Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,877 30 apr 2024 17:36
  • -0,029 (-3,15%) Dagrange 0,875 - 0,910
  • 3.882.227 Gem. (3M) 6,6M

# Off Topic "

21 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 13 november 2014 10:09
    quote:

    Declan schreef op 12 november 2014 22:15:

    [Modbreak IEX: Gelieve elkaar niet persoonlijk aan te vallen, bericht is bij dezen verwijderd. Laatste waarschuwing.]
    Mag dan ook hopen MOD dat dit niet eenzijdig zal zijn, Verwijzingen naar Clown dopneusje rood dopje ect ook zullen worden mee gewogen.
    Zelf vandaag zijn de beschuldigingen al weer niet van de lucht.

    Ik weet waar me aan te houden hoop op Fair Play.

    Ruud..
  2. forum rang 10 voda 13 november 2014 18:03
    quote:

    't zal maar gebeuren schreef op 13 november 2014 10:45:

    [...]
    het was een citaat van declan zelf.:-)
    Ja, maar dat citaat van declan, bevatte weer een "aanval" op mij. Vandaar de verwijdering.

    Het originele bericht staat er natuurlijk nog. :-)

    Je moet je een beetje inleven, in die jeugdige mods. Kijken niet verder dan hun neus lang is. :-)

  3. forum rang 10 voda 13 november 2014 21:28
    Toch nog even een grappige observatie.

    Vanochtend vroeg, rond een uur of 6.30 kon ik even naar het forum kijken (van af mijn werk), en zag ik de start post op NUL ab's staan.

    Toch apart dat sindsdien op een post (die ik jammer genoeg niet gelezen heb), en gemodbreakt is, toch maar liefst 3 ab's "gescoord" heeft.

    Zou dit het aantal andere aliassen van de draad opener zijn?

    IEX, misschien een tip om e.a. uit te zoeken?

    PS: IEX, dit is geen persoonlijke aanval hoor. Geen modbreak is nodig.
  4. [verwijderd] 13 november 2014 23:27

    Als iedereen nu eens stopt met zeuren (netjes gezegd) over anderen en/of anderen voor schut zetten. In de laatste alinea van zijn verwijderde post "Off Topic" schreef Declan dat hij daarmee zou stoppen (hij gebruikte wel andere woorden, maar ik kan ze nu niet meer quoten). Als iedereen nu eens de strijdbijl begraaft en alleen op dit forum weer op een normale manier over Pharming en haar koers, Salix, Ruconest e.d. discussieert (daar valt genoeg over te schrijven), zou dat voor andere lezers een verademing zijn. Het wachtlokaal zou weer een plek zijn waar iedereen met plezier wat komt nuttigen.
    Ik weet het, een aantal zullen denken "waar bemoei je je mee" , maar voor velen is het echt vervelend steeds weer die vete te zien oplaaien.
    Het risico nemend om nu n.a.v. deze post een lading shit over mij heen te krijgen, wens ik ieder een goede nacht en morgen eindelijk weer eens een aardige groene Pharmingdag.
    Marlanki
  5. jip banaan! 14 november 2014 01:14
    [quote alias=marlanki id=8040970 date=201411132327

    Ingekort...

    In de laatste alinea van zijn verwijderde post "Off Topic" schreef Declan dat hij daarmee zou stoppen (hij gebruikte wel andere woorden, maar ik kan ze nu niet meer quoten).

    Marlanki

    [/quote]

    Een draadje openen; off topic...

    Dan proberen Voda volledig uit zijn scharnieren te trekken, op een ronduit schandalige manier .. en dan afsluiten dat hij daar mee stopt,...
    is de bekende manier van Decle om er niet aanspreekbaar op te zijn.

    Dat kan niet Marlanki, en dat jij dat verdedigd maakt in één keer duidelijk waar jij voor staat, je bent of naïef of ook slecht.

    groetjip
  6. [verwijderd] 14 november 2014 03:12
    De Islamitische Staat gaat haar eigen munt invoeren, de dinar. Inwoners van de Islamitische Staat gaan daarmee betalen. Er komen zeven munten: twee van goud, drie van zilver en twee van koper.

    De randschrift van deze munten gaat " zuiver gewijd aan God " luiden.
    De valutamarkten staan op springen omdat de waarde van de munten exact gelijk zijn aan de waarde van het materiaal. De Islamitische Staat heeft miljoenen in kas door belastingen en aan de verkoop van olie.
  7. [verwijderd] 14 november 2014 09:10
    quote:

    jip banaan! schreef op 14 november 2014 01:14:

    [quote alias=marlanki id=8040970 date=201411132327

    Ingekort...

    In de laatste alinea van zijn verwijderde post "Off Topic" schreef Declan dat hij daarmee zou stoppen (hij gebruikte wel andere woorden, maar ik kan ze nu niet meer quoten).

    Marlanki

    [/quote]

    Een draadje openen; off topic...

    Dan proberen Voda volledig uit zijn scharnieren te trekken, op een ronduit schandalige manier .. en dan afsluiten dat hij daar mee stopt,...
    is de bekende manier van Decle om er niet aanspreekbaar op te zijn.

    Dat kan niet Marlanki, en dat jij dat verdedigd maakt in één keer duidelijk waar jij voor staat, je bent of naïef of ook slecht.

    groetjip
    Jip ik verdedigde Declan niet. Ik ben alleen dat geruzie tussen alle serieuze berichten door beu. Het is moeilijk om ze niet te lezen, omdat die stekeligheden in gewone serieuze berichten worden gestopt. Misschien is een ruziedraadje een idee.
    Ik las aan het eind van zijn off-topic-bericht eindelijk een alinea waarin hij schreef dat hij met zijn gezeik zou stoppen. Mijn verzoek aan IEDEREEN was om te stoppen met die oude vete. That's all.
    Ik probeerde weer een forum terug te krijgen waar over Pharming en de zaken daarom heen gediscussieerd wordt. Verder laat ik het hierbij. Wat jij of anderen over me denken , is jullie zaak.
    Marlanki
  8. Berdientje 14 november 2014 09:14
    do 13 nov 2014, 23:27
    Beleggers voor $1 miljard opgelicht
    van onze redactie
    Een grote website voor valutahandel die populair was onder particuliere beleggers, is van de een op andere dag verdwenen. Beleggers die hun geld hadden gestald op de website SecureInvestment.com, kunnen fluiten naar hun geld. Het verlies zou op kunnen lopen tot $1 miljard.
    Dat meldt persbureau Bloomberg. Via Secure Investment konden beleggers handelen in valuta. Volgens de website van het beleggersplatform werd er meer dan $4,8 miljard per dag verhandeld voor meer dan 100.000 beleggers in 140 landen.
    Beleggers werden verleid met gigantische rendementen. Gemiddeld zou de inleg iedere dag 1% rendement maken. Maar wie zijn geld wilde opnemen, werd met allerlei smoesjes aan het lijntje gehouden. In mei ging de site plotseling uit de lucht.
    Acteurs
    Op de website stonden filmpjes van tevreden beleggers die hun inleg via Secure Investment hadden verveelvoudigd. Nader onderzoek wees uit dat het hier ging om acteurs, die betaald werden via een tussenpersoon. Een van de acteurs verklaarde dat hij zelfs niet wist van forex, oftewel de handel in valuta„ was. Volgens Amerikaanse en Engelse regels zijn zulke valse getuigenissen echter niet toegestaan.
    Gedupeerde beleggers kunnen voorlopig fluiten naar hun geld. Secure Investments had geen echt kantoor, opgegeven adressen bleken niet te bestaan. Dat maakt vervolging lastig. Ook werden tegoeden van beleggers via een ingewikkeld web van dochterbedrijven in Belize en de Britse maagdeneilanden weggesluisd.
  9. [verwijderd] 14 november 2014 10:12
    Marianki, ik frons altijd weer de wenkbrauwen wanneer ik een bijdrage van jou hier zie voorbijkomen, bespeur dan bij mijzelf zowel een glimlach als een gevoel van lichte irritatie. Die geforceerde redelijkheid en buiten de partijen staan.... Terwijl je eigenlijke mening toch altijd wel ergens in je postings doorklinkt.
    Af en toe komt dat meer naar de oppervlakte wanneer je mensen op sleeptouw wilt nemen: "Beets,Beur,stop nou eens met op de man spelen!". Een wanhoopskreet van een positief ingesteld en bezorgd forumlid?
    Jip vraagt zich af of naïef of slecht bent. Dat laatste geloof ik niet. Jouw bijdragen hier vormen voor mij een combinatie van echte en gespeelde naïviteit.
21 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links