Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ING Groep AEX:INGA.NL, NL0011821202

  • 15,898 3 mei 2024 17:39
  • +0,090 (+0,57%) Dagrange 15,788 - 16,124
  • 13.097.295 Gem. (3M) 10,5M

September 2016

503 Posts
Pagina: «« 1 ... 18 19 20 21 22 ... 26 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 28 september 2016 09:31
    quote:

    DeBikkel schreef op 28 september 2016 09:26:

    andersom toch? rood erin groen eruit? tenminste dat doe ik altijd.
    Kan ook maakt niet uit als je maar boven je range verkoopt...
    Dan is er niks aan de hand...
    eind van de middag kopen in de morgen verkopen kan ook..
    is net als schaken vele mogelijkheden...
    close to the wall LT KT daytraders alles is mogelijk sprinters.
    Futs volgers.

    noem maar op TA goeroe's
    alles kan..
    nieuws berichten volgers ..
    3 dagen voor de cijfers beleggers..
    eindeloze bron van mogelijkheden..
  2. Kuiken 28 september 2016 09:56
    bron volkskrant:

    Redt Frau Merkel de Deutsche Bank?

    De kwestie Peter de Waard

    COLUMNFrau Merkel heeft Griekenland niet laten vallen. Zij zal ook Deutsche Bank niet in de steek laten, hoewel ze er nu verstandig het zwijgen toe doet.

    Door: Peter de Waard 28 september 2016, 02:00

    Volg de Volkskrant

    Elke avond om 20.30 het laatste nieuws en alvast zes artikelen uit de krant van morgen in uw mailbox? Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.

    Die redding heeft niets met nationalisme te maken noch met nostalgie aan een financiële instelling die het Wirtschaftswunder mogelijk maakte. Als Deutsche Bank omvalt, wacht het mondiale financiële systeem een nog grotere crisis dan toen de Amerikaanse overheid in 2008 weigerde Lehman Brothers te helpen. Deutsche Bank zit tot haar nek in de financiële massavernietigingswapens die derivaten heten. Alleen die gedachte doet de financiële wereld rillen van angst.

    Deutsche Bank is een systeembank - too big to fail. Het is een belangrijke handelsbank in eigen land en een van de grootste zakenbanken in de wereld. Die moet worden gered. Maar eigenlijk mag dat niet meer. Sinds 2013 is bepaald dat de aandeelhouders, obligatiehouders en spaarders met meer dan een ton op de rekening voor de redding moeten opdraaien - de zogenoemde bail-in - en niet meer de belastingbetaler. Pas als daar niets meer is te halen, zou de bank de hand kunnen ophouden bij het Europees Stabiliteits Mechanisme (ESM).
  3. Kuiken 28 september 2016 09:58
    bron FD:

    'Deutsche Bank wil geen staatssteun'

    Een vestiging van Deutsche Bank in Aken. foto: HH
    De in financieel moeilijke situatie belande Deutsche Bank wil geen staatssteun. Bestuursvoorzitter John Cryan heeft hiervoor geen hulp gezocht bij bonskanselier Angela Merkel.
    Dit zegt de ceo van de bank tegenover de Duitse krant Bild. Cryan noemt het accepteren van staatssteun 'niet aan de orde voor ons' en zegt op 'geen enkel moment' hiervoor contact te hebben opgenomen met Merkel.
    Merkel verklaarde dinsdag dat zij de Deutsche bank als een systeembank ziet. De vraag of er daadwerkelijk staatssteun kan volgen wilde zij niet beantwoorden.
    Steun
    De aandelen van de Deutsche Bank zakten deze week tot een dieptepunt na berichtgeving van Focus. Het Duitse tijdschrift schreef zaterdag dat Angela Merkel tegen Cryan heeft gezegd dat haar regering tot aan de verkiezingen van volgend jaar geen staatssteun wil verlenen aan de grootste bank van Duitsland. De bondskanselier vreest dat haar kiezers haar in dat geval zullen afstraffen.
    Als de Duitse overheid niet klaar staat om financiële steun te verlenen, zal de bank in geval van nood moeten aankloppen bij haar aandeelhouders. En die nood lijkt hoog. Onlangs kwam naar buiten dat het Amerikaanse ministerie van justitie wil dat de bank $?14 mrd betaalt om misstanden met hypotheekobligaties van voor 2008 te schikken. Dat bedrag is ongeveer even hoog als de huidige beurswaarde van Deutsche Bank.
    Abbey Life
    Ondertussen maakte Deutsche woensdagochtend bekend dat het zijn verzekeringsbedrijf Abbey Life verkoopt aan Phoenix Life voor €1085 mln. De transactie zal de 'kapitaalpositie van Deutsche Bank versterken', aldus bestuursvoorzitter Cryan.
  4. [verwijderd] 28 september 2016 22:01
    Begin overigens er van overtuigd te raken dat de koers van ING totaal niet bepaald wordt door haar resultaten. Hoe goed die ook zijn maar de koers zal zeker niet boven de 12.00 komen, zolang de banken in het verdoemhokje gestopt worden en banken als DB de markt verpesten.
    Ik denk dat ik zodra de koers boven de 11.00 komt mijn aandelen en calls afbouw tot nul. Ga in andere sectoren beleggen.
    Anderen die er zo langzamerhand ook zo over gaan denken?
503 Posts
Pagina: «« 1 ... 18 19 20 21 22 ... 26 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

ING Groep legt aandeelhouders in de watten

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links