Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel KPN Koninklijke AEX:KPN.NL, NL0000009082

  • 3,463 20 mei 2024 17:36
  • -0,031 (-0,89%) Dagrange 3,463 - 3,500
  • 6.091.301 Gem. (3M) 10,6M

KPN 7 tot 14 september.

335 Posts
Pagina: «« 1 ... 12 13 14 15 16 17 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Nic66 12 september 2014 14:53
    Het is volgens mij niet alleen het gemanipuleer van een aantal grote partijen maar een het feit dat KPN geen lange termijn visie kan overbrengen naar investeerders en naar het grote publiek. G4 met een landelijke dekking gaat KPN ook niet het grote geld brengen in mijn optiek evenals glasvezel internet omdat dit domweg in vele gemeentes in Nederland in met name woonwijken en op de industrieterreinen niet op grote schaal is aangelegd tot op heden.

    Kostentechnisch kan men mede door de te ontvangen cashgelden van E-plus voorlopig wel vooruit maar het verdienmodel staat onder druk en daar worden geen noemenswaardige plannen over gecommuniceerd. Hetzelfde geld ook voor toekomstige kostenreducties in de vorm van bijvoorbeeld personele bezuinigingen.

    Je ziet dat bijvoorbeeld bij KLM daar wel over wordt gecommuniceerd en dat dit de koers de laatste weken ondanks slechte cijfers geen windeieren heeft gelegd.

    Bij KPN wordt vrijwel alles in de marge gecommuniceerd, zo ook op de laatste dag van augustus pas rond 16:30 dat de goedkeuring van de EU er was. Laten we hopen dat KPN in elk geval op 26 september een duidelijke strategie wordt uiteengezet voor de komende jaren.

    Voorlopig is het wachten totdat de grote partijen gaan bewegen, het is niet anders in mijn optiek.
  2. [verwijderd] 12 september 2014 15:03
    quote:

    appiehappie schreef op 12 september 2014 13:29:

    [...]

    Als ik jou was zou ik een aantal postings (ook al zijn ze professioneel, deskundig en vriendelijk geschreven) niet al te serieus nemen. Zeker niet op handelen. De gehele financiële wereld bestaat uit mooipraters, oplichters, dubieuze Bendes en aanverwante trawanten, onbetrouwbare figuren(in een iets te duur pak) en al wat niet meer voor gespuis.. Het enige wat ze willen is UW geld (van Mexico tot Amsterdam)!
    En KPN, blijft een nietszeggend beursgenoteerd ondernemingkje waar uitgerangeerde ambtenaren spelenderwijs een onderneming proberen te runnen. Uiteraard met een exorbitante graaivergoeding.

    Kortom, take care of your money!
    Haha. Natuurlijk nooit GEHEEL op wat anderen hier schrijven afgaan,doe ik ook niet. Zelf info opzoeken en Huiswerk doen. Maar je kunt de gewone belegger niet vergelijken met bijv. analisten,die werken immers voor banken/effectenhuizen en moeten zorgen voor voldoende handel/provisie. Vandaar ook iedere keer die advies veranderingen,is niet anders dan zorgen voor provisie. T liefst geven ze verkoop/koop adviezen tegelijk,KASSA:-) Dat je hun niet vertrouwd is logisch,doe ik al 30 jaar niet:-) Succes.
  3. Youri24 12 september 2014 16:49
    quote:

    Nic66 schreef op 12 september 2014 16:07:

    Natuurlijk niet levert dat geen vuurwerk op, maar er wordt vrijwel nergens over gecommuniceerd door KPN wat enige importantie heeft . Het is en blijft afwachten totdat de verkoopdeal inzake E-plus daadwerkelijk is afgerond.
    zelfs de houding van een CEO kan van invloed zijn. Blok straalt geen trotsheid over KPN uit en al zeker niet in "zijn" vaardigheid mbt het Engels. Een goede presentatie kan helpen. Ondanks alle positieve eerdere verwachtingen valt de koers zwaar tegen en dan haken er al snel beleggers af
  4. Agatan 12 september 2014 16:58
    quote:

    appiehappie schreef op 12 september 2014 13:48:

    Die Blok en zijn Trawanten zijn wel Slim. Ze wachtten extra lang met het bekendmaken van de datum voor ex dividend. Ik verwacht na deze datum een afstort van dit aandeel. Na de afstort is het wel weer interessant om deze troep op te pakken en winst te pakken. Verder is dit geen aandeel meer voor LONG na ex dividend. Dus, weg met die troep van BLOK en Jager.
    Apple toch niet bevreesd voor de expiratiedatum laatste vrijdag!!!
  5. Agatan 12 september 2014 17:02
    Terug van al hetgeen ik aangaf vanmorgen. Ik zweet als een en als ik KPN vandaag zie is het een en gestotter.

    Fijn weekend en volgende week beter.

    Maar ik hoop dat we niet door de cruciale steun vallen van 2.50.

    Want dan verlies ik het vertrouwen.

    Ben benieuwd wat Wiesje en SNSN hiervan denken.
  6. RAUL 12 september 2014 17:16
    quote:

    G. Roet schreef op 12 september 2014 15:52:

    corporate.kpn.com/web/file?uuid=740d7...

    Moet dit het verwachte vuurwerk opleveren op 26/09?
    Nee joh, punt 2 van de Agenda, daar lijkt het alleen maar om te gaan. Dit zal gewoon een hamerstuk worden. Wel jammer voor ons (prive)beleggers. Toont aan dat het management-team van KPN, onder leiding van "captain" Blok, totaal geen visie heeft en deze vergadering daardoor een gemiste kans lijkt te worden om wat meer informatie over de lange termijnplanning en de doelstellingen ("business goals"), van KPN te presenteren. Of zouden ze ons onder Agendapunt 1). Opening en mededelingen alsnog blij verrassen?
  7. appiehappie 12 september 2014 17:20

    Vele zijn bang geworden en willen niet meer investeren in KPN. Ik vind het niet gek. Een Topmanager die werkelijk niets te melden heeft. Het blijft maar aansudderen. Het enige waar het TOPmanagement zich druk ommaakt zijn haar eigen vergoedingen(zie oa laatste BaV). Investeerders willen geen slap management, investeerders willen strategische plannen, positive outlook, geloof hebben in product en organisatie, visie... Geen(nauwelijks) van allen aanwezig. Geen wonder dat het aandeel in elkaar zakt...Het blijft een grote Bende bij KPN. Als het maar niet de IMTECH kant opgaat met Blok en Kornuiten.
  8. [verwijderd] 12 september 2014 17:25
    quote:

    Agatan schreef op 12 september 2014 17:02:

    Terug van al hetgeen ik aangaf vanmorgen. Ik zweet als een en als ik KPN vandaag zie is het een en gestotter.

    Fijn weekend en volgende week beter.

    Maar ik hoop dat we niet door de cruciale steun vallen van 2.50.

    Want dan verlies ik het vertrouwen.

    Ben benieuwd wat Wiesje en SNSN hiervan denken.
    dat zou niet best zijn, want we hebben zo mooi de range van 2,35/2,50 verlaten om naar de volgende van 2,50/2,75 te gaan
    nu is het wel zo dat één of twee dagen onder de 2,50 geen make or break zijn, maar als KPN echt wegzakt en zich wederom in de mid 40 begeeft, gaat het vertrouwen een knak krijgen.

    het is wel precies zoals verwacht KPN is geen handelsaandeel meer, de volumes zakken weg, de volatiliteit zakt weg en de Handelaren en grote Speculanten lopen uit het aandeel, het is enkel zo verdomde jammer, dat met het goede nieuws, het momentum wat mee zat, het leunen wat voorbij was en het sentiment wat Positief draaide, KPN niet of in ieder geval nog niet de LT Fondsen naar het aandeel getrokken.

    het is echt te hopen dat dit geen gemiste kans is, want het zou doodzonde zijn als het sentiment negatief draait en dan komt Blok aanzetten met zijn dividend Policy, outlook en gaat proberen de Pensioen Fondsen binnen te halen.

    er is wel zo iets van timing in stocks en ik mag toch aannemen dat het Bestuur zich bewust is dat je het ijzer moet smeden als het heet is en niet straks met een zakkende Koers bij de Fondsen gaat lopen bedelen of ze je in je aandeel willen investeren.

    het technische plaatje zou bij een terug zakken naar de vorige range er niet goed uitzien, dan begint iedereen weer te lullen over ronde toppen en een gefaalde herstel rally , ipv een wijziging in trend.

    het is ook wel oer-stom van die Spanjolen dat ze nu nog Geld moeten ophalen voor de deal, dat had allang geplaatst en geregeld moeten zijn, ze wisten toch dat het er aan kwam, ook dat heeft wel de wind uit de zeilen gehaald wat momentum betreft.
    uiteindelijk bezit KPN wel 20,5% van de Duitse tak van Telefonica.

    2 amateurs bij elkaar KPN en Telefonica, de enige die slim is heeft ook die naam, daar Gok ik dan maar op.

    gd wknd, nog geen reden voor het bid-matje uit te rollen
    W
  9. [verwijderd] 12 september 2014 17:26
    quote:

    appiehappie schreef op 12 september 2014 17:20:

    Vele zijn bang geworden en willen niet meer investeren in KPN. Ik vind het niet gek. Een Topmanager die werkelijk niets te melden heeft. Het blijft maar aansudderen. Het enige waar het TOPmanagement zich druk ommaakt zijn haar eigen vergoedingen(zie oa laatste BaV). Investeerders willen geen slap management, investeerders willen strategische plannen, positive outlook, geloof hebben in product en organisatie, visie... Geen(nauwelijks) van allen aanwezig. Geen wonder dat het aandeel in elkaar zakt...Het blijft een grote Bende bij KPN. Als het maar niet de IMTECH kant opgaat met Blok en Kornuiten.
    Je wilt wel heel graag nog lager instappen he ;)? Zolang er geen fictieve winsten worden opgeschreven zal het wel loslopen met Imtech gelijkenissen.
  10. [verwijderd] 12 september 2014 17:26
    Almost full day (since ~11.00) trading is near the critical level....

    Since Sept 9 we are developing trading pattern that may increase the prob for a (sharp) up(sub)trend within next 2 trading sessions (i.e. before/on Sept 16), if the support-line (currently at around ~2.495) would not be broken down today and/or next trading session.
  11. [verwijderd] 12 september 2014 17:28
    quote:

    RAUL schreef op 12 september 2014 17:16:

    [...]

    Nee joh, punt 2 van de Agenda, daar lijkt het alleen maar om te gaan. Dit zal gewoon een hamerstuk worden. Wel jammer voor ons (prive)beleggers. Toont aan dat het management-team van KPN, onder leiding van "captain" Blok, totaal geen visie heeft en deze vergadering daardoor een gemiste kans lijkt te worden om wat meer informatie over de lange termijnplanning en de doelstellingen ("business goals"), van KPN te presenteren. Of zouden ze ons onder Agendapunt 1). Opening en mededelingen alsnog blij verrassen?
    Zou wel een goeie grap zijn; koers reageert vooralsnog niet op definitieve goedkeuring E-plus, maar wel op benoeming Jan Kees.

  12. [verwijderd] 12 september 2014 17:41
    quote:

    wiesje 9333 schreef op 12 september 2014 17:25:

    [...]

    dat zou niet best zijn, want we hebben zo mooi de range van 2,35/2,50 verlaten om naar de volgende van 2,50/2,75 te gaan
    nu is het wel zo dat één of twee dagen onder de 2,50 geen make or break zijn, maar als KPN echt wegzakt en zich wederom in de mid 40 begeeft, gaat het vertrouwen een knak krijgen.

    het is wel precies zoals verwacht KPN is geen handelsaandeel meer, de volumes zakken weg, de volatiliteit zakt weg en de Handelaren en grote Speculanten lopen uit het aandeel, het is enkel zo verdomde jammer, dat met het goede nieuws, het momentum wat mee zat, het leunen wat voorbij was en het sentiment wat Positief draaide, KPN niet of in ieder geval nog niet de LT Fondsen naar het aandeel getrokken.

    het is echt te hopen dat dit geen gemiste kans is, want het zou doodzonde zijn als het sentiment negatief draait en dan komt Blok aanzetten met zijn dividend Policy, outlook en gaat proberen de Pensioen Fondsen binnen te halen.

    er is wel zo iets van timing in stocks en ik mag toch aannemen dat het Bestuur zich bewust is dat je het ijzer moet smeden als het heet is en niet straks met een zakkende Koers bij de Fondsen gaat lopen bedelen of ze je in je aandeel willen investeren.

    het technische plaatje zou bij een terug zakken naar de vorige range er niet goed uitzien, dan begint iedereen weer te lullen over ronde toppen en een gefaalde herstel rally , ipv een wijziging in trend.

    het is ook wel oer-stom van die Spanjolen dat ze nu nog Geld moeten ophalen voor de deal, dat had allang geplaatst en geregeld moeten zijn, ze wisten toch dat het er aan kwam, ook dat heeft wel de wind uit de zeilen gehaald wat momentum betreft.
    uiteindelijk bezit KPN wel 20,5% van de Duitse tak van Telefonica.

    2 amateurs bij elkaar KPN en Telefonica, de enige die slim is heeft ook die naam, daar Gok ik dan maar op.

    gd wknd, nog geen reden voor het bid-matje uit te rollen
    W
    Heeft KPN /Blok aangegeven dat ze langs de grote fondsen gaan of is dat een (logische?) aanname?
335 Posts
Pagina: «« 1 ... 12 13 14 15 16 17 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Markt hield al rekening met hogere outlook KPN

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links