoord krijg weet ik niet

    ik denk namelijk dat door de stijging in Koers van Austria, elke dag zo'n 1,5% er bij na de emissie, gaat de leverage voor te lenen voor Austria steeds beter worden, aangezien Carlos gebaat is ook voor zijn aandeelhouders binnen AM voor een hogere koers, de cash positie zal sowieso groeien omdat ze in Mexico moeten afbouwen en het er nu naar uitziet dat de liefde met ATT voorbij is, Carlos heeft en zijn eigen aandelen van ATT moeten terug kopen en ATT gaat nu volop concurreren met AM in Mexico, dat Carlos zijn aandelen pakket in KPN wel eens zou kunnen transfereren naar Austria, dan is AM niet langer aandeelhouder in KPN, wel aandeelhouder in Austria en die zijn aandeelhouder in KPN, Carlos geniet dan van een betere Koers voor zijn AM aandeelhouders, want het verlies op aankoopprijs KPN van 3,00/3,25 is weg en is eigenlijk omgezet naar Austria, waar hij te samen met de Regering 85% van de aandelen controleert, dus ook de prijs.
    dan hoeft hij binnen AM enkel te melden zijn belang in Austria en dat die
    in KPN zitten is een Austria investment, of Austria dan later nog eens langs komt om nog een extra 35 % van KPN te nemen is dan nog maar de vraag, ik denk wellicht van wel, maar dan is Carlos buiten beeld voor KPN en krijgen we onderhandelen met Austria, beter ?
    verder geeft Orange steeds meer aan een partner te willen zoeken , is dit de kans voor Slim , hij zit dan cash rich zat met eventueel transfer van zijn KPN aandelen naar Austria en afbouwen in Mexico.
    er staat nog zoveel te gebeuren aan concentratie in de Telecom sector, het is enkel zo moeilijk de juiste te vinden.
    OK ik brainstorm ook maar wat.
    ik zelf zit nu Long in KPN, Austria , Orange en aan de andere kant van de globe China Mobile.
    spannende tijden.
    succes W
  9. RAUL 4 december 2014 08:59
    @wiesje 9333,

    Goedemorgen wies,

    Mij allemaal om het even. Als KPN in de loop van de 1e helft van het komend jaar maar tegen een "fair value" wordt overgenomen. Of dit nu door Orange of door Telefonica of, zoals jij "brainstormt", door Austria wordt gedaan, is mij ook om het even. Ik zit, en met mij denk ik velen, al lange tijd in KPN en wil nu toch wel een keertje cashen. ;-)

    Ps- Brainstormen is natuurlijk altijd leuk. En daar is een forum natuurlijk voor. Succes.
217 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 ... 11 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Markt hield al rekening met hogere outlook KPN

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links