Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Vertrouwen particuliere belegger groeit'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

23 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 januari 2015 16:31
    quote:

    Chiddix schreef op 24 januari 2015 11:56:

    [...]

    In 1999/2000 werd ook iedereen opgeroepen zijn spaargeld in aandelen te steken. Men creeerde een aandelenbubble. K/W verhoudingen werden flink opgepompt met de gedachte van economische groei. Toen men zag, dat de groei stagneerde , stortte het kaartenhuis in.
    Maar de situatie is anders dan in 2000. De ECB gaat meer dan een biljoen investeren in de economie , lees staatsobligaties en leningen opkopen. Dat moet leiden tot hogere economische groei. In de VS is de groei ongeveer 5% na de steunmaatregelen van de FED. Daar werkt het. Misschien in de eurozone ook.
    Natuurlijk, en ik ben Micky mous.

    Verschil is dat alles wat men inkoopt voor het productie proces zodat de economie ook kan groeien nog voor 90% in Dollars gebeurd.

    Daar word het voor ons nu duurder en de VS had daar dus geen last van.

    Resultaat producten worden duurder voor Europa, dus dat word al geen groeiende economie, of de VS moet los slaan met aankopen uit de EU.

    Rusland hoeft men niets van te verwachten en China is zelf voorziend, wat houd men dan over? Juist een lege portemonnee.
  2. sniper22 25 januari 2015 17:49
    Juist als de so called analisten en banken dit soort onzin verkondigen zie je hoe wanhopig de gehele bankenwereld is wetende dat deze constructie een wankel kaartenhuis is die ieder moment door externe factoren weggeblazen kan worden. Daarnaast staan alle seinen op rood en heeft de ECB dit sein tijdelijk teruggebracht naar oranje via QE1. Kijk nou eens goed naar de feiten en harde cijfers zoals deze er liggen ipv af te gaan op verwachtingen van politici en bankdirecteuren die alleen hun eigen straatje schoon houden wetende dat er in de afgelopen nul komma nul groei heeft plaatsgevonden maar juist verdere nivilering waar dit kabinet zo prat op gaat....onze opgebouwde welvaart heeft een ongekende afbraak gekend vanaf invoering EU...als QE nu niet was doorgevoerd zou de economie van Duitsland een ongenadige klap krijgen wat niet de bedoeling is. Frankrijk en Italië zijn in ieder geval tevreden gesteld
  3. silverwheaton 29 januari 2015 17:30
    quote:

    goof2 schreef op 24 januari 2015 11:05:

    De geschiedenis verteld ons ,
    dat als de particulieren weer massaal naar de beurzen komen is het snel einde verhaal en dat zal zeker deze keer ook opgaan .

    Beste Goof, vooreerst respect voor de moeite die je je getroost om je mening alhier te verkondigen. Maar hou er rekening mee dat het niet voor de hand liggend is dat iemand je ernstig neemt. Mijn zoontje van zes wordt op de vingers getikt als ie het zou wagen jouw spelfouten in een huiswerkje tentoon te stellen. Zelfs op het 'Naald en draad-forum' wordt er netter geschreven dan datgene dat jij met de nodige pretentie alhier dreigt te verkondigen...
23 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links