Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

AF Advisors ondersteunt Gouden Stier

AF Advisors ondersteunt Gouden Stier

AF Advisors gaat ook dit jaar als kennispartner de nominaties voor de Gouden Stier op zich nemen in de volgende prijscategorieën: Beste beleggingsfonds, Beste ETF, Beste duurzame beleggingsfonds (Groene Stier) en Beste mixfondsen-range.

De Gouden Stier wordt dit jaar voor de tiende keer georganiseerd. Om dat te vieren worden er op donderdag 10 november maar liefst tien felbegeerde Gouden Stier-beeldjes uitgereikt aan bedrijven of personen die zich onderscheiden met hun beleid, communicatie, dienstverlening of productaanbod aan particuliere beleggers.

Om de kwaliteit en objectiviteit van de prijzen te waarborgen zijn er voor deze tiende editie meer kennispartners dan ooit aangetrokken. AF Advisors zal in die rol zorg dragen voor het selecteren van de genomineerden in vier van de tien categorieën waarin prijzen worden vergeven.

Selectieproces

Voor alle categorieën waarvoor AF Advisors het selectieproces begeleidt, geldt dat: het fonds een omvang moet hebben van minimaal 50 miljoen euro, gedenomineerd is in euro of dollar en een trackrecord van minimaal drie jaar moet hebben.

Verder beoordeelt AF Advisors de fondsen onder andere op het rendement, de kosten, het beleggingsbeleid en de informatievoorziening.

Over AF Advisors

In het bepalen van de nominaties voor de Gouden Stier kan er door geen enkele belanghebbende invloed worden uitgeoefend op de selectiemethodiek en/of de uitkomst. De basis van de selectiemethode die AF Advisors voor de Gouden Stier toepast, komt voort uit de AF Advisors Top 10 rankings die ruim zes jaar volgens een vaststaande methodiek worden uitgevoerd.

Meer over de methodiek die voor de Gouden Stier gebruikt is, kunt u lezen wanneer de genomineerden bekend worden gemaakt. 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. .

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: IEXProfs Redactie

De redactie van IEXProfs bestaat uit een team van financieel journalisten en werkt vanuit Amsterdam.

Meer over IEXProfs Redactie

Recente artikelen van IEXProfs Redactie

  1. 10:00 Must read: Dat was de fossiele-energierally?
  2. 12 mei Must read: TikTok is niet voor beleggingsadvies
  3. 08 mei Must read: Amerikaanse consument heeft geld genoeg

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links